Agent M Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 @PMNEDM:Στο Azureus δοκίμασε να ανοίξεις στο port forwarding για το TCP πρωτόκολλο από την 6881 εως και την 6889 πόρτα. Είχα κι εγώ ένα τέτοιο πρόβλημα. Και στο dwl και στο upl. Από τότε όλα τα torrents βγαίνανε πράσινα και είχα και πολύ καλές ταχύτητες. ;) :) Επίσης θα ήταν καλό να κατέβαζες την τελευταία έκδοση της Java... Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 2. 8 μου φαινεται λιγο, δεδομενου του οτι πρεπει να seedαρω και σε 2-3 trackers παραλληλα...(παμε παλι: Καταραμενο ratio, κτλ! :p ) Γενικα διαβασα οτι δεν ειναι καλο να υπερβαινεις το 80% της θεωρητικης δυνατοτητας upload σου, οποτε συνηθως εχω γυρω στο 10 (ή 9) 3. ...Χμ! Θα το δοκιμασω και θα αναφερω τυχον βελτιωση. Τα connections αναφερονται στο συνολικο αριθμο ατομων (seeders και leechers) για ολα τα torrents; Thanks σε ολους! :D 2. Aν πρόσεξες είπα ότι ειναι το ελάχιστο up Που μπορεί να σου δώσει μέγιστο down σε torrent με περισσότερους leechers. Γιατι αν αναφερόμαστε σε μεγάλους private trackers που το κάθε torrent έχει 500seeders και 50 leechers, φυσικό ειναι να πιάνεις μέγιστο down ακόμα και με μηδενικό up. Tώρα αν θέλεις να φτιάξεις ratio βλέπεις και κάνεις. Eγώ πχ σε torrents που δεν τα βιάζομαι του δίνω όλο το up και ας καθυστερεί το κατέβασμα. 3. Συνολικό. Αλλά νομίζω (είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχουν και οι 2 ρυθμίσεις). Δλδ maximum overall connections, και max cons per torrent. Aμα έχεις κανα router τύπου jetspeed, το 50 είναι το πάνω όριο για αυτές τις ρυθμίσεις. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 @PMNEDM:Στο Azureus δοκίμασε να ανοίξεις στο port forwarding για το TCP πρωτόκολλο από την 6881 εως και την 6889 πόρτα. Είχα κι εγώ ένα τέτοιο πρόβλημα. Και στο dwl και στο upl. Από τότε όλα τα torrents βγαίνανε πράσινα και είχα και πολύ καλές ταχύτητες. ;) :) Επίσης θα ήταν καλό να κατέβαζες την τελευταία έκδοση της Java... Το δοκιμασα και αυτο. Και οχι μονο αυτο, αλλα και επειδη θεωρητικα αυτες οι συγκεκριμενες θυρες που αναφερεις δεν θεωρουνται πολυ καλες (γιατι συχνα τις μπλοκαρουν οι ISPs; :confused: ), δοκιμασα να χρησιμοποιησω και μια τυχαια θυρα, εκτος του συνηθισμενου ευρους τιμων που χρησιμοποιουνται, την 49153, με τα ιδια αποτελεσματα. :cry: Anyway, thanks για τις απαντησεις. :D Θα δω πως παει αυτες τις μερες, εφαρμοζοντας καποιες απο τις συμβουλες σας και θα επενελθω. :cool: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froggy Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 @PMNEDM:Στο Azureus δοκίμασε να ανοίξεις στο port forwarding για το TCP πρωτόκολλο από την 6881 εως και την 6889 πόρτα. Είχα κι εγώ ένα τέτοιο πρόβλημα. Και στο dwl και στο upl. Από τότε όλα τα torrents βγαίνανε πράσινα και είχα και πολύ καλές ταχύτητες. ;) :) Επίσης θα ήταν καλό να κατέβαζες την τελευταία έκδοση της Java... Τις πόρτες τις ανοίγουμε από το κέντρο ασφάλειας? Βοηθήστε με λίγο είμαι newbie :O Μπορείτε να μου πείτε λίγο και το link για την τελευταία έκδοση java? Ευχαριστώ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Τις πόρτες τις ανοίγουμε από το κέντρο ασφάλειας? Βοηθήστε με λίγο είμαι newbie :O Μπορείτε να μου πείτε λίγο και το link για την τελευταία έκδοση java? Ευχαριστώ Από το configuration του modem/router ή από firewall ανοίγουμε τις πόρτες. Δες και εδώ http://www.portforward.com/routers.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Τις πόρτες τις ανοίγεις και απο το «κέντρο ασφαλείας» καθώς και απο τον router σου. Java: http://jdl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=10156 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Ανοίγω το πρωί την οθόνη και βλέπω το παρακάτω λάθος.. http://briefcase.pathfinder.gr/download/vasilis74/9453/474227/0/Image_005.jpg Πατάω όχι το ξανανοίγω και δούλευε κανονικά.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Ε τράκαρε ( :p ) και έγραψε σε ένα αρχειάκι διάφορες πληροφορίες σχετικά με το κρασάρισμα, και σε ρωτούσε αν θες να το στείλεις στους προγραμματιστές για να διορθώσουν το bug που το προκάλεσε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapper Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 kalimera pedia. :cool: tha ithela na mu pite tin gnomi sas sxetika me to pio ine to the best p2p gia esas. (kirios me endiaferi to katevasma games) ;) sas efxaristo poli. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Shareaza:D Με ένα πρόγραμμα συνδέεσε σε 4 δίκτυα... Torrents που θα σου χρειαστούν πάρα πολύ για τα παιχνίδια Edonkey που επίσης είναι πολύ καλό δίκτυο για παιχνίδια + άλλα δυο που για τα παιχνίδια δεν θα σε βοηθήσουν τόσο όσο τα άλλα δυο :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Exw emule o.46c k zonealarm pro 6.0.667.000.To emule stin program list tou zonealarm to exw trust level custom k tis 5 epiloges pou exei dipla me ν.Kanw test tis ports tou emule kai mou leei udp test failed.Auto epireazei tin taxythta me tin opoia katevazw?To emule to exw valei kai stin lista twn ekseresewn tou kentrou prostasias twn windows.Akouw protaseis. Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Για να βρώ παλιά ελληνικά που μπορώ να ψάξω? + κατέβασα το dc++ από το http://www.angelos0.com αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλέυει. καμία βοήθεια? :worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Exw emule o.46c k zonealarm pro 6.0.667.000.To emule stin program list tou zonealarm to exw trust level custom k tis 5 epiloges pou exei dipla me ν.Kanw test tis ports tou emule kai mou leei udp test failed.Auto epireazei tin taxythta me tin opoia katevazw?To emule to exw valei kai stin lista twn ekseresewn tou kentrou prostasias twn windows.Akouw protaseis.Αν χρησιμοποιείς dsl θα πρέπει να ρυθμίσεις και το port forwarding. Διαφορετικά το emule δεν θα δουλέψει σωστά (ισχύει και για άλλα προγράμματα file sharing). Δες οδηγίες εδώ: http://www.portforward.com/ Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Ανοίγω το πρωί την οθόνη και βλέπω το παρακάτω λάθος.. http://briefcase.pathfinder.gr/download/vasilis74/9453/474227/0/Image_005.jpg Πατάω όχι το ξανανοίγω και δούλευε κανονικά.. :worry: Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά στο dc++ Το έκανα unistall,κατέβασα την τελευταία έκδοση(και ένα αρχειάκι για τα windows 98 που είχα τότε) και όλα οκ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Για να βρώ παλιά ελληνικά που μπορώ να ψάξω? + κατέβασα το dc++ από το http://www.angelos0.com αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλέυει. καμία βοήθεια? :worry: Θα πρέπει στο File - Settings να το έχεις στο active και να δηλώσεις την IP σου (αυτό θα το κάνεις κάθε φορά άμα έχεις δυναμική. Μια φορά εφόσον έχεις στατική) καθώς και το port που θα χρησιμοποιεί το πρόγραμμα. Default είναι το 1412 και στο TCP και στο UDP. Θα πρέπει να δηλώσεις επίσης το folder που θα μοιράζεσαι καθώς και το folder που θα αποθηκεύονται προσωρινά τα αρχεία που κατεβάζεις. Απαραίτητα θα πρέπει να δηλώσεις και τα slots που θα έχεις για το upload. Σου προτείνω να βάλεις μαξιμουμ 3 εφόσον θα μπαίνεις σε ένα hub. ;) Αν έχεις κι άλλες ερωτήσεις/απορίες εδώ είμαστε! :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Το δοκιμασα και αυτο. Και οχι μονο αυτο, αλλα και επειδη θεωρητικα αυτες οι συγκεκριμενες θυρες που αναφερεις δεν θεωρουνται πολυ καλες (γιατι συχνα τις μπλοκαρουν οι ISPs; :confused: ), δοκιμασα να χρησιμοποιησω και μια τυχαια θυρα, εκτος του συνηθισμενου ευρους τιμων που χρησιμοποιουνται, την 49153, με τα ιδια αποτελεσματα. :cry: Anyway, thanks για τις απαντησεις. :D Θα δω πως παει αυτες τις μερες, εφαρμοζοντας καποιες απο τις συμβουλες σας και θα επενελθω. :cool: Δεν τις μπλοκάρουν οι ISP's αλλά οι trackers. Αν δεις ότι τις μπλοκάρουν δοκίμασε να βάλεις άλλα ports. :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Θα ηθελα την βοηθεια σας. απο αυριο θα εχω adsl και θελω να κατεβαζω συνεχεια τοσο ταινιεσ οσο καιτραγουδια.ποιο ειναι το κλαυτερο? διαβασα οπλεσ τι σελιδεσ αλλα μπερδευτικα.καποιος να μου πει? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Για αρχή ξεκίνα με το dc++ και μετά πας και σε torrents. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Εγώ θα σου πρότεινα ένα Limewire ή Shareaza για αρχή... μετά αφου ψάξεις και διαβάσεις και καταλάβεις πως-τι-που δοκίμασε και άλλα Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Εγώ θα σου πρότεινα ένα Limewire ή Shareaza για αρχή... μετά αφου ψάξεις και διαβάσεις και καταλάβεις πως-τι-που δοκίμασε και άλλα Τί παίζει με το limewire? Πόσο αξιόπιστο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Άνοιξα το 51234 στο router, το δήλωσα στο Bitcomet, δοκίμασα να κατεβάσω κάτι torrents από διάφορους trackers, αλλά κολλάει στο connecting. Τι στο καλό ξέχασα να κάνω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Δήλωσες την εσωτερική IP του ρούτερ στο BitComet; Στο Azureus χρειάζεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Δε βρήκα πουθενά τέτοια επιλογή. Πριν το καλοκαίρι έπαιζε κανονικα το Bitcomet στο ίδιο port, κι απ' ότι θυμάμαι πάλι δεν είχα κάνει τίποτα ιδιαίτερες ρυθμίσεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Δε βρήκα πουθενά τέτοια επιλογή. Πριν το καλοκαίρι έπαιζε κανονικα το Bitcomet στο ίδιο port, κι απ' ότι θυμάμαι πάλι δεν είχα κάνει τίποτα ιδιαίτερες ρυθμίσεις... Καλησπέρα, Μήπως τα συγκεκριμένα torrents που κατέβασες έχουν κάποιο πρόβλημα και για αυτό δεν μπορείς να συνδεθείς. Δοκίμασε και με κάποια άλλα torrents να δεις αν έχεις ακόμα πρόβλημα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Δοκίμασα και με άλλα, αλλά τίποτα :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts