miranda Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Ego pou chrisimopoio bittornado den echo kani kamia ritmisi kai nomizo oute chriazete giati sto parethlon pou icha dokimasi den mou ayfxise tin tachitita sto katebasma Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Όχι, εγώ πρέπει να πετάω από την χαρά μου :devil: Υ.Γ. Ταχύτητες καθαρά και μόνο από torrentθέλω να μου δώσεις συγκεκριμένο link με συγκεκριμένο torrent file για να δω εγώ με τι κατεβάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 θέλω να μου δώσεις συγκεκριμένο link με συγκεκριμένο torrent file για να δω εγώ με τι κατεβάζω. Πάντως το torrent δεν είναι από public tracker... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Κατεβάζω με μtorrent ένα αρχείο απο bluewhite και ενώ έχει φτάσει απροβλημάτιστα στο 32,6% μου πετάει το μήνυμα: Error:Δεν ήταν δυνατή η προσπέλαση του αρχείου απο την διαδικασία,επειδή χρησιμοποιείται ήδη απο κάποια άλλη διαδικασία. Και σταματάει το download εκεί. Any suggestions? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Κατεβάζω με μtorrent ένα αρχείο απο bluewhite και ενώ έχει φτάσει απροβλημάτιστα στο 32,6% μου πετάει το μήνυμα: Error:Δεν ήταν δυνατή η προσπέλαση του αρχείου απο την διαδικασία,επειδή χρησιμοποιείται ήδη απο κάποια άλλη διαδικασία. Και σταματάει το download εκεί. Any suggestions? Κάνε ριστάρτ τον μ τόρεντ. Αν εξακολουθεί το πρόβλημα, σβήσε το τόρεντ, ξανακατέβασέ το και επέλεξε αποθήκευση στον φάκελο που ήδη έχεις το μισοκατεβασμένο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 bghke nea ekdosh tou shareaza! 2.2.1.0 den xerw an exei kapoia ousiastikh beltiwsh pantws Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 μια βοήθεια επειδή είμαι λίγο ασχετος με τα τορεντ, έχω το μtorent και πάω να κατεβάσω ένα αρχειο και μου βγάζει ένα σήμα απαγορευτικο κάτω κάτω στο αρχειο και δεν κάνει τίποτε ,τί παιζει?τι κανω λάθος??? :cry: Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Απο πού κατεβάζεις το .torrent; Έχεις ανοίξει τις κατάλληλες πόρτες; Μήπως πρέπει να κάνεις login στη σελίδα του τράκερ (αν ειναι private); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 απο rapidshare κατέβασα κατι αρχεία για βιντεοκλιπ και μετα ανοιξα τα αρχεια για να αρχισει το κατεβασμα τι εννοεις απο που?ουτε που ξέρω.πως μπορώ να το δω? και απο isohunt που πήγα να κατεβάσω το ίδιο με το απαγορευτικο μου βγάζει. :O Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Nα κάνω μια ερώτηση - χρησιμοποιώ το μTorrent και κατεβάζω το πολύ με ταχύτητα 12-13 kb (έχω dsl 384). Μου βγάζει ένδειξη ΝΑΤ error, έχω κάνει port forwarding στο router (Fritz!Box απο altecnet). Έχω ορίσει ως UDP, TCP port το ίδιο port, κάνω κάποιο λάθος; Τα κανονικά downloads που κάνω από sites πίανουν 30-35 kb/sec, οπότε δεν έχει κάποιο πρόβλημα ταχύτητας η σύνδεση. Τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω την ταχύτητα στο μTorrent; Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Nα κάνω μια ερώτηση - χρησιμοποιώ το μTorrent και κατεβάζω το πολύ με ταχύτητα 12-13 kb (έχω dsl 384). Μου βγάζει ένδειξη ΝΑΤ error, έχω κάνει port forwarding στο router (Fritz!Box απο altecnet). Έχω ορίσει ως UDP, TCP port το ίδιο port, κάνω κάποιο λάθος; Τα κανονικά downloads που κάνω από sites πίανουν 30-35 kb/sec, οπότε δεν έχει κάποιο πρόβλημα ταχύτητας η σύνδεση. Τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω την ταχύτητα στο μTorrent; Στο πρόγραμμα σίγουρα έχεις ορίσει ποια πόρτα να χρησιμοποιεί (αυτήν που άνοιξες); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Nα κάνω μια ερώτηση - χρησιμοποιώ το μTorrent και κατεβάζω το πολύ με ταχύτητα 12-13 kb (έχω dsl 384). Μου βγάζει ένδειξη ΝΑΤ error, έχω κάνει port forwarding στο router (Fritz!Box απο altecnet). Έχω ορίσει ως UDP, TCP port το ίδιο port, κάνω κάποιο λάθος; Τα κανονικά downloads που κάνω από sites πίανουν 30-35 kb/sec, οπότε δεν έχει κάποιο πρόβλημα ταχύτητας η σύνδεση. Τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω την ταχύτητα στο μTorrent; Δεν έχεις κάνει καλό port forward. Ακολούθησε τις σωστές οδηγίες από το http://www.portforward.com για τον ρούτερ σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 OK, ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση. Τώρα μου βγάζει network OK, κατεβάζω παράλληλα και άλλα πράγματα και δεν μπορώ να δω πόσο αυξήθηκε η ταχύτυτητα αλλά ήδη κατεβάζει πιο γρήγορα :yahoo: Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 ερώτηση.1: η ταχύτητα που κατεβάζουμε torrents από τι εξαρτάται εκτός από τις συνδέσεις των άλλων χρηστών;; αν κάνω seeding περισσότερο,θα έχω καλύτερα αποτελέσματα;; ερώτηση.2: πως όταν έχω 1500 χρήστες γιατί συνδέομαι μόνο με τους 100-150;; μtorrent χρησιμοποιώ Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 1. Ναι. Και όσο πιο πολύ seed κάνεις τόσο καλύτερες ταχύτητες στα επόμενα torrents (αν κατεβάζεις απο private tracker) 2.Γιατί προφανώς θα έχεις στο μTorrent max connections per torrent 150. Αν θες μπορείς να το αυξήσεις, αλλα καλύτερα όχι πάνω απο 300-350. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Το πόσα connections να γίνονται σε κάθε torrent εξαρτάτε και από το modem του καθενός... Στο SpeedTouch 530i μου βάζω συνήθως μέχρι 150 αλλά αν ένα torrent έχει πολλούς seeders και ελάχιστους leechers το κατεβάζω στα 20 για να έχω μέγιστη ταχύτητα χωρίς να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα καθ'όλη την διάρκεια του κατεβάσματος. Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Υπαρχει καποιος καλος client για το DC++? Πιο ευχρηστος απο το ιδιο το DC++ εννοω. Λογω 150φευγα σελιδων στο υπαρχον θεμα, δεν εντοπισα κατι. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 revconnect.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Υπάρχει και το LDC++ , αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι απαγορευμένος client σε ορισμένα hubs. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Ευχαριστω και τους 2. Θα τα δοκιμασω αν και το revconnect φαινεται αρκετα ευχρηστο... βεβαια αποσυντονιζει ολο το bandwidth καθως κατεβαζει απο πολλους, παρα πολλους χρηστες αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας... :) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 παιδιά έχω ένα πρόβήμα στο ellinadiko.com. χωρίς να έχω κατεβάσει κάτι μου πετάει αυτό το μήνυμα. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 παιδιά έχω ένα πρόβήμα στο ellinadiko.com. χωρίς να έχω κατεβάσει κάτι μου πετάει αυτό το μήνυμα. Αν και δεν πάει σε αυτό το θέμα... Το πρόβλημα σου δεν είναι πρόβλημα. Το antileech έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό αρχείων που μπορείς να κατεβάσεις (όχι εσύ, όλοι οι χρήστες που κατεβάζουν το συγκεκριμένο αρχείο.) Έτσι όταν φτάσει αυτός ο αριθμός πρέπει να περιμένεις μια ώρα. Περίμενε μέχρι το χρονόμετρο φτάσει 0 και κάνε refresh :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 παιδιά έχω ένα πρόβήμα στο ellinadiko.com. χωρίς να έχω κατεβάσει κάτι μου πετάει αυτό το μήνυμα. Δεν είναι πρόβλημα αυτό, απλά όταν κατεβάζουν αβέρτα πολλοί, κλείνει το κατέβασμα, μπλοκάρει και πρέπει να περιμένεις μέχρι τον επόμενο μηδενισμό. Το ελληνάδικο μηδενίζει ανά ώρα. Οπότε να προσπαθήσεις πάλι όταν αλλάζει η ώρα μέχρι το πολύ και 5 και 10 λεπτά της ώρας. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 χρησιμοποιω το μtorrent και θα ηθελα μερικες διευκρινησεις για καλυτερη λειτουργια.εχω 384/128 forthnet τι πρεπει να βαλω στα εξης? 1. global maximum number of connection? 2. maximum number of connected peers per torrent και γενικοτερα κατι αλλο που θα πρεπει να προσεξω? ευχαριστω κατεβαζω γυρω στα 10-13.το βραδυ φτανει και 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Το ξέρω οτι εχει χιλιοαπαντηθεί αλλα εχω πρόβλημα!πως θα ανοίξω τις πόρτες στο ρουτερ που δίνει η forthnet!Πω στην σελίδα του portforwarding αλλα δεν βρίσκω το name servers! και μπερδευομαι με τα αγγλικα παρόλου που ξερω!. Α και κατι ακομα θα επιρρεάσει το ανοιγμα απο τις πόρτες και τις σελίδεσ με τον τρόπο που θα κατεβένουν?η επιρρεάζει κα΄τι αλλο? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts