sonatas Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 ρ παιδια ... θα ηθελα να αγορασω κατι απο ενα e-shop ... αλλα θελω π.χ να το κανω δοσεις ... υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο πιστωτικη καρτα?? δεν ειναι ακριβως οτι δεν παιζει χρημα ... απλα θελω να εχω σε μια καρτα 300 ευρω και απο εκει να κανω μια αγορα και να την πληρωσω σε 3 δοσεις ... π.χ τον 100 ευρω... απλα να εχω δικα μου λεφτα σε μια καρτα και απο εκει να πληρωνονται οι δοσεις... παιζει ?? δεν ξερω ακριβως και τι γινεται με πιστωτικες-χρεωστικες κλπ :X :nuke: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 ρ παιδια ... θα ηθελα να αγορασω κατι απο ενα e-shop ... αλλα θελω π.χ να το κανω δοσεις ... υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο πιστωτικη καρτα?? δεν ειναι ακριβως οτι δεν παιζει χρημα ... απλα θελω να εχω σε μια καρτα 300 ευρω και απο εκει να κανω μια αγορα και να την πληρωσω σε 3 δοσεις ... π.χ τον 100 ευρω... απλα να εχω δικα μου λεφτα σε μια καρτα και απο εκει να πληρωνονται οι δοσεις... παιζει ?? δεν ξερω ακριβως και τι γινεται με πιστωτικες-χρεωστικες κλπ :X :nuke: Μαλλον εδω πρεπει να ρωτησεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203943&highlight=%D0%E9%F3%F4%F9%F4%E9%EA%DD%F2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Μαλλον εδω πρεπει να ρωτησεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203943&highlight=%D0%E9%F3%F4%F9%F4%E9%EA%DD%F2 Το συγκεκριμένο θέμα ενημερώθηκε τελευταία φορά πριν από 783 ημέρες και κατά συνέπεια, πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να προστεθεί μία νέα απάντηση σε αυτό. :( :wacko: :ninja: edit: νομιζω βρηκα θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Καλησπέρα. Το συγκεκριμένο site πουλάει πολύ φθηνά κάποιες συσκευές. Επικοινώνησα μαζί τους , μου απαντήσανε και όλα καλά... Αλλά επειδή είναι στο UK (λέει) η εταιρία αυτή μου κολλάνε καχυποψίες. Γνωρίζει κανέις τίποτα για το εν λόγω site. Fake οι αγορές? Ευχαριστώ.:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Παρατηρώ το kinitomania.com κάποιο διάστημα και παρατηρώ τις χαμηλές τιμές του, σε διάφορα μοντέλα κινητών. Αρκετές φορές πολύ χαμηλότερα από ότι κυκλοφορεί στην αγορά. Γνωρίζει κανείς αν οι συσκευές συνοδεύονται από εγγύηση και γενικά απόψεις για αυτό το κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Παρατηρώ το kinitomania.com κάποιο διάστημα και παρατηρώ τις χαμηλές τιμές του, σε διάφορα μοντέλα κινητών. Αρκετές φορές πολύ χαμηλότερα από ότι κυκλοφορεί στην αγορά. Γνωρίζει κανείς αν οι συσκευές συνοδεύονται από εγγύηση και γενικά απόψεις για αυτό το κατάστημα; δεν ειναι μονο αυτο το καταστημα που εχει χαμηλες τιμες.υπαρχουν και αλλα μαγαζια που εχουν κινητα επισημης αντιπροσωπειας. τωρα για το κινητομανια δεν ξερω..δεν εχω παρει ποτε απο εκει. συνηθως απο τον απιαστο παιρνω και εχω τα καλυτερα να πω και απο το γιου ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Τι εννοείς ότι "υπαρχουν και αλλα μαγαζια που εχουν κινητα επισημης αντιπροσωπειας"? Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για το w995 και το G705 και είναι αρκετά φτηνότερο από τα ανταγωνιστικά καταστήματα. Για παράδειγμα ο άπιαστος που αναφέρεις, είναι 20% ακριβότερος και στις 2 περιπτώσεις. Επειδή ξέρω ότι γενικά έχει καλές τιμές ο άπιαστος, έχω την απορία τι συμβαίνει και τι άποψη έχετε για το kinitomania. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Τι εννοείς ότι "υπαρχουν και αλλα μαγαζια που εχουν κινητα επισημης αντιπροσωπειας"? Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για το w995 και το G705 και είναι αρκετά φτηνότερο από τα ανταγωνιστικά καταστήματα. Για παράδειγμα ο άπιαστος που αναφέρεις, είναι 20% ακριβότερος και στις 2 περιπτώσεις. Επειδή ξέρω ότι γενικά έχει καλές τιμές ο άπιαστος, έχω την απορία τι συμβαίνει και τι άποψη έχετε για το kinitomania. σου ανεφερα 2 μαγαζια απο τα οποια εχω αγορασει κινητα στην καλυτερη τιμη αγορας και οχι παραεισαγωγης. πριν 1 μηνα απο το γιου πηρα το τ700 στα 99 ευρο προσφορα. ειναι πως θα πετυχεις τις προσφορες.απλα ανεφερα τα 2 ηλεκτρονικα μαγαζια ως αξιοπιστα. παραεισαγωγης κινητα ειναι πολυ φθηνοτερα.ισως η κινητομανια να δουλευει ετσι...η να εχει στοκ καποια κινητα και θελει να τα διωξει.η οντως ειναι το φθηνοτερο μαγαζι!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Καλησπέρα και από μένα. Έχω μια απορία σχετικά με τον τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή. Τα χρήματα τα δίνω στον άνθρωπο της courier που θα μου παραδώσει το δέμα στο σπίτι, έτσι?? Εκτός από το ποσό, χρειάζεται να έχω και κάποιο άλλο στοιχείο όπως ταυτότητα ή κάτι τέτοιο, ή απλά το πληρώνω σαν να αγοράζω κάτι από κατάστημα? Μιλάω για αγορά κινητού τηλεφώνου από κανονικό κατάστημα, δηλαδή σκέτη συσκευή και όχι με επιδοτήσεις από Vodafone, Cosmote, Wind, κλπ.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :). Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Καλησπέρα και από μένα. Έχω μια απορία σχετικά με τον τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή. Τα χρήματα τα δίνω στον άνθρωπο της courier που θα μου παραδώσει το δέμα στο σπίτι, έτσι?? Εκτός από το ποσό, χρειάζεται να έχω και κάποιο άλλο στοιχείο όπως ταυτότητα ή κάτι τέτοιο, ή απλά το πληρώνω σαν να αγοράζω κάτι από κατάστημα? Μιλάω για αγορά κινητού τηλεφώνου από κανονικό κατάστημα, δηλαδή σκέτη συσκευή και όχι με επιδοτήσεις από Vodafone, Cosmote, Wind, κλπ.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :). τα χρηματα τα δινεις στην κουριερ(στο ατομο).αλλωστε θα στο φερουν στο σπιτι.απο καταστημα καμια φορα ζητανε ταυτοτητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 (edited) σου ανεφερα 2 μαγαζια απο τα οποια εχω αγορασει κινητα στην καλυτερη τιμη αγορας και οχι παραεισαγωγης. πριν 1 μηνα απο το γιου πηρα το τ700 στα 99 ευρο προσφορα. ειναι πως θα πετυχεις τις προσφορες.απλα ανεφερα τα 2 ηλεκτρονικα μαγαζια ως αξιοπιστα. παραεισαγωγης κινητα ειναι πολυ φθηνοτερα.ισως η κινητομανια να δουλευει ετσι...η να εχει στοκ καποια κινητα και θελει να τα διωξει.η οντως ειναι το φθηνοτερο μαγαζι!! επειδή και εγώ την ίδια απορία έχω με την kinitomania και επειδή οι καιροί μας οδηγούν σε εξονυχιστική έρευνα αγοράς για την καλύτερη δυνατή τιμή, βρήκα μέσω του skroutz.gr το site της kinitomania. Πηρα τηλέφωνο και ρώτησα γιατί είναι χαμηλές οι τιμές και μου είπε ότι έχει να κάνει με τους προμηθευτές. Ε τώρα δεν ξέρω τι αληθεύει και τι όχι πάντως αν κάποιος ξέρει κάτι να μας το πει γιατι σκοπεύω να αγοράσω από κει το T715 γιατί το έχουν 142 ευρω ενώ το Πλαισιο το έχει 167. Αλλά μεγάλη διαφορά έχει το nokia 5530 xpress music το οποίο στην kinitomania εχει 170 ενώ στο πλαίσιο 257!!! (Μιλάω πάντα για τιμές καταστήματος και όχι για ηλεκτρονική αγορά.) επειδή και εγώ την ίδια απορία έχω με την kinitomania και επειδή οι καιροί μας οδηγούν σε εξονυχιστική έρευνα αγοράς για την καλύτερη δυνατή τιμή, βρήκα μέσω του skroutz.gr το site της kinitomania. Πηρα τηλέφωνο και ρώτησα γιατί είναι χαμηλές οι τιμές και μου είπε ότι έχει να κάνει με τους προμηθευτές. Ε τώρα δεν ξέρω τι αληθεύει και τι όχι πάντως αν κάποιος ξέρει κάτι να μας το πει γιατι σκοπεύω να αγοράσω από κει το T715 γιατί το έχουν 142 ευρω ενώ το Πλαισιο το έχει 167. Αλλά μεγάλη διαφορά έχει το nokia 5530 xpress music το οποίο στην kinitomania εχει 170 ενώ στο πλαίσιο 257!!! (Μιλάω πάντα για τιμές καταστήματος και όχι για ηλεκτρονική αγορά.) λοιπόν διάβασα τώρα σε ένα άλλο forum και έλεγε κάποιος ότι η kinitomania φέρνει κινητά "παραεισαγωγής" και καλό θα είναι λέει να ρωτήσουμε αν υπάρχει εγγύηση και μάλιστα προτείνει να πάρουμε τηλ. στην αντιπροσωπεία του κινητού που θα αγοράσουμε για το αν θα μας παρέχουν Service καθώς λέει είναι σκληροί απέναντι στην παραεισαγωγή. Εντάξει αλλά πως αποδεικνύεται ότι τα κινητά τους είναι παραεισαγωγής; από το IMEI? Edited July 1, 2010 by mcde Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 (edited) Εχω μια προταση για οσου εχουν αυτοκινητα, πολυ αξιοπιστα εσοπ http://www.streetandcircuit-shop.biz/ http://www.g-market.gr/index.php Edited July 1, 2010 by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Αυτό το κατάστημα, τι λέει; Είναι καλό; Γιατί πουλάει αρκετά φθηνά! Παίζει τίποτα με την ποιότητα; Θέλω να πω, το PS3 που πουλάει, είναι ποιοτικά το ίδιο με αυτό που πουλάει το Πλαίσιο, τα Μουλτιράμα κ.τ.λ. ή είναι κατώτερο ποιοτικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Αυτό το κατάστημα, τι λέει; Είναι καλό; Γιατί πουλάει αρκετά φθηνά! Παίζει τίποτα με την ποιότητα; Θέλω να πω, το PS3 που πουλάει, είναι ποιοτικά το ίδιο με αυτό που πουλάει το Πλαίσιο, τα Μουλτιράμα κ.τ.λ. ή είναι κατώτερο ποιοτικά; Εχω αγορασει απο εκει τσιπακια για Nintedo ds και δεν ειχα κανενα προβλημα.το μονο "ακυρο" ηταν η καθυστερηση της παραγγελιας αλλα με πηρανε τηλεφωνο και με ρωτησαν τι ηθελα να κανω.(να περιμενα νεα παραλαβη,η ακυρωση της παραγγελιας) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Λέω να το προτιμήσω για την αγορά ενός PS3 γιατί έχει πολύ καλές τιμές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Λέω να το προτιμήσω για την αγορά ενός PS3 γιατί έχει πολύ καλές τιμές! ναι εχει τις καλυτερες και μαγαζι με μεγαλη γκαμα.το εχω επισκεφτει και απο κοντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 απο amazon.co.uk μπορουμε να παραγγειλουμε ηλεκτρονικες συσκευες? ενδιαφερομαι για ενα mp3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 απο amazon.co.uk μπορουμε να παραγγειλουμε ηλεκτρονικες συσκευες? ενδιαφερομαι για ενα mp3 Λογικα μπορεις νομιζω dvd και τηλεορασεις ειδα μια φορα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 απο amazon.co.uk μπορουμε να παραγγειλουμε ηλεκτρονικες συσκευες? ενδιαφερομαι για ενα mp3 εγω εχω αγορασει ipod! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 φερνει το amazon ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα ελλαδα??? γιατι εμενα σε οτι τετοιο εχω δοκιμασει δεν με αφηνε να ολοκληρωσω την παραγγελια! :( Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 φερνει το amazon ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα ελλαδα??? γιατι εμενα σε οτι τετοιο εχω δοκιμασει δεν με αφηνε να ολοκληρωσω την παραγγελια! :( η αγορα μου ηταν πριν 2 χρονια και ειχα πληρωσει με πιστωτικη.να σημειωσω οτι εχω κανει αγορα απο το amazon.com :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Έχει πάρει κανείς κινητό από το EasyBuyWorld;Έχετε ελέγξει γενικά από το ΙΜΕΙ αν ειναι παραεισαγωγής; Θέλω να πάρω ένα κινητό και βλέπω ότι έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Και γενικά όσοι έχετε πάρει τα πράγματα μέσα στο κουτί ήταν όλα κομπλέ;δεν έλειπε τίποτα καμια μπαταρία,ακουστικά και τέτοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Έχει πάρει κανείς κινητό από το EasyBuyWorld;Έχετε ελέγξει γενικά από το ΙΜΕΙ αν ειναι παραεισαγωγής; Θέλω να πάρω ένα κινητό και βλέπω ότι έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Και γενικά όσοι έχετε πάρει τα πράγματα μέσα στο κουτί ήταν όλα κομπλέ;δεν έλειπε τίποτα καμια μπαταρία,ακουστικά και τέτοια; απο απιαστος εχω παρει εγω και ολα ειναι κομπλε.απο αυτο εχω παρει κατι τσιπακια για παιχνιδομηχανες και ο τυπος μου το'πε χυμα οτι τα φερνει απ'εξω,γι'αυτο πετυχαινει τις καλυτερες τιμες.για τα κινητα τωρα δεν ξερω.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Έχει πάρει κανείς κινητό από το EasyBuyWorld;Έχετε ελέγξει γενικά από το ΙΜΕΙ αν ειναι παραεισαγωγής; Θέλω να πάρω ένα κινητό και βλέπω ότι έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Και γενικά όσοι έχετε πάρει τα πράγματα μέσα στο κουτί ήταν όλα κομπλέ;δεν έλειπε τίποτα καμια μπαταρία,ακουστικά και τέτοια;Έχω αγοράσει κινητό από εκεί. Σφραγισμένο και αντιπροσωπείας, σε πολύ ελκυστική τιμή. Μου είπε μάλιστα πως όλα τα κινητά του είναι αντιπροσωπείας. Βέβαια δεν βλάπτει να το επιβεβαιώσεις ρωτώντας τον...;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Έχει πάρει κανείς κινητό από το EasyBuyWorld;Έχετε ελέγξει γενικά από το ΙΜΕΙ αν ειναι παραεισαγωγής; Θέλω να πάρω ένα κινητό και βλέπω ότι έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Και γενικά όσοι έχετε πάρει τα πράγματα μέσα στο κουτί ήταν όλα κομπλέ;δεν έλειπε τίποτα καμια μπαταρία,ακουστικά και τέτοια; Πριν από 2 εβδομάδες πήρα ένα laptop από εκεί. Πολύ καλές τιμές και γρήγορη αποστολή. Η συσκευασία ήταν κομπλέ.Καλά προστατευμένο,με τα εγχειρίδια, την αποδείξη κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts