gsa1967 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Παιδιά το kinitomania.com τι λέει σαν κατάστημα; γιατί έχει πολύ καλές τιμές σε κινητά τηλέφωνα και σκέφτομαι να τσιμπήσω κανένα... εγω απο εκει πηρα τον γαλαξια μου. ελληνικο cos . ειχε και γερμανικο. μεχρι στιγμης κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Μακριά από expansys. Πραγματικά απαράδεκτες τιμές εδώ και χρόνια. Σαν τιμές δεν το θεωρώ κι άσχημο,στα μεταφορικα ειναι το θεμα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvie Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 εγω απο εκει πηρα τον γαλαξια μου. ελληνικο cos . ειχε και γερμανικο. μεχρι στιγμης κανενα προβλημα. Επειδή κι εγώ γαλαξία nexus σκέφτομαι να πάρω υπάρχει τρόπος να το εξετάσω πριν το αγοράσω αν είναι ελληνικό; Μπορούν να μου δώσουν IMEI συσκευής πχ και να το ελέγξω κάπως (πχ online); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Μακριά από expansys. Πραγματικά απαράδεκτες τιμές εδώ και χρόνια. Στις νέες κυκλοφορίες ωστόσο έχουν ανταγωνιστικές τιμές... Τα καλά να τα λέμε! Το One S από εκεί το πήρα, και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Στις νέες κυκλοφορίες ωστόσο έχουν ανταγωνιστικές τιμές... Τα καλά να τα λέμε! Το One S από εκεί το πήρα, και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση. Κοιτούσα το site αυτό πριν μερικά χρόνια, όταν ακόμα ασχολιόμουν με κινητά ΝΟΚΙΑ. Δυστυχώς όσα μοντέλα κοιτούσα σε αυτό το site ήταν πάντα ακριβότερα από άλλα καταστήματα, Online ή φυσικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Κανένα eshop ευρωπαϊκό ή Ελληνικό με t-shirts σε χαμηλή τιμή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Κανένα eshop ευρωπαϊκό ή Ελληνικό με t-shirts σε χαμηλή τιμή; επωνυμα η να φτιαξεις μονος σου?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Σαν τιμές δεν το θεωρώ κι άσχημο,στα μεταφορικα ειναι το θεμα Θεωρώ πως ένα σωστός επαγγελματίας πρέπει να αναφέρει σωστά την πληροφορία άρα και να σου προσδιορίζει μεταφορικά ή εναλλακτικές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Απο εκεί και πέρα εμείς ως καταναλωτές έχουμε και την δυνατότητα να διαπραγματευτούμε. Αν δηλαδή μιλήσεις με ένα κατάστημα και του πεις ότι κοίτα πχ σε πληρώνω μετρητά γιατί να μην σου κόψει τα μεταφορικά. Φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Ενημερώνω ότι το Αγγλικό Αμαζον έβγαλε από ΣΚ προσφορές για μερικές μέρες. Τσίμπησα μια ηλεκτρική σκούπα στην μισή τιμή και χωρίς μεταφορικά εννοείται! :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παιδιά έχει κανείς εμπειρία από επιστροφές και εγγύηση στο birdphone; Κάνουν αντικατάσταση συσκευής αν υπάρχει ας πούμε "ροζίλα" ή "κιτρινίλα" στην οθόνη; Με την εγγύση τι παίζει; Αναλαμβάνουν αυτοί τίποτα ή κατευθείαν στην αντιπροσωπεία; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Ενημερώνω ότι το Αγγλικό Αμαζον έβγαλε από ΣΚ προσφορές για μερικές μέρες. Τσίμπησα μια ηλεκτρική σκούπα στην μισή τιμή και χωρίς μεταφορικά εννοείται! :-) υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένες οι προσφορες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 εμενα ερχεται emai με τις προσφορες απο το amazon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένες οι προσφορες; Τσέκαρε εδώ: http://www.amazon.co.uk/deals-offers-savings/b/ref=cs_top_nav_gb27?ie=UTF8&node=350613011 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) Θέλω να αγοράσω κάτι ccfl lights για το pc μου αλλά το amazon uk δεν έχει στο χρώμα που θέλω, στο amazon com (το αμερικάνικο δηλαδή) υπάρχουνε και κοστίζουνε 12 δολάρια. Λέτε να έχω τίποτα θέμα με τελωνεία ή δεν υπάρχει πρόβλημα στην περίπτωσή μου επειδή το ποσό είναι πολύ λίγο? Μέχρι τι ποσό αγοράς δεν πληρώνω τελωνείο θυμάται κανείς? Το http://www.overclockers.co.uk/index.php είναι αξιόπιστο μαγαζί? Έχει ψωνίσει κανένας από εκεί? Edited May 10, 2012 by Dante Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Θέλω να αγοράσω κάτι ccfl lights για το pc μου αλλά το amazon uk δεν έχει στο χρώμα που θέλω, στο amazon com (το αμερικάνικο δηλαδή) υπάρχουνε και κοστίζουνε 12 δολάρια. Λέτε να έχω τίποτα θέμα με τελωνεία ή δεν υπάρχει πρόβλημα στην περίπτωσή μου επειδή το ποσό είναι πολύ λίγο? Μέχρι τι ποσό αγοράς δεν πληρώνω τελωνείο θυμάται κανείς? Αν προχωρήσεις την παραγγελία μέχρι πριν το κλείσιμο, θα δεις αν τα στέλνει Ελλάδα και μετά θα σου υπολογίσει και το τελωνείο αυτόματα, καθώς εδώ και αρκετό καιρό το Amazon.com πλέον σου βάζει και τα έξοδα τελωνείου μέσα στο κόστος της παραγγελίας. Το http://www.overclockers.co.uk/index.php είναι αξιόπιστο μαγαζί? Έχει ψωνίσει κανένας από εκεί? Είναι εγγύηση, καθώς υπάρχει πολλά χρόνια και προσέφερε πράγματα πριν πολλά άλλα site.Δεν έχω πάρει προσωπικά κάτι, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που έχει αγοράσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Αν προχωρήσεις την παραγγελία μέχρι πριν το κλείσιμο, θα δεις αν τα στέλνει Ελλάδα και μετά θα σου υπολογίσει και το τελωνείο αυτόματα, καθώς εδώ και αρκετό καιρό το Amazon.com πλέον σου βάζει και τα έξοδα τελωνείου μέσα στο κόστος της παραγγελίας. Όντως μου βγήκε 50 ευρώ περίπου άρα υπολογίζει και τα έξοδα τελωνείου. Είναι εγγύηση, καθώς υπάρχει πολλά χρόνια και προσέφερε πράγματα πριν πολλά άλλα site.Δεν έχω πάρει προσωπικά κάτι, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που έχει αγοράσει. Στέλνει και Ελλάδα standard? Ωραία φάση. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Παιδιά είχα παραγγείλει 2 fan για το pc μου από αγγλικό amazon που γίνανε dispatched από Amazon uk 2 Μαίου και το Delivery Estimate είναι 11 Μαίου. Έπρεπε δηλαδή να μου έρθουνε πριν 3 μέρες. Πρέπει να ανησυχώ? Tracking number δεν έχει για την παραγγελία μου, στην συγκεκριμένη περίπτωση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσω με amazon uk για να μου δώσουνε tracking number να δω αν έφτασε Ελλάδα ή δεν παίζει κάτι τέτοιο? Δεν μου έχει δηλαδή επιλογή κουμπί contact seller, γιατί έγινε dispatched από το ίδιο το amazon φαίνεται. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Παιδιά είχα παραγγείλει 2 fan για το pc μου από αγγλικό amazon που γίνανε dispatched από Amazon uk 2 Μαίου και το Delivery Estimate είναι 11 Μαίου. Έπρεπε δηλαδή να μου έρθουνε πριν 3 μέρες. Πρέπει να ανησυχώ? Tracking number δεν έχει για την παραγγελία μου, στην συγκεκριμένη περίπτωση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσω με amazon uk για να μου δώσουνε tracking number να δω αν έφτασε Ελλάδα ή δεν παίζει κάτι τέτοιο? Δεν μου έχει δηλαδή επιλογή κουμπί contact seller, γιατί έγινε dispatched από το ίδιο το amazon φαίνεται. Ο χρόνος που αναφέρουν δεν ισχύει σχεδόν ποτέ. Από Αγγλικό Άμαζον μέχρι 2 βδομάδες πολλές φορές κάνουν. Tracking τα απλά πακέτα ποτέ δεν έχουν με δωρεάν μεταφορικά, οπότε και να τους ρωτήσεις, δεν θα έχουν κάτι να σου πούνε εκτός από το να περιμένεις. Για ό,τι χρειάζεσαι πας στο Contact us και τους στέλνεις email. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 απο amazon.co.uk περιμενα δεμα με ημερομηνια να ερθει 11 μαιου ηρθε στις 10 μαιου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Καλά παιδιά, ότι αφορά το Amazon, δεν είναι όλοι οι sellers το ίδιο. Υπάρχουν κάποιοι ανεξάρτητοι και υπάρχει και το επίσημο amazon. Υποθέτω στην πρώτη περίπτωση πολλά πράγματα μπορεί να ποικίλουν σε σχέση με το επίσημο όπως χρόνοι και αξιοπιστία χρόνων παράδοσης κλπ. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Είναι πολύ πιθανό ένα πακέτο να φτάσει νωρίτερα από το estimate, αλλά είναι εξίσου πιθανό να φθάσει αργότερα. Ούτως ή άλλως δεν μπορεί να γίνει τίποτα αν δεν περάσουν αρκετές μέρες (νομίζω 14 αλλά μπορεί να κάνω και λάθος) από το estimate. Πάντως δεν πρόκειται να χαθεί η παραγγελία, ειδικά αν είναι από το Amazon και όχι από seller. Πιο πιθανό να έρθει δύο φορές (όπως μου συνέβηκε εμένα δύο φορές). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Είναι πολύ πιθανό ένα πακέτο να φτάσει νωρίτερα από το estimate, αλλά είναι εξίσου πιθανό να φθάσει αργότερα. Ούτως ή άλλως δεν μπορεί να γίνει τίποτα αν δεν περάσουν αρκετές μέρες (νομίζω 14 αλλά μπορεί να κάνω και λάθος) από το estimate. Πάντως δεν πρόκειται να χαθεί η παραγγελία, ειδικά αν είναι από το Amazon και όχι από seller. Πιο πιθανό να έρθει δύο φορές (όπως μου συνέβηκε εμένα δύο φορές). Αν δεν περάσουνε 14 μέρες από το estimate? Εννοείς να έχει αργήσει 2 εβδομάδες από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης? Σε αυτήν την περίπτωση σου ξαναστέλνει το προιόν που παράγγειλες? Thanks. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Αν δεν περάσουνε 14 μέρες από το estimate? Εννοείς να έχει αργήσει 2 εβδομάδες από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης? Σε αυτήν την περίπτωση σου ξαναστέλνει το προιόν που παράγγειλες? Thanks. http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=529936#delivered Εδώ θα βρεις απαντήσεις. Είχα λάθος για εκείνο που έγραψα, θυμόμουν το play.com που σου βγάζουν τα συκώτια μέχρι να πειστούν ότι δεν το έχεις λάβει. :p Δεν μπορώ να σου πω με πλήρη βεβαιότητα, αλλά εξ όσων γνωρίζω, εάν περάσει ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης και δεν έχεις λάβει την παραγγελία σου, συνήθως στέλνουν καινούργια, δωρεάν. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Έστειλα ένα μήνυμα στο help desk για την παραγγελία μου. Έγραψα ότι άργησε και ότι έπρεπε να παραδωθεί 11/5. Ποιός είναι ο λόγος κτλπ. :shoot: Περιμένω να μου απαντήσει το amazon. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Αν δεν περάσουνε 14 μέρες από το estimate? Εννοείς να έχει αργήσει 2 εβδομάδες από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης? Σε αυτήν την περίπτωση σου ξαναστέλνει το προιόν που παράγγειλες? Thanks. Μου έχει τύχει 2-3 φορές να μην έρθουν πακέτα.Κατόπιν επικοινωνίας με το Amazon το πρόβλημα λύθηκε. Μόλις παρέλαβα και την ηλεκτρική σκούπα, 3 ημέρες πριν το estimated. Ωστόσο απαράδεκτο το tracking τους.Μέχρι χτες έβγαζε το Αμαζον ότι το πακέτο βρίσκεται στην Γερμανία, με τελευταία ενημέρωση 7/5. Edited May 15, 2012 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts