Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακριβώς Βασίλη. ;) Τα file lists εξαιρούνται από τα upload slots. Αν δεν εξαιρούνταν θα περιμέναμε ώρες μέχρι να ελευθερωθεί slot.

Εξαιρούνται γενικώς τα μικρά αρχεία (δε θυμάμαι από τι μέγεθος και κάτω).

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προκειται να κάνω format. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσω στο DC++ τα incompeted files αλλά και την downloading queue?

Επίσης, μπορώ να μεταφέρω τα incompleted από άλλο PC?

Καλησπέρα.

Έκανα εγκατάσταση το Azureus και το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ.

Παρακάτω επισυνάπτω φωτογραφίες με τις ρυθμίσεις που έκανα στο Jetspeed 520, καθώς και τα λάθος μηνύματα από το Azureus.

Έχω δώσει μήπως κάποια λάθος εντολή στο Jetspeed?, μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο Azureus?, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ.

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Παιδια, θα με βρησετε αλλα sorry :O

Λεω να ξεκινησω να "παιζω" με torrents αλλα δεν εχω απολυτως καμια ιδεα περι τινος προκειτε !!!

Επειδη κοιαξα πισω στο θεμα μηπως βρω κατι που να με κατατοπισει, αλλα οι σελιδες ειναι παρα πολλες και δεν βρηκα κατι σαν οδηγιες, μηπως μπορει καποιος με υπομονη να μου πει τα βηματα; :rolleyes:

Αν οχι τουλαχιστον ενα link γιατι ψαχνω εδω και ωρα και δεν εντοπισα καποια σελιδα...

Παιδια, θα με βρησετε αλλα sorry :O

Λεω να ξεκινησω να "παιζω" με torrents αλλα δεν εχω απολυτως καμια ιδεα περι τινος προκειτε !!!

Επειδη κοιαξα πισω στο θεμα μηπως βρω κατι που να με κατατοπισει, αλλα οι σελιδες ειναι παρα πολλες και δεν βρηκα κατι σαν οδηγιες, μηπως μπορει καποιος με υπομονη να μου πει τα βηματα; :rolleyes:

Αν οχι τουλαχιστον ενα link γιατι ψαχνω εδω και ωρα και δεν εντοπισα καποια σελιδα...

κάτι λίγα που ξέρω θα σου πω για να πάρεις μια ιδέα!

καταρχήν κατεβάζεις κάποιο πρόγραμμα για torrent (π.χ azureus)

μετά κατεβάζεις αρχεία torrent από τα site Που έδωσαν τα παιδιά παραπάνω

και μετά ανοίγεις τα αρχειάκια με το πρόγραμμα και αρχίζουν (υπό κάποιες προυποθέσεις) να κατεβαίνουν:D

αυτά στο πολύ γενικό

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Καλησπέρα.

Έκανα εγκατάσταση το Azureus και το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ.

Παρακάτω επισυνάπτω φωτογραφίες με τις ρυθμίσεις που έκανα στο Jetspeed 520, καθώς και τα λάθος μηνύματα από το Azureus.

Έχω δώσει μήπως κάποια λάθος εντολή στο Jetspeed?, μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο Azureus?, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ.

Ποιο Java Runtime Environment εχεις;;Αν δεν εχεις το τελευταιο κατεβασε το απο την σελιδα της Sun μηπως φταιει αυτο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ταλαιπωρήστε με το Azureus. Είναι πολύ βαρύ χωρίς να προσφέρει τίποτα το εξαιρετικό. Προτιμήστε κάποιον άλλον client, όπως το Bitlord.

Εμενα παλι παρολο που εχω Ρ3 δεν ειχα ποτε προβλημα με το Azureus :)

Αλλα 8α δοκιμασω και το αλλο να το δω.

EDIT:χάχα εντωμεταξύ κοιτάξτε τι μου έβγαλε το protowall για το bitlord Packet to "www.bitlord.com | BEWARE! worst BT Client EVER!" ( 66.45.240.114 ) blocked. [protocol: TCP - src: 4319 / dst: 80] :lol:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Καλός είναι ο BitLord. Το Azureus θεωρητικά είναι ο πιο advanced client, αλλά εγώ πρόγραμμα κάποιων MB γραμμένο σε java δεν βάζω.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ταλαιπωρήστε με το Azureus. Είναι πολύ βαρύ χωρίς να προσφέρει τίποτα το εξαιρετικό. Προτιμήστε κάποιον άλλον client, όπως το Bitlord.

Καλός είναι ο BitLord. Το Azureus θεωρητικά είναι ο πιο advanced client, αλλά εγώ πρόγραμμα κάποιων MB γραμμένο σε java δεν βάζω.

Λέτε ρε παιδιά να το αλλάξω; :confused: Έχω τον Αζουρέους, δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά όντως φαίνεται λιγάκι βαρύ και μου τη δίνουν αυτά τα τζάβα. :wacko:

BitLord ή BitComet προτείνετε; :worry:

Λέτε ρε παιδιά να το αλλάξω; :confused: Έχω τον Αζουρέους, δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά όντως φαίνεται λιγάκι βαρύ και μου τη δίνουν αυτά τα τζάβα. :wacko:

BitLord ή BitComet προτείνετε; :worry:

Δοκίμασα τον bitlord, αλλά δεν κατάφερα να κατεβάσω. Δεν ξέρω γιατί. Ξαναέβαλα τον Azureus και βρήκα και πάλι την υγειά μου. Δεν λέω, είναι βαρύς. Αλλά με έχει βολέψει πολύ ;)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Το azureus καταναλώνει υπερβολικά πολλή μνήμη για τη δουλειά που κάνει. Εκτός αυτού όμως, γενικά δείχνει βαρύ, αργεί να ανοίξει κλπ. Το Bitlord το χρησιμοποιώ μερικούς μήνες τώρα και είμαι ευχαριστημένος. Κάνει σωστά τη δουλειά του, δεν έχει κολλήσει ποτέ, γενικά δουλεύει απροβλημάτιστα.

Το azureus καταναλώνει υπερβολικά πολλή μνήμη για τη δουλειά που κάνει. Εκτός αυτού όμως, γενικά δείχνει βαρύ, αργεί να ανοίξει κλπ. Το Bitlord το χρησιμοποιώ μερικούς μήνες τώρα και είμαι ευχαριστημένος. Κάνει σωστά τη δουλειά του, δεν έχει κολλήσει ποτέ, γενικά δουλεύει απροβλημάτιστα.

To δοκίμασα λίγο το Μπιτ Λόρδ. Έχω να πω τα εξής:

Καλό φαίνεται, αλλά:

- Δεν δείχνει δεκαδικά ψηφία στο κατέβασμα/ανέβασμα σε Κ/sec. :O Λεπτομέρεια αλλά είναι κάτι και αυτό.

- Όταν απλά θέλω να σιντάρω και όχι να κατεβάσω το τόρεντ, υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Πρέπει να διαλέξω όταν αποθηκεύω το τόρεντ Αποστολή, Παραλαβή, Συνέχεια; :wacko: Τι μπέρδεμα είναι αυτό;

- Οι αριθμοί των σίντερς/πιρς κλπ. σε αντιπαράθεση με τον Αζουρέους ήταν όλοι 0/20, 0/30 κλπ. Παρόλα αυτά ανέβαζα. Δεν έπρεπε να είναι 1/20, 1/30 τουλάχιστον;

Είδα κάποιες τέτοιες ατέλειες, υπομονή δεν έχω και πολύ στα προγράμματα, οπότε προσωρινά το άφησα. Δεν το απεγκατέστησα, γιατί το βρήκα ενδιαφέρον και η αλήθεια είναι ότι θέλω να απαλλαχτώ από τον βαρύ Αζουρέους. :O

Καλησπέρα.

Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει το Azureus για να μου πει αν χρειάζονται και κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις εκτός τον Default που έχει από μόνο του το πρόγραμμα.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα.

Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει το Azureus για να μου πει αν χρειάζονται και κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις εκτός τον Default που έχει από μόνο του το πρόγραμμα.

Ευχαριστώ.

Φίλε κάποια τιπς έχει στο παρακάτω λινκ για τον Αζουρέους.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=6758

Οπως μπορειτε να δειτε απο παραπανω post μου, μολις τωρα ξεκινησα να χρησιμοποιω το Azureus αλλα δεν εχω καποιο site για torrents :O

Πηγα σε καποια public torrents αλλα το περιεχομενο τους ηταν "Γενικο", εγω ψαχνω καποιο που να εχει περισσοτερο ελληνικα τραγουδια (ροκ, pop, λαϊκα, κ.λ.π).

Απ'οτι εχω διαβασει χρειαζεται καποιο register για να μπεις σε private torrent (ή tracker), ειναι δωρεαν ή χρειαζεται καποιο χρηματικο ποσο για να μπεις;

Συγνωμη για τις "newbie" ερωτησεις μου ! :O

Οπως μπορειτε να δειτε απο παραπανω post μου, μολις τωρα ξεκινησα να χρησιμοποιω το Azureus αλλα δεν εχω καποιο site για torrents :O

Πηγα σε καποια public torrents αλλα το περιεχομενο τους ηταν "Γενικο", εγω ψαχνω καποιο που να εχει περισσοτερο ελληνικα τραγουδια (ροκ, pop, λαϊκα, κ.λ.π).

Απ'οτι εχω διαβασει χρειαζεται καποιο register για να μπεις σε private torrent (ή tracker), ειναι δωρεαν ή χρειαζεται καποιο χρηματικο ποσο για να μπεις;

Συγνωμη για τις "newbie" ερωτησεις μου ! :O

Τίποτα δεν πληρώνεις. Για ελληνικά τόρεντς μπες στο greek torrents. Νομίζω αυτό τον καιρό είναι άμεση η εγγραφή και δεν απαιτεί προσκλήσεις κλπ. Απλά στους private τρακερς πρέπει να διατηρείς μια ισορροπία αυτών που κατεβάζεις με αυτά που ανεβάζεις. (ratio) Δηλαδή να δίνεις κιόλας, όχι μόνο να παίρνεις. Αυτή είναι και η φιλοσοφία των τόρεντς.

Ρε παιδιά το Bit Lord είναι ακριβώς ίδιο με το Bit Comet; :confused: Από τα screenshots του Bit Comet έτσι μου φαίνεται.

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να σας πω, ότι πρώτη φορά χρησιμοποιώ το πρόγραμμα και δεν ξέρω αν έχω κάνει εγώ κάποιο λάθος με τις ρυθμίσεις ή με κάποιες εντολές που χρειάζονται, για την καλύτερη λειτουργία του, γιατί οι ταχύτητες που πιάνω, είναι απελπιστικά αργές 5-7kb.

Περιγράφω κάποιες λειτουργίες του προγράμματος και Photo μήπως και εκεί είναι το πρόβλημα.

DL είναι χωρίς όριο

UL είναι 13kb

Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω πώς λειτουργεί η κατάταξη διαμοιρασμού από την στιγμή που έχεις 2 με 3 αρχεία ,ή και περισσότερα. Αφήνεις σε όλα να γίνεται διαμοιρασμός? ή πρέπει να αφήσεις ορισμένα ή καθόλου?

Δεν γνωρίζω καλά πώς δουλεύει η όλη κατάσταση με το πρόγραμμα και ζητώ την βοηθείας σας, για να καταλάβω πώς πρέπει να δουλεύει, ώστε να έχω όσο γίνεται, καλύτερα αποτελέσματα.

Μήπως παίζει ρόλο και από ποια Site κατεβάζεις τα torrents και για αυτό δεν υπάρχουν καλές ταχύτητες?

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να σας πω, ότι πρώτη φορά χρησιμοποιώ το πρόγραμμα και δεν ξέρω αν έχω κάνει εγώ κάποιο λάθος με τις ρυθμίσεις ή με κάποιες εντολές που χρειάζονται, για την καλύτερη λειτουργία του, γιατί οι ταχύτητες που πιάνω, είναι απελπιστικά αργές 5-7kb.

Περιγράφω κάποιες λειτουργίες του προγράμματος και Photo μήπως και εκεί είναι το πρόβλημα.

DL είναι χωρίς όριο

UL είναι 13kb

Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω πώς λειτουργεί η κατάταξη διαμοιρασμού από την στιγμή που έχεις 2 με 3 αρχεία ,ή και περισσότερα. Αφήνεις σε όλα να γίνεται διαμοιρασμός? ή πρέπει να αφήσεις ορισμένα ή καθόλου?

Δεν γνωρίζω καλά πώς δουλεύει η όλη κατάσταση με το πρόγραμμα και ζητώ την βοηθείας σας, για να καταλάβω πώς πρέπει να δουλεύει, ώστε να έχω όσο γίνεται, καλύτερα αποτελέσματα.

Μήπως παίζει ρόλο και από ποια Site κατεβάζεις τα torrents και για αυτό δεν υπάρχουν καλές ταχύτητες?

Ευχαριστώ.

Λοιπόν φίλε ένα-ένα. Καταρχάς στις ρυθμίσεις σου άλλαξε αυτά που βλέπεις από τα δικά μου screenshot.

http://img264.imageshack.us/img264/7582/azureus16zl.th.jpghttp://img264.imageshack.us/img264/6821/azureus25zu.th.jpghttp://img264.imageshack.us/img264/6637/azureus36qw.th.jpg

Τις ρυθμίσεις αυτές τις είδα από ένα φόρουμ, δεν τις κατέβασα από μόνος μου. ;)

Άφησέ τα όλα τα αρχεία να κατεβαίνουν, απλά διαμοιράζεται η ταχύτητα εκτός αν έχεις επιλέξει να κατεβάζει μόνο συγκεκριμένο αριθμό τόρεντς.

Από ποιο site κατεβάζεις δεν παίζει άμεσο ρόλο αλλά έμμεσο. Και εξηγούμαι. Βασικά η ταχύτητα των τόρεντς εξαρτάται από το πόσες πηγές υπάρχουν (seeders) και με πόση ταχύτητα αυτές σου δίνουν το τόρεντ. Επομένως όσο περισσότεροι οι seeders θεωρητικά τόσο καλύτερη ταχύτητα. Γιαυτό να διαλέγεις (αν υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις) αρχεία με πολλούς seeders. :)

Εγω με DSL 384 εχω ελευθερο το DL και το UL μεχρι 7,αλλιως μου χαμηλωνει η ταχυτητα DL.Η ταχυτητα εξαρταται και απο οσους σινταρουν (αν εχουν αργη συνδεση ή ειναι πολυ λιγοι) ή αν ειναι πολλοι οι leechers τοτε πεφτει η ταχυτητα DL.

Ολα τα αλλα τα εχω αφησει στο default.

βρε παιδιά έχετε πολύ πλακα :lol: καλά τι μηχανήματα έχετε και σας φαίνεται τόσο βαρύ πια το azureus?Εγώ με τον P3 1100 που έχω παίζω ακόμα και games η βλέπω/γράφω dvd και πρόβλημα δεν έχω,εκτος και αναγνωρίζει ότι έχεις μικρό επεξεργαστή και ελαφραίνει :p

χρηστο το τελευταίo που είπες παίζει μεγάλο ρολο,κατεβάζεις με μικρές ταχύτητες γιατί απλά αυτοί που το έχουν,έχουν μικρές γραμμές η δίνουν λίγο upload,Τώρα για το seeding μην αφήνεις πάνω από 1 λόγο μικρού upload και κοίταξε να αφήνεις κάποιο που έχει τους λιγότερους seeders για να μην πεθαίνουν τα torrents ;) επίσης μην βάζεις πολλά μαζί, βάλε 1 κάθε φορα και αστο να δεις πως πάει,αν σου πάει καλά μην βάλεις άλλο,γιατί μετά μοιράζεται η ταχύτητα και πολλές φορες αυτό που πήγαινε καλά πάει χαλια.Aν αυτό που κατεβάζεις όμως πιάνει χαμηλές ταχύτητες δοκίμασε να βάλεις και 2 και 3 αν χρειαστεί.Aπλά πρώτα δοκίμασε τα όλα να δεις πιο πιάνει καλές ταχύτητες για να το βάλεις πρώτο,θα το μάθεις σιγά σιγά μωρέ θα δεις τι παίζεται και μονος σου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Και εγώ έχω τον azureus και βρήκα πολύ χρήσιμο το auto speed plugin. Όπως λέει και το όνομα ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα κατεβάσματος/ανεβάσματος ανάλογα με το φόρτο δικτύου. Γενικά από τη μέρα που το έβαλα κατεβάζω πιο γρήγορα :happy:

Εδώ το link -> http://azureus.sourceforge.net/plugin_details.php?plugin=autospeed

(σημ: για όσους θέλουν το δοκιμάσουν, όταν κατεβεί το zip, το αντιγράφετε αυτούσιο στο directory του azureus, στα plugins)