azuli Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Παιδιά συγνώμη για την ερωτηση αλα δεν βγάζω άκρη. Κατάφερα και έκανα upgrade σε 2.3.5 αλλά ενώ έχω περάσει cmw recovery δεν μου έχει επιλογή να κάνω update από zip file ούτε έχει την επιλογή advance για να κάνω wipe devlink. Tι κάνω λάθος? πρεπει να ξαναβαλεις το custom recovery,λογικα εχεις το official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Βρε τον ειχα φορεσει και παλιοτερα και με αρεσε αλλα ετρωγε πολυ ραμ. Τωρα με την τελευταια εκδοση απο ραμ ποση βλεπεις τρωει? Α και ποιον φορας τον tsf shell patch ή τον tsf shell 3d launcher? Παιδιά πιστεύω ότι όλοι οι launchers καταναλώνουν απίστευτη ram, και μετά από μια-δυο μέρες το κινητό σέρνεται κυριολεκτικά. Ίσως σε κινητά με τουλάχιστον 1gb ram, να λειτουργούν. Για την Miui του galen πάντως απ ότι έχω δοκιμάσει, με τον στοκ launcher λειτουργεί καλύτερα. Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKBAS1 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 πρεπει να ξαναβαλεις το custom recovery,λογικα εχεις το official εχω δοκιμάσει αρκετά αρχεία recovery.img κανένα δεν μου κάνει δουλειά. Εχει επιλογές Boot system now apply update from sd card wipe data/factory reset wipe case partition touchscreen firmware update οταν επιλέγω την 2 και πάω να περάσω την aurora μου γράφει verifying update package failed to verify whole-file signature signature verification failed installation aborted οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) εχω δοκιμάσει αρκετά αρχεία recovery.img κανένα δεν μου κάνει δουλειά. Εχει επιλογές Boot system now apply update from sd card wipe data/factory reset wipe case partition touchscreen firmware update οταν επιλέγω την 2 και πάω να περάσω την aurora μου γράφει verifying update package failed to verify whole-file signature signature verification failed installation aborted οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. εχεις την official σου λεω..!Δεν κανουμε update για να βαλουμε rom κανουμε install zip.Mε ενα μικρο ψαξιμο εδω μεσα θα το βρεις το recovery,θα στο ανεβαζα αλλα αν δεν ψαξεις απο μονος σου πως θα μαθεις?! tip:τσεκαρε την υπογραφη του τζιβα.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά πιστεύω ότι όλοι οι launchers καταναλώνουν απίστευτη ram, και μετά από μια-δυο μέρες το κινητό σέρνεται κυριολεκτικά. Ίσως σε κινητά με τουλάχιστον 1gb ram, να λειτουργούν. Για την Miui του galen πάντως απ ότι έχω δοκιμάσει, με τον στοκ launcher λειτουργεί καλύτερα. ο καθε launcher καταναλωνει διαφορετικη ram.. απο 5-10mb μεχρι οσο παει.Δεν φταινε οι launchers που γεμιζει η ram μας,φταινε οι καμια 10ρια ******** της google που τρεχουν στο background και φταινε και ολα τα social apps οπως facebook,messenger,viber,whatsup,skype που ειναι ανοιχτα ολη την ωρα και καινε πολυ ram Edited January 27, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 εχω δοκιμάσει αρκετά αρχεία recovery.img κανένα δεν μου κάνει δουλειά. Εχει επιλογές Boot system now apply update from sd card wipe data/factory reset wipe case partition touchscreen firmware update οταν επιλέγω την 2 και πάω να περάσω την aurora μου γράφει verifying update package failed to verify whole-file signature signature verification failed installation aborted οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Πρόσεχε φίλε γιατί θα τα κανεις μπαχαλο , μ'αυτα που γραφείς μου φαίνεται οτι δεν εχεις το u8800pro , αλλά το απλό u8800 ... Ποια aurora θες να βάλεις ??? Δεν έχουμε aurora στο u8800pro ( πρι κανά δυο χρονιά ειχαμε , άλλα γελανε και τα κατσίκια μ'αυτη ). Κοιτά καλά πιο τηλ.. εχεις και μετα τα ξανασυζηταμε. @ toubano Αυτό με τη miui , ίσως Καπού μπλέχτηκε και κόλλησε , δεν μου'χει τύχει κάτι παρομοιο . Για το lg θα βρω το αρχείο για ροοτ και θα σου στείλω π.μ. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Παιδες δοκιμασα και τον tsf 2.0.7 και τρωει 40 εως 50 mb ram αναλογως τα κεφια του δεν ειναι για εμας και δεν κλεινει αλλες εφαρμογες οπως λενε και ο zeam βλεπω τρωει 20mb ram. Με βλεπω να ξαναεπιστρεφω σε κανενα στοκ της miui αν δεν δοκιμασω και κανεναν αλλο αλλα με ξενερωνει στον στοκ της miui που δεν πανε κυκλικα οι επιφανειες εργασιας και δεν εχει και συρταρι εφαρμογων. Θα δειξει Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδες δοκιμασα και τον tsf 2.0.7 και τρωει 40 εως 50 mb ram αναλογως τα κεφια του δεν ειναι για εμας και δεν κλεινει αλλες εφαρμογες οπως λενε και ο zeam βλεπω τρωει 20mb ram. Με βλεπω να ξαναεπιστρεφω σε κανενα στοκ της miui αν δεν δοκιμασω και κανεναν αλλο αλλα με ξενερωνει στον στοκ της miui που δεν πανε κυκλικα οι επιφανειες εργασιας και δεν εχει και συρταρι εφαρμογων. Θα δειξει Το κυκλικό το θέλεις για να παίζεις με το δάχτυλο, είμαι σίγουρος. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή app drawer αν θέλεις συρτάρι και να την βάλεις στο dock ή απο το miui control panel μπορείς να ρυθμίσεις να κατεβαίνει συρτάρι εφαρμογών τραβώντας απο την άκρη την status bar (θέλει λίγο προπόνηση άλλα είναι προσβάσιμο απο παντού) Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKBAS1 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Εχεις δικαιο,το πόσταρα εδω αντι για το u8800,παρ΄όλα αυτά ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Η πιο ελαφριά Rom που έχουμε ποια είναι και με ποιον launcher; Γιατί έχω Kalo με holo και τρώει κάτι απίστευτα κολλήματα, επανεκκινήσεις κτλ. Εδώ ούτε browsing με dolphin δεν πάει καλά. Είπαμε μονοπύρηνο αλλά όχι και έτσι. Έχουν βαρύνει και οι εφαρμογές γενικά και είναι δράμα. Οπότε για πείτε καμιά Rom να αναπνεύσει λίγο μέχρι να πάρω κανένα nubia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Για το θέμα με τον ήχο της MIUI..(Δηλάδη ότι δεν ρυθμίζουν τα πρίμα (16Κ)....αλλά τα 4Κ) ή αν κάποιος θέλει κάποιο άλλο DSP Δοκίμασα το Vipers audio FX: http://www.mediafire.com/download/z1mqg58hz1sfais/ViPER4Android_FX_v2322.zip έκανα εγκατάσταση το .apk που είναι για 2.3, (το ρύθμισα στη μεσαία ποιότητα, η βέλτιστη θα σας πει ότι θέλει διπύρηνο) και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από τις άπειρες ρυθμίσεις του και τον άριστο τελικά ήχο. Τρώει περίπου 2,5mb ram. Αν κάποιος μπλεχτεί στις ρυθμίσεις ή δεν έχει χρόνο, μπορώ να ανεβάσω screenshot μ' αυτές που έβαλα εγώ και να τις δοκιμάσει. Απ' ότι μου είπε και ο gkalen το DSP που υπάρχει ήδη μέσα στο system/app μπορούμε να το σβήσουμε. @mindtrapper Έχω την τελευταία MIUI του gkalen με στοκ launcher.Ειναι smooth και όταν ξεκινάει το τηλ έχει 200mb free ram, αργότερα μειώνεται αλλά όχι πολύ, ιδίως αν δεν έχεις εφαρμογές που τρέχουν συνέχεια στο background (εγώ έχω 1-2). Ακόμη και οι Music players τρώνε από 5-70mb και μερικοί δεν κλείνουν χωρίς τερματισμό. Για ιντερνετ έχω τον boat browser, μου φαίνεται πιο ελαφρύς από τον dolphin που είχα παλιά τώρα όμως όχι γιατί βάρυνε πολύ. Παιχνίδια πλέον δεν έχω στο κιν οπότε δεν ξέρω να σου πω. Πολλές εφαρμογές έχουν παραβαρύνει όπως λες και συ, οπότε πρέπει στο τηλέφωνο αυτό να τις επιλέγουμε με προσοχή... Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις.... Edited January 28, 2014 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) καλησπερα στην παρεα εχει παρατηρησει καποιος οτι, οταν τραβαμε βιντεο με cm gkalen εχει παραμορφομενο ηχο? edit:μαλον ευρηκα το λαθος...κατεβασα απο xda αντι την υπογραφη tzivas :) ;) Edited January 28, 2014 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 καλησπερα στην παρεα εχει παρατηρησει καποιος οτι, οταν τραβαμε βιντεο με cm gkalen εχει παραμορφομενο ηχο? edit:μαλον ευρηκα το λαθος...κατεβασα απο xda αντι την υπογραφη tzivas :) ;) Στο xda το μονο Ρομ που δεν έχω αναβαθμίσει είναι το cm7 , το cmx και miui ειναι τα καινούρια και στο xda. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 το βαζω και εδω μηπως ειναι της rom καλω το τηλεφωνο μου με αποκρυψη και μου βγαζει μηνυμα οτι ο αριθμος προσβασης της υπηρεσιας αλλαξε.καλεστε 14014 !!!!!! εχω πληκτρολογησει *254# πριν και περιμενα να βγαλει το γνωστο μηνυμα οτι δεν δεχομαι κλησεις με αποκρυψη αλλα αντι αυτου ακουω το παραπανω μηνυμα το εχει παρατηρησει κανεις αλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) σχετικα με ελαφρυ launcher και browser.Μετα απο 1μιση χρονο με holo launcher και dolphin browser τους σουταρα και εβαλα τους πλεον πολυ καλυτερους adw ex και next browser.Μεγαλη διαφορα,πολυ πιο smooth και με λιγοτερο lag.Σε συνδιασμο με την καινουργια cm7 του moihack και αυτη τη φορα με τις μισες εφαρμογες εγκατεστημενες μπορω να πω οτι επιτελους το τηλ δουλευει καλα ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το βαζω και εδω μηπως ειναι της rom καλω το τηλεφωνο μου με αποκρυψη και μου βγαζει μηνυμα οτι ο αριθμος προσβασης της υπηρεσιας αλλαξε.καλεστε 14014 !!!!!! εχω πληκτρολογησει *254# πριν και περιμενα να βγαλει το γνωστο μηνυμα οτι δεν δεχομαι κλησεις με αποκρυψη αλλα αντι αυτου ακουω το παραπανω μηνυμα το εχει παρατηρησει κανεις αλλος νομιζω οτι αυτη η ρυθμιση που θες να κανεις ειναι υπηρεσια της εταιριας κινητης και οχι της rom.. Edited January 29, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) ναι οκ αλλα ειναι τουλαχιστον κουφο για αυτο και ρωτησα,τεσπα,ειναι δικο μου εσωτερικο προβλημα μαλλον....lololololololol http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5181806#post5181806 ο adw ex παιρνει iOS 7 theme? Edited January 29, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 ναι οκ αλλα ειναι τουλαχιστον κουφο για αυτο και ρωτησα,τεσπα,ειναι δικο μου εσωτερικο προβλημα μαλλον....lololololololol http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5181806#post5181806 ο adw ex παιρνει iOS 7 theme? ολο και κατι θα παιζει! https://www.google.gr/search?q=adw+ex+%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9+iOS+7+theme&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=rcs&gws_rd=cr&ei=0BfpUp2AGYeetAa17oDoAg#channel=rcs&q=adw+ex+iOS+7+theme&rls=org.mozilla:en-US:official για την υπηρεσια απ οτι θυμαμαι πρεπει να την ενεργοποιησεις μεσω wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 ολο και κατι θα παιζει! παντως ενα που κατεβασα σε stock δεν παιζει [ENG]iPhone+iOS7-1.0.0.5 το εβαλα στα themes και δεν το βλεπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 παντως ενα που κατεβασα σε stock δεν παιζει [ENG]iPhone+iOS7-1.0.0.5 το εβαλα στα themes και δεν το βλεπει θελει προσοχη με τα θεματα,πριν μερες ειχα αλλαξει θεμα στον adw αλλα αυτον που ειχε η cm7 οχι τον ex και εφαγε τρελη λουπα με fc.Απο τοτε παιρνω backup πριν αλλαξω θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Πω, μια μέρα είμαι με MIUI και δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ αλλά κάτι με χαλάει. Μπορεί επειδή iphonίζει αρκετά ή δεν την έχω συνηθίσει... :) Σταθερή φαίνεται βέβαια. Θα δοκιμάσω και του moihack τις cyanmobile και cm7 (ποια υποτίθεται είναι πιο light από αυτές τις δύο; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Πω, μια μέρα είμαι με MIUI και δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ αλλά κάτι με χαλάει. Μπορεί επειδή iphonίζει αρκετά ή δεν την έχω συνηθίσει... :) Σταθερή φαίνεται βέβαια. Θα δοκιμάσω και του moihack τις cyanmobile και cm7 (ποια υποτίθεται είναι πιο light από αυτές τις δύο; ) Τα εχεις ανακαλυψει αυτα; http://www.maketecheasier.com/17-hidden-tips-and-tricks-for-miui/ Για εμενα δεν υπαρχει καλυτερη ROM. Βεβαια ειναι γουστα αυτα και πως θα του κατσει του καθενα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Πω, μια μέρα είμαι με MIUI και δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ αλλά κάτι με χαλάει. Μπορεί επειδή iphonίζει αρκετά ή δεν την έχω συνηθίσει... :) Σταθερή φαίνεται βέβαια. Θα δοκιμάσω και του moihack τις cyanmobile και cm7 (ποια υποτίθεται είναι πιο light από αυτές τις δύο; ) cm7 είναι πιο light Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Faflatas Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Γεια και χαρα, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω κατι ετσι ωστε να κανω καμια αναβαθμιση της εκδοσης android γιατι δεν μου καταιβαζει πολλες εφαρμογες , και γενικα καμια light αναβαθμιση τησ καταστασης αν μπορει να προτεινει κανεις, ειχα βαλει πιο παλια ενα που λεγοταν Horsemageddon καπως ετσι.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Γεια και χαρα, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω κατι ετσι ωστε να κανω καμια αναβαθμιση της εκδοσης android γιατι δεν μου καταιβαζει πολλες εφαρμογες , και γενικα καμια light αναβαθμιση τησ καταστασης αν μπορει να προτεινει κανεις, ειχα βαλει πιο παλια ενα που λεγοταν Horsemageddon καπως ετσι.ευχαριστω Δηλαδη εισαι ακομα σε 2.2 λογικα για αυτο και δεν μπορεις να κατεβασεις πολλες εφαρμογες ανεβα σε 2.3 και απο εκει εχει πολλες ρομ να διαλεξεις να βαλεις οι πιο σταθερες κσι καλες ειναι stallion,cm7,miui υπαρχουν και πολλες αλλες βεβαια διαλεγεις και παιρνεις στον οδηγο στην υπογραφη μου εχει αναλυτικες οδηγιες για οτι θες να κανεις Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 ολο και κατι θα παιζει! https://www.google.gr/search?q=adw+ex+%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9+iOS+7+theme&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=rcs&gws_rd=cr&ei=0BfpUp2AGYeetAa17oDoAg#channel=rcs&q=adw+ex+iOS+7+theme&rls=org.mozilla:en-US:official για την υπηρεσια απ οτι θυμαμαι πρεπει να την ενεργοποιησεις μεσω wind το εβαλες?εαν ναι πως?θελει EX? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 το εβαλες?εαν ναι πως?θελει EX? οχι δεν το χω βαλει,αλλα φανταζομαι θα δουλευουν και στον ex και στον free ΑΝ δουλευουν..τα βαζεις με install κανονικο και μετα επιλεγεις το θεμα μεσα απο τον launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts