nikoskat Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 να σου πω την αληθεια, δεν ξερω για μοντεμ. δεν πρεπει να'χουν firewall, οποτε δε σε ανησυχει αυτο. για ρουτερ θα σου ελεγα ομως πηγαινε εδω να βρεις τις καταλληλες ρυθμισεις. http://www.portforward.com κατεβαζεις τιποτα αλλο τωρα συγχρονως; επισης, βαλε και το TCPIP patch, δες τις προηγουμενες σελιδες, αναφερθηκαμε εκτενως. εγω ειδα τεραστια διαφορα μ'αυτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 οχι δεν κατεβαζω κατι τωρα! μονο seed-αρω! στο portforward δεν εχει ρυθμισεις για το μοντεμ μου! εχει μονο για routers! που θα το βρω το TCPIP patch και τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 οχι δεν κατεβαζω κατι τωρα! μονο seed-αρω! στο portforward δεν εχει ρυθμισεις για το μοντεμ μου! εχει μονο για routers! που θα το βρω το TCPIP patch και τι ειναι αυτο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1343660#post1343660 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 κανενα καλο προγραμμα σαν το dc++ παδια να μου προτεινετε? ευχαριστω Σου προτείνω το LimeWire :) Αρκετά γρήγορο και χωρίς spyware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Σου προτείνω το LimeWire :) Αρκετά γρήγορο και χωρίς spyware... Μακριά από LimeWire. Είναι γεμάτο ιούς. Το 90% από ότι πάω να κατεβάσω το μπλοκάρει ευτυχώς το antivirus και μου λέει τι ιός είναι και άν του πώ να το καθαρίσει τότε αυτό που κατεβαίνει είναι 0.Γι αυτό και βλέπεις στην αναζήτηση τα περισσότερα αρχεία έχουν το ίδιο μέγεθος και είναι σκέτοι ιοί. Μ Α Κ Ρ Υ Α....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 εχω το limewire.μια χαρα ειναι απο θεμα ιων αλλα δεν εχει πολλα αποτελεσματα. αν κ το limewire mε o dc δεν εχουν καμμια σχεση... σε στιλ dc θελω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 σε στυλ dc,είναι περίπου μοναδικό ρε συ. Υπάρχουν clients σαν το dc αλλά τα hubs είναι ίδια σε κάθε πρόγραμμα... @sagiadinos αν ξες τι θα κατεβάσεις και προσέχεις δεν έχει ιους.τώρα αν πας να κατεβάσεις .exe πρόγραμμα λογικο είναι να έχει ιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Μακριά από LimeWire. Είναι γεμάτο ιούς. Το 90% από ότι πάω να κατεβάσω το μπλοκάρει ευτυχώς το antivirus και μου λέει τι ιός είναι και άν του πώ να το καθαρίσει τότε αυτό που κατεβαίνει είναι 0.Γι αυτό και βλέπεις στην αναζήτηση τα περισσότερα αρχεία έχουν το ίδιο μέγεθος και είναι σκέτοι ιοί. Μ Α Κ Ρ Υ Α....... Ποτέ δεν έχω κατεβάσει virus από το LimeWire! Ένας ιός φαίνεται από το μέγεθος και από το είδος του αρχείου... :rolleyes: Το μόνο αρνητικό του LimeWire, κατά τη γνώμη μου, είναι το "βάρος" του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 εχω το limewire.μια χαρα ειναι απο θεμα ιων αλλα δεν εχει πολλα αποτελεσματα. αν κ το limewire mε o dc δεν εχουν καμμια σχεση... σε στιλ dc θελω κατιΔεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σε "στυλ" κάποιου άλλου προγράμματος... αυτά τα προγράμματα είναι διαφορετικά, δες το Computing FAQ και αποφάσισε ποιό σου ταιριάζει καλύτερα. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το DC με κάποιο hub που έχει αυτά που θέλεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 επειδη εχω προβλημα με το dc++ γιαυτο ηθελα κατι τετοιο...οκ θα κοιταξω.ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 επειδη εχω προβλημα με το dc++ γιαυτο ηθελα κατι τετοιο...οκ θα κοιταξω.ευχαριστω! Τι πρόβλημα έχεις με το DC++; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 ρε παιδακια στο μtorrent,παω να ελεγξω τη θυρα μου γιατι ειναι κιτρινο το κουμπακι κατω κατω στη μπαρα και μου λεει-error και οτι η θυρα μου φαινεται οτι ειναι κλειστη αλλα αν κανω επανεκκινηση λεει οτι ειναι οκ αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια! και εχει και αυτο το μηνυμα απο κατω -----Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (208.99.198.134) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5). ------- τι εννοει με αυτο? και κατι αλλο αν στο μtorrent δεν seed-ρεις αλλα ουτε κατεβαζεις,παιζει να γινεται κιτρινο το κουμπακι? και οταν συνδεθει καποιος μαζι μου για να leech-αρει να ξαναγινει πρασινο? εε? υποψειν οτι δεν εχω router αλλα dsl modem! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 και κατι αλλο αν στο μtorrent δεν seed-ρεις αλλα ουτε κατεβαζεις,παιζει να γινεται κιτρινο το κουμπακι? και οταν συνδεθει καποιος μαζι μου για να leech-αρει να ξαναγινει πρασινο? εε? υποψειν οτι δεν εχω router αλλα dsl modem! Ναι, Πράσινο γίνεται μόνο αν έχεις εισερχομενη σύνδεση (I στη στήλη Flags στο tab peers του torrent. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 ρε παιδακια στο μtorrent,παω να ελεγξω τη θυρα μου γιατι ειναι κιτρινο το κουμπακι κατω κατω στη μπαρα και μου λεει-error και οτι η θυρα μου φαινεται οτι ειναι κλειστη αλλα αν κανω επανεκκινηση λεει οτι ειναι οκ αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια! και εχει και αυτο το μηνυμα απο κατω -----Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (208.99.198.134) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5). ------- τι εννοει με αυτο? και κατι αλλο αν στο μtorrent δεν seed-ρεις αλλα ουτε κατεβαζεις,παιζει να γινεται κιτρινο το κουμπακι? και οταν συνδεθει καποιος μαζι μου για να leech-αρει να ξαναγινει πρασινο? εε? υποψειν οτι δεν εχω router αλλα dsl modem! παρατηρησα κατι σχετικα με αυτο που εγραψα εδω! οταν κανω επαννεκινηση και δοκιμαζω τη θυρα λεει οτι ειναι οκ! μετα απο κανενα 5λεπτο μου βγαζει μια ειδοποιηση το antivirus μου η οποια λεει-intrution attempt blocked-και μετα οταν test-αρω τη θυρα μου λεει οτι δεν δουλευει! ααα και στο report του antivirus ειναι γεματο απο IP adresses που εχει μπλοκαρει το firewall του antivirus! το περιεργο ειναι οτι το μtorrent το εχω βαλει στα exceptions του antivirus! το antivirus μου ειναι το panda internet security! μπορει να με βοηθησει καποιος? please.....! θα το σπασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Μάλλον πρέπει να ορίσεις στο firewall του panda να επιτρέπει την κίνηση στην θύρα που χρησιμοποιεί ο μtorrent. Δεν ξέρω τα μενού του panda, αλλά κάπου πρέπει να έχει κάποια ρύθμιση του τύπου ''allow ports''. Για να δεις ποια θύρα χρησιμοποιεί ο μtorrent πήγαινε preferences-->network, ''listening port''. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 στο μtorrent χρησιμοποιω τη θυρα 51000! στο firewall των windows την εχω ανοιξει! στου panda ειναι τσεκαρισμενο το allow ports και στις outbound στις inbound συνδεσεις αλλα κατω εχει μια λιστα με καποιες θυρες σε ενα κουτι αλλα δεν εχει τη θυρα που χρησιμοποιω εγω! λες να την βαλω εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 στο μtorrent χρησιμοποιω τη θυρα 51000! στο firewall των windows την εχω ανοιξει! στου panda ειναι τσεκαρισμενο το allow ports και στις outbound στις inbound συνδεσεις αλλα κατω εχει μια λιστα με καποιες θυρες σε ενα κουτι αλλα δεν εχει τη θυρα που χρησιμοποιω εγω! λες να την βαλω εγω? Για δοκίμασέ το, μάλλον αυτό θα είναι! Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 επιτελους!!! εφτιαξε! (να δουμε) σ'ευχαριστωωωωωωωωωω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Συχνά στη κάτω πλευρά του μTorrent μου βγάζει NAT error. Ξέρει κανείς τι σημαίνει και πώς το διορθώνω; Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Πρεπει να κανεις port forward: www.portforward.com. Για να δεις αν το πετυχες πας στο speed tester toy μtorrent και πατας του κουμπι για να το τσεκαρει. Δες τις προηγουμενες σελιδες του thread και θα καταλαβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Στο γραφείο έχω 512/128 της Φορθνετ κ απο μTorrent φτάνω μέχρι 55+ στο κατέβασμα, όσο και αν κατεβάζουν από εμένα, ενώ στο σπίτι με Βιβόντι κ πάλι 512/128 όταν κατεβάζουν από μένα πέφτει η ταχύτητα που κατεβάζω κατακόρυφα (πάνω απο 25 δεν πάει) κ δεν μπορώ να σερφάρω κάν. Στο γραφείο έχω το upload speed στο unlimited ενώ στο σπίτι στο 9! Πως το εξηγείτε αυτό? Είναι θέμα παροχεά, γραμμής ή ρυθμίσεων? Anyone?:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 @geeksada Ευχαριστώ @GiorgosH Μπορεί να φταίνε όλα αυτά που ανάφερες. Παίζει ρόλο ο παροχέας γραμμής σε συνδυασμό με την περιοχή. Ξέρουμε ότι η Φόρθνετ έχει πολλές ιδιόκτητες γραμμές με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πιο αποτελεσματικά την υπερφόρτωση γραμμών σε ορισμένες περιοχές. Παίζει ρόλο η γραμμή, οι παρεμβολές που πιθανόν να υπάρχουν, η τηλεφωνική εγκατάσταση του σπιτιού, να είσαι κοντά ή μακρυά στον κόμβο, πόσοι συνδέονται μαζί με εσένα στο ίδιο κόμβο αλλά και οι ρυθμίσεις στο μόντεμ-ρούτερ. Και ίσως κάτι πιο απλό. Το απόγευμα-βράδυ (που ίσως χρησιμοποιείς την γραμμή του σπιτιού σου) υπάρχει μεγάλη υπερφόρτωση γραμμών λόγω πολλών χρηστών σε σχέση με το πρωί. Εγώ έχω ακούσει από φίλους μου ότι η Vivodi στους Αμπελόκηπους (Αθήνα) πιάνει εκπληκτικές ταχύτητες και ότι στη συγκεκριμένη περιοχή πολλοί αφήνουν άλλες εταιρίες για να περάσουν στη Vivodi. Φαίνεται ότι η Vivodi έχει φτιάξει εκεί νέους κόμβους με υπερσύγχρονες τεχνολογίες... Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Λοιπόν παιδιά έβαλα μια ταίνια να κατεβαίνει η οποία ήταν σπασμένη σε 48 rars αλλά για κάποιο λόγο (ίσως το ακύρωσα κι εγώ) κατέβηκαν τα 28 μόνο. Το torrent ξέρω από ποιο σάιτι το κατέβασα αλλά πως μπορώ να το ξαναξεκινήσω αλλά να λάβει υπόψη του τα αρχεία που ήδη έχω κατεβάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Λοιπόν παιδιά έβαλα μια ταίνια να κατεβαίνει η οποία ήταν σπασμένη σε 48 rars αλλά για κάποιο λόγο (ίσως το ακύρωσα κι εγώ) κατέβηκαν τα 28 μόνο. Το torrent ξέρω από ποιο σάιτι το κατέβασα αλλά πως μπορώ να το ξαναξεκινήσω αλλά να λάβει υπόψη του τα αρχεία που ήδη έχω κατεβάσει? Nomizw oti mono an vreis to torrent file tha mporeseis na to katevaseis..... an to arxeio einai akoma panw sto μtorrent px mporeis na kaneis deksi klik kai na deis apo pio tracker einai katavasmeno.......gia des kai edw http://www.torrentz.com gia thn tainia.....Good luck;) Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Το βρήκα! Έπρεπε να κάνω point στο φάκελο που ήταν τα υπόλοιπα αρχεία κ μετά έκανε re-check μόνο του..:D Αντιμετωπίζω όμως τώρα άλλο πρόβλημα. Στο σπίτι με Βιβόντι, μόλις αρχίσω κάποιο Upload (πχ απο τόρεντ όταν κατεβάζουν από μένα) πέφτει κατακόρυφα το download speed.. Είναι που είναι χαμηλο (με 512 δεν πιάνω πάνω απο 35-39) πέφτει στα 15-17, ενώ εάν ακυρώσω το Upload επιστρέφει στα κανονικά επίπεδα... Κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts