Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κάνει κανείς dispute στο paypal τωρα, με τις 180 μερες διορία; Θα παίρνουμε τα λεφτά μας μετά από 6 μήνες τωρα;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά παράγγειλα από eBay de μια ρομποτική σκούπα. Έρχεται με DHL. Το θέμα είναι πως έχει κολλήσει εδώ και 5 μέρες στην Γερμανία. Επίσης επικρατεί μια σύγχυση αν θα έρθει με ΕΛΤΑ η DHL hellas. Έχει κανείς εμπειρία με αποστολές από Γερμανία?

Στα ΕΛΤΑ βάζοντας το tracking number δεν δείχνει τίποτα. Η παραγγελία έγινε στις 19. Δεν είναι ότι έχει περάσει καιρός απλά να ξέρω τι παίζει..

Δεν ειναι στανταρ, ειναι τι πολιτική εχει το καθε καταστημα. Συνήθως ερχεται με DHL all the way, αλλα υπάρχει μια περίπτωση (μικρότερη) να το παραλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ μολις ερθει Ελλάδα. Αλλα εδω το θέμα σου ειναι οτι ειναι 5 μερες Γερμανία..

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά παράγγειλα από eBay de μια ρομποτική σκούπα. Έρχεται με DHL. Το θέμα είναι πως έχει κολλήσει εδώ και 5 μέρες στην Γερμανία. Επίσης επικρατεί μια σύγχυση αν θα έρθει με ΕΛΤΑ η DHL hellas. Έχει κανείς εμπειρία με αποστολές από Γερμανία?

Στα ΕΛΤΑ βάζοντας το tracking number δεν δείχνει τίποτα. Η παραγγελία έγινε στις 19. Δεν είναι ότι έχει περάσει καιρός απλά να ξέρω τι παίζει..

Δεν έχει νόημα να γράφεις την ίδια ερώτηση σε διαφορετικά θέματα.

Επίσης, το νούμερο του DHL ανιχνεύεται μόνο από το site του DHL.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν έχει νόημα να γράφεις την ίδια ερώτηση σε διαφορετικά θέματα.

Επίσης, το νούμερο του DHL ανιχνεύεται μόνο από το site του DHL.

Έχεις δίκιο.. Sorry..

Έχει κάνει κανείς dispute στο paypal τωρα, με τις 180 μερες διορία; Θα παίρνουμε τα λεφτά μας μετά από 6 μήνες τωρα;

Εγω διαβάζω στο παυπαλ

"Yes. You can check how long you have left to file a dispute in the 'transaction details' of the payment you have made. Depending on jurastiction, you may have 45 days or 180 days to file a dispute"

Τώρα με αυτο το "jurastiction" τι ακριβώς θελει να πει δεν καταλαβαίνω, παντως εγω εξακολουθώ να κανω σε 45 μερες και άστους να λενε, ετσι και αλλιως η μετα το dispute διαδικασία και οι προθεσμίες δεν εχουν αλλάξει.

Εκανα ενα dispute τωρα στις 57 μερες γιατι το ξεχασα τελείως και μεχρι στιγμής ουτε φωνη ουτε ακροαση και ειναι και εμπιστος πωλητής..

Μια πλήρης φόρτιση.

Εγω διαβάζω στο παυπαλ

"Yes. You can check how long you have left to file a dispute in the 'transaction details' of the payment you have made. Depending on jurastiction, you may have 45 days or 180 days to file a dispute"

Τώρα με αυτο το "jurastiction" τι ακριβώς θελει να πει δεν καταλαβαίνω, παντως εγω εξακολουθώ να κανω σε 45 μερες και άστους να λενε, ετσι και αλλιως η μετα το dispute διαδικασία και οι προθεσμίες δεν εχουν αλλάξει.

Jurisdiction σημαίνει "χονδρικά" νομική δικαιοδοσία.

Huawei Nova 5T

• 4 weeks later...

Έβγαλε το expansys 5% έκπτωση σε ολα τα είδη βρίσκοντας από την σελίδα 5 αυγουλακια με γράμματα και αριθμούς.

Εχω βρει τα 2 που είναι CEL, RA

Αν μπορεί να βοηθήσει κάνεις ευπρόσδεκτο

Βρέθηκε και τρίτο. ΕΒ

Edited by gkp

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

• 3 weeks later...

Εχθές έκανα μια παραγγελία του Ulefone Be Pro από το Gearbest. Αυτό το Tracking number, πότε το στέλνουν; Το μόνο που έχουν κάνει είναι να μου στείλουν ένα email που γράφουν αυτό: Thank you for your recent order with GearBest.com

We are delighted to inform you that we have received your payment for WW15040912... and will process your order immediately.

Αυτό είναι το Tracking number ή θα μου στείλουν αργότερα;

Οχι, αλλο ειναι, περιμενε τις επομενες μερες

Μια πλήρης φόρτιση.

• 2 weeks later...
Ψάχνω για ταμπλετ αλλά θέλω μεγαλύτερη διαθεσιμότητα από το geekbuying.ποιό άλλο να κοιτάξω; banggood,gearbest καλά είναι; άλλα;

vickmall εγγύηση

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 1 month later...

Μια διευκρίνηση σε όσους ξέρουν. Αγόρασα από το internet ένα προϊόν όπου και η ίδια η εταιρία ανέφερε ότι μέσα στην τιμή ήταν και τα έξοδα μεταφοράς και εκτελωνισμού. Η dhl μου έστειλε το εξής μήνυμα:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΑΡ.ΦΟΡΤΩΤΙΚΗΣ **********, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ:

1)ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΜΕ E-MAIL ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΤΟ ΑΦΜ ΣΑΣ & ΤΗΝ ΔΟΥ ΣΑΣ.KAI

2) ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ORDER CONFIRMATION (ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΓΟΡΑΣ) THΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,

Είναι λογικά τα όσα ζητάνε;;;Παίζει να με χρεώσουν τίποτα άλλο ασχέτως αν λένε ότι είναι προπληρωμένα;;;

edit: Η τιμή του προϊόντος είναι 45euro και των μεταφορικών 13euro.

Η εταιρία στο site αναφέρει τα παρακάτω:

Are there any additional costs that will be due upon receipt of my order?

No. When you check out with our e-commerce partner, Borderfree, you will be provided with a guaranteed order and shipping total. This amount will include any duties, customs tariffs, value added taxes and similar taxes that may be required in your jurisdiction by local authorities, which will be in addition to the prices for the merchandise listed on our website. The amount of any applicable duties, tariffs and taxes will vary based on a multitude of factors, including items such as the destination of origin or the classification of the merchandise being purchased. Our partner, Borderfree, will determine and guarantee the amount of such duties, tariffs and taxes applicable to your purchase and include these amounts in your total at checkout. The total at checkout will be exclusive of any surcharges that may be imposed by the issuing bank of the credit card you use on transactions with companies domiciled in the United States.

Edited by enigma84

Απο που προκύπτει οτι ειναι πληρωμένο το τελωνειο, ετσι επειδή στο ειπαν αυτοι, εχεις το λινκ του αντικείμενου

Απο που προκύπτει οτι ειναι πληρωμένο το τελωνειο, ετσι επειδή στο ειπαν αυτοι, εχεις το λινκ του αντικείμενου

Στο faq έτσι αναφέρουν, όπως και στην σύνοψη της παραγγελίας και της τιμολόγησης:

Item Subtotal:

EUR 45.00

Shipping:

EUR 18.00

Duties & Taxes:

INCLUDED

Order Discount:

EUR 0.00

Order Total:

EUR 63.00

Αν αγοράσω κινητό από eu warehouse μπορώ να ζητήσω τιμολόγιο? Και αν ναι, θα προστεθεί ΦΠΑ ή οι τιμές των καταστημάτων είναι μαζί με τον ΦΠΑ? Μιλάω για κινέζικα καταστήματα με ευρωπαϊκή αποθήκη όπως πχ το vickmall.

Όχι........

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπέρα την προηγούμενη Τρίτη αγόρασα απο το Papoutsaki.gr αυτά τ all star http://papoutsaki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=83&virtuemart_category_id=26

Όμως στην παράδοση μου ήρθαν άλλα όποτε επικοινώνησα αμέσως στο κινητό που έχει το site και μου είπαν ότι η αλλάγη θα γίνει όταν η acs μου φέρει το άλλο πακέτο ! Αρχείο περάσει μια εβδομάδα και δεν έχει έρθει ,το τηλ δεν το σηκώνουν και έστειλα και Mail και με έχουν γραμμένο ,ούτε ενημέρωση ούτε απάντηση αν ξερει κάποιος τι μπορω να κανω πριν καταφύγω στον συνήγορο του καταναλωτή και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος παρακαλώ να με βοήθησει . Διεύθυνση καταστήματος πληροφορήθηκα απο την acs και λέω να πάω απο εκεί αλλά δεν είμαι Αθήνα !

• 4 weeks later...

καλησπερα παιδια εκανα προσφατα πειπαλ για να παραγγειλω κατι αξεσουαρ μεσω εμπει για το κινητο

μπορειται να μου προτεινεται καποιο σαιτ για ηλεκτρονικες αγορες πχ ρουχα/τεχνολογια(κινητο η κονσολα η καποιο ρολοι)η γενικως με καλες προσφορες/εμπιστα/φρισιπιν

• 1 month later...

Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού από minideal . Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; έχετε κάποια συμβουλή, κτλ; Πρώτη φορά αγοράζω από το συγκεκριμένο μαγαζί. Εχετε καποιο αλλο να μου προτεινετε;

Λογω κ των cc θα προτιμουσα κατι που να δεχεται paypal (για ευνοητους λογους)

(Εχω ρωτησει κ σε αλλο thread απαντηση δεν ελαβα.. Ελπιζω σε σας εδώ)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB