mertaghon2 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 πραγματικα σε επιπεδο hardware το κινητο εχει αυτη τη στιγμη τα απαραιτητα για να ειναι ενα πολυ ταχυ και σταθερο κινητο και σε ορισμενες περιπτωσεις να ειναι και ταχυτερο απο ανταγωνισμο πολυ ακριβοτερο(sgs2). ειναι πολυ κριμα που το software χαντακωνει ετσι το κινητο... ε καλα μην τρελαινεσαι βαγγελη κ εσυ κ εγω θα βαλουμε μια ωραια custom ρομ, η θα επιστρεψουμε στην 2.2 που πρωτοειχε οταν το πηραμε κ ολα καλα.:p ολοι αλλωστε οι ευχαριστημενοι απο εδω στοκ ΔΕΝ εχουν:p Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 ε καλα μην τρελαινεσαι βαγγελη κ εσυ κ εγω θα βαλουμε μια ωραια custom ρομ, η θα επιστρεψουμε στην 2.2 που πρωτοειχε οταν το πηραμε κ ολα καλα.:p ολοι αλλωστε οι ευχαριστημενοι απο εδω στοκ ΔΕΝ εχουν:p :D Πολύ ευχαριστημένος! Για στοκ βέβαια ούτε να ακούσω! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 καλα γισ τη stock 2.2 μην ανοιξω το στομα μου καλυτερα ... με καλουσαν κ εχανα τις κλησεις... κ reboot διχως λογο κ αφορμη!!! @ tsaglis, mertaghon2 : αληθεια με ποια ρομ-κερνελ εισαστε τωρα ? μου φαινεστε πιο ικανοποιημενοι απο μενα:confused: Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 καλα γισ τη stock 2.2 μην ανοιξω το στομα μου καλυτερα ... με καλουσαν κ εχανα τις κλησεις... κ reboot διχως λογο κ αφορμη!!! @ tsaglis, mertaghon2 : αληθεια με ποια ρομ-κερνελ εισαστε τωρα ? μου φαινεστε πιο ικανοποιημενοι απο μενα:confused: Στην υπογραφή μου! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 μπα εγω με στοκ 2.3.4 την προβληματικια. κ μολις βρω χρονο θα δοκιμασω καμμια cm η θα προσπαθησω να βρω μια σταθερη 2.2 ειμαι απο τους ελαχιστους που με την αρχικη εκδοση στην v10b, αν θυμαμαι καλα ,δεν ειχα κανενα προβλημα και το κινητο γαζωνε... παραλληλα ολοι την εβριζαν:blink: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 εβαλα απο το xda αυτη τη rom : Gueste2X v3.0 Hybrid Revolution (CyanogenMod 7 / Stock LG v20o) με το kernel Swiftextreme. Προς το παρον ειναι πολυ γρηγορη κ σταθερη... θα δουμε... Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Παιδιά η 2.3 δεν εχει μπει σε ολους? Μολισ πηρα το κινητο και εχει την 2.2 και λεει οτι δεν υπαρχει νεοτερη εκδοση Εχω την 2.2.2 V10 e είναι καλή αυτή; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Πρεπει να κανεις την αναβαθμιση μεσω υπολογιστη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 (edited) Λοιπόν πριν την αναβαθμιση πρεπει να κανω τπτ; κανενα backup της ρομ που εχω τώρα; Επισης στο site που δινεις το ιμει κα βλεπεις τη εκδοση βγαζει v20d ενω εχω v10e... Γιατι? Edited January 28, 2012 by georkouk Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Λοιπόν πριν την αναβαθμιση πρεπει να κανω τπτ; κανενα backup της ρομ που εχω τώρα; Δεν είναι υποχρεωτικό μιας και δεν χάνεις τίποτα, ωστόσο ένα backup καλό είναι να το έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Δν εχω τπτ μεσα ακομα απλα για μετα αμα χρειαστει να γυρισω πισω σαυτη τη ρομ μηπως χρειάζεται το backup ή γίνετε κατεθειαν με επαναφορα ? Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Δν εχω τπτ μεσα ακομα απλα για μετα αμα χρειαστει να γυρισω πισω σαυτη τη ρομ μηπως χρειάζεται το backup ή γίνετε κατεθειαν με επαναφορα ? Υπάρχει η rom που φοράει ήδη η συσκευή σου για να την περάσεις αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 να ρωτησω και εγω για αναβαθμιση, φιλος εχει ενα Χ2 και ειναι με vodafone μενου. Αν περασω την 2.3.4 θα υπαρξει προιβλημα? θελω να πω, γινεται ευκολα debrand? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 να ρωτησω και εγω για αναβαθμιση, φιλος εχει ενα Χ2 και ειναι με vodafone μενου. Αν περασω την 2.3.4 θα υπαρξει προιβλημα? θελω να πω, γινεται ευκολα debrand? θα το φλασαρεις με το tool της lg που ειναι πολυ απλο και λογικα δε θα υπαρξει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samura_con Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Έχω ένα lg 2x, το οποίο είναι αγορασμένο από γερμανία και είναι unlocked. Αν κάνω την αναβάθμιση, υπάρχει περίπτωση να κλειδωθεί το κινητό, να χαθεί δηλαδή το unlock ή δεν έχει καμιά σημασία ; Ζητώ συγνώμη για την ερώτηση αυτή αν είναι ανόητη .. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Τι ακριβώς είναι unlocked ? Ο operator ? Μα νομίζω κανένα κινητό -τουλάχιστον όχι Apple- δεν είναι κλειδωμένο με operator, εξαιρώντας κάτι ******** στην Αγγλία....Πάντως όχι, να κλειδώσει αποκλείεται, αφού έτσι και αλλιώς τα updates είναι ξεκλείδωτα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samura_con Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Unlocked εννοώ για τη sim , μπορεί να δουλέψει σε όλα τα δικτυα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fgp Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) Έχω την έκδοση android 2.3.4 Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το κινητό αλλά έχω ακούσει ότι όσο πιο καινούργια έκδοση τόσο πιο βαριά και το κινητό θα γίνει πιο αργό . Τι προτείνεται να κάνω; (το ξέρω πως δεν είναι ακριβώς το θέμα αλλά δεν βρήκα τπτ κοντινότερο) Edited March 18, 2013 by fgp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts