nikoskat Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 κάθε μέρα μπαίνω... ουτε καν στο site δεν με βάζει. μου βγάζει "403 Forbidden. congratulations! You are banned!":wacko: ποσο καιρο ησουν με τοσο ratio; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 ποσο καιρο ησουν με τοσο ratio; :O είχα 0.750 πριν καμια βδομαδα και τώρα 0,650 περίπου. (ακόμη banned είμαι...:mad:) (οκ,mcde..) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Το ratio ισχύει για όλα τα τόρεντς που κατεβάζεις ή μόνο για αυτά που κατεβάζεις από το σάιτ τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Το ratio ισχύει για όλα τα τόρεντς που κατεβάζεις ή μόνο για αυτά που κατεβάζεις από το σάιτ τους? Απο το site τους. Και γενικως απο private trackers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 κάθε μέρα μπαίνω... ουτε καν στο site δεν με βάζει. μου βγάζει "403 Forbidden. congratulations! You are banned!":wacko: και εμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα άλλα δεν λέει "congratulations! You are banned" και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Το ratio μου ήταν πολύ χαμηλό άλλα ήμουν πολύ νεό μέλος για να με bannaroun. Τώρα ούτε στο site δεν μπορώ να μπω! Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaidarakos Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Φυλακή σε όσους χρησιμοποιούν P2P Ποινικό αδίκημα είναι πλέον στην Ιταλία η ανταλλαγή ψηφιακών δεδομένων μέσω Internet χωρίς την αδεία του δημιουργού. Το Ιταλικό κοινοβούλιο ψήφισε χτες υπέρ νόμου που θα επιβάλει ποινές εώς και 3 χρόνων φυλάκισης σε όσους πιαστούν να κατεβάζουν ή να ανεβάζουν μουσική ή ταινίες μέσω Internet. H κίνηση υπαγορεύτηκε από την εγχώρια κινηματογραφική βιομηχανία. Όσοι βρεθούν ένοχοι χωρίς αδεία διανομής υλικού προστατευμένου από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας τώρα θα αντιμετωπίζουν πρόστιμα από €154 ως €1032, ποινή από 6 μήνες έως 3 χρόνια, την κατάσχεση των υπολογιστών τους και του λογισμικού τους καθώς και την δημοσίευση των πράξεων τους στις δυο εθνικές εφημερίδες της Ιταλίας La Rebubblica και Corriere della Sera. http://www.theregister.co.uk/2004/05/20/italy_p2p_law Mήπως να αρχίσουμε να ανησυχούμε και στην Ελλάδα; :worry: :!: Ως κατοικος Ιταλιας θα σας προτεινανα μην ανησυχειτε χωρις ιδιαιτερο λογο.Εχει ψηφιστει απο το 2004 και δεν ειχαμε κανενα θυμα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 και εμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα άλλα δεν λέει "congratulations! You are banned" και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Το ratio μου ήταν πολύ χαμηλό άλλα ήμουν πολύ νεό μέλος για να με bannaroun. Τώρα ούτε στο site δεν μπορώ να μπω! ποσο νεο δηλαδη; υποτιθεται οτι δεν πρεπει να μενεις με χαμηλο ρατιο ακριβως γι'αυτο το λογο. και φανταζομαι δε θα καθονται να κοιτανε ενα ενα μελος αλλα θα γινεται καπως αυτοματα, λογικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 είχα 0.750 πριν καμια βδομαδα και τώρα 0,650 περίπου. (ακόμη banned είμαι...:mad:) (οκ,mcde..) Το ratio που εχεις δεν νομιζω να δικαιολογει το banαρισμα.Καλυτερα μπες στο irc channel που εχουν και μιλα σε καποιον mod να τον ρωτησεις τι εγινε. #torrentleech at irc.torrentleech.org:7011 or :+7021(ssl) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 ok,μήλισα με κάποιον mod και μου είπε πως έκλεψα στο upload:confused::wacko::blink: τελικά αφού είδαν ότι δεν το έκανα επίτηδες με ξαναερνεγοποίησαν:) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα, αλλά δεν ασχολήθηκα. Πολύ αγχωτικό κατάντησε να προσπαθώ να ανεβάσω το ratio και μόλις τα κατάφερα και πέρασα κατά πολύ το όριο, να με πετάξουν έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Εγώ που χρησιμοποιώ πολλούς Prive (Torrentleech, Filelist, Torrentbytes, BluewhiteGT) δεν είχα ποτέ πρόβλημα έχω ανεβάσει και πολλά στο καθένα!! Περίεργο μου ακούγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Just out of curiosity, εσείς που είχατε πρόβλημα με ban, τι client χρησιμοποιείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Just out of curiosity, εσείς που είχατε πρόβλημα με ban, τι client χρησιμοποιείτε; Φανταζομαι καποιον απο τους blacklisted clients μιας και δεν εχω δει πουθενα προβλημα με azureus ή mtorrent οσον αφορα cheating στο upload. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 oταν εννοείται cheat εννοείτε οτι το κόλπο με το "hack" του tracker?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 oταν εννοείται cheat εννοείτε οτι το κόλπο με το "hack" του tracker?? Τι είναι αυτό; :angel: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Χαζά πράγματα... κάτι retarted ασχολούντε με αυτά... :angel: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Δεν ξέρω αν είναι χαζά πράγματα, όμως είναι lame να προσπαθείς να ξεγελάσεις τον tracker για να αυξήσεις το ratio σου. To file sharing είναι αυτό που λέει: μοιράζομαι. Σε όποιον δεν αρέσει, ας μην ασχολείται καθόλου μαζί του. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 μtorrent 1.5...το θέμα είναι όμως ότι δεν ΞΕΡΩ πως να κλέψω:!: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Δεν ξέρω αν είναι χαζά πράγματα, όμως είναι lame να προσπαθείς να ξεγελάσεις τον tracker για να αυξήσεις το ratio σου. To file sharing είναι αυτό που λέει: μοιράζομαι. Σε όποιον δεν αρέσει, ας μην ασχολείται καθόλου μαζί του. Simfonw se afta pou les , ALLA i an8ropi pou vazoun ta limit sta ratio prepi na katalavoun oti den exoume oli 1mb sindesi.. egw px exw adsl @ 128 , edo kai mia vdomada katevaza/anevaza to X pexnidi mou pire akrivos 7 meres kai kati wres gia na to katevasw ( mesos ri8mos download 11kb ,upload 6kb to arxio itan 3,90 GB ) , afou teliosi to download ixa ratio 0.3.. edo kai 2 meres to exw anixtw gia anafazw to ratio kai akoma ine kato apo to 0.5.. kai milame xrisimopiw alaxista to internet. den to vriskw logiko na me bannaron , meta apo toso kopo..tlp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Simfonw se afta pou les , ALLA i an8ropi pou vazoun ta limit sta ratio prepi na katalavoun oti den exoume oli 1mb sindesi.. egw px exw adsl @ 128 , edo kai mia vdomada katevaza/anevaza to X pexnidi mou pire akrivos 7 meres kai kati wres gia na to katevasw ( mesos ri8mos download 11kb ,upload 6kb to arxio itan 3,90 GB ) , afou teliosi to download ixa ratio 0.3.. edo kai 2 meres to exw anixtw gia anafazw to ratio kai akoma ine kato apo to 0.5.. kai milame xrisimopiw alaxista to internet. den to vriskw logiko na me bannaron , meta apo toso kopo..tlp Ναι ομως και εσυ πρεπει να καταλαβεις οτι δεν μπορει να γινει διαχωρισμος μεσα σε ενα tracker για αυτους που εχουν μικρο upload και αυτους που εχουν μεγαλο. Με υπομονη να εισαι σιγουρος οτι το ratio σου θα ανεβει.Βεβαια αυτο προϋποθετει και 24/7 seeding.Οσο για το 128 upload που λες οτι εχεις δεν ειναι απαραιτητα μειονεκτημα.Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να ειχες 2Mbit/256Kb down/up;;;; ;) Ενταξει το ιδανικο θα ηταν να ειχαμε ολοι μας sdsl αλλα τι να κανουμε;;;:p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Kalhmera paidia..Den asxoloume polu me to thema tou sharing..Exw dsl 512 kai katevazw kanena tragoudaki apo to Dc kai tipota parapanw synithws...Eipa na ksekinhsw na asxoloumai me ta torrents..Katevasa loipon to Bit comet (to azureus to dokimasa kai de mou arese) alla exw to ekshs provlhma...Enw dinw olo mou to upload gyrw sto 12 den katevazw me ypshles taxythtes gyrw sto 13 (exw katevasei eidh tria arxeia me ayth thn taxyta)..Ti mporei na ftaiei...Exw kanei therw tis rythmiseis gia to firewall kati (nat klp gia ton router) alla den ginetai kati..Ti lete na ftaei...??Oi rhthmiseis gia Proxy mporei na paizoun kapoio rolo.?Kata ta alla poios einai o rolos tou posostou lhpshs apostolhs...?? Sto parelthon eixa katevasei to Age of empires 3 me kanonikes taxythtes (vevaia meta den esteila thn idia posothta) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Kalhmera paidia..Den asxoloume polu me to thema tou sharing..Exw dsl 512 kai katevazw kanena tragoudaki apo to Dc kai tipota parapanw synithws...Eipa na ksekinhsw na asxoloumai me ta torrents..Katevasa loipon to Bit comet (to azureus to dokimasa kai de mou arese) alla exw to ekshs provlhma...Enw dinw olo mou to upload gyrw sto 12 den katevazw me ypshles taxythtes gyrw sto 13 (exw katevasei eidh tria arxeia me ayth thn taxyta)..Ti mporei na ftaiei...Exw kanei therw tis rythmiseis gia to firewall kati (nat klp gia ton router) alla den ginetai kati..Ti lete na ftaei...??Oi rhthmiseis gia Proxy mporei na paizoun kapoio rolo.?Kata ta alla poios einai o rolos tou posostou lhpshs apostolhs...?? Sto parelthon eixa katevasei to Age of empires 3 me kanonikes taxythtes (vevaia meta den esteila thn idia posothta) dokimase na miosis to megisto ri8mo upload kai des ( mia timi giro sta 6-10 ) 8a itan mia xara. episis i taxitita download e3artate se megalo fa8mo posi xristis exoun to arxio / apo posos katevazisktl.. dokimase na to torrentleech , osa arxia katevasa apo ki exan polous users (logo tou ratio). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ ούτε να ανεβάσω αλλά ούτε και να κατεβάσω αρχεία απ'το blue-whitegt.com; Έχω χαμηλό ratio (0.14). Μήπως φταίει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ ούτε να ανεβάσω αλλά ούτε και να κατεβάσω αρχεία απ'το blue-whitegt.com; Έχω χαμηλό ratio (0.14). Μήπως φταίει αυτό; Στη σελίδα συνδέεσαι; Για δοκίμασε να κάνεις login στο site μήπως έφαγες ban λόγω χαμηλού ratio. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ ούτε να ανεβάσω αλλά ούτε και να κατεβάσω αρχεία απ'το blue-whitegt.com; Έχω χαμηλό ratio (0.14). Μήπως φταίει αυτό; Κατα 99% σε διαγραψανε.Αν θυμαμαι καλα σε μια ανακοινωση ειχε αναφερθει οτι ανα τακτα χρονικα διαστηματα οσοι χρηστες εχουν ratio κατω απο 0.2 θα γινονται ban. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts