elteo Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 halfprice διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι? 3 posts πιο πάνω... Our minimum order quantity is 5 units. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Πάντως δεν βλέπω δυνατότητα online αγοράς. Υπάρχει λέτε περίπτωση να κάνουν αυτοί εταιρικές συνδέσεις εκεί παίρνοντας τα κινητά σε τόσο χαμηλές τιμές? Από την άλλη λένε ότι είναι unlocked, no operator logo, etc. Τι να πω.... Οι τιμές πάντως είναι δέλεαρ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 me paypal nomizo oti mporis na paris piso ta lefta sou ama sou kani provlima o politis....GIATI DEN TO DOKIMAZETE ME PAY PAL? Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 μπορουμε να κανουμε μια παραγγελια ολοι μαζι κ να δοκιμασουμε... ειναι τσαμπα τα κινητα.εχω παθει την πλακα μου. κατι πρεπει να κανουμε..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 αυτό είναι το δέλεαρ...:shifty: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 einai ontos delear alla thelei poly prosoxi Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Παιδιά παίζει χοντροειδέστατη απάτη με το promobileshop. Στο site advisor της mcafee μπήκα για να δω από ποια χώρα είναι και να ακούσω καμιά γνώμη ή να δω ποσο κόσμο μαζεύει, και όταν κάνω το search με το συγκεκριμένο domain δεν βρίσκει τπτ.!! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ενώ υπάρχει!! Και επίσης στο site εκείνα τα verisign, kai hackersafe δεν πατιούνται!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 είπαμε ΜΑΚΡΥΑ...εκτός εάν θέλετε να ελαφρώσετε την τσέπη σας. μετά όμως μην παραπονιέστε εδώ μέσα... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 μπορουμε να κανουμε μια παραγγελια ολοι μαζι κ να δοκιμασουμε... ειναι τσαμπα τα κινητα.εχω παθει την πλακα μου. κατι πρεπει να κανουμε..! λυπαμαι που το λεω αλλα αυτο δεν ειναι καθολου λογικο!!!και αν χασει ο καθενας μας απο 200ευρω τι θα κανουμε!!! αν μπορουσα να πληρωσω με τη παραλαβη της παραγγελιας μου τωρα δε θα το συζητουσαμε...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 aste paidia MOUFA ine....den to empistevome Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 παιδιά το Megamarket το ξέρετε;; Μπορώ να το εμπιστευτώ;; :confused: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 παιδιά το Megamarket το ξέρετε;; Μπορώ να το εμπιστευτώ;; :confused: κατά πάσα πιθανότητα θα πάω μέσα στη βδομάδα να πάρω ένα ποντίκι από εκεί, άρα κάνε λίγο υπομονή και θα μάθεις:D Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 κατά πάσα πιθανότητα θα πάω μέσα στη βδομάδα να πάρω ένα ποντίκι από εκεί, άρα κάνε λίγο υπομονή και θα μάθεις:D Δε ρωτάς αν υπάρχει διαθέσιμη και η ATI X1900GT που με ενδιαφέρει και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να απαντήσουν στο e-mail που τους έστειλα;; :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 παιδιά το Megamarket το ξέρετε;; Μπορώ να το εμπιστευτώ;; :confused: Είμαι παλιός στις ηλεκτρονικές αγορές και έχω ψωνίσει από πάρα πολλά καταστήματα εσωτερικού και εξωτερικού αλλά προχθές που χρειάστηκα κάτι και το βρήκα μόνο στο megamarket η εξυπηρέτηση ήταν η ταχύτερη που συνάντησα ποτέ. Το παρήγγειλα 10:30 το πρωί της Πεμπτης και την Παρασκευή το πρωϊ το παρέλαβα στην επαρχία. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) aste paidia MOUFA ine....den to empistevome Έγραψα και πριν αλλά το μήνυμα μου δεν ανέβηκε, οπότε ζητώ συγγνώμη σε περίπτωση διπλής απάντησης. Η πρόταση μου είναι η εξής: οποίο ξέρει καλά αγγλικά, ας τους στείλει ένα mail να δούμε αν μπορούμε να πληρώσουμε με τη παραλαβή της παραγγελίας μας. Αν όχι, τότε το παρατάμε, αν ναι, τότε το ξανασυζητάμε... Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Δεν ξέρω αν κάποιοι στείλατε λεφτά στο http://www.promobileshop.com/ γιατί όποιος μπει τώρα, βλέπει το εξής The website you have requested has been cancelled. Μήπως ήταν 100% απάτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 μππαααα ιδέα σου...:shifty: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Δεν ξέρω αν κάποιοι στείλατε λεφτά στο http://www.promobileshop.com/ γιατί όποιος μπει τώρα, βλέπει το εξής The website you have requested has been cancelled. Μήπως ήταν 100% απάτη; Τότε το θέμα απλά λήγει εδώ... Απάτη λοιπόν... Ελπίζω να μην έκανε κανείς το λάθος να στείλει λεφτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Σκέφτομαι ν' αγοράσω μια ψηφιακή από το Pixmania τώρα που είναι διαθέσιμο και για την Κύπρο. Έχει κανείς να πει τίποτα γι' αυτό το shop, είτε καλό είτε κακό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Είμαι παλιός στις ηλεκτρονικές αγορές και έχω ψωνίσει από πάρα πολλά καταστήματα εσωτερικού και εξωτερικού αλλά προχθές που χρειάστηκα κάτι και το βρήκα μόνο στο megamarket η εξυπηρέτηση ήταν η ταχύτερη που συνάντησα ποτέ. Το παρήγγειλα 10:30 το πρωί της Πεμπτης και την Παρασκευή το πρωϊ το παρέλαβα στην επαρχία. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Thanks για τις πληροφορίες, αλλά τελικά δεν την έχει την κάρτα που με ενδιαφέρει :( Πήρα σήμερα και ρώτησα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Σκέφτομαι ν' αγοράσω μια ψηφιακή από το Pixmania τώρα που είναι διαθέσιμο και για την Κύπρο. Έχει κανείς να πει τίποτα γι' αυτό το shop, είτε καλό είτε κακό; Μια αγορά έχω κάνει και ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Και οι τιμές στα προϊόντα που πήρα ήταν οι φθηνότερες σε σύγκριση με άλλα καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Από το http://www.i-phone.org έχει ψωνίσει κανείς? Τι εντυπώσεις έχετε? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα laptop από το http://www.play247.gr . Βασικά θα ήθέλα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει ή έχει σχετική εμπειρία με το παραπάνω eshop: άν είναι αξιόπιστο σαν e-shop και αν τα προίοντα που θα πάρεις είναι σε καλή κατάσταση .Ξέρετε είναι η πρώτη μου φορά που θα κάνω αγορά από το Internet και δεν θέλω να μου κάνουν κανένα χουνέρι.Α και κάτι άλλο: Το http://www.play247.gr μπορούμε να το εντάξουμε στα πλέον διαδεδομένα και γνωστά e-shop της Ελλάδας ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Nαι ειναι πολυ καλο μαγαζι. Αγορασα για μια φιλη μου laptop κ ηταν πολυ εξυπηρετικοι και το στειλαν κ αμεσως. Θα ελεγα οτι ειναι πληρως αξιοπιστο Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 από τα καλύτερα shops...άπειρες αγορές. + τα στέλνει σε χρόνο dt + δωρεάν η αποστολή με κούριερ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts