Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν λες side??

ρε παιδια τι μου συνεβει χτες??

εχω ενα προγραμμα netlimiter για να ελεγχει τις ταχυτητες..και που λετε μπαινω dc++ και με κανουν κικ επειδη ειχα και καλα limited προγραμμα..:lol:

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ok pio ine to side tou ???

Εννοείς ποιο είναι το σάιτ του emule; :blink: Από εδώ θα το βρεις.

Πιο συγκεκριμένα από εδώ.

οταν λες side??

ρε παιδια τι μου συνεβει χτες??

εχω ενα προγραμμα netlimiter για να ελεγχει τις ταχυτητες..και που λετε μπαινω dc++ και με κανουν κικ επειδη ειχα και καλα limited προγραμμα..:lol:

Απαγορεύεται το Net Limiter στο DC++... Βγάλτο από το share σου. Για να έχετε άψογο κατέβασμα βάλτε το λιμιτ στο 10 απλοαντ. Παραπάνω από 10 απ, κόβει από το ντάουν. :shifty:

Εννοείς ποιο είναι το σάιτ του emule; :blink: Από εδώ θα το βρεις.

Πιο συγκεκριμένα από εδώ.

enoo kati san afto goldesel.to to enter ine sto telos tis selidas ..

Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

Το πρόγραμμα emule το κατεβάζεις από το επίσημο site του που είναι αυτό: http://www.emule-project.net/

Το πρόγραμμα emule το κατεβάζεις από το επίσημο site του που είναι αυτό: http://www.emule-project.net/

ok to ksero ... den thelo to progamma !!! thelo selides P2P !!

Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

de ksero an postaro sto katallhlo thread alla 8elo na rothso gia ena programataki pou afou to kanoume install,deixnei sth mpara kato deksia thn 8ermokrasia se polh ths epiloghs mas...

mersi

Είσαι άκυρη!:lol:

Χθες ανακάλυψα ένα νέο ελληνικο hub, το greek desert με 3500 users.:food: Sorry αν έχει αναφερθεί ξανα.

Τρέμε angele!:p

Θέλει μερικές ρυθμίσεις! Πρώτα από όλα βάλε σε ένα φάκελο μουσική και βίντεο που θέλεις να μοιράζεσαι. Μετά καθώς ανοίγεις το dc++ πηγαίνεις στα settings και επιλέγεις τον φάκελο. Κοίτα να είναι 5-10gb για να μπείς σε κάποια hubs.

Μετά επιλέγεις πάλι στα settings την επιλογή passive και μετά βρίσκεις 2-3 hubs, συνδέεσαι σε αυτά, περιμένεις λίγο και μετά αρχίζεις το ψάξιμο.

Άνοιξε επίσης μερικά upload slots.3-4 είναι καλά.

NOMIZV OTI ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ?ΕΚΕΙ ΠΟΥ SEARCH FOR ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ PURGE?ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..HELP???

Λοιπόν!

file/connection settings και στα κουτάκια tcp/udp βάζουμε το 1412.

Επίσης στο ίδιο παράθυρο γράφουμε και την ip μας στο ανάλογο κουτααατσι(το είπα κρητικά!)

Για να βρούμε το ip μας είτε γράφουμε +myip στο παράθυρο που κάνουμε chat στο hub,είτε μπαίνουμε http://www.whatismyip.com/ και μας την δείχνει αμέσως.

Αυτά ήταν τα εύκολα,τα δύσκολα έρχονται και είναι:

Το άνοιγμα των ports στο router.Ανοίγουμε το 1412 tcp/udp.

Αν δεν ξέρουμε κοιτάμε εδώ http://www.portforward.com

Eπίσης ανοίγουμε τυχόν firewall που έχουμε(αν δεν έχουμε να βάλουμε!)

Αν δεν ξέρουμε πως,μπαίνουμε εδώ http://www.firewalling.com

Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων τα port 1412 είναι αυτά που χρειάζεται να ανοίξουμε,εκτός από το Net Route 2 που θέλει τα 30000 ή 30001.

Αν και πάλι δεν καταφέρουμε τίποτα,μπαίνουμε στο helpdesk ενός hub(κατά προτίμηση βραδάκι)και ρωτάμε.

Αν μάλιστα μπούμε και με γυναικείο nick που εξάπτει την φαντασία(π.χ Tzoana17lookingforlove είναι σίγουρο ότι οι Opers θα τσακωθούν για το ποιός θα εξυπηρετήσει!!)

Λοιπόν!

file/connection settings και στα κουτάκια tcp/udp βάζουμε το 1412.

Επίσης στο ίδιο παράθυρο γράφουμε και την ip μας στο ανάλογο κουτααατσι(το είπα κρητικά!)

Για να βρούμε το ip μας είτε γράφουμε +myip στο παράθυρο που κάνουμε chat στο hub,είτε μπαίνουμε http://www.whatismyip.com/ και μας την δείχνει αμέσως.

Αυτά ήταν τα εύκολα,τα δύσκολα έρχονται και είναι:

Το άνοιγμα των ports στο router.Ανοίγουμε το 1412 tcp/udp.

Αν δεν ξέρουμε κοιτάμε εδώ http://www.portforward.com

Eπίσης ανοίγουμε τυχόν firewall που έχουμε(αν δεν έχουμε να βάλουμε!)

Αν δεν ξέρουμε πως,μπαίνουμε εδώ http://www.firewalling.com

Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων τα port 1412 είναι αυτά που χρειάζεται να ανοίξουμε,εκτός από το Net Route 2 που θέλει τα 30000 ή 30001.

Αν και πάλι δεν καταφέρουμε τίποτα,μπαίνουμε στο helpdesk ενός hub(κατά προτίμηση βραδάκι)και ρωτάμε.

Αν μάλιστα μπούμε και με γυναικείο nick που εξάπτει την φαντασία(π.χ Tzoana17lookingforlove είναι σίγουρο ότι οι Opers θα τσακωθούν για το ποιός θα εξυπηρετήσει!!)

αδερφε εισαι ολλα τα λεφτα.............

Παιδια στα greek torrents πως γραφομαι;

γιατι σε ενα που δοκιμασα το bluewhite(δεν θυμαμαιακριβως πως λεγεται) δεν μ'αφηνει.(Λεει οτι ακυρωσαν αυτην την επιλογη.)

Δεν πιστευω να φταιει οτι ειμαι Ιταλια ε;

Γενικα που βρισκονται τα greek torrents (μην γελατε και αρχιζετε και μου λετε "Πατησιων 28") και πως γραφομαι...:O

sorry για την ασχετουρα αλλα μεχρι τωρα μονο τον μουλαρο δουλευα... :)

Παιδια στα greek torrents πως γραφομαι;

γιατι σε ενα που δοκιμασα το bluewhite(δεν θυμαμαιακριβως πως λεγεται) δεν μ'αφηνει.(Λεει οτι ακυρωσαν αυτην την επιλογη.)

Δεν πιστευω να φταιει οτι ειμαι Ιταλια ε;

Γενικα που βρισκονται τα greek torrents (μην γελατε και αρχιζετε και μου λετε "Πατησιων 28") και πως γραφομαι...:O

sorry για την ασχετουρα αλλα μεχρι τωρα μονο τον μουλαρο δουλευα... :)

Στο blue-whitegt.com κανουν συντηρηση και εχουν κλεισει οι εγγραφες προς το παρον. Θα ανοιξουν παλι οταν τελειωσει η συντηρηση.

Παιδια χρησιμοποιω το bitcomet για τα τορρεντς μου και εχει εδω και κατι μερες που κατεβαζω κατι δισκογραφιες και εχουν κολλησει στα τελευταια pieces. To κακο ειναι οτι ειναι χρησιμοποιουν και το bandwidth εφοσον το προβλημα ειναι πως κανουν fail τα hash checks. Tι να κανω; Δλδ αν αφηνε εκεινα τα files και δεν εκανε hash check πως θα ακουγονταν τα τραγουδια; Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Ίσως να λέω και ανοησίες, αλλά... έχουν κολλήσει σε όλα τα downloads

που έχεις από το συγκεκριμένο site;

Κάποιοι trackers έχουν κάνει ban το Bitcomet αν θυμάμαι καλά.

Δοκίμασε μήπως μπορέσεις να τα συνεχίσεις με κάποιον άλλο client.

Τα κατεβασα απο το mininova.org και το torrentspy αλλα νομιζω εχουν διαφορετικο τρακερ το καθενα. Δοκιμασα και με το μtorrent και απο οτι ειδα κολλουν σε στα ιδια pieces που κολλα και το bitcomet. Πραγματικα νευριασα. Ειναι δυνατον να κατεβασω 3GB rubbish data;!

2. Προτιμήστε private trackers.

Αν και σχετικά offtopic, οι private θέλουν αναλογίες στο

upload με το download, κάτι που δεν είναι και πολύ εύκολο.

Συνήθως κατεβάζω κάτι (μεγάλης χωρητικότητας) σε λίγες

και αναγκάζομαι να περιμένω πολλαπλάσιο χρόνο να γίνει

upload τουλάχιστον μια φορά. Πολλές φορές μάλιστα παύουν

να το ζητάνε και πρέπει να κατεβάσω κάτι άλλο για να το

τραβήξουν, καταστρέφοντας έτσι όποια ισορροπία.:confused:

1. Μην χρησιμοποιείτε το Bitcomet.

2. Προτιμήστε private trackers.

Eπειδή μόλις χτες έβαλα το bitcomet και κατέβασα το πρώτο μου torrent, θα μπορούσες να εξηγήσεις λίγο τι εννοείς; Και κάποιο σχετικό link, είναι ευπρόσδεκτο.

Ευχαριστώ

To bitcomet έχει γίνει ban από διάφορους private trackers. Στα αρχεία torrent υπάρχει μια ρύθμιση για το αν επιτρέπεται ή όχι το DHT (λειτουργία που βρίσκει peers εκτός αυτών που δίνει ο tracker), την οποία δεν λαμβάνει υπόψη του το bitcomet. Γι'αυτό τον λόγο, προτιμήστε το μtorrent.

Στους private trackers μπορεί να χρειάζεται να συντηρήσετε το ratio (upload/download) όμως δεν υπάρχουν fakes. Αυτά που κατεβάζετε είναι δηλαδή αυτό που λένε.

Απο Torrentleech:

2006-01-10 - BITCOMET .61 UPGRADE REQUIRED

TL members who use BC must upgrade to version .61 now. Previous BC versions are buggy and do not deactivate DHT, permitting torrent sharing outside the TL tracker. This defect results in inaccurate stat reporting. This has caused the banning of some TL users. If you use BitComet, please upgrade to version .61 immediately, and save yourself a lot of problems here! A very good alternative to BC is µTorrent, which has very low resource requirements and works well with the TL tracker. Remember, no matter which bt client you use, you must turn DHT off to prevent sharing outside the tracker and to ensure all your stats count at TorrentLeech.

Απο Torrentit:

#69679 by Lermy (Howlin' Mad) at 2006-01-07 16:50:07 GMT (2 weeks ago) Top

All versions of BitComet and its derivatives banned

Unfortunately due to certain users attempting to evade the BitComet 0.60 ban and issues with older version of BitComet and its derivatives these clients will also be banned soon. Until the BitComet developer(s) fix the issue with the private flag we will not be removing the ban on these clients. Derivatives of BitComet include BitLord and BitSpirit. Again like with the original BitComet ban this is NOT up for debate and all questions regarding the decisions around this issue have been answered in the previous BitComet thread.

This ban will become effective at 18:00GMT December 17th, 2005.

Note: We will be tracking anyone that tries to avoid the ban using any spoofing patches, this is strictly forbidden!

tux2005

SysOp

[sIGPIC][/sIGPIC]

sonnymoby, πόσους seeders έχει αυτό που κατεβάζεις;

Το torrentspy λεει 62. Αλλα αυτο με το bitcomet δεν νομιζω να ειναι σε εμενα εφοσον εγω κατεβασα 98.8% και μου εμειναν 3 pieces και απο οτι ειδα ουτε στο μtorrent κατεβαζει. Αν δεν υπαρχει κατι να κανω δεν πειραζει, better luck next time! Aλλα εχω μια ερωτηση μπορουμε να σβησουμε το hash check επειδη ειμαι περιεργος πως θα ακουγετε το τραγουδι. Αν ειναι λαθος των bittorrent clients αυτο;

Ο Bitcomet αποκλειστικε και απο το bluewhite και απο οτι φαινεται (και βλεπω) ο utorrent ανεβαινει στις προτιμησεις (οχι μονο στο bluewhite):

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

Αναγγελεται προς όλα τα μέλη ότι από 1η Φεβρουαρίου ο client Bitcomet δεν είναι δεκτός στην σελίδα (οποιαδήποτε έκδοση).

Όσοι τον χρησιμοποιούν πρέπει να τον αντικαταστήσουν με κάποιον άλλον.

Ενδεικτικά σας λέμε ότι μία καλή λύση είναι ο μΤorrents.

Μετά από την αναφερόμενη ημερομηνία δεν θα φέρουμε καμμία απολύτως ευθύνη εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα όσοι από τα μέλη επιμένουν στην χρήση του bitcomet

λόγο μάλλον του ελεεινού Linksys μου κάνει συνέχεια αποσυνδέσεις.

βάζω που λέτε το dc++ μετά από κανα 6+ μήνες.κ τώρα που γύρισα βλέπω ότι είμαι banned:blink::mad:

τι σκατα έκανα;;;;;

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro