Romanos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Αγοράζω από τα public κάμερα για το Skype. Τιμή online 22.99 και παραλαβή από το μαγαζί στην Τσιμισκή Θεσσαλονίκης. Ανοίγω το κουτί όλα κομπλέ απλά είχε στικερ πάνω με τιμή 19.99. Κάνω σχετική κριτική στο σκρουτζ όχι αρνητική απλά αναφέρω πως αν αλλάξει η τιμή να αλλάζουν το στικ ή να το σβήνουν με μαρκαδόρο γιατί σαν πελάτης νιώθεις και λίγο ηλίθιος άμα το δεις. Η περιήγηση στο site μία χαρά, η παραλαβή μία χαρά. Το μόνο "πρόβλημα" μου είναι το εξής, πλήρωσα για την κάμερα 22.99, όπως φαίνεται και από το παραστατικό. Βλέπω την συσκευασία, τιμή Public 19.90, προφανώς άλλαξε η τιμή του προϊόντος αλλά ρε παιδιά βγάλτε το sticker ή μαυρίστε την τιμή, μην νιώθουμε άσχημα που αγοράσαμε από εσάς. Ορίστε και η φωτογραφία https://drive.google.com/file/d/0ByMzv4Lip3i-eldDVnJOMlliZ28/view?usp=sharing Με παίρνουν τηλέφωνο σήμερα μου ζητησανε συγνώμη και οτι θα μου επιστρέψουν την διαφορά και θα εκδώσουν μια προσωπική δωροεπιταγη των 20 ευρώ. Πολιτικη μεγαλων καταστηματων οχι οπως του mediamarkt πιο πανω. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Αγοράζω από τα public κάμερα για το Skype. Τιμή online 22.99 και παραλαβή από το μαγαζί στην Τσιμισκή Θεσσαλονίκης. Ανοίγω το κουτί όλα κομπλέ απλά είχε στικερ πάνω με τιμή 19.99. Κάνω σχετική κριτική στο σκρουτζ όχι αρνητική απλά αναφέρω πως αν αλλάξει η τιμή να αλλάζουν το στικ ή να το σβήνουν με μαρκαδόρο γιατί σαν πελάτης νιώθεις και λίγο ηλίθιος άμα το δεις. Με παίρνουν τηλέφωνο σήμερα μου ζητησανε συγνώμη και οτι θα μου επιστρέψουν την διαφορά και θα εκδώσουν μια προσωπική δωροεπιταγη των 20 ευρώ. Πολιτικη μεγαλων καταστηματων οχι οπως του mediamarkt πιο πανω. Και το πιο βασικό: Ελληνικό το Public. Όχι πολυεθνική αλυσίδα όπως τα Media. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ειναι δευτερη φορά που μου τυχαίνει κάτι τέτοιο από κριτική στο skroutz, την πρώτη φορά ήταν από το birdphone. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Αγοράζω από τα public κάμερα για το Skype. Τιμή online 22.99 και παραλαβή από το μαγαζί στην Τσιμισκή Θεσσαλονίκης. Ανοίγω το κουτί όλα κομπλέ απλά είχε στικερ πάνω με τιμή 19.99. Κάνω σχετική κριτική στο σκρουτζ όχι αρνητική απλά αναφέρω πως αν αλλάξει η τιμή να αλλάζουν το στικ ή να το σβήνουν με μαρκαδόρο γιατί σαν πελάτης νιώθεις και λίγο ηλίθιος άμα το δεις. Με παίρνουν τηλέφωνο σήμερα μου ζητησανε συγνώμη και οτι θα μου επιστρέψουν την διαφορά και θα εκδώσουν μια προσωπική δωροεπιταγη των 20 ευρώ. Πολιτικη μεγαλων καταστηματων οχι οπως του mediamarkt πιο πανω. Όταν καταλάβει ο κόσμος ότι το διαδίκτυο είναι δύναμη και όχι φατσοβιβλιο και πορνο, τότε θα αλλάξουν πολλά σε αυτή τη χώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Πραγματικά δεν το περίμενα στην ουσία μου δίνουν ότι πλήρωσα για την κάμερα πίσω! Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Πραγματικά δεν το περίμενα στην ουσία μου δίνουν ότι πλήρωσα για την κάμερα πίσω! Έτσι θα έπρεπε να είναι το customer service, τη σήμερον ημέρα σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς όμως.. Το Ελλαδιστάν ... Δεν.. Προσωπικά εκπλήσομαι για αυτη σου την εμπειρία, διότι μέχρι σήμερα την (απο)λάμβανα μόνο από εταιρείες του εξωτερικού.. Στην Ελλάδα, τις περισσότερες φορές έφτανα σε ακρότητες(τύπου συνήγορος του καταναλωτή, κτλ) ειδικά όσον αφορά σε ηλεκτρονικά προϊόντα/υπηρεσίες.. Για να διεκδικήσω τα αυτονόητα.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Πραγματικά και γω εξεπλάγην, σήμερα πήγα και παρέλαβα την δωροεπιταγη. Μίλησα και με τον υπεύθυνο του τμήματος και είπε πως ήταν μεμονωμένο περιστατικό. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Έχει αγοράσει ποτέ κανείς από το teespring; Δε δέχεται με τίποτα τη διεύθυνσή μου στις πληροφορίες μου. Μου βγάζει κάθε φορά Address not verified. Please click here to certify the address is correct. Το πατάω και δεν αλλάζει κάτι. Εξακολουθεί να μου τη βγάζει not verified. Δύο μέρες προσπαθώ να κάνω μια παραγγελία και μου βγάζει πρόβλημα με τα στοιχεία. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σίγουρα στέλνει Ελλάδα; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σίγουρα στέλνει Ελλάδα; Ναι, έχει κανονικά την Ελλάδα σαν επιλογή στις χώρες και μάλιστα χρεώνει και παραπάνω μεταφορικά οπότε πιθανώς στέλνει. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Έχει αγοράσει ποτέ κανείς από το teespring; Δε δέχεται με τίποτα τη διεύθυνσή μου στις πληροφορίες μου. Μου βγάζει κάθε φορά Address not verified. Please click here to certify the address is correct. Το πατάω και δεν αλλάζει κάτι. Εξακολουθεί να μου τη βγάζει not verified. Δύο μέρες προσπαθώ να κάνω μια παραγγελία και μου βγάζει πρόβλημα με τα στοιχεία. Μίλησα με το support και μου είπαν ότι δε φταίει η διεύθυνση αλλά το ότι όταν επιλέγω να πληρώσω με PayPal, οι πληροφορίες μου περιέχουν κάποιους περίεργους χαρακτήρες (εννοώντας τα ελληνικά γράμματα) και δεν μπορεί τα δεχθεί το σύστημά τους. Έτσι, μου είπε να πληρώσω κατευθείαν με την κάρτα. Αν πληρώσω έτσι, θα μπορώ να πάρω refund αν γίνει καμιά στραβή; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 (edited) Έχει αγοράσει ποτέ κανείς από το teespring; Δε δέχεται με τίποτα τη διεύθυνσή μου στις πληροφορίες μου. Μου βγάζει κάθε φορά Address not verified. Please click here to certify the address is correct. Το πατάω και δεν αλλάζει κάτι. Εξακολουθεί να μου τη βγάζει not verified. Δύο μέρες προσπαθώ να κάνω μια παραγγελία και μου βγάζει πρόβλημα με τα στοιχεία. http://www.scamadviser.com/check-website/teespring.com και διάβασε και τις κριτικες στο τέλος,.... η απόφαση δική σου.... Edited November 2, 2014 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 @Maxairo επαφυεσαι στην καλή τους θέληση Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Μίλησα με το support και μου είπαν ότι δε φταίει η διεύθυνση αλλά το ότι όταν επιλέγω να πληρώσω με PayPal, οι πληροφορίες μου περιέχουν κάποιους περίεργους χαρακτήρες (εννοώντας τα ελληνικά γράμματα) και δεν μπορεί τα δεχθεί το σύστημά τους. Έτσι, μου είπε να πληρώσω κατευθείαν με την κάρτα. Αν πληρώσω έτσι, θα μπορώ να πάρω refund αν γίνει καμιά στραβή; Μην κάνεις το λάθος να αγοράσεις χωρίς Paypal. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 χθες τι επαθε το eshop και δεν ανοιγε με τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Χθες βραδυ ουτε εμενα εμπαινε. Σημερα ειναι οκ. Πιθανον μεγαλος ογκος χρηστων ή καμια αναβαθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Καλησπερα παιδια, Ενδιαφερομαι να αγορασω λαπτοπ και ειμαι μεταξυ Lenovo, Dell και Toshiba. Γνωριζεται φτηνα και αξιοπιστα internetika μαγαζια εκτος σκρουτζ, ebay και amazon για αγορα χωρις να μας σκισουν τα τελωνια. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα και αν αγοράσεις εντός ευρωπαϊκής ένωσης δεν έχεις τελωνείο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπερα παιδια, Ενδιαφερομαι να αγορασω λαπτοπ και ειμαι μεταξυ Lenovo, Dell και Toshiba. Γνωριζεται φτηνα και αξιοπιστα internetika μαγαζια εκτος σκρουτζ, ebay και amazon για αγορα χωρις να μας σκισουν τα τελωνια. Ευχαριστω Μόλις αφαίρεσες το 80% των αξιόπιστων καταστημάτων. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπερα παιδια, Ενδιαφερομαι να αγορασω λαπτοπ και ειμαι μεταξυ Lenovo, Dell και Toshiba. Γνωριζεται φτηνα και αξιοπιστα internetika μαγαζια εκτος σκρουτζ, ebay και amazon για αγορα χωρις να μας σκισουν τα τελωνια. Ευχαριστω Προσωπική άποψη, με όσο ασχολούμαι με τα τεχνολογικά την τελευταία δεκαετία .. Θεωρώ ότι στη χώρα μας, έχουμε από τις καλύτερες - χαμηλότερες τιμές σε ηλεκτρονικά είδη από πολλές άλλες ευρωπαϊκές. Κι ακόμα κι αν αυτό δεν συμβαίνει, σκεφτείτε ότι τη διαφορά στην τιμή θα τη δώσετε στα μεταφορικά, κτλ. Για το μόνο που δεν ισχύει αυτό πιστεύω ότι είναι τα προϊόντα της apple όπου εκεί υπάρχει κι άλλη τιμολογιακή πολιτική έτσι κι αλλιώς .. Ένα άλλο μείον που ενδεχομένως να υπάρχει για κάποιους κατασκευαστές, σε αγορές εκτός Ελλάδας ή Ε.Ε. είναι η εγγύηση. Και επειδή είμαστε λίγο ταλιμπανιστάν σε αυτά τα θέματα, μπλέκει πολύ το θέμα αν χρειαστεί να κάνουμε χρήση του consumer law σε αγορές από εξωτερικό. Ως προς τα 3 που αναφέρεις .. πάλι τη γνώμη μου θα πω.. Σκρουτζ μόνο για συγκρίσεις τιμών, κι αυτό πάντα με επιφύλαξη, υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση (στις δικές μου αναζητήσεις) ως προς τα προϊόντα, τις περιγραφές, τις τιμές, τη διαθεσιμότητα. Ebay, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για τίποτα, αν δεν "ξεπουπουλίσεις το κοτόπουλο" κι έχεις και λίγο έμπειρο ματάκι να ξεχωρίζει το αυθεντικό από την τέλεια μαιμού. Amazon, ήταν καλό κάποτε, ως μόνο amazon, με καλά μεταφορικά για Ελλάδα (μέχρι και δωρεάν είχε) .. πλέον έχει γίνει ένα ebay, με διαφορετικό interface και αρκετά τσιμπημένες χρεώσεις στα μεταφορικά, tax, κτλ. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Πρόσφατα αγόρασα ένα laptop σε προσφορά από το digideli που μου πρότεινε ο zacharis1955. Λόγω του ότι υπήρξε μία τροποποίηση αργότερα στην τιμή και τους ενημέρωσα την δυσαρέσκειά μου, με μεγάλη προθυμία και ευγένεια μου βρήκαν λύση άμεσα για να καλύψουν την διαφορά στην τιμή στέλνοντας ένα δωράκι. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και απόλυτα ευχαριστημένος για την προσφορά που πρόλαβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπερα παιδια, Ενδιαφερομαι να αγορασω λαπτοπ και ειμαι μεταξυ Lenovo, Dell και Toshiba. Γνωριζεται φτηνα και αξιοπιστα internetika μαγαζια εκτος σκρουτζ, ebay και amazon για αγορα χωρις να μας σκισουν τα τελωνια. Ευχαριστω Εγω αγοράζω μονο dell και απο εδω http://stores.ebay.co.uk/ecomputersltd?_trksid=p2047675.l2563 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Πρόσφατα αγόρασα ένα laptop σε προσφορά από το digideli που μου πρότεινε ο zacharis1955. Λόγω του ότι υπήρξε μία τροποποίηση αργότερα στην τιμή και τους ενημέρωσα την δυσαρέσκειά μου, με μεγάλη προθυμία και ευγένεια μου βρήκαν λύση άμεσα για να καλύψουν την διαφορά στην τιμή στέλνοντας ένα δωράκι. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και απόλυτα ευχαριστημένος για την προσφορά που πρόλαβα! + και απο εμενα για το καταστημα που προτεινε ο zacharis1955 Αν θυμαμαι καλα εχουμε παρει το ιδιο λαπτοπ. Ημουν τυχερος και προλαβα την παλια (χαμηλοτερη) τιμη. Σε τηλεφωνικη παραγγελια τους ρωτησα αν μπορουν να κανουν αλλαγη στη ram και τελικα ανελαβαν αυτοι την αλλαγη πριν να μου το στειλουν. Φυσικα μου ειπαν για το επιπλεον κοστος και το αποδεχτηκα. Μου εδωσαν tracking number για να ''παρακολουθω'' το δεμα και με επαιρναν συνεχεια τηλεφωνο για να με ενημερωσουν και αυτοι για το που ειναι το πακετο μου. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Εγω αγοράζω μονο dell και απο εδω http://stores.ebay.co.uk/ecomputersltd?_trksid=p2047675.l2563 Έχω ένα παλιό Dell 1737 και θέλω να προσθέσω μνήμη. Αυτό το μαγαΖί δεν βλέπω να έχει εξαρτήματα. Κάπου αλλού να κοιτάξω; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς σας parcel forwarding υπηρεσίες; κι αν ναι, ποιες είναι οι καλύτερες από άποψης αξιοπιστίας και επίσης χρεώσεων; Αξίζει να μπει κάποιος στη διαδικασία να τις χρησιμοποιήσει; ή να τις αποφύγει; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts