filippos Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 σε πόσες ΙΡ συνδέεται το shareaza σας; Σ'εμένα ζήτημα αν συνδεθεί σε 1Gnutella2 και 2Gnutella1 (neighbours). To eDk το έχω βγάλει γιατί οι ταχύτητες είναι ΠΑΡΑ πολυ μικρές. Συνέχεια timed out και rejected μου βγάζει στο παράθυρο System. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος filippos ( 8 Σεπ. 2004 , 00:48) σε πόσες ΙΡ συνδέεται το shareaza σας; Σ'εμένα ζήτημα αν συνδεθεί σε 1Gnutella2 και 2Gnutella1 (neighbours). To eDk το έχω βγάλει γιατί οι ταχύτητες είναι ΠΑΡΑ πολυ μικρές. Συνέχεια timed out και rejected μου βγάζει στο παράθυρο System. Μήπως το μπλοκάρει το firewall? Δεν έχω δει τι μηνύματα μου βγάζει στο system αλλά καλό είναι να κάνεις κάθε μέρα ανανέωση στο .met file του. Γιατί εμένα μόνο τότε έκανε σύνδεση. Θα σου απαντήσω αύριο για τους γείτονες... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Δεν φταίει το firewall. Γιατί τα ίδια κάνει όταν το έχω ανοιχτό και όταν το έχω κλειστό. Εννοώ το software firewall που έχω στο pc. Το firewall tou modem/router το έχω μονιμως κλειστό. Τι είναι το .met? Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Θα στα πω στα ελληνικά και ελπίζω να βρεις τον δρόμο :o Εργαλεία ->οι επιλογές του Shareaza->edonkey2000->download Πατάς και κατεβάζει τα αρχεία για το edonkey Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Έχω έναν οδηγό για SpeedΤouch 530 για να γίνετε active στο dc++. Όποιος το χρειάζεται ας μου πει. Εγώ με το που έβαλα ADSL παράτησα το kazaa lite και είμαι σύνεχεια στο dc++ Με δύο μόνο hubs βρίσκω τα πάντα. Ένας χρήστης του dc++ μου έλεγε ότι τον τσάκωσε μία εταιρία να κατεβάζει παράνομες ταινίες... για δείτε εδώ στα τελευταία posts. Μάθατε για τις μειώσεις στα πάγια της ADSL ε? Δελτίο τύπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Καλησπέρα. Στο DC++ μέχρι τώρα η μεγαλύτερη ταχύτητα που μπόρεσα να πιάσω είναι 15 περίπου με DSL 256. Γιατί; Ποιοί είναι οι παράγοντες που επιρεάζουν την ταχύτητα του download; Μόλις μπήκα στο hub του Άγγελου μου έβγαλε το παρακάτο μήνυμα. Τί σημαίνει; Twra se dokimastiko plaisio mporeite na kanete register to nick sas. Apla se private message sto (-Bot-)Registar grapste +regme <password> opou <password> 8a balete ton kwdiko ths epiloghs sas XWRIS TA < >. Me to +unreg akyrwnete thn diadikasia eggrafhs. To mono ofelos einai na doume an eiste gia emas syxnos user kai na symperifer8oume analoga ;) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος filippos ( 8 Σεπ. 2004 , 00:48) σε πόσες ΙΡ συνδέεται το shareaza σας; Σ'εμένα ζήτημα αν συνδεθεί σε 1Gnutella2 και 2Gnutella1 (neighbours). To eDk το έχω βγάλει γιατί οι ταχύτητες είναι ΠΑΡΑ πολυ μικρές. Συνέχεια timed out και rejected μου βγάζει στο παράθυρο System. Συνδέετε σε 6-7 γείτονες απο το g1 Σε 2-3 απο g2 Σε 2-3 απο το edonkey Επίσης τώρα που κοίταξα το σύστημα είδα ότι και σε εμένα βγάζει τα time out κτλ αλλά το γράφει μόνο σε όσα αρχεία δεν βρίσκει user για να κατεβάσει το αρχείο.Όταν έβρισκε χρήστη έκανε connect κανονικά :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallitheotis Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 ( 8 Σεπ. 2004 , 21:51) Καλησπέρα. Στο DC++ μέχρι τώρα η μεγαλύτερη ταχύτητα που μπόρεσα να πιάσω είναι 15 περίπου με DSL 256. Γιατί; Ποιοί είναι οι παράγοντες που επιρεάζουν την ταχύτητα του download; Μόλις μπήκα στο hub του Άγγελου μου έβγαλε το παρακάτο μήνυμα. Τί σημαίνει; Twra se dokimastiko plaisio mporeite na kanete register to nick sas. Apla se private message sto (-Bot-)Registar grapste +regme <password> opou <password> 8a balete ton kwdiko ths epiloghs sas XWRIS TA < >. Me to +unreg akyrwnete thn diadikasia eggrafhs. To mono ofelos einai na doume an eiste gia emas syxnos user kai na symperifer8oume analoga ;) Στο dc++ η ταχυτητα επηρεαζεται απο την συνδεση την δικη σου και την συνδεση του αλλου.Γι'αυτο ειναι και peer to peer.Το θεμα ειναι οτι μερικοι δεν εχουν την συνδεση που λενε οτι εχουν ή μπορει να εχουν μεν καλη συνδεση αλλα να βρισκονται μακρια σου οποτε η ταχυτητα πεφτει.Αλλοι εχουν και προγραμματακια που λεγονται limiters ωστε να κοβουν την upload speed τους,αν και κανονικα αυτα απαγορευονται και ειναι πρωτης ταξεως αιτια για ban.Δοκιμαζε να κατεβαζεις απο παιδια με T3,T1 ή και cable.To registration σημαινει οτι το nick που χρησιμοποιεις θα κατοχυρωθει σε εσενα με ενα password.Η διαδικασια ειναι ακριβως αυτη που αναφερεται και ειναι πολυ απλη.Τα οφελη ειναι να σε προσεξουν οι operators αν εισαι συχνος "πελάτης". ;) :) Παράθεση ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ http://us.f2.yahoofs.com/bc/4075d3b4_c4a2/bc/pics/nnsoul.gif?bfiToLBBKsr7ReJc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 ( 8 Σεπ. 2004 , 21:51) Καλησπέρα. Στο DC++ μέχρι τώρα η μεγαλύτερη ταχύτητα που μπόρεσα να πιάσω είναι 15 περίπου με DSL 256. Γιατί; Ποιοί είναι οι παράγοντες που επιρεάζουν την ταχύτητα του download; Μόλις μπήκα στο hub του Άγγελου μου έβγαλε το παρακάτο μήνυμα. Τί σημαίνει; Twra se dokimastiko plaisio mporeite na kanete register to nick sas. Apla se private message sto (-Bot-)Registar grapste +regme <password> opou <password> 8a balete ton kwdiko ths epiloghs sas XWRIS TA < >. Me to +unreg akyrwnete thn diadikasia eggrafhs. To mono ofelos einai na doume an eiste gia emas syxnos user kai na symperifer8oume analoga ;) Min agxonesai ,den xreiazetai na kaneis register to nick sou.einai proeretiko telios. Oso gia tin taxythta..prepei na psakseis na vreis tous users pou tha sou dosoune full speed.px an exeis 256 pisteuw oti tha piaseis to poli 30 full speed,isws lew polla.Egw me 384 pianw to poli 40 kai mono sto angelos.Otan eimai se ksena hub to maximum einai 35.paizoun rolo polla.. Psakse pantos na katevaseis arxia apo tous xristes pou exoun T1 T3 grammes.Sinithos einai oi pio grigoroi.vevea yparxoun kai oi loufadoroi,pou exoun grigores grammes kai dilonoun oti exoune apli dsl or cable :) Epishs min parekseneuteis an deis oti katevazeis me 10 apo kapoion me T1 or T3..yparxoun kai ta netlimiters ;) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Σας ευχαριστώ και τους 2 :). Αρχίζω να καταλαβαίνω το DC++ και βλέπω ότι έχει τεράστεια διαφορά απο τα υπόλοιπα P2P προγράμματα ;) . Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR ( 9 Σεπ. 2004 , 02:51) Epishs min parekseneuteis an deis oti katevazeis me 10 apo kapoion me T1 or T3..yparxoun kai ta netlimiters ;) Παντως απ'οτι εχω δει σε πολλα hubs αν καποιος OP παρει χαμπαρι οτι καποιος χρησιμοποιει NetLimiter τον κανει επιτοπου ban.Δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και στο angelos γιατι εχω καιρο να μπω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 9 Σεπ. 2004 , 03:05) Παντως απ'οτι εχω δει σε πολλα hubs αν καποιος OP παρει χαμπαρι οτι καποιος χρησιμοποιει NetLimiter τον κανει επιτοπου ban.Δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και στο angelos γιατι εχω καιρο να μπω. Nαι το ίδιο ισχύει. Επίσης απαγορεύουν να κάνεις share το netlimiter σαν application. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Καλησπέρα. Στο DC++ όταν πατάω διπλό κλικ σε αρχεία που θέλω να κατεβάσω, σε μερικά δεν γίνεται τίποτα. Ούτε καν μπαίνουν κάτω στη λίστα. Γιατί; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 ( 9 Σεπ. 2004 , 14:16) Καλησπέρα. Στο DC++ όταν πατάω διπλό κλικ σε αρχεία που θέλω να κατεβάσω, σε μερικά δεν γίνεται τίποτα. Ούτε καν μπαίνουν κάτω στη λίστα. Γιατί; χμμ...θα σου πρότεινα για σιγουριά να έκανες καλύτερα δεξί κλίκ και download παρά διπλό κλικ.Τώρα ίσως απο τη λίστα που βρίσκεις κάποιοι users na aposindethikan tin ora pou esu epsaxnes.Kai gia auto na min katevainoun ta arxia i na mpainoun sti lista pou vazeis. edit: tha sou protina epishs an koitas gnwsta kai koina arxia..opws gia paradigma mia tainia i ena mp3..na vlepeis posoi exoun to idio arxio kai auto na epilegeis giati etsi dinetai h dinatotia tou deksi klik kai download to -> Auto sou epitrepei na vazeis poles piges gia to idio arxio.An to exoun 10,mporeis na tous vreis kai afou epilekseis me deksi klik kai download apo enan to arxio,istera mporeis na epilekseis kai tous 10 kai na patiseis deksi klik kai download to oste otan aposindethei kapoios na min mineis ksekremastos kai kapoia stigmi to download sou na sinexisei apo kapoion pou tha einai diathesimos.An pali vris ena arxio mono tou px mp3 apo kapoion user me poli kalh grammh..tote fisika tha epilekseis auto giati tha katevei se xrono dt :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR ( 9 Σεπ. 2004 , 17:13) χμμ...θα σου πρότεινα για σιγουριά να έκανες καλύτερα δεξί κλίκ και download παρά διπλό κλικ.Τώρα ίσως απο τη λίστα που βρίσκεις κάποιοι users na aposindethikan tin ora pou esu epsaxnes.Kai gia auto na min katevainoun ta arxia i na mpainoun sti lista pou vazeis. edit: tha sou protina epishs an koitas gnwsta kai koina arxia..opws gia paradigma mia tainia i ena mp3..na vlepeis posoi exoun to idio arxio kai auto na epilegeis giati etsi dinetai h dinatotia tou deksi klik kai download to -> Auto sou epitrepei na vazeis poles piges gia to idio arxio.An to exoun 10,mporeis na tous vreis kai afou epilekseis me deksi klik kai download apo enan to arxio,istera mporeis na epilekseis kai tous 10 kai na patiseis deksi klik kai download to oste otan aposindethei kapoios na min mineis ksekremastos kai kapoia stigmi to download sou na sinexisei apo kapoion pou tha einai diathesimos.An pali vris ena arxio mono tou px mp3 apo kapoion user me poli kalh grammh..tote fisika tha epilekseis auto giati tha katevei se xrono dt :) ok thans ;) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 παιδιά κανένα καλό software hub για το DC++? Ψάχνω statistica 7 και spss 13 και δεν τα βρίσκω στο μουλάρι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω 1-2 ερωτήσεις πάνω στα torrent μιας και άρχισα να ασχολούμε. Έστω ότι έχω μπει στο suprNova και θέλω να κατεβάσω ένα παιχνίδι. Τι θα πρέπει να προσέξω και επίσεις τι είναι τα seeds? Είναι ΄΄ασφαλές΄΄ να κατεβάζεις απο χρήστες οι οποίοι εμφανίζονται ως anonymous ? Eυχαριστώ :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Nα κοιτάς το αρχείο που θέλεις να το έχουν όσο πιο πολλοί seeders είναι δυνατόν. Κατά κανόνα όσο περισσότεροι seeders τόσο καλυτερη ταχύτητα (κατα κανόνα λέω..).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (10 Σεπ. 2004 , 04:11) Nα κοιτάς το αρχείο που θέλεις να το έχουν όσο πιο πολλοί seeders είναι δυνατόν. Κατά κανόνα όσο περισσότεροι seeders τόσο καλυτερη ταχύτητα (κατα κανόνα λέω..).. Σε ευχαριστώ! :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Παιδιά γεια σας. Το DC++ αρχίζει να μου σπάει τα νεύρα. Απο τα 10 downloads που κάνω, στα 8-9 μου λέει No slots available. Τί σημαίνει; Γιατί γίνεται τόσο συχνά αυτό και μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να μειωθεί αυτό και να πραγματοποιούνται περισσότερα downloads; Please help :( Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (10 Σεπ. 2004 , 16:10) Παιδιά γεια σας. Το DC++ αρχίζει να μου σπάει τα νεύρα. Απο τα 10 downloads που κάνω, στα 8-9 μου λέει No slots available. Τί σημαίνει; Γιατί γίνεται τόσο συχνά αυτό και μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να μειωθεί αυτό και να πραγματοποιούνται περισσότερα downloads; Please help :( Αυτο ειναι το μονο κακο του DC++ το οποιο δεν μπορει να διορθωθει εκτος και αν βρισκεις users με πολλα ανοιχτα slots.Αν θες δοκιμασε να στειλεις κανενα pm στον user που σε ενδιαφερει να σο δωσει extra slots.Βεβαια οσες φορες το εχω κανει μονο μια φορα μου απαντησαν και μου εδωσαν slot για να κατεβασω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Και αυτό τί σημαίνει; Ότι δηλαδή θα πρέπει να περιμένω να αδειάσουν τα slots του χρήστη αυτού και ύστερα να πραγματοποιηθεί το download μου ε; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (10 Σεπ. 2004 , 18:16) Και αυτό τί σημαίνει; Ότι δηλαδή θα πρέπει να περιμένω να αδειάσουν τα slots του χρήστη αυτού και ύστερα να πραγματοποιηθεί το download μου ε; ναι .... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotris Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Καλημερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας. Δεν μπορω να συνδεθω με κανενα Ρ2Ρ στο shareaza. Εχω τα Windows xp με sp2 και firewall sygate. Οταν παω στο help file tou shareaza μου ζηταει να εγκαταστησω ενα patch στο system32. Να το κανω η υπαρχει κανενας αλλος τροπος να συνδεθω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sotris (11 Σεπ. 2004 , 12:36) Καλημερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας. Δεν μπορω να συνδεθω με κανενα Ρ2Ρ στο shareaza. Εχω τα Windows xp με sp2 και firewall sygate. Οταν παω στο help file tou shareaza μου ζηταει να εγκαταστησω ενα patch στο system32. Να το κανω η υπαρχει κανενας αλλος τροπος να συνδεθω; Ακολούθα τις οδηγίες-links που έχω δώσει σε αυτό το post ! Θυμήσου να βγάλεις τα http:// που εμφανίζονται. Επίσης αύριο θα σου δώσο και ένα site που έχει πολούς gnutela servers. Όσο για το E-donkey πήγαινε: Ρυθμίσεις->επιλογές-e-donkey-download PS:Μην το ψάχνεις για ελληνικά. Δεν έχουν βγει ακόμα.Θα υπάρχουν με την νέα version που θα βγει αυτές τις μέρες... :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts