Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτη ειναι ταχυτητα!!!επειδη δεν εχω βαλει ακομα adsl κ εχω απλη συνδεση πιανει ταχυτητα μεχρι 41kb/sec....με αυτη κατεβαζεις τιποτα η να μη το συζηταω καλυτερα?

Θα σε απογοητεύσω, αυτό είναι 41kbps= 41/8kb/sec= 5kb/sec , άρα θα δυσκολεύτεις να κατεβάσεις κάτι.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μα αφού σου λέει παραπάνω ότι δεν έχει βάλει ακόμα dsl... ;)

Και κάτι ψιλοάσχετο...

Μόλις τώρα μπήκα στο torrentbytes που αναφέρετε ότι θέλει πολυ τύχη για να κάνεις sign up. Με την τρίτη δοκιμή που έκανα μου ζήτησε τα στοιχεία μου (username, pass, mail κτλ). Του τα πέρασα αλλά μόλις πάτησα το κουμπί για συνέχεια, μου έγραφε πάλι ότι βρίσκονται στο όριο. Κοιταξα στο mail μου, αν προχώρησε η δουλειά, αλλά δεν έχουν στείλει κάτι. Είναι φυσιολογικό αυτό ή ήμουν πολύ τυχερός αλλά για πολύ λίγο χρόνο????? :D

Και κάτι ψιλοάσχετο...

Μόλις τώρα μπήκα στο torrentbytes που αναφέρετε ότι θέλει πολυ τύχη για να κάνεις sign up. Με την τρίτη δοκιμή που έκανα μου ζήτησε τα στοιχεία μου (username, pass, mail κτλ). Του τα πέρασα αλλά μόλις πάτησα το κουμπί για συνέχεια, μου έγραφε πάλι ότι βρίσκονται στο όριο. Κοιταξα στο mail μου, αν προχώρησε η δουλειά, αλλά δεν έχουν στείλει κάτι. Είναι φυσιολογικό αυτό ή ήμουν πολύ τυχερός αλλά για πολύ λίγο χρόνο????? :D

Άσε, έτσι την έπαθα 2 φορές ως τώρα.. Μέρα-νυχτα θα είναι τπτ τυπάδες που πατάνε χτυπάνε refresh κάθε 5 δευτερόλεπτα μου φαίνεται και μας προλαβαίνουν..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και τί πρέπει να κάνουμε???? Από τη στιγμή που ελευθερώνεται η θέση, πρέπει να περάσουμε αστραπιαία τα στοιχεία ωστέ να μην προλάβει κάποιος άλλος που του άνοιξαν και αυτού την πόρτα??? :wacko:

Και κάτι ψιλοάσχετο...

ΕΛΕΟΣ

Τρεις βδομάδες προσπαθώ να μπώ!(Μέχρι και homepage έχω την σελίδα για το signup)

:p :mad: :p

Γύρω στο μήνα προσπαθώ και εγώ + ότι την έχω βάλει για homepage.

Mου έχει ανοίξει γύρω στις 7-8 φορές αλλά ποτέ δεν πρόλαβα.

Μια φορά πριν μια εβδομάδα που κατάφερα να ξαναπιάσω το άφησα ανοιχτό με όλα τα στοιχεία συμπληρωμένα ώστε με το που θα ξαναβρω να παήσω κατευθείαν submit.

Το ίδιο βράδυ κόλλησε το pc μου και το έχασα... :p

Από τότε δεν έχω ξανακαταφέρει να μπω...

Έχει καταντήσει εκνευριστικό πλέον...Μια χαρά είμαι και με το demonoid :X

Φιλικά Δημήτρης

Γιατί έχετε φαγωθεί όλοι να γραφτείτε στο torrentbytes;

Απ'ότι βλέπω έχει μόνο 809 torrents.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Γιατί έχετε φαγωθεί όλοι να γραφτείτε στο torrentbytes;

Απ'ότι βλέπω έχει μόνο 809 torrents.

Βγαίνει ότι πιο νέο κυκλοφορεί με πολύ seeding

;)

Έβαλα το eMule και έχω βάλει κάτι να κατεβάσω. Όμως στο Status λέει Waiting και δεν έχει αρχίσει ακόμα. Θα αρχίσει το κατέβασμα κάποια στιγμή ή άδικα περιμένω; Και αν το αρχίσει πότε θα το αρχίσει;

Έβαλα το eMule και έχω βάλει κάτι να κατεβάσω. Όμως στο Status λέει Waiting και δεν έχει αρχίσει ακόμα. Θα αρχίσει το κατέβασμα κάποια στιγμή ή άδικα περιμένω; Και αν το αρχίσει πότε θα το αρχίσει;

Έτσι είναι το emule, θέλει γαϊδουρινή υπομονή, μπορεί να αρχίσει και αύριο να κατεβαίνει...

Emule = Υπομονή

Αν δεν μπορείς να περιμένεις τόσο και έχεις αρκετό share σου προτείνω το dc++ με 2-3 απίστευτα hubs που έχουν απίστευτο μέταλ υλικό!

Στο emule θα πρέπει να έχεις και πολύ καλό upload

Emule = Υπομονή

Αν δεν μπορείς να περιμένεις τόσο και έχεις αρκετό share σου προτείνω το dc++ με 2-3 απίστευτα hubs που έχουν απίστευτο μέταλ υλικό!

Στο emule θα πρέπει να έχεις και πολύ καλό upload

Το DC++ το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και έχω κατεβάσει πάρα πολύ Metal απο'κει! ;) Όμως τώρα ψάχνω να κατεβάσω επεισοδία Dragonball uncut με αγγλικούς υπότιτλους σε DVD ποιότητα και δεν κατάφερα στο DC++... Ξέρεις κάνα hub που μπορώ να τα βρω; Απ'ότι βλέπω τα έχει στο eMule πάντως... Τελικά ξεκίνησε να κατεβαίνει ( :) ) κατέβασε 7MB και τώρα λέει πάλι Waiting ( :( )... Γιατί συμβαίνει αυτό; Εφόσον ξεκίνησε να κατεβάζει δε θα έπρεπε να σταματήσει μόνο όταν τελειώσει; :( :( :( :( :( Όσο για το upload είναι στο 0, πόσο να το βάλω;

Γμτ!

3 φορές έχω καταφέρει να μπω στο signup στο torrentbytes.net αλλά μέχρι στιγμής με προλαβαίνουν :mad: :(

Όσο για το upload είναι στο 0, πόσο να το βάλω;

Ο νόμος του emule: όσο περισσότερο ανεβάζεις τόσο περισσότερο θα κατεβάζεις. :O

Γμτ!

3 φορές έχω καταφέρει να μπω στο signup στο torrentbytes.net αλλά μέχρι στιγμής με προλαβαίνουν :mad: :(

επειδη κατανταει πολυ κουραστικο να περιμενεις ποτε θα υπαρξει ελευθερος χωρος....κανενα αλλο site με torrents δεν υπαρχει?(γιατι με το συγκεκριμενο δεν το βλεπω να τα καταφερνω)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Filelist.org και torrentleech.org

Απ'οτι θυμαμαι και στο torrentleech εχουν κλεισει οι εγγραφες. :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Απ'οτι θυμαμαι και στο torrentleech εχουν κλεισει οι εγγραφες. :O

Οντως. :cool:

(Δεν μπορω να καταλαβω παντως γιατι παιδευονται ολοι τοσο για να μπουν στο torrentbytes - απο την αποψη του οτι δεν πιστευω να υπαρχει αξιοσημαντη διαφορα με αλλους κορυφαιους trackers, πχ το torrentleech. Απο ο,τι εχω παρατητηρησει σχεδον τα παντα, απο ταινιες τουλαχιστον, ανεβαινουν αμεσα και εκει και μαλιστα το πολυ σε μια μερα εχουν παρα πολλους seeders. :confused: Anyone; :O )

EDIT: (ασχετο αλλα...) Μολις ειδα οτι στο torrentleech ανεβηκε και το "Καφε της Χαρας" :!: :blink: :w00t: :lol:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

επειδη κατανταει πολυ κουραστικο να περιμενεις ποτε θα υπαρξει ελευθερος χωρος....κανενα αλλο site με torrents δεν υπαρχει?(γιατι με το συγκεκριμενο δεν το βλεπω να τα καταφερνω)

Και αν θες ελληνικά αρχεία

blue-whitegt.com