soublaki-3 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Θα σε μπερδεύει το πληκτρολόγιο, δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με το αμερικάνικο, ούτε με το αγγλικό. Η εγγύηση εξαρτάται την εταιρεία, στην Dell δεν έχεις πρόβλημα, σε άλλη εταιρεία λογικά θα πρέπει να επικοινωνήσεις για να μεταφερθεί εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Για οτι αποστελεται απο την ευρωπη ΔΕ πληρωνεις τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Θα σε μπερδεύει το πληκτρολόγιο, δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με το αμερικάνικο, ούτε με το αγγλικό. Η εγγύηση εξαρτάται την εταιρεία, στην Dell δεν έχεις πρόβλημα, σε άλλη εταιρεία λογικά θα πρέπει να επικοινωνήσεις για να μεταφερθεί εδώ. Για οτι αποστελεται απο την ευρωπη ΔΕ πληρωνεις τελωνειο Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Εψαξα λιγο και ειδα οτι εχουν qwerty πληκτρολογια στη Γερμανια και οχι azerty αρα δεν νομιζω να ειναι μεγαλο το προβλημα. Νομιζω οτι μπορω να το παραβλεψω κιολας οταν βλεπω οτι το Toshiba Qosmio X770-11C το εχουν στα 1479 ευρω http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/toshiba+qosmio+x770+11c οταν εδω το βρισκεις 2090 το λιγοτερο http://www.skroutz.gr/s/388924/Toshiba-Qosmio-X770-107-i7-2630QM-8GB-1TB.html Το θεμα ειναι να βρω ενα αξιοπιστο Γερμανικο ηλεκτρονικο καταστημα μιας και δεν γνωριζω αν αυτο που παρεθεσα πιο πανω ειναι αξιοπιστο. Επισης στις φωτογραφιες για το qosmio στο Γερμανικο e shop γραφει Abweichend von Hersteller-Abbildungen erhalten Sie bei uns immer Geräte mit deutschem Tastatur-Layout! το οποιο μαλλον κατι εχει να κανει με το Γερμανικο πληκτρολογιο, μαλλον οτι αυτο στις φωτογραφιες δεν εχει το Γερμανικο πληκτρολογιο ενω αυτο που στελνουν το εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Βασικά μπορείς να δώσεις και 20€ να αλλάξεις πληκτρολόγιο, δεν είναι κάτι το δύσκολο. qwerty έχουμε στην Ελλαδα και στην Αγγλία, με τη μόνη διαφορά ότι οι Αγγλοι έχουν σε άλλη θέση το @ και κάποια άλλα σύμβολα. USA http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/51/KB_United_States-NoAltGr.svg/420px-KB_United_States-NoAltGr.svg.png UK http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/da/KB_United_Kingdom.svg/420px-KB_United_Kingdom.svg.png German http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/36/KB_Germany.svg/420px-KB_Germany.svg.png Greek http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cf/KB_Greek.svg/420px-KB_Greek.svg.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Για αγορα λαπτοπ απο Γερμανικο καταστημα γνωριζει κανεις τιποτα? Εχω δει οτι εχουν πολυ καλες τιμες. Θα εχω καποιο προβλημα με το τελωνειο? Η εγγυηση θα ισχυει κανονικα εφοσον υπαρχει κι εδω αντιπροσωπεια? Επισης αν γνωριζετε καποιο αξιοπιστο Γερμανικο e-shop θα ημουν υποχρεος μιας και ενω ειδα πολλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα. Έχω πάρει DELL από Αγγλία και η εγγύηση ίσχυε κανονικά για 3 χρόνια. Ό,τι χρειάστηκε από εγγύηση, με καλύψαν εδώ στην Ελλάδα μια χαρά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Ευχαριστω για τις απαντησεις, ακομα δεν αποφασισα :lol: Μετα απο επικοινωνια με το notebook.de το οποιο μου φανηκε αξιοπιστο μου ειπαν οτι σε ορισμενα λαπτοπς μπορουν να αλλαξουν το πληκτρολογιο και να βαλουν Αμερικανικο, νορμαλ qwerty δηλαδη αντι για qwertz που εχουν τα Γερμανικα. Με ξενισε λιγο το κοστος αλλαγης πληκτρολογιου που ειναι απο 90 εως 200 ευρω αναλογα με το λαπτοπ :X Αυτα που μου τραβηξαν τη προσοχη ειναι απο τις εξης μαρκες: Toshiba, Samsung, Asus, MSI. Το προβλημα τωρα ειναι η εγγυηση. Με το τοσιμπα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχω προβλημα, δεν ξερω τι παιζει με τις υπολοιπες μαρκες Επισης, αν αποφασισω τελικα να παρω απο Γερμανικο καταστημα, θα επιλεξω το UPS Abroad Germany within the EU via cash on delivery. Δηλαδη ειναι αντικαταβολη με ups, φανταζομαι οτι δεν παιζει τιποτα περιεργο με αυτο ε? Edited December 29, 2011 by ^Deadly_Sin^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Στο eBay θα βρεις και από 20€. Στην τελική πωλούνται και σκέτα πλήκτρα. Μην τρελαίνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 καλημερα σας Καλη Χρονια www.simplyelectronics.net τι λεει? αξιζει? απο που στελνουν? τι παιζει με τελωνειο? ειναι αξιοπιστοι? αγορασε κανεις? thanks - thanks review Ψάξε και άλλα και θα βρεις πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλησπέρα.. Ψάχνω ένα συμπλήρωμα διατροφής και στο http://www.bodybuilding.com είναι πάρα πολύ καλή η τιμή του.. Τι γίνεται με το τελωνείο σε τέτοια προϊόντα;; Υπάρχει κίνδυνος να το πληρώσω χρυσάφι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ρώτα καλύτερα στο θέμα με τα τελωνεία, αν και είναι πολύ ιδιάζουσα περίπτωση... Πόσο έχει έξω και πόσο Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Στην ελλάδα το βρίσκω 52 ευρώ, από αμερική 37.. Θα ρωτήσω κι εκεί που λες... Σ ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Αυτο εμπίπτει και στην νομοθεσία περι φαρμακων, υπαρχει πιθανότητα να κατασχεθει αν το παρουν ειδηση. Τελωνείο πληρώνεις πανω απο 45-50$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Αυτο εμπίπτει και στην νομοθεσία περι φαρμακων, υπαρχει πιθανότητα να κατασχεθει αν το παρουν ειδηση. Τελωνείο πληρώνεις πανω απο 45-50$ Την ενημέρωσε και σε πμ για τα σχετικά. ;) Αν δεν είναι ελεγμένα από διεθνή φορέα, ΜΗΝ αγοράσεις ΤΙΠΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Θα ηθελα (για αλλη μια φορα) τα φωτα σας! Θελω εγω και ενα ακομα ατομο να αγορασουμε αυτο το σκουφο http://www.etsy.com/listing/62236359/sh79-g-force-reconstructed-military . Το προβλημα ειναι οτι θα σταλει απο Αμερικη. Πληρωνουμε εκτελωνισμο για ειδη ρουχισμου οπως αυτος ο σκουφος? Αν ναι, ποσο περιπου θα μας βγει? Ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Θα ηθελα (για αλλη μια φορα) τα φωτα σας! Θελω εγω και ενα ακομα ατομο να αγορασουμε αυτο το σκουφο http://www.etsy.com/listing/62236359/sh79-g-force-reconstructed-military . Το προβλημα ειναι οτι θα σταλει απο Αμερικη. Πληρωνουμε εκτελωνισμο για ειδη ρουχισμου οπως αυτος ο σκουφος? Αν ναι, ποσο περιπου θα μας βγει? Ευχαριστω :D Αν σου βάλει τιμολόγιο μέσα, πολύ πιθανόν, και οι Αμερικάνοι, οι Καναδοί και οι Αυστραλοί, είναι πολύ τυπικοί με αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Αν σου βάλει τιμολόγιο μέσα, πολύ πιθανόν, και οι Αμερικάνοι, οι Καναδοί και οι Αυστραλοί, είναι πολύ τυπικοί με αυτά. Eυχαριστω για την απαντηση. Απ'οτι βλεπω λοιπον ακυρα τα σκουφακια, ειναι ηδη ακριβα, αν βαλουμε και τελωνειο στη μεση τη κατσαμε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Όσες φορές έχω ψωνίσει ρούχα απο αμερικάνικα sites δεν πέρασαν απο τελωνείο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Sorry για το διπλό post δεν μπορώ να κάνω edit.. Σκέφτομαι μήπως κάνω pre-order το Diablo III for PC αλλά μπορείτε να μου πείτε τι παίζει; Μπορώ να κάνω pre-order στην Ελλάδα; Η τιμή του είναι μαζί με έξοδα αποστολής; Τι παίζεται γενικά με τα preorders? Δεν έχω κάνει ποτέ για αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Από Amazon.uk έρχονται σχεδόν τα πάντα, εννοείται ότι δεν πληρώνεις τελωνείο και πάνω από κάποιο ποσό έχεις δωρεάν μεταφορικά με παράδοση σε μια εβδομάδα περίπου... βάλε την παραγγελία και αν κάτι δεν σου αρέσει, έχεις μισή ώρα να την ακυρώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Από Amazon.uk έρχονται σχεδόν τα πάντα, εννοείται ότι δεν πληρώνεις τελωνείο και πάνω από κάποιο ποσό έχεις δωρεάν μεταφορικά με παράδοση σε μια εβδομάδα περίπου... βάλε την παραγγελία και αν κάτι δεν σου αρέσει, έχεις μισή ώρα να την ακυρώσεις! Από 22 λίρες και πάνω δωρεάν αλλά μόνο για απευθείας προϊοντα του αμαΖον Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Συμφέρει δηλαδή από εκεί οικονομικά? Αυτό που με φοβίζει είναι ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο λόγω του ότι θα έχει μεγάλη ζήτηση.. μπορεί να καθυστερησει. Τελοσπαντων :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Συμφέρει δηλαδή από εκεί οικονομικά? Αυτό που με φοβίζει είναι ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο λόγω του ότι θα έχει μεγάλη ζήτηση.. μπορεί να καθυστερησει. Τελοσπαντων :-( Φυσικά και συμφέρει. Υπάρχουν προϊόντα στην μισή τιμή από Ελλάδα.Αλλά και 20% πιο φτηνά αν τα βρεις, δεν συμφέρει? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 http://www.scan.co.uk/shop/computer-hardware Θέλω να αγοράσω ένα κουτί υπολογιστή από αυτό το κατάστημα, είναι αξιόπιστο? Λένε ότι είναι το αγγλικό Newegg και στέλνει Ευρώπη. Τους έστειλα e-mail και μου είπανε ότι οκ μπορούνε να το στείλουνε Ελλάδα αλλά με χρέωση μεταφορικά σε εμένα που είναι περίπου 30 pounds, τι λέτε να προχωρήσω στην αγορά? Έστειλα μύνημα εάν μπορώ να πληρώσω και μέσω paypal για πιο ασφάλεια και περιμένω απάντηση από το κατάστημα, πάντως από ότι κατάλαβα δεν θα κάνω εγγραφή καινούριου χρήστη στο site τους και μετά πχ αγορά με πιστωτική ή αγορά με paypal όπως γίνεται σε όλα τα καταστήματα, η αγορά θα γίνει κατόπιν συννενόησης με υπάλληλο, θα μου δώσει τις πληροφορίες, τις οδηγίες και θα προχωρήσω στην αγορά. :worry: Εσείς τι γνώμη έχετε? Αυτό το case που θέλω δεν υπάρχει εδώ στην Ελλάδα, ούτε ebay, ούτε amazon uk κτλπ, πουθενά, το έχει μόνο το scan uk και μάλιστα είναι άμεσα διαθέσιμο!!! Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Δεν χρειαζόταν να στείλεις μηνυμα, μπορεις να πληρωσεις με παυπαλ το αναφερει στην πρωτη σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 http://www.scan.co.uk/shop/computer-hardware Θέλω να αγοράσω ένα κουτί υπολογιστή από αυτό το κατάστημα, είναι αξιόπιστο? Λένε ότι είναι το αγγλικό Newegg και στέλνει Ευρώπη. Τους έστειλα e-mail και μου είπανε ότι οκ μπορούνε να το στείλουνε Ελλάδα αλλά με χρέωση μεταφορικά σε εμένα που είναι περίπου 30 pounds, τι λέτε να προχωρήσω στην αγορά? Έστειλα μύνημα εάν μπορώ να πληρώσω και μέσω paypal για πιο ασφάλεια και περιμένω απάντηση από το κατάστημα, πάντως από ότι κατάλαβα δεν θα κάνω εγγραφή καινούριου χρήστη στο site τους και μετά πχ αγορά με πιστωτική ή αγορά με paypal όπως γίνεται σε όλα τα καταστήματα, η αγορά θα γίνει κατόπιν συννενόησης με υπάλληλο, θα μου δώσει τις πληροφορίες, τις οδηγίες και θα προχωρήσω στην αγορά. :worry: Εσείς τι γνώμη έχετε? Αυτό το case που θέλω δεν υπάρχει εδώ στην Ελλάδα, ούτε ebay, ούτε amazon uk κτλπ, πουθενά, το έχει μόνο το scan uk και μάλιστα είναι άμεσα διαθέσιμο!!! Δεν το γνωρίζω το κατάστημα, αλλά όλα αυτά για την συννενόηση που περιγράφεις ακούγονται περίεργα. Τι θα πει θα γίνει σε επαφή με υπάλληλο και όχι επίσημα με το κατάστημα? Εσύ πώς διασφαλίζεσαι αν δεν υπάρχει αγορά μέσω της επίσημης διαδικασίας? Και επειδή μιλάμε προφανώς για αρκετά χρήματα (100€+) καλύτερα να το ψάξεις καλά πρώτα. Περίεργο πάντως που αυτό το κουτί που ψάχνεις το έχει μόνο εκεί και όλα τα άλλα γνωστά site όχι. Θες να μας πεις ποιο είναι το μοντέλο? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts