Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε πρόδωσε το bot! :p

Μήπως έχεις τίποτα στο share σου με αυτό το όνομα;

Επικοινώνησε με κάποιον op ή με τον admin..

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοιτα σήμερα που μπήκα δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα ήσως ηταν της στιγμής ή θα με μπερδεψε με κανεναν αλλο :p ποιος ξερει τι επεξε.. :confused:

re pedia epidi eimai ligo asxetos ti einai ta torents?

torrents είναι κάτι μικρά αρχειάκια που περιέχουν πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο αρχείο. Όταν φορτώνεις το torrent σε έναν torrent client (π.χ. το ABC), αυτός αρχίζει και κατεβάζει το αρχείο αυτό από άλλους χρήστες που έχουν ανοικτό το ίδιο torrent. Υπ' όψιν, κατά τη διάρκεια του κατεβάσματος, ταυτόχρονα ανεβάζεις κιόλας.

Να ρωτησω κατι; Στο DC, μια hublist περιεχει ΟΛΑ τα hubs; Γιατι εχω την εντυπωση οτι σε καθε μια, δεν υπαρχουν ολα. Υπαρχει καποια που να τα χει ολα;

Δεν ξερει κανενας να μου απαντησει; Δεν νομιζω... :shifty:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

k poy ta briskeis px gia to gta 5?
Υπάρχουν sites με torrents, έχουν αναφερθεί μερικά στις προηγούμενες σελίδες.

1. Έχοντας το e-mule και το shareaza ταυτόχρονα τι συμβαίνει; Είναι στο ίδιο δίκτυο αυτά; Προτιμότερο να υπάρχει μόνο το shareaza;

2. Όταν συνδέεστε με το shareaza σας βγάζει ότι συνδέεστε και στο δίκτυο e-donkey; Εμένα μου βγάζει συνεχώς αποσυνδέθηκε και σε αναζητήσεις που κάνω δεν βρίσκω πολλά αρχεία... Τι κάνω λάθος; :confused: :worry:

EDIT: Στο δεύτερο ερώτημα απάντησα μόνος μου. :p

Πήγα στον βοηθό του shareaza και ήθελε τελικά να κατεβάσω τους servers. Ε δεν έλεγε από μόνο του κάτι τέτοιο. Πού να το ξέρει κάποιος... :mad:

Ισχύει όμως η πρώτη ερώτηση. Εφόσον χρησιμοποιούν και το e-mule και το shareaza το δίκτυο e-donkey τότε υπάρχει λόγος να χρησιμοποιεί κανείς και τα δυο; :confused:

re paidai giati to shareaza mou kolaei olo to pc otan trexei??

Δοκίμασε να ρωτήσεις στα fora του shareaza και ίσως σε βοηθήσουν:)

Φιλικά Δημήτρης

καλησπερα! εδω και 1 εβδομαδα προσπαθω να κανω το kazaa lite εκδοση 2.4.3 να λειτουργει και δεν γινεται!!.....Συγγεκριμενα μενει στο connecting μονιμα χωρις να μπορει να συνδεθει!......Μηπως εκλεισε??.... η ποιο καινουρια εκδοση του ποια ειναι?? και που μπορω να την βρω??. τι μπορει να φταιει κατα την γνωμη σας??....ακομα και οταν εβγαλα το zone alarm...παλι η ιδια κατασταση.....

περιμενω την βοηθεια σας...

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

Κάνε αναβάθμιση καταρχάς. Έχει βγει και 2.7 Beta 3. Εγώ τώρα που δοκίμασα μπαίνει κανονικά στο δίκτυο. Είναι μάλιστα 2.7Μ χρήστες. Θα την βρω σε λίγο και θα σου δώσω link για την νέα έκδοση.

Δεν ξερει κανενας να μου απαντησει; Δεν νομιζω... :shifty:

Μια Hublist που τα περιέχει όλα δεν υπάρχει.Αυτό που υπάρχει είναι διαφορετικές hublist και θυμάμαι οτί κάπου στις σελίδες αυτού του θέματος έχουν αναφερθεί οι περισσότερες από αυτές μαζεμένες.Με μια αναζήτηση θα τις βρείς.Μόνο έτσι μπορείς να βρίσκεις HUBS τα οποία δεν φαίνονται σε άλλες λίστες.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Ποιο ειναι το hub στο dc++ που ξερετε να εχει το μεγαλυτερο total shared?

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Από όσα λες δεν έχεις φτιάξεις τα ports. Αφού δεν έχεις ρυθμίσει το router δεν είναι ανοιχτές οι πόρτες. Ανοίγεις Internet Explorer, πληκτρολογείς 10.0.0.138, πηγαίνεις στα Advanced --> πατάς το + ---> NAPT ---> New --> και ανοίγεις τις πόρτες που επιθυμείς. Ανάλογα με το p2p που έχεις. TCP και UDP.

:up: :up: :up:

re paidai giati to shareaza mou kolaei olo to pc otan trexei??

Υπάρχει καμιά απάντηση σε αυτό; Γιατί και σε μένα συμβαίνει.

Υπάρχει καμιά απάντηση σε αυτό; Γιατί και σε μένα συμβαίνει.

9 απαντήσεις ποιο πριν είπα να πάτε στα fora του shareaza και να ρωτήσετε εκεί...

Ξέρουν καλλύτερα το πρόγραμμα τους και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν:)

Φιλικά Δημήτρης

Γεια σας

Ειμαι κανουριοσ εδω

Ασχολουμαι αρκετα με το download επεισοδιων -ταινιων ασχετα αν εχω PSTN :(

Mπορείτε να μου προτείνετε κανενα καλό ιστοτοπο για torrents?

Γεια σας

Ειμαι κανουριοσ εδω

Ασχολουμαι αρκετα με το download επεισοδιων -ταινιων ασχετα αν εχω PSTN :(

Mπορείτε να μου προτείνετε κανενα καλό ιστοτοπο για torrents?

Top 10 Lokitorrent alternatives

ΑΥΤΟ το έχετε δει; Mιλάει "διαμάχες" χρηστών p2p με την RIAA (Recording Industry Association of America) κυρίως...
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Πάντως δεν μπορεί να γίνει συζήτηση με ουσία αφού όπως έχουν τα πράγματα και αν παραμείνουν έτσι..και οι δυο έχουν δίκιο.Και αυτοί που πραγματικά έχουν ευθύνη ξύνονται..Έτσι κι αλλιώς ότι γίνεται είναι προμελετημένο,από αυτούς.Όλα τα άλλα είναι για τους τύπους.
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB