Karthan7 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Καλημερα παιδια!Λοιπον εχω το Galaxy s2 το πειρα μεταχειρισμενο απο Wind ειναι αγορασμενο αλλα δεν βαζω και ορκο για το αν ειναι Ελληνικο η οχι.Τελος παντων το παλικαρι που μου το πουλησε ειχε περασμενη την 4.0.3 ics Oλλανδικη εκδοση android.ροοτ μπορω να κανω κανονικα με το αρχειο στην αρχη της σελιδας?θελετε να σας δωσω τα στοιχεια του τηλεφωνου ιμει και τα λοιπα μηπως?φοβαμαι μη κανω ροοτ με το αρχειο και γινει καμια ζημεια. για δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moril Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Καλησπέρα εγώ έχω το experia mini με αριθμό 4.0.2.Α.0.62. Τη. Πρέπει να κάνω για να κάνω. Root? Θέλω να περάσω μέσα το cm7 η το cm9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Καλησπέρα εγώ έχω το experia mini με αριθμό 4.0.2.Α.0.62. Τη. Πρέπει να κάνω για να κάνω. Root? Θέλω να περάσω μέσα το cm7 η το cm9 Πρέπει να ρίξεις πολύ διάβασμα!! :lol: Ξεκίνα απο ενα οδηγό του wertyo εδώ μετά πέρνα μια βόλτα κι απο εδώ για να μπείς στο νόημα και ότι απορία έχεις ρωτάς! ;) Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iriniii Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) SE Neo V, έκδοση .42 Το root πετυχε και σε χρονο d-t! Κατεβασαμε και το titanium, για να κανουμε κανα back-up. Το ερωτημα μου ειναι...οκ, πατησα κατι και νομιζω οτι έκανε back-up, πως ειμαι σιγουρη ομως? Edited April 11, 2012 by iriniii Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 sdcard/TitaniumBackup ;) Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iriniii Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) sdcard/TitaniumBackup ;) ...και πως / που θα το βρω αυτο? ...άκυρη η ερωτηση, νομιζω οτι το βρηκα. Δε θυμαμαι πως και που, οποτε ελπιζω να μη μου ζητηθει ποτε να υποδειξω τη διαδρομη αποθηκευσης αντιγραφων... :) Edited April 11, 2012 by iriniii Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 :oops: φαντάστηκα ότι θα είχες κάποιον explorer περασμένο στη συσκευή.. σύνδεσε το τηλ. μέσω usb με το pc για να δεις τα αρχεία της κάρτας, βρες τον φάκελο TitaniumBackup κι αν είναι γεμάτος το πήρες το backup! Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos216 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Να ρωτήσω... Αν θέλεις να αλλάξεις την Custom Rom που έχεις βάλει, θα πρέπει να βγάλεις την προηγούμενη για να βάλεις άλλη, ή περνάς την επόμενη κατευθείαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Ας επανέλθουμε και πάλι στο θέμα μας μιας και η ερώτηση που κάνεις δεν σχετίζεται με το rooting της συσκευής. Καλύτερα να ρωτήσεις σε θέματα που σχετίζονται με custom roms όπως αυτό Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 εγω εκανα unlock bootloader κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω root..τι φταιει??αυτο μου βγαζει... --------------------------------------------------------------- Easy rooting toolkit (v4.0) created by DooMLoRD using exploit zergRush (Revolutionary Team) Credits go to all those involved in making this possible! --------------------------------------------------------------- [*] This script will: (1) root ur device using latest zergRush exploit (21 Nov) (2) install Busybox (1.18.4) (3) install SU files (binary: 3.0.3 and apk: 3.0.6) (4) some checks for free space, tmp directory (will remove Google Maps if required) [*] Before u begin: (1) make sure u have installed adb drivers for ur device (2) enable "USB DEBUGGING" from (Menu\Settings\Applications\Development) (3) enable "UNKNOWN SOURCES" from (Menu\Settings\Applications) (4) [OPTIONAL] increase screen timeout to 10 minutes (5) connect USB cable to PHONE and then connect to PC (6) skip "PC Companion Software" prompt on device --------------------------------------------------------------- CONFIRM ALL THE ABOVE THEN Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . . --- STARTING ---- --- WAITING FOR DEVICE --- creating temporary directory mkdir failed for tmp, File exists --- cleaning rm failed for *, No such file or directory --- pushing zergRush cannot stat 'files\zergRush': No such file or directory --- correcting permissions Unable to chmod /data/local/tmp/zergRush: No such file or directory --- executing zergRush ./data/local/tmp/zergRush: not found --- WAITING FOR DEVICE TO RECONNECT if it gets stuck over here for a long time then try: disconnect usb cable and reconnect it toggle "USB DEBUGGING" (first disable it then enable it) --- DEVICE FOUND --- pushing busybox 487 KB/s (1075144 bytes in 2.154s) --- correcting permissions --- remounting /system mount: permission denied (are you root?) --- checking free space on /system 38 KB/s (439 bytes in 0.011s) df: /mnt/secure/asec: Permission denied export: 135548: bad variable name --- copying busybox to /system/xbin/ /system/xbin/busybox: cannot open for write: Read-only file system --- correcting ownership Unable to chmod /system/xbin/busybox: No such file or directory --- correcting permissions Unable to chmod /system/xbin/busybox: No such file or directory --- installing busybox /system/xbin/busybox: not found --- pushing SU binary failed to copy 'files\su' to '/system/bin/su': Read-only file system --- correcting ownership Unable to chmod /system/bin/su: No such file or directory --- correcting permissions Unable to chmod /system/bin/su: No such file or directory --- correcting symlinks rm failed for /system/xbin/su, Read-only file system link failed Read-only file system --- pushing Superuser app failed to copy 'files\Superuser.apk' to '/system/app/./Superuser.apk': Read-only file system --- cleaning --- rebooting ALL DONE!!! Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ερώτηση... και γιατί δεν περνάς ένα prerooted custom kernel να τελειώνεις;;; Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas8487 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 υπαρχει εφαρμογη για root για αυτην την εκδοση android 4.0.2.Α.0.62. και αν γινει root τι δειχνει στο τηλεφωνο πως το καταλαβαινεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 υπαρχει εφαρμογη για root για αυτην την εκδοση android 4.0.2.Α.0.62. και αν γινει root τι δειχνει στο τηλεφωνο πως το καταλαβαινεις; Είσαι σε λάθος θέμα. Δες εδώhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos234 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 αμα εχω ροοτ την .42 αμα κανω αναβάθμιση σε.62 θα είναι και η .62 ροοτ ? θα υπάρχει πρόβλημα στην αναβάθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 αμα εχω ροοτ την .42 αμα κανω αναβάθμιση σε.62 θα είναι και η .62 ροοτ ? θα υπάρχει πρόβλημα στην αναβάθμιση ? οχι δεν θα εισαι ροοτ αμα κανεις την αναβαθμιση...ο μονος τροπος για ροοτ .62 ειναι στον οδηγο που ησουν πριν του lousou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag12345 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 χθες δοκίμασα να κάνω downgrade από την .62 στην .42 με το wotanclient. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα γιατί πλέον πρέπει να πληρώσεις .. ο τζάμπας πέθανε!!! :lol: Ευτυχώς υπάρχει κ το Flashtool.. αν κ ήταν λίγο ταλαιπωρία μέχρι να βρω κ να κατεβασω το σωστό firmware. Όλα όμως πλέον είναι κομπλέ!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastertsif Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Κέρδισα πρόσφατα ένα SE Xperia Ray. Του έχω έκδοση Android 2.3.4 και Build Number 4.0.2.A.0.62...Τι πρέπει να κάνω για να το κάνω root? Είδα πως δεν δουλεύει αυτός ο τρόπος σε αυτή την έκδοση...Υπάρχει κάποια λύση? Επίσης έχω δει πως η έκδοση Android ICS (4.0) έχει κυκλοφορήσει για το κινητό μου αλλά στο pc companion μου λέει πως δεν υπάρχει κάποια καινούρια έκδοση...Τι παίζει εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 Είναι για το Neo V οπότε δες που υπάρχουν διαφορές. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια προσφατα περασα το Icecream στο Arc s μου επιδη ομως δεν μου εκανε επεστρεψα στην Εκδοση Android 2.3.4 Εκδοση Κernel 2.6.32.9-perf Αριθμος εκδοσης 4.0.2.Α.0.62 και εκανα συγκεκριμενα τη διαδικασια απο εδω http://androidadvices.com/downgrade-sony-xperia-arc-official-gingerbread-23-firmware/ προσπαθησα να κανω μετα root με το συγκεκριμενο τροπο αλλα δεν....... [ATTACH]25298[/ATTACH] Τι εχω κανει λαθος :worry::worry: Edit ok εν αναμονη για την 0.62 :rolleyes: Edited May 20, 2012 by donkixoths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 γεια σε ολη την παρεα, προσφατα εβαλα μια custom rom http://forum.xda-developer....php?t=1538083 και θελω να επιστρεψω πισω στην stock. Πριν βαλω την custom ειχα 4.0.2.Α.0.69 και ειχα κανει root μεσω της sony επισημα δηλαδη . Καπου διαβασα οτι πρεπει να βρω την stock kernel και να παω στο seus για να περασει το filesystem . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m6crazy Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Γειά σας και απο μένα :) Είμαι άσχετος απο Android :( Με το να κάνω Root στο κινητό ... Τι κέρδος έχω ? :O Η διαδικασία έγινε μου έκανε Reboot αλλά ΔΕΝ κατάλαβα κάτι να διαφέρει απο πριν :rolleyes: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ τον προτέρων για τις απαντήσεις που θα πάρω :D Aυτό βλέπω τώρα μετά το Root ... Πριν ΔΕΝ είχα δεί (μόνο το Firmware είχα δεί ήταν 2.2) Μοντέλο ==> GT-I5500 Firmware ==> 2.2 Έκδοση βασικού φάσματος ==> I5500XWJP4 Kernel ==> 2.6.32.9-perf root@DELL135#1 Αριθμός κατασκευής ==> FROYO.XFJPZ Edited May 26, 2012 by m6crazy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Καλησπέρα,ρίξε μια ματιά εδώ:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motlak Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 κανενα νεο για root σε sony ericsson xperia mini 0.62????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 δεν μπορω να κανω ρουτ μ βγαζει στο τελος συνεχεια failed to copy κτλ κτλ... εχω το arc s :/ Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Υπάρχει περίπτωση να δουλεύει σε XPERIA SOLE;έχει το 2.3.7 Kernel 2.6.35.7+ και αριθμός έκδοσης 6.0.Β.1.564 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts