Bayern7 Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Good news for everyone then... Prof. Farnsworth © Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Παιδια χρησιμοποιω το ABC για bit-torrent client. Ομως μετα το φορματ που εκανα οταν προσπαθω να κατεβασω προγραμμα οπως τα office, ταινια ή παιχνιδι μετα απο λιγη ωρα παγωνουν και δε γινεται download τπτ. Γιατι; Παντως μουσικο αλμπουμ καταφερα να κατεβασω... Μηπως εχει σχεση ποσα files εχει μεσα ή ειναι απο το τορεντ ή ειναι απο το client; Εχετε να μου προτεινετε καποιον καλυτερο client; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Παιδια χρησιμοποιω το ABC για bit-torrent client. Ομως μετα το φορματ που εκανα οταν προσπαθω να κατεβασω προγραμμα οπως τα office, ταινια ή παιχνιδι μετα απο λιγη ωρα παγωνουν και δε γινεται download τπτ. Γιατι; Παντως μουσικο αλμπουμ καταφερα να κατεβασω... Μηπως εχει σχεση ποσα files εχει μεσα ή ειναι απο το τορεντ ή ειναι απο το client; Εχετε να μου προτεινετε καποιον καλυτερο client; Δεν εχει σχεση ποσα files εχει μεσα. Μηπως δεν εχουν seeders τα αρχεια που θες να κατεβασεις? Για client, εγω εχω τον Bitcomet. Αυτον χρησιμοποιησα για πρωτη φορα, με αυτον εμεινα. Ευχρηστος ειναι και μου φτανει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Παιδιά, εκτός από το e-mule το οποίο και έχω ποιό είναι το πιο απλό και χωρίς malware P2P πρόγραμμα; Trackers, seeders, torrents, hubs, accounts κ.ο.κ. με τρομάζουν λίγο όχι από άποψη πολυπλοκότητας (έχω ασχοληθεί και με πιο περίπλοκα πράγματα) αλλά από άποψη χρόνου... Ευχαριστώ (ακόμα και αν δεν υπάρχει τίποτα)! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Το Greek Torrents πάλι down είναι... :whistle: EDIT: Επανήλθε... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Παιδιά, εκτός από το e-mule το οποίο και έχω ποιό είναι το πιο απλό και χωρίς malware P2P πρόγραμμα; Trackers, seeders, torrents, hubs, accounts κ.ο.κ. με τρομάζουν λίγο όχι από άποψη πολυπλοκότητας (έχω ασχοληθεί και με πιο περίπλοκα πράγματα) αλλά από άποψη χρόνου... Ευχαριστώ (ακόμα και αν δεν υπάρχει τίποτα)! Εγώ μετά το emule μεταπήδησα σε DC++ Στη μουσική που ακούω με έχει βολέψει αφάνταστα! ;) Βέβαια υπάρχουν και πάρα πολλά hubs με εξειδικευμένο υλικό. Απλά στην αρχή θέλει λίγο ψάξιμο μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις. Από εκεί και πέρα όλα έρχονται πιο εύκολα. :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Μπορειτε να μου πειτε την ιστοσελιδα των greektorrents! Thanks in advance... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Μπορειτε να μου πειτε την ιστοσελιδα των greektorrents! Thanks in advance... http://blue-whitegt.com/ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Ρε guys θέλω να χρησιμοποιήσω eMule αλλά είμαι άσχετος, το κατεβάζω και δε ξέρω πως να το δουλέψω... Έχετε κανένα tutorial Ελληνικό να με βοηθήσει ή να μου πείτε εσείς με λίγα λόγια ποια έκδοση να κατεβάσω και τι πρέπει να κάνω μετά για να βρίσκω αρχεία να κατεβάζω; Please help me... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Υπάρχει κανένα p2p που να λειτουργεί ικανοποιητικά πίσω από firewall χωρίς να ανοιχτούν πόρτες? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Ωπ, καλή ερώτηση αυτή για το PC της δουλειάς! Ενδιαφέρει και εμένα τυχόν θετική απάντηση. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Ωπ, καλή ερώτηση αυτή για το PC της δουλειάς! Ενδιαφέρει και εμένα τυχόν θετική απάντηση. Φαντάζομαι δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά όπως τα καταφέρνει μια χαρά το skype, κάτι τέτοιο... Αν και το KAZAA που είναι το αδελφάκι του νομίζω δεν τα πάει καλά πίσω από firewall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Παιδιά χρησιμοποιώ το e-mule αλλά από το πρωϊ ενώ συνδέεται κανονικά δεν κατεβάζει τίποτα απο τα ημιτελή και ούτε μπορεί να βρεί τίποτα με νεα αναζήτηση.Εχει συμβεί ξανά;Το ιντερνετ δουλεύει κανονικά.(ADSL 384) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Η τελευταία έκδοση του eMule v.0.46c είναι και στα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Φαντάζομαι δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά όπως τα καταφέρνει μια χαρά το skype, κάτι τέτοιο... Αν και το KAZAA που είναι το αδελφάκι του νομίζω δεν τα πάει καλά πίσω από firewall.Ούτε και το eMule όπου παίρνεις πίσω από firewall low ID και σου βγάζει την πίστη μέχρι να κατεβάσει κάτι... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Κοιτα το μουλαρακι ειναι ψιλο περιεργο εσυ μπορει να εισαι κανονικα στο Νετ αλλα ο αλλος δεν ξερεις αν ειναι dial-up ή αν ακομα εχεις προτεραιοτητα να κατεβασεις γενικα παιζουν πολλα με το μουλαρι Θελει απλα να εχεις υπομονη και τιποτα αλλο ;) Παντως για κανε κανα ελεγχο σε κανα port number μπας και κανα firewall σου κλεινει καμια πορτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Χρησιμοποιώ και το LimeWire το οποίο κατεβάζει κανονικά.Επανεγκατέστησα το μουλάρι αλλά αυτό μουλάρωσε.Δεν θέλει να κατεβάσει και ούτε βρίσκει εξηπηρετητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Χρησιμοποιώ και το LimeWire το οποίο κατεβάζει κανονικά.Επανεγκατέστησα το μουλάρι αλλά αυτό μουλάρωσε.Δεν θέλει να κατεβάσει και ούτε βρίσκει εξηπηρετητές. Άν αποτήχει ο έλεγχος άνοιξε τα ports 4662 και 4672. Άν χρηαστείς οτιδήποτε άλλο, ρώτα στο κατάληλο thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=332 :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Απότι είδα το μόνο που μπορεί να παίξει πίσω από firewall είναι το filetopia (http://www.filetopia.org/home.htm). Το κατέβασα αλλά δεν μπορώ να κάνω connect. Το χρησιμοποιεί κανείς ή έχει πεθάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Ρε guys θέλω να χρησιμοποιήσω eMule αλλά είμαι άσχετος, το κατεβάζω και δε ξέρω πως να το δουλέψω... Έχετε κανένα tutorial Ελληνικό να με βοηθήσει ή να μου πείτε εσείς με λίγα λόγια ποια έκδοση να κατεβάσω και τι πρέπει να κάνω μετά για να βρίσκω αρχεία να κατεβάζω; Please help me... Βοηθήστε με ρε γμτ, θέλω να χρησιμοποιήσω το μουλάρι και δε ξέρω πως! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Βοηθήστε με ρε γμτ, θέλω να χρησιμοποιήσω το μουλάρι και δε ξέρω πως! :( 1) Το κατεβάζεις και το εγκαθιστάς 2) Συνδέεσαι σε κάποιο server (δεξί κλικ connect) 3) Search και διπλό κλικ στο αποτέλεσμα για να κατέβει. Να θυμάσαι ότι το μουλάρι θέλει υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το μουλάρι (πίσω από το zone-alarm firewall) και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με low-id ούτε με τίποτα άλλο. Συνδέεται κανονικά και κατεβάζει αβέρτα. Το μόνο που χρειάζεται το μουλάρι - όπως ειπώθηκε και προηγουμένως - είναι υπομονή.. Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 1) Το κατεβάζεις και το εγκαθιστάς 2) Συνδέεσαι σε κάποιο server (δεξί κλικ connect) 3) Search και διπλό κλικ στο αποτέλεσμα για να κατέβει. Να θυμάσαι ότι το μουλάρι θέλει υπομονή. Ευχαριστώ αλλά πώς μπορώ να βρω περισσότερους servers και πχ. έναν server μόνο για Metal, ή videoclips, ή κάτι συγκεκριμένο τέλος πάντων, όπως τα hubs στο DC++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 To eMule δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι. Σε όποιον server και να συνδεθείς αρχικά, το πρόγραμμα θα επικοινωνεί με όλους για αποτελέσματα αναζητήσεων κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το μουλάρι (πίσω από το zone-alarm firewall) και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με low-id ούτε με τίποτα άλλο. Συνδέεται κανονικά και κατεβάζει αβέρτα. Το μόνο που χρειάζεται το μουλάρι - όπως ειπώθηκε και προηγουμένως - είναι υπομονή..Προφανώς έχεις ανοίξει τις κατάλληλες πόρτες. Εγώ μιλάω για εταιρικό δίκτυο όπου δεν μπορείς να κάνεις port forwarding γιατί δεν έχεις τον έλεγχο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts