hostolis Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Μήπως το μπλοκάρει κατα λάθος το firewall σου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Μήπως το μπλοκάρει κατα λάθος το firewall σου; pos mporo na to do auto? alla de nomizo...mexri tora den eixa provlima Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 pos mporo na to do auto? alla de nomizo...mexri tora den eixa provlima Κοίτα στις ρυθμίσεις του firewall να είναι "ελεύθερες" οι πόρτες που χρησιμοποιεί το Limewire. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Για οσους εχουν προβλημα με τα Public Hubs του DC++ (οπως ειχα κι εγω) βρηκα μια προσωρινη λυση για να εμφανιζονται και μεχρι στιγμης πετυχαινει... Θα πατε διπλα στην διευθηνση των hub στο Configure και θα σβησετε ολες τις λιστες που υπαρχουν και θα τοποθετησετε αυτην: --> h**p://dchublist.com/hublist.xml.bz2 (οπου * βαλτε tt). Οταν θα ξεκιναει το προγραμμα θα την βλεπει σαν default λιστα και θα τα κατεβαζει... Μεχρι τωρα εγω δεν εχω προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Κοίτα στις ρυθμίσεις του firewall να είναι "ελεύθερες" οι πόρτες που χρησιμοποιεί το Limewire. to koitaksa k einai eleftheres...mou vgazei synexeia oti den eimai syndemenos sto internet...me thn poio palia version den to evgaze auto omos... eseis poia version exete? Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Λοιπόν, σαν νέος χρήστης των torrents (μόλις χθές γράφτηκα) έχω μερικές ερωτήσεις. Χρησιμοποιώ το μtorrent και κατεβάζω απο greek tracker. 1) Τα αρχεία όταν κατέβουν, για να μπορέσουν να γίνουν seed σε κάποιον άλλον πρέπει να παραμείνουν στο φάκελο στον οποίο κατέβηκαν; 2) Για να μην έχω πρόβλημα, το ratio σε ποιά επίπεδα πρέπει να κυμαίνεται; Τώρα είναι 0.137 :p , να υποθέσω οτι δεν είναι καλά; 3) Τα αρχεία .torrent χρειάζονται κάπου ή μπορώ να τα σβήνω; Αυτά για αρχή... :ninja: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Λοιπόν, σαν νέος χρήστης των torrents (μόλις χθές γράφτηκα) έχω μερικές ερωτήσεις. Χρησιμοποιώ το μtorrent και κατεβάζω απο greek tracker. 1) Τα αρχεία όταν κατέβουν, για να μπορέσουν να γίνουν seed σε κάποιον άλλον πρέπει να παραμείνουν στο φάκελο στον οποίο κατέβηκαν; 2) Για να μην έχω πρόβλημα, το ratio σε ποιά επίπεδα πρέπει να κυμαίνεται; Τώρα είναι 0.137 :p , να υποθέσω οτι δεν είναι καλά; 3) Τα αρχεία .torrent χρειάζονται κάπου ή μπορώ να τα σβήνω; Αυτά για αρχή... :ninja: 1. οχι απαραιτητα, μπορεις να σταματησεις το torrent, να βαλεις οπου θες τα αρχεια, να ξανακανεις load το torrent αρχειο στο μtorrent και να του ορισεις να το αποθηκευσει εκει που εβαλες τα αρχεια. θα τα βρει ετοιμα και θα κανει seed. 2. οτιδηποτε πανω απο 1 ειναι καλο :) 3. οχι, σβησ'τα, τα κραταει κι αλλου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Thanks Νίκο, αλλα για να είμαι ειλικρινής το πρώτο δεν το πολυκατάλαβα... :fool: :stupid: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Thanks Νίκο, αλλα για να είμαι ειλικρινής το πρώτο δεν το πολυκατάλαβα... :fool: :stupid: Εχεις το αρχειο Χ. Το βαζεις σε οποιο φακελο (copy paste) θες χωρις να του αλλαξεις ονομασια. Πας στο utorrent, δεξι κλικ στο αρχειο-->advanced-->set download location. Βρισκεις τον φακελο που το εχεις βαλει και επιλεγεις το αρχειο. Αφου σιγουρευτεις οτι κανει seed, σβηνεις το αρχικο αρχειο απο τον υπολογιστη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Εχεις το αρχειο Χ. Το βαζεις σε οποιο φακελο (copy paste) θες χωρις να του αλλαξεις ονομασια. Πας στο utorrent, δεξι κλικ στο αρχειο-->advanced-->set download location. Βρισκεις τον φακελο που το εχεις βαλει και επιλεγεις το αρχειο. Αφου σιγουρευτεις οτι κανει seed, σβηνεις το αρχικο αρχειο απο τον υπολογιστη σου. σωστα, πρεπει πρωτα ομως να σταματησεις το αρχειο, γιατι αυτη η επιλογη δεν ειναι επιλεξιμη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 ΡΕ παιδια πρεπει να αλλαξω τιποτα ρυθμησεις στο torrent για να κατεβαζω με ποιο σοβαρες ταχυτητες....τωρα κατεβαζω με μ.ο 6kb...ελεος....την συγκεκριμενη ταινια που κατεβεζω ειναι 1 βδομαδα τωρα και δεν εχει κατεβει ακομα.....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 ΡΕ παιδια πρεπει να αλλαξω τιποτα ρυθμησεις στο torrent για να κατεβαζω με ποιο σοβαρες ταχυτητες....τωρα κατεβαζω με μ.ο 6kb...ελεος....την συγκεκριμενη ταινια που κατεβεζω ειναι 1 βδομαδα τωρα και δεν εχει κατεβει ακομα.....:mad: Πάνε δες την στο Cinema ή νοίκιασε την από το τοπικό σου Video Club then =) Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 ΡΕ παιδια πρεπει να αλλαξω τιποτα ρυθμησεις στο torrent για να κατεβαζω με ποιο σοβαρες ταχυτητες....τωρα κατεβαζω με μ.ο 6kb...ελεος....την συγκεκριμενη ταινια που κατεβεζω ειναι 1 βδομαδα τωρα και δεν εχει κατεβει ακομα.....:mad: Έχεις ρυθμίσει τα port του modem? Αν όχι κοίτα εδώ και κάνε το και θα βελτιωθεί η ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 ki an kapoios exei modem ki oxi router,tote mporei na anoiksei portes???ki an nai me poio tropo??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 ki an kapoios exei modem ki oxi router,tote mporei na anoiksei portes???ki an nai me poio tropo??? Στο modem, δεν χρειαζεται να ανοιξεις πορτες γιατι πολυ απλα δεν εχει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Εεεεε router εννοώ και εγώ...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikarathegreat Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Καλημέρα σε όλους. Στο DC++ ενώ σε άλλα hubs μπαίνω κανονικά, σε αυτά τα 2 (και σε άλλα ενδεχομένως που δεν τα έχω ελέγξει) μου βγάζει *** Connecting to angelos0dc.no-ip.info:1411... *** Επιχειρήθηκε η εκτέλεση μιας λειτουργίας υποδοχής σε ένα κεντρικό υπολογιστή, ο οποίος δεν είναι προσπελάσιμος. Τι μπορεί να συμβαίνει και πώς μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ. Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Καλημέρα σε όλους. Στο DC++ ενώ σε άλλα hubs μπαίνω κανονικά, σε αυτά τα 2 (και σε άλλα ενδεχομένως που δεν τα έχω ελέγξει) μου βγάζει *** Connecting to angelos0dc.no-ip.info:1411... *** Επιχειρήθηκε η εκτέλεση μιας λειτουργίας υποδοχής σε ένα κεντρικό υπολογιστή, ο οποίος δεν είναι προσπελάσιμος. Τι μπορεί να συμβαίνει και πώς μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ. Τώρα πρέπει να δουλεύει - τουλάχιστον σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το greek-tracker?? Εδώ και 2/3 μέρες κατεβάζω με 10-15 με γραμμή 1024 ΟΤΕνετ. Μήπως φταίει η γραμμή? Edit Λογικά δεν έχω πρόβλημα με τη γραμμή αφού από DC κατεβάζω κανονικά. Πάντως παρατήρησα ούτε από το blue-whitegt κατεβάζω ικανοποιητικά (περίπου 15). Οι πόρτες είναι σωστά ρυθμισμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το greek-tracker?? Εδώ και 2/3 μέρες κατεβάζω με 10-15 με γραμμή 1024 ΟΤΕνετ. Μήπως φταίει η γραμμή? Edit Λογικά δεν έχω πρόβλημα με τη γραμμή αφού από DC κατεβάζω κανονικά. Πάντως παρατήρησα ούτε από το blue-whitegt κατεβάζω ικανοποιητικά (περίπου 15). Οι πόρτες είναι σωστά ρυθμισμένες. Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα στους trackers ουτε και στο hitlist.gr,σημερα κατεβασα με ικανοποητικες ταχυτητες,και απο τα τρια.Αν εχεις οποιοδηποτε αλλο client Δοκιμασε μtorrent,ειναι εγγυηση;) Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα στους trackers ουτε και στο hitlist.gr,σημερα κατεβασα με ικανοποητικες ταχυτητες,και απο τα τρια.Αν εχεις οποιοδηποτε αλλο client Δοκιμασε μtorrent,ειναι εγγυηση;) το μtorrent έχω... Έχω κατεβάσει από το ένα 3 GB το τελευταίο 3ήμερο. Λες να ευθύνεται αυτό? ratio κανονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Το dslam ή ο isp σου φταίνε. Μια απο τα ίδια με τις ταχύτητες εδώ στο dslam Τούμπας εδώ και μήνες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 το μtorrent έχω... Έχω κατεβάσει από το ένα 3 GB το τελευταίο 3ήμερο. Λες να ευθύνεται αυτό? ratio κανονικό. Μπααα,τελικα μολις ανοιξα να δω ενα που δεν ειχα τελειωσει κατεβασμα,με 4 seeders και 205 leechers δεν γινεται δουλεια...Οποτε υπομονη! Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Μπααα,τελικα μολις ανοιξα να δω ενα που δεν ειχα τελειωσει κατεβασμα,με 4 seeders και 205 leechers δεν γινεται δουλεια...Οποτε υπομονη! Κάπως καλύτερα τα πράγματα σήμερα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Εχω απενεργοποιησει το firewall των windowsκι ακουλουθω ολα τα βηματα.Παρολα αυτα δεν με συνδεει στο dc++.:wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts