Jim87 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Το limewire εχει trojans, ιους, κλπ οπως το kazza; Γιατι αν ναι, τοτε μακριαααα Επεισης να ρωτησω κατι αλλο. Σαν πρωτευον Ρ2Ρ προγραμμα εχω το DC ασυζητητει! Σαν δευτερευον ομως ποιο μου προτεινετε; limewire, kazza lite, ποιο; Αρκει να ειναι ευχρηστο. Εχω DSL 256. Και να μπορω να πιανω ταχυτητες :shifty: Shareaza:D:) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 @Jim87 dwse link plz !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Shareaza:D:) Τι ρυθμισεις θα πρεπει να κανω για να δουλεψει το Shareaza; Port forwarding κλπ; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Άραγε υπάρχει ακόμα κόσμος με dsl που δεν κατεβάζει torrents? Αδιανόητο μου φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Τα off-topic posts αφαιρέθηκαν, μείνετε στο θέμα και αποφύγετε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις. Επίσης, File Sharing θα πει μοιράζομαι αρχεία και καλό θα είναι να το καταλάβουμε καλά όλοι αυτό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Να ρωτησω κατι; Στο DC, μια hublist περιεχει ΟΛΑ τα hubs; Γιατι εχω την εντυπωση οτι σε καθε μια, δεν υπαρχουν ολα. Υπαρχει καποια που να τα χει ολα; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Επιτέλους, ώρα ήτανε! [ Full changelog ] γιατί? έχει κάποια δραματική διαφορά από το 0.44? Υπήρχε κάποιο feature που περίμενες και το βρήκες στην 0.45x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 δεν ξέρω αν ανφέρθηκε παραπάνω αλλά πλέον το exeem δεν έχει spyware/adware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 @Jim87 dwse link plz !! http://www.shareaza.com @Ilias1908 Την πόρτα που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα θα την βρεις απο το μενού Εργαλεία->Οι επιλογές του shareaza->Ιnternet->Σύνδεση! Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πόρτα αλλά οι ποιο πολλοί το ρυθμίζουν στην πόρτα 6346 (tcp & udp) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 γιατί? έχει κάποια δραματική διαφορά από το 0.44? Υπήρχε κάποιο feature που περίμενες και το βρήκες στην 0.45x? Όχι αλλά όσο νά'ναι είχαν κάμποσο καιρό να το αναβαθμίσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Πάντως το Shareaza παίζει στο ίδιο δύχτιο με το e-mule έχει επιπλέων άλλα δύο δύχτια που συνδέετε και επιπλέων κατεβάζει και τόρεντς. Η ταχύτητά του είναι πολύ πιο γρήγορη από το e-mule. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotris Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Παιδια καλησπερα.Εχω και εγω το Shareaza εδω και πολυ καιρο.Εχω φτιαξει τα Ports που ζηταει στα options.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω το router μου για να το ρυθμισω και αυτο (alcatel speedtouch 530i). Εχω dsl και ειναι με την ethernet συνδεδεμενο. Any help please???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 re paidia to Shareaza pou borw na to brw??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 re paidia to Shareaza pou borw na to brw??? 4 ποστς ποιο πανω υπαρχει λινκ Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 @Hunter srry pou den to prose3a..tnx pou mou to eipes..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 paidia na sas rwtisw..Ti einai to mercora ?? --> http://www.mercora.com/shareaza/download.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Οταν προσπαθω να συνδεθω σε ενα συγκεκριμενο hub στο dc++ (κοινως στα υπολοιπα δεν εχω προβλημα) μου εμφανιζει το μηνυμα :"Sorry, the limit of connections with your ip has been exceeded." και μετα...disconnect :mad: Μηπως ξερει κανεις που οφειλεται; :worry: Thanks! Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 den 3erw ti ginete se esas..alla se mena to Shareaza kolaei olo to pc mou !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Παιδια καλησπερα.Εχω και εγω το Shareaza εδω και πολυ καιρο.Εχω φτιαξει τα Ports που ζηταει στα options.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω το router μου για να το ρυθμισω και αυτο (alcatel speedtouch 530i). Εχω dsl και ειναι με την ethernet συνδεδεμενο. Any help please???? Από όσα λες δεν έχεις φτιάξεις τα ports. Αφού δεν έχεις ρυθμίσει το router δεν είναι ανοιχτές οι πόρτες. Ανοίγεις Internet Explorer, πληκτρολογείς 10.0.0.138, πηγαίνεις στα Advanced --> πατάς το + ---> NAPT ---> New --> και ανοίγεις τις πόρτες που επιθυμείς. Ανάλογα με το p2p που έχεις. TCP και UDP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Sto dc++ : You are still temporarily banned for another 00:05:00 (Hammering will keep resetting your ban) because: Bgalte to limiter apo to share sas ti exw kanei la8os re paides? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Sto dc++ : You are still temporarily banned for another 00:05:00 (Hammering will keep resetting your ban) because: Bgalte to limiter apo to share sas ti exw kanei la8os re paides? Το μύνημα είναι ξεκάθαρο και λέει να απενεργοποιήσεις όποιο πρόγραμμα έχεις ενεργοποιημένο το οποίο περιορίζει το μέγεθος του upload / download . Κοίταξε μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα ενεργοποίημένο που το κάνει αυτό ή άν δεν είσαι ο μόνος χρήστης στον υπολογιστή σου,επικοινώνησε με τον διαχειριστή. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Το πρόβλημα δεν είναι ότι έχει κάποιο Limiter ενεργοποιημένο (που μπορεί να ισχύει κι όλας :p ) αλλά το κάνει share! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Πάντως το Shareaza παίζει στο ίδιο δύχτιο με το e-mule έχει επιπλέων άλλα δύο δύχτια που συνδέετε και επιπλέων κατεβάζει και τόρεντς. Η ταχύτητά του είναι πολύ πιο γρήγορη από το e-mule. +ότι μπορεί να κατεβάζει και απο άτομα που είναι στο δίκτυο του kazaa :cool: Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 re paidai giati to shareaza mou kolaei olo to pc otan trexei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 ALR kai bill_viper den exw kanena limiter sto pc mou poso mallon na ton kanw k share.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts