Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη ο Azureus αρχιζει να γινεται πολυ βαρυς για το συστημα μου, θα μου προτεινετε καποιον αλλο torrent client, που να προσφερει καλη ταχυτητα και να ειναι ελαφρης;

Δοκιμασμενο απο εσας αν γινεται :O

μΤorrent. Πλέον είναι ο default client μου :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μΤorrent. Πλέον είναι ο default client μου :)

Τον δοκιμασα. Μαρεσε αρκετα, αλλα σαν να μου φανηκε οτι υστερει απο ταχυτητα. Μηπως ειναι ιδεα μου, ή ηταν κατι προσωρινο; Αν ισχυει αυτο τοτε ο μtorrent με βολευει πολυ. Ισχυει οτι καποιοι trackers τον banαρουν;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Κοίτα, δεν νομίζω να έχει σχέση ο client με την ταχύτητα. Είτε με azureus, είτε με abc, είτε bitcomet, είτε με bitornado κλπ. κατεβάσεις, την ίδια ταχύτητα θα έχεις. Όσο για το αν τον banάρουν, δεν το ξέρω. Πάντως στο filelist και στο torrentleech παίζει μιά χαρά :D
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και συνεχιζω να παρατηρω οτι η ταχυτητα δεν φτανει το maximum της συνδεσης, αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα. Αυτο το σημαδακι που μου βγαζει κατα διαστηματα, αριστερα απο το ονομα του αρχειου, οταν κατεβαζω κατι τι ειναι;

http://img489.imageshack.us/img489/74/untitled2rb.jpg

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

Είτε οτι ο tracker είναι down, είτε οτι ο tracker δεν σε αναγνωρίζει (λόγω αλλαγής ip μπορεί, οπότε πρέπει να κάνεις login στο site του) είτε δεν έχει seeds. Εγώ πάντως την τερματίζω την σύνδεση :w00t:
[sIGPIC][/sIGPIC]

kala sovarologite?ego me torrents giati de ta pao katholou kala?oti torrent kai na exo dokimasi max 8 alla sinithos me 4-5 katevazei...mpas kai pezei kamia rithmisi pou eprepe na kano alla den exo kani?

Ξερει κανεις σε ποιο p2p μπορω να βρω το football manager 2006 που βγηκε σημερα; :whistle:

Οι μόνες ρυθμίσεις είναι να ανοίξετε στο ρούτερ την πόρτα που έχετε ορίσει στο αζουρέους (π.χ. εγώ έχω ανοίξει την 50.000) και να βάλετε την εσωτερική IP του υπολογιστή σας στο αντίστοιχο πεδίο (εμένα είναι η 192.168.1.2). (Όλα αυτά βρίσκονται στο tools->options->network).
[sIGPIC][/sIGPIC]

είναι ο angelos down, ή εγώ έχω κάποιο πρόβλημα;

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Είναι down από το πρωί σήμερα, πολλά μπορεί να συμβαίνουν π.χ. να έχουν πρόβλημα με το ρεύμα.

Ψάχνω να βρώ κάποιον client που να έχει δυνατότητα, όταν ολοκληρώνεται να κλείνει το PC μόνο του... Υπάρχει; :O

Client που να έχει απο μόνος του αυτή τη δυνατότητα δεν ξέρω αν υπάρχει, για τον εκάστοτε client όμως μπορεί να υπάρχει το αντίστοιχο plugin που να κάνει την δουλειά. Επομένως ψάξε στα forums του κάθε client, όλο και κάτι θα βρείς πιστεύω..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρόλο που ότι και να κάνεις πάντα μπορούν να σε βρουν εάν το θελήσουν, για αρχή μπορείς να μπλοκάρεις όλα τα γνωστά IP Ranges που ανήκουν σε RIAA, MPAA και δε συμμαζεύεται. Ψάχνοντας θα βρεις σχετικές λίστες, προγράμματα, οδηγίες κλπ.

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος μπορεισ να μου πεις που θαθπαρχουν αυτα και πως θα τα αποκλεισω....????

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος μπορεισ να μου πεις που θαθπαρχουν αυτα και πως θα τα αποκλεισω....????

Ένας τρόπος είναι το PeerGuardian,αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν αξίζουν όλα αυτά τα tools. Άμα θέλουν να σε πιάσουν θα σε πιάσουν αλλά είπαμε, ακόμα δεν υπάρχει νόμος στην Ελλάδα. :)

129026.png?1640591734

ενω πριν απο λιγο καιρο κατεβαζα κανονικα με το rmdc με 384/128 forthnet τωρα τελευταια κατεβαζει με ταχυτητες 1,5-2kb/sec.

αν φτασω κανα 10αρι ειμαι ευτυχισμενος.Δεν γινεται να Υπαρχουν 80-90 χρηστες και να μην κατεβαζει.και δεν γινεται να εχω μεγαλυτερο up απο down.Μπορω να κανω καμια ρυθμιση γιατι δεν λεει να κατεβαζω με μικροτερο απο οτι ανεβαζω.

η αν εχετε καμια αλλη λυση

μην φανταστειτε τιποτα τρελλο κανα 10αρι.

με flash φτανω 25-40.

με τορρεντ κανα10-15

Ισως κανω κανα λαθος στις ρυθμισεις

μπαινω συνηθως σε 5-6 hub με 5-6 ανοιχτα slots

ενω πριν απο λιγο καιρο κατεβαζα κανονικα με το rmdc με 384/128 forthnet τωρα τελευταια κατεβαζει με ταχυτητες 1,5-2kb/sec.

αν φτασω κανα 10αρι ειμαι ευτυχισμενος.Δεν γινεται να Υπαρχουν 80-90 χρηστες και να μην κατεβαζει.και δεν γινεται να εχω μεγαλυτερο up απο down.Μπορω να κανω καμια ρυθμιση γιατι δεν λεει να κατεβαζω με μικροτερο απο οτι ανεβαζω.

η αν εχετε καμια αλλη λυση

μην φανταστειτε τιποτα τρελλο κανα 10αρι.

με flash φτανω 25-40.

με τορρεντ κανα10-15

Ισως κανω κανα λαθος στις ρυθμισεις

Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση του προγράμματος και ξανά εγκατάσταση. Μην πειράξεις πολλά πολλά... Άσε το στις default ρυθμίσεις.

Επίσης αν μπορείς δοκίμασε κανέναν άλλο client.

Αλλά με αυτό που λες:

μπαινω συνηθως σε 5-6 hub με 5-6 ανοιχτα slots

με κούφανες τελείως!! :w00t: :lol:

Το πολύ 3 hubs και 4 slots!!

Και πάλι πολλά είναι αλλα λέμε τώρα... :rolleyes:

Βέβαια από τη στιγμή που κατεβάζεις σχετικά καλά με άλλα προγράμματα δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα η σύνδεσή σου αλλά κάτι δεν πάει καλά από αυτούς που κατεβάζεις... Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Δεν σημαίνει ότι θα σου δίνουν το maximum της γραμμής. ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αντιμετωπιζω το παρακατω.

Σε νεα εγκατασταση, το Azureus στηθηκε μετα απο την Java.

Οταν το ξεκιναω, αρχει υπερβολικα να ανοιξει - και οταν τελικα ανοιξει οπου και να κανεις "κλικ" μεσα στο προγραμα κολαει (μπετονει!) βγαζει πανω Not Responding - αλλα εαν το αφησεις και δεν το πειραξεις μετα ειναι ΟΚ, μεχρι που θα το ξανακουμπησεις!

Κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι μετα που στηθηκε το προγραμα, δεν κατεβασε μονο του τα Updates !

Καμια βοηθεια ??? :D

Ναι, το εχω κανει uninstall και παλι install, και εγω βγαλει και την java και την εχω ξαναβαλει! (ναι, την Java την τελευταια...!) :D

Αντιμετωπιζω το παρακατω.

Σε νεα εγκατασταση, το Azureus στηθηκε μετα απο την Java.

Οταν το ξεκιναω, αρχει υπερβολικα να ανοιξει - και οταν τελικα ανοιξει οπου και να κανεις "κλικ" μεσα στο προγραμα κολαει (μπετονει!) βγαζει πανω Not Responding - αλλα εαν το αφησεις και δεν το πειραξεις μετα ειναι ΟΚ, μεχρι που θα το ξανακουμπησεις!

Κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι μετα που στηθηκε το προγραμα, δεν κατεβασε μονο του τα Updates !

Καμια βοηθεια ??? :D

Ναι, το εχω κανει uninstall και παλι install, και εγω βγαλει και την java και την εχω ξαναβαλει! (ναι, την Java την τελευταια...!) :D

Τι μηχανημα έχεις; Μήπως ειναι πολύ βαρύ;

Τι τον θέλει τον αρουρέο; Χρησιμοποιείς τα extra features που έχει; Όχι.

Βάλε μTorrent να κάνεις την δουλειά σου.

Τι μηχανημα έχεις; Μήπως ειναι πολύ βαρύ;

Τι τον θέλει τον αρουρέο; Χρησιμοποιείς τα extra features που έχει; Όχι.

Βάλε μTorrent να κάνεις την δουλειά σου.

Ειναι πολυ δυνατο το μηχανημα (διπλοπυρηνο Intel στα 3.2) ;)

Δωσε μου Link για το μTorrent να το δω. Ειναι καλο ? Ποιο καλο απο το Azureus ?

Αυτο ειναι ? http://www.techteam.gr/index.php?act=download&file=211