Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ilias1908 δεν ειναι αυτο γιατι τωρα κατεβαινει κανονικα το αρχειο.Τι να πω.Αν εχει καποιος αλλος καμμια ιδεα.. :O

lebe σαφως και ειναι free.Ξεκινα με αυτα : h**p://www.torrentleech.org ,h**p://www.torrentspy.com και οταν κατεβασεις οτι εχουν θα σου πουμε κι αλλα. :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Ρε παιδιά κατέβαζα μια ταινία από DC και ήταν fake. Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι έφαγα ban. Δεν είχα πρόλαβει να την σβήσω από τα share. :cry: Τι κάνω τώρα; Τι φταίω εγώ; Και μένα μου τη δίνουν τα fake files και δεν θέλω να υπάρχουν, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν φταίω εγώ! :mad: Κάτι για permanently βλέπω. Δε μπορώ με τίποτα να ξαναμπώ στο συγκεκριμένο hub;

Ρε παιδιά κατέβαζα μια ταινία από DC και ήταν fake. Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι έφαγα ban. Δεν είχα πρόλαβει να την σβήσω από τα share. :cry: Τι κάνω τώρα; Τι φταίω εγώ; Και μένα μου τη δίνουν τα fake files και δεν θέλω να υπάρχουν, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν φταίω εγώ! :mad: Κάτι για permanently βλέπω. Δε μπορώ με τίποτα να ξαναμπώ στο συγκεκριμένο hub;

Μπορει να σου λεει οτι αμα το ξανακανει θα φας μονιμο ban. Πες μας τι ακριβως σου λεει. Παντως αν ειναι μονιμο, τοτε χλωμο...... :(

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Πρέπει να φροντίσεις να μη μοιράζεσαι αυτά που καττεβάζεις για να μην το ξαναπάθεις.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Πρέπει να φροντίσεις να μη μοιράζεσαι αυτά που καττεβάζεις για να μην το ξαναπάθεις.

Φυσικα και να τα μοιραζει. Απλα πρωτα να τα ελεγχει πριν τα βαλει στο share του

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

Μπορει να σου λεει οτι αμα το ξανακανει θα φας μονιμο ban. Πες μας τι ακριβως σου λεει. Παντως αν ειναι μονιμο, τοτε χλωμο...... :(

*** Connected

<-Elit][Power-> This Hub is running version 0.9.8c Elithubs Power Edition (Sat Apr 30 20:15:00 CEST 2005) of VerliHub (RunTime:1days 13hours ).

<-Elit][Power-> This hub is enhanced by plugman for Verlihub.

<-Elit][Power-> Banned.

- <<You are banned and this is a default extra message>>

Reason: Faker: _BAN_

Permanently.

IP: ***********

Nick: [GR]********

Αυτά βγάζει. :(

Φυσικα και να τα μοιραζει. Απλα πρωτα να τα ελεγχει πριν τα βαλει στο share του

ennoousa na mhn moirazetai ton sygekrimeno fakelo kai apla na ta metaferei sto share tou afou ta eksetasei.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

*** Connected

<-Elit][Power-> This Hub is running version 0.9.8c Elithubs Power Edition (Sat Apr 30 20:15:00 CEST 2005) of VerliHub (RunTime:1days 13hours ).

<-Elit][Power-> This hub is enhanced by plugman for Verlihub.

<-Elit][Power-> Banned.

- <<You are banned and this is a default extra message>>

Reason: Faker: _BAN_

Permanently.

IP: ***********

Nick: [GR]********

Αυτά βγάζει. :(

Συλυπητηρια :( :p

ennoousa na mhn moirazetai ton sygekrimeno fakelo kai apla na ta metaferei sto share tou afou ta eksetasei.

Έχεις δίκιο, αυτό ακριβώς ήταν το λάθος μου. :O

Μοιραζόμουν αρχεία που μόλις κατέβαζα χωρίς πρώτα να τα ελέγξω... :cry:

Ρώτησες και στο προηγούμενο post σου και σου απάντησε ο asymvivastos. Μπορείς επίσης να ψάξεις λίγο στο topic, έχουν αναφερθεί κι άλλα sites με torrents. Μην επαναλαμβάνεις την ίδια ερώτηση.

Ρώτησες και στο προηγούμενο post σου και σου απάντησε ο asymvivastos. Μπορείς επίσης να ψάξεις λίγο στο topic, έχουν αναφερθεί κι άλλα sites με torrents. Μην επαναλαμβάνεις την ίδια ερώτηση.

Sorry den eixa dei thn apanthsh.Ayway Thnx guys

STOP EATING JUNK FOOD :X

Πάει το btefnet :( Και ήταν ότι καλύτερο για νέα επεισόδια...

Καταραμένη MPAA... :mad: Μαζί του κι άλλα sites που είχαν TV torrents...

MPAA targets TV download sites

Continuing its war on Internet file-swapping sites, the Motion Picture Association of America said Thursday that it has filed lawsuits against a half-dozen hubs for TV show trading.

The trade association said that piracy of TV programming is growing quickly online, and that shows are as important to protect as big-budget films. This is the first legal action from the group that has focused most heavily on TV content.

"Every television series depends on other markets (such as) syndication and international sales to earn back the enormous investment required to produce the comedies and dramas we all enjoy," MPAA Chief Executive Officer Dan Glickman said in a statement. "Those markets are substantially hurt when that content is stolen."

The latest round of suits retains a focus on BitTorrent technology, which has been widely used online to distribute movies and films.

The suits are focused on the sites that serve as traffic directors for BitTorrent swaps, rather than on individual computer users uploading and downloading content. The MPAA also has sued individuals, but has not said how many people have been targeted.

The six sites sued Thursday include ShunTV, Zonatracker, Btefnet, Scifi-Classics, CDDVDHeaven and Bragginrights.

Πηγή: ZDnet

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

Το h**p://unrealtorrents.com/index.php έχει επίσης πολλά από σειρές. Δεν είναι btefnet αλλά είναι καλό. btw, είδα ότι ο tracker του btefnet δουλεύει ακόμη, μήπως υπάρχουν τα torrents στο κανάλι τους στο IRC; Ας τσεκάρει κάποιος.

Μπήκα στο #bt στο EFnet και δείτε τι έγραφε:

The #BT Website is currently down. Releases are on hold until we have a better understanding of the current situation. We have NOT been sued or been contacted by the MPAA! Please be patient and do not PM the ops. We will keep you guys updated.

Όπως επίσης και

#BT is current +m which means our regular public commands like !list, !showinfo, and all triggers will NOT FUNCTION. Do NOT try sending these commands via private message to any ops or voices...they will be ignored.

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

Το site του Angelos επανηλθε : h**p://www.angelos0.com με οδηγιες για active user και 2-3 αλλα χρησιμα αρθρα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο torrents, μπορειτε να μου προτεινετε εναν καλο client να κατεβαζω? Αν ειναι και ευκολος στην χρηση ακομα καλυτερα.

Ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο torrents, μπορειτε να μου προτεινετε εναν καλο client να κατεβαζω? Αν ειναι και ευκολος στην χρηση ακομα καλυτερα.

Ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Πολύ καλοί clients είναι ο BitComet και ο Azureus. Στον 2ο θα πρέπει επίσης να έχεις εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση της Java για να δουλέψει καλά.

Στα επίσημα site τους έχουν FAQ και διάφορες οδηγίες. Δεν τα μάθαμε κι εμείς με τη μια. Όλοι από κάπου ξεκινήσαμε. :)

Προχώρα άφοβα κι αν έχεις κάποιο πρόβλημα εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε. ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Πολύ καλοί clients είναι ο BitComet και ο Azureus. Στον 2ο θα πρέπει επίσης να έχεις εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση της Java για να δουλέψει καλά.

Στα επίσημα site τους έχουν FAQ και διάφορες οδηγίες. Δεν τα μάθαμε κι εμείς με τη μια. Όλοι από κάπου ξεκινήσαμε. :)

Προχώρα άφοβα κι αν έχεις κάποιο πρόβλημα εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε. ;)

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!! Θα δοκιμασω και τους δυο και θα επανελθω. Να υποθεσω οτι απο ταχυτητα ολοι ιδιοι ειναι και εξαρταται μονο απο το site που κατεβαζεις?

Edit: Στο site του Bitcomet εχει για download εναν client και εναν tracker. Εγω κατεβαζω τον client ετσι?

Ναι, κατεβάζεις το client μόνο. Τον εγκαθηστάς και ύστερα πας σε κάποιο site με torrents, κατεβάζεις ότι σε ενδοιαφέρει και υστερα ανοιγεις τα torrents με τον client αυτον.

Ρε παιδια προσπαθησα να κατεβασω μερικα torrents αλλα ειτε πανε τραγικα αργα ειτε δεν κατεβαινουν καθολου!Τι συμβαινει??

Ειμαι πρωτη μερα mμε dsl και δεν εχω ιδεα...:O

Κατεβασα το πρωτο μου torrent (τρομερο κατορθωμα, κερναω τεκιλες :p ),

με το bitcomet. Βεβαια κατεβαζα σχετικα αργα, 20ΚΒ. Εψαξα στις ρυθμισεις, εβαλα οριο αποστολης 12ΚΒ (ελεγε οτι αν ειναι λιγο κατω απο το κανονικο, θα εχεις καλυτερη ταχητυτα παραλαβης) αλλα φως δεν ειδα.

Απο οτι καταλαβα, οσο περισσοτεροι εχουν το αρχειο, τοσο μεγαλυτερη ταχυτητα πιανει?

Απο οτι καταλαβα, οσο περισσοτεροι εχουν το αρχειο, τοσο μεγαλυτερη ταχυτητα πιανει?

BINGO :up: :yahoo: