asymvivastos Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Παιδες ξερετε κανεναν tracker αποκλειστικα για ebooks,certification guides και τετοιο περιεχομενο οπως το bitme.org;;; Προσπαθω πανω απο 1 μηνα να γραφτω στο παραπανω και δεν μπορω... :mad: Μονο invites λεει ολη την ωρα. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Ξερεις καποιο μηπως και μπορεσω να βρω invitations,γιατι κι εμενα μ'ενδιαφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Ξερεις καποιο μηπως και μπορεσω να βρω invitations,γιατι κι εμενα μ'ενδιαφερει. Αν ηξερα δεν θα ρωταγα για καποιο παρομοιο... :p Το εχω βαλει μεχρι και homepage.Που θα παει ολα και κανεναν θα σουταρουν και θα μπω. :shifty: By the way το torrentbytes επανηλθε. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Αν ηξερα δεν θα ρωταγα για καποιο παρομοιο... :p Το εχω βαλει μεχρι και homepage.Που θα παει ολα και κανεναν θα σουταρουν και θα μπω. :shifty: By the way το torrentbytes επανηλθε. :) Α,οκ νομιζα πως βρηκες καποιο αλλα δεν ειχες invitation. Ασχετο,αλλα εχω 3 invitations για το superTorrents.Οποιος θελει,ΡΜ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Επανήλθε και το torrentleech. Ελπίζω το maitenance να μην περιλάμβανε και διόρθωση του rt hck :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Στη μετάβαση μου από ABC σε μTorrent, τα μισοκατεβασμένα αρχεία συνέχισαν κανονικά από εκεί που τα είχα σταματήσει. 'Exω και εγώ ABC. Αξίζει να τον αλλάξω με τον mtorrent? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Bασικά δεν είναι καθόλου κόπος. Δοκιμασετο και αποφάσισε εσυ. Άλλωστε ούτε install δεν θέλει. Οι ανάγκες του καθένα είναι διαφορετικές. btw το torrentleech είναι down πάλι. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 κατεβασα το παρακατω αρχειο Fantastic.Four.DVDRip-ADYWAN.tar εχει τη μορφη zip οταν το ανοιγω μου βγαζει την εξης μορφη Fantastic.Four.DVDRip-ADYWAN.CD1.avi.avi Fantastic.Four.DVDRip-ADYWAN.CD2.avi.avi και παω να το παιξω με bspalyer αλλα δεν κανει τιποτα. επισης οταν το ξεζιπαρω βγαζει και τα ακολουθα Fantastic.Four.DVDRip-ADYWAN.sfv.sfv Fantastic.Four.DVDRip-ADYWAN.nfo.nfo καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 κατεβασα το παρακατω αρχειο Fantastic.Four.DVDRip-ADYWAN.tar εχει τη μορφη zip οταν το ανοιγω μου βγαζει την εξης μορφη Fantastic.Four.DVDRip-ADYWAN.CD1.avi.avi Fantastic.Four.DVDRip-ADYWAN.CD2.avi.avi και παω να το παιξω με bspalyer αλλα δεν κανει τιποτα. επισης οταν το ξεζιπαρω βγαζει και τα ακολουθα Fantastic.Four.DVDRip-ADYWAN.sfv.sfv Fantastic.Four.DVDRip-ADYWAN.nfo.nfo καμια ιδεα? Teh scene is too hot for you my friend :p Απλά άνοιξε με κάποιον άλλον player τα αρχεία avi. Αν δεν παίζουν τότε κάτι κατέβασες λάθος... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 κατεβασα το παρακατω αρχειο Fantastic.Four.DVDRip-ADYWAN.tar εχει τη μορφη zip οταν το ανοιγω μου βγαζει την εξης μορφη Fantastic.Four.DVDRip-ADYWAN.CD1.avi.avi Fantastic.Four.DVDRip-ADYWAN.CD2.avi.avi και παω να το παιξω με bspalyer αλλα δεν κανει τιποτα. επισης οταν το ξεζιπαρω βγαζει και τα ακολουθα Fantastic.Four.DVDRip-ADYWAN.sfv.sfv Fantastic.Four.DVDRip-ADYWAN.nfo.nfo καμια ιδεα? Μου φαίνεται περίεργο που έχει δύο όμοιες καταλήξεις... avi.avi... Μπας και έκανες αποσυμπίεση στην αποσυμπίεση; :p Πάντως η μόνη λύση είναι να δοκιμάσεις με άλλον Player, συμφωνώ με τον φίλο πριν. Αλλιώς απλά δεν ήταν καλά τα αρχεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 To greeksubs.com τι έπαθε ρε παιδιά; Το χακέψαν; Βγαίνει εδώ και 2 μέρες μια άσχετη σελίδα... :wacko: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 To greeksubs.com τι έπαθε ρε παιδιά; Το χακέψαν; Βγαίνει εδώ και 2 μέρες μια άσχετη σελίδα... :wacko: :worry: Το γράφει και πάνω-πάνω: This Domain has expired. Please contact your provider to renew. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Χαχαχα τραγικοί, ε τώρα ποιος κάθεται να πληρώνει μωρέ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Το torrentbytes παλι δεν ανοιγει. :worry: Τωρα τελευταια ολο down ειναι το site. Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο. Εκανα και τοσο κοπο να γραφτω! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Το torrentbytes παλι δεν ανοιγει. :worry: Τωρα τελευταια ολο down ειναι το site. Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο. Εκανα και τοσο κοπο να γραφτω! :D Όλοι οι τράκερς τελευταία κάνουν αναβαθμίσεις... Γιαυτό ας προσέχουμε μερικοί... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Όλοι οι τράκερς τελευταία κάνουν αναβαθμίσεις... Γιαυτό ας προσέχουμε μερικοί... :whistle: Δηλαδη? Τι να προσεχουμε? :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν... Ακούτε Bayern7 και sxetikos_asxetos; :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Καλά λέει Bayern7, ας προσέχουμε :grin: Υ.Γ. Πόσο ξέρω ότι δεν τον νοιάζει και πολύ τον Bayern :O Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Το γράφει και πάνω-πάνω: This Domain has expired. Please contact your provider to renew. Για όσους ψάχνετε να βρείτε το greeksubs.com απλά μεταφέρθηκε σε άλλη διεύθυνση. http://greeksubs.vlsi.gr/ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Μου φαίνεται περίεργο που έχει δύο όμοιες καταλήξεις... avi.avi... Μπας και έκανες αποσυμπίεση στην αποσυμπίεση; :p Πάντως η μόνη λύση είναι να δοκιμάσεις με άλλον Player, συμφωνώ με τον φίλο πριν. Αλλιώς απλά δεν ήταν καλά τα αρχεία... οχι δεν εκανα τιποτα αλλο. απλα μοθ κανει εντυπωση γιατι το κατεβασα απο to dcmagnet. και οχι δεν ανοιγει με κανεναν αλλο player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Υ.Γ. Πόσο ξέρω ότι δεν τον νοιάζει και πολύ τον Bayern :O Kryve logia kai tha arpakseis kai esy kana psixoulaki :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Kryve logia kai tha arpakseis kai esy kana psixoulaki :p Μάλιστα αφέντη, προτεραιότητα μου η δικιά σου χόρταση :grin: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 παιδιά πως κατεβάζω το μtorrent? δε μπορώ να βρω λινκ για download στο site tou. Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 παιδιά πως κατεβάζω το μtorrent? δε μπορώ να βρω λινκ για download στο site tou. Παρτο από εδώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 παιδιά πως κατεβάζω το μtorrent? δε μπορώ να βρω λινκ για download στο site tou. http://www.utorrent.com/ :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts