Moihack Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Για τους Υπολοιπους. ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ MIUI, BASED ΣΤΗΝ CM7.2 Ακομα καλυτερη και με δυνατοτητα μετακινησης dalvik στην sd ext για περισσοτερο χωρο για εφαρμογες. μηπως αφου ειναι based στην cm7.2 εχουμε και native ραδιακι ; btw μηπως θες 1 compiled απο source cm7.2 που εκανα για να μονταρεις ; το μονο που μενει να φτιαξω ειναι τα mobile data (καποιο bin αρχειο θα ξεχασα να βαλω στο device tree - απλα δεν εχω data plan πλεον για να δοκιμασω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markspace Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Στην εσωτερική (την 1.7GΒyte) έκανα φορματ μέσα από Linux (Είχα ενεργοποιημένο το touchpad στο λαπτοπ, είχα ανοικτό διάλογο για να κάνω unmount ή mount τον τόμο της μνήμης και πάτησα φορματ - enter...). Πλέον το κινητό δεν ανοίγει καν... σερβις και προσευχές... Η αλήθεια είναι πως το φόρουμ έχει τα πάντα και με ψάξιμο μπορείς να βρεις τα πάντα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να ρωτήσω τους guru. (Δεν το λέω ειρωνικά :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Πλέον το κινητό δεν ανοίγει καν... σερβις και προσευχές... Η αλήθεια είναι πως το φόρουμ έχει τα πάντα και με ψάξιμο μπορείς να βρεις τα πάντα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να ρωτήσω τους guru. (Δεν το λέω ειρωνικά :)) Αν δεν ανοιγει ουτε οταν το βαζεις να φορτισει χωρις μπαταρια τα κακαρωσε ολοκληρωτικα. Αλλα μην ανησυχεις. Αν εισαι εντος εγγυησης απλα πανε, πες οτι το εκλεισες για βραδυ και οτι το επομενο πρωι δεν ανοιγε. Απλα υπομονη 15-20 μερες μεχρι να επιστρεψει. Αν εισαι εκτος εγγυησης ή δεν μπορεις να περιμενεις τοσο, ψαξε μηπως εχει κανας γνωστος (ή κανα μαγαζι με ηλεκτρονικα στη γειτονια) το riffbox ή το medusa jtag box μηπως και μπορεσεις να κανεις το κινητο σου restore ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 μια ερωτηση απο οσους ξερουν.περασα χθες την cm 7.2 του gkalen,και για πρωτη φορα ειπα να το ψαξω λιγο παραπανω μονος μου.αφου εβαλα λοιπον seeder,περασα και για πρωτη φορα το v6 supercharger.απλα,εχω μεινει αφωνος.εκει που εψαχνα για να αλλαξω κινητο μετα απο 1.5 χρονο με το ideos,με εχει κανει να αμφιβαλω.Τοσο γρηγορο μου φαινεται.Η ερωτηση ειναι αν το εχει δοκιμασει κανεις σε miui? Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ξέρει κανείς γιατί δεν δουλεύει ο αυτόματος φωτισμός στην cm7.2 .. Μήπως πρέπει να το ρυθμίσω από το CynogenMod dettings και πως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 gkalen εβαλα την cm7.2 v1 με το θεμα που ανεβασες,παιζει να μονταρεις διαφανεια στο status bar?νομιζω οτι ειναι αυτο που λειπει..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estpany Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Εκανα προσφατα αναβάθμιση στο κινητό (το pro έχω) βάζοντας το android 4.0.3 ice cream sandwich. Εχει εξαφανιστεί πιά η εφαρμογή του ραδιοφώνου. Τι μπορώ να κάνω ; (δεν μιλάω για online ραδιόφωνο, αλλά για την εφαρμογή για τον fm δεκτη της συσκευής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Εκανα προσφατα αναβάθμιση στο κινητό (το pro έχω) βάζοντας το android 4.0.3 ice cream sandwich. Εχει εξαφανιστεί πιά η εφαρμογή του ραδιοφώνου. Τι μπορώ να κάνω ; (δεν μιλάω για online ραδιόφωνο, αλλά για την εφαρμογή για τον fm δεκτη της συσκευής) Προφανώς δεν εγκατέστησες το step 3. Μόλις το εγκαταστήσεις θα εμφανιστεί το ραδιόφωνο στις εφαρμογές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) gkalen εβαλα την cm7.2 v1 με το θεμα που ανεβασες,παιζει να μονταρεις διαφανεια στο status bar?νομιζω οτι ειναι αυτο που λειπει..! Βεβαια παιζει ... Αν προσεξεις λιγο καλυτερα ομως, εχω βαλει μια μικρη διαφανεια στο 7% . Μπορουμε να βαλουμε μεγαλυτερη διαφανεια, αλλα μου φαινεται καλυτερα πιο σκουρο. Βεβαια επειδη αυτα ειναι γουστα , θα του βαλω μια διαφανεια στο 10% και αμα θες ακομα περισσοτερη θα το φτιαξουμε παλι. Παντως σαν θεμα το ice10 ( μαζι βεβαια με ενα καρο εφαρμογες που επρεπε ν'αλλαχτουν για να να γινει οσο πιο σωστο γινεται ) , ειναι πολυ ακριβες και πολυ ωραιο επισης. Εχω φτιαξει και αλλο ενα jb style systemui , θα τ'ανεβασω κι αυτο να το δειτε. MIUI multi CM7 Μiui ρομ based στην cm7.2 . Aκομα καλυτερη ΜΙUI. Βαριεμαι να γραφω περισσοτερα , αλλα διορθωθηκαν αρκετα πραγματα ( π.χ. δεν θα κανει αυτο το bootloop μεχρι να βγει το bootanimation κ.λ.π. ) Ελπιζω να παει καλυτερα και σε βαθος χρονου πλεον. DOWNLOAD MIUI multi CM7 http://www.mediafire.com/download/h9jc76achhv5eqq/MIUI_multi_CM7.zip ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Tην εκανα με το γνωστο τροπο των διπλων wipes και format system. Edited September 9, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) MIUI multi CM7 Μiui ρομ based στην cm7.2 . Aκομα καλυτερη ΜΙUI. Βαριεμαι να γραφω περισσοτερα , αλλα διορθωθηκαν αρκετα πραγματα ( π.χ. δεν θα κανει αυτο το bootloop μεχρι να βγει το bootanimation κ.λ.π. ) Ελπιζω να παει καλυτερα και σε βαθος χρονου πλεον. DOWNLOAD MIUI multi CM7 http://www.mediafire.com/download/h9jc76achhv5eqq/MIUI_multi_CM7.zip ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Tην εκανα με το γνωστο τροπο των διπλων wipes και format system. Γιωργο βλεπω γυρισες απο διακοπες δυναμικα εξαλλου ηταν κατι αναμενομενο μετα απο 1,5 μηνα ησυχιας ειμουν σιγουρος οτι παλι κατι καινουριο θα εβγαζες να μας ταραξεις τα νερα. Αν θελεις καποια στιγμη που δεν θα βαριεσαι να μας γραψεις τι αλλαγες εκανες σε αυτη τη ρομ. Εγω βασικα θελω να σε ρωτησω αν παιζει νορμαλ ραδιο ή συνεχιζουμε δυστυχως με spirit? Επειδη λες ειναι βασισμενη στην cm7 στο κουρτινακι οταν κατεβαζεις τα power switches ειναι οπως στην προηγουμενη miui πιάνουν όλη την οθονη ή ειναι οπως τις cm7 σε μια γραμμη και ρολαρεις πιο δεξια για να δεις και τα υπόλοιπα? Σε ρωταω γιατι ενας βασικος λογος που λατρευω την miui ειναι η ευκολια να εχω σε μια οθονη ολα τα power switches ειναι πολυ βολικο για τα δικα μου γουστα. Eνα αλλο θεμα δεν ξερω αν το εχεις ψαξει με ενα προγραμμα που ειχε η miui σου με το ονομα μουσικη ειχα θεμα οτι εβαζα να βρω τραγουδια μεσω αυτου του προγραμματος που συνδεοταν με το wifi και ενω με εβγαζε καλλιτεχνες δισκους τραγουδια ολα καλα οταν πατουσα να τα κατεβασω με πετουσε μηνυμα "Αυτο το ειδος αρχειου δεν υποστηριζεται" δοκιμασα με wifi με 3 διαφορετικα ρουτερ με συνδεση με 3g δοκιμασα οτιδηποτε ειδους τραγουδια ελληνικα,pop, rock, metal, gothic, punk ,rnb,hip hop πάντα το ιδιο αποτελεσμα, επισης το ιδιο προγραμμα ενω απο όσα τραγουδια εχω στην sdcard βρισκει τα εξωφυλλα τους δεν βρισκει τους στιχους βεβαια σε αυτο μπορει να φταιει οτι ολα ειναι μεταλ αλλα ελεγα μια και βρηκε τα εξωφυλα των δισκων γιατι οχι και τους στιχους αλλα σε κατι αλλα ντισκο τους βρηκε και τους στιχους. Αυτο μηπως εγω κανω κατι λάθος ή διορθωθηκε στη νεα σου εκδοση? Και κατι τελευταιο ολο το καλοκαιρι δεν ζητησα τιποτα γιατι ειπα και εσυ ανθρωπος εισαι θες να κανεις διακοπες μην σε ενοχλω, τωρα που γυρισες ελπιζω ξεκουραστος θα παιξει κανενα hell theme για τη miui? A και κατι προς ολους παιδια οσους ενδιαφερονται ανακαλυψα ενα apk που κατα τη δικια μου ταπεινη αποψη εξοικονομει λιγη μπαταρια λεγεται dubattery saver και το βρισκεται free στο google play δεν ξερω ποιος το εχει φτιαξει και μην νομιζει κανεις οτι κανω διαφημιση απλως το δοκιμασα και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας γιατι ολοι το ξερω ψαχνουμε τροπο να βρουμε για εξοικονομηση μπαταριας. Edited September 9, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMaster88 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Γεια σας κι απο μενα. Ειχα συμβουλευτει το forum πριν κανα χρονο οταν αγορασα το x5 pro και εκανα root και εγκατασταση το kalo perfection (2.3.6) απ το οποιο ημουν ευχαριστημενος. 2 βδομαδες τωρα ομως τρωει κατι σκαλωματα το dolphin και το facebook κυριως και μου σπασαν τα νευρα οποτε ειπα να κοιταξω να βαλω τιποτα πιο καινουργιο μπας και στρωσει. Μου εχουν μπει ιδεες παντως για τα σκαλωματα μηπως φταιει μια sd που εχω βαλει εδω και αρκετο καιρο (16 gb) μηπως ειναι μεγάλη, ή μηπως μπηκε κανας ιος γτ δεν εχω περασει ποτε antivirus το θεωρουσα περιττο, ή τελος μηπως ηρθε η ωρα του για αποσυρση (αν και δεν ειμαστε για τετοια....) καθως σε μερικα σημεια δεν υπαρχει αποκριση απ την οθονη (μη μια επιφυλαξη σ αυτο γιατι νομιζω οτι στο ιδιο σημειο που δεν αποκρινεται στο κουρτινακι π.χ. μια αλλη εφαρμογη αποκρινεται κανονικα) η καποιες φορες συνηθως οταν δεχομαι κληση δεν λειτουργει το slide και πρεπει να σβησω την οθονη απ το power και να την ξανανοιξω για να δουλεψει κανονικα (το τελευταιο το κανει περισσοτερο καιρο απ τα υπολοιπα) Επιθυμω τη βοηθεια σας ως maitre του θεματος και οποιαδηποτε προταση ειναι ευπροσδεκτη. Απ οσα εχω διαβασει λογικα θα παω στην cm 7.2 η στην miui Υ.Γ. οταν θα κανω την αναβαθμιση χανονται data οπως επαφες κτλ;;; Αν ναι υπαρχει τροπος εκτος απ τον αναλογικο;; (στυλο χαρτι δλδ) Παράθεση Nexus 5 root Samsung Galaxy Note P605 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Γεια σας κι απο μενα. Ειχα συμβουλευτει το forum πριν κανα χρονο οταν αγορασα το x5 pro και εκανα root και εγκατασταση το kalo perfection (2.3.6) απ το οποιο ημουν ευχαριστημενος. 2 βδομαδες τωρα ομως τρωει κατι σκαλωματα το dolphin και το facebook κυριως και μου σπασαν τα νευρα οποτε ειπα να κοιταξω να βαλω τιποτα πιο καινουργιο μπας και στρωσει. Μου εχουν μπει ιδεες παντως για τα σκαλωματα μηπως φταιει μια sd που εχω βαλει εδω και αρκετο καιρο (16 gb) μηπως ειναι μεγάλη, ή μηπως μπηκε κανας ιος γτ δεν εχω περασει ποτε antivirus το θεωρουσα περιττο, ή τελος μηπως ηρθε η ωρα του για αποσυρση (αν και δεν ειμαστε για τετοια....) καθως σε μερικα σημεια δεν υπαρχει αποκριση απ την οθονη (μη μια επιφυλαξη σ αυτο γιατι νομιζω οτι στο ιδιο σημειο που δεν αποκρινεται στο κουρτινακι π.χ. μια αλλη εφαρμογη αποκρινεται κανονικα) η καποιες φορες συνηθως οταν δεχομαι κληση δεν λειτουργει το slide και πρεπει να σβησω την οθονη απ το power και να την ξανανοιξω για να δουλεψει κανονικα (το τελευταιο το κανει περισσοτερο καιρο απ τα υπολοιπα) Επιθυμω τη βοηθεια σας ως maitre του θεματος και οποιαδηποτε προταση ειναι ευπροσδεκτη. Απ οσα εχω διαβασει λογικα θα παω στην cm 7.2 η στην miui Υ.Γ. οταν θα κανω την αναβαθμιση χανονται data οπως επαφες κτλ;;; Αν ναι υπαρχει τροπος εκτος απ τον αναλογικο;; (στυλο χαρτι δλδ) Για τις επαφες ειναι παρα πολυ απλο απλως πατας οταν εισαι μεσα στις επαφες το κουμπι για τις ρυθμισεις πατάς την επιλογη ρυθμισεις και καπου εκει πρεπει να λεει εξαγωγη σε sd το πατας και μετα θα δεις μεσα στην sd ενα αρχειο contacts.vcf αυτο ειναι και η λιστα με τις επαφες σου που οποια στιγμη θελεις μετα τις ξαναεπαναφερει γιατι ναι αν αποφασισεις για οποιαδηποτε αναβαθμιση οι επαφες σβηνονται αλλα οχι τα αρχεια απο την sdcard ετσι ωστε να μπορεις να τις επαναφερεις απο εκει. Για το dolphin και το facebook απο οσα εχω διαβασει τελευταια γενικως και τα 2 προγραμματα γινανε πλεον πολυ μεγαλα σε ογκο με συνεπεια και πολυ βαρια για το δικο μας κινητο, εγω προσωπικα χρησιμοποιω τον boat ειναι πολυ πιο γρηγορος και ελαφρυς browser και αν θελω να μπω facebook πραγμα σπανιο μπαινω μεσω αυτου και δεν εχω καν εγκατεστημενο το application του facebook αυτη ειναι η καλυτερη λυση κατα την αποψή μου. Τωρα για ρομ θα σε προτεινα για αρχη να πας στην cm7 που περνιεται πολυ πιο ευκολα γιατι με ολα αυτα που σε συμβαινουν στο κινητο φανταζομαι δεν εχεις και πολυ υπομονη και η miui για να περαστει και να κατσει καλα θελει αρκετη υπομονη στην αρχη. Αφου πας σε οποιαδηποτε τελικα επιλεξεις ρομ βλεπεις και εκει αν συνεχιζονται τα προβληματα αποκρισης για να ξερεις αν τελικα ειναι hardware το προβλημα ή software και να πραξεις αναλόγως. Αν τελος φοβασαι για ιο θα σε προτεινα να δοκιμαζες να εβαζες μια αλλη sdcard ή να εκανες ενα format αυτη που εχεις τωρα για να εισαι βεβαιος και για αυτο το θεμα. Αν θες κατι αλλο εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMaster88 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ωραια θα περασω τις επαφες και θα το φτιαξω αυριο λογικα. Τωρα για υπομονη αν αξιζει εχω αρκετη... Απλα καπου ειδα οτι δεν υπαρχει fm radio στην miui; Μ ενδιαφερουν λιγο πολυ ολες οι δυνατοτητες της συσκευης. Και επισης μπερδευτηκα λιγο με ολα τα extra link που ανεβαζει ο gkalen που ειναι add-ons απ οτι καταλαβα με βελτιωσεις κτλ. Το link που παρεθεσε 3-4 post παραπανω πιστευω παντως οτι ειναι συγκεντρωτικο. Ποιο με προτεινεις εσυ;;; Υ.Γ. η διαδικασια ειναι η γνωστη με wipe cache κτλ που την εχει και sticky στο thread στην πρωτη σελιδα; Παράθεση Nexus 5 root Samsung Galaxy Note P605 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Ωραια θα περασω τις επαφες και θα το φτιαξω αυριο λογικα. Τωρα για υπομονη αν αξιζει εχω αρκετη... Απλα καπου ειδα οτι δεν υπαρχει fm radio στην miui; Μ ενδιαφερουν λιγο πολυ ολες οι δυνατοτητες της συσκευης. Και επισης μπερδευτηκα λιγο με ολα τα extra link που ανεβαζει ο gkalen που ειναι add-ons απ οτι καταλαβα με βελτιωσεις κτλ. Το link που παρεθεσε 3-4 post παραπανω πιστευω παντως οτι ειναι συγκεντρωτικο. Ποιο με προτεινεις εσυ;;; Υ.Γ. η διαδικασια ειναι η γνωστη με wipe cache κτλ που την εχει και sticky στο thread στην πρωτη σελιδα; Για cm7 η διαδικασια ειναι η γνωστη με τα wipe data,wipe cahe,wipe davlik,format/system και μετα install from sdcard. Για τη miui θελει διπλα αυτα και με το που ανοιξεις το κινητο αν σε πεταξει ταμπελακι οτι εχει θεμα με τα μηνυματα θελει ξανα φτου και απο την αρχη τα wipes,η miui από μόνη της δεν εχει ραδιο αλλα ο gkalen εχει ανεβσει λινκ για να να κατεβασεις τον spirit fm που ειναι κανονικο ραδιο οχι μεσω ιντερνετ και επισης εχει ενα ποστ με ολες τις ρυθμισεις που χρειαζεται. Επισης αν περασεις miui και χρησιμοποιεις viber,what's up app ή what's up messenger ή διαφορα αλλα applications ή widgets για να εισαι σιγουρος οτι δουλευουν χωρις κολληματα καλο ειναι να απενεργοποιησεις απο superuser τη διαχειριση δικαιωματων. Και αλλες ρυθμισεις που μπορει να μη θυμαμαι αυτη τη στιγμη ξερω η miui ακουγεται μανικι η εγκατασταση της αλλα για τις γραφικαρες και αλλες ευκολιες που παρεχει την αξιζει την ταλαιπωρια για μενα αλλα να ξερεις εχει το τιμημα πινει λιγο παραπανω μπαταρια απο οτι η cm7. Η επιλογη ειναι δικη σου. Αν εχεις καποιο σκαλωμα με miui ευχαριστως να σε βοηθησω αν περασεις cm7 υπαρχουν πολλα αλλα παιδια που θα μπορεσουν να σε καθοδηγησουν. Τα περισσοτερα addons νομιζω ήταν για την βελτιστοποιηση της καμερας να τραβαει βιντεο αν δεν χρησιμοποιεις το κινητο σαν βιντεοκαμερα και να θελεις υψηλες αναλυσεις αλλα και με απλες δεν βλεπεις μεγαλη διαφορα οπως εγω μην σε σκανε ειναι για τους λιγο "ψιρες" της βιντεοκαμερας κατα την αποψη μου. Edited September 9, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estpany Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Εκανα προσφατα αναβάθμιση στο κινητό (το pro έχω) βάζοντας το android 4.0.3 ice cream sandwich. Εχει εξαφανιστεί πιά η εφαρμογή του ραδιοφώνου. Τι μπορώ να κάνω ; (δεν μιλάω για online ραδιόφωνο, αλλά για την εφαρμογή για τον fm δεκτη της συσκευής) ...................................................................................................... Προφανώς δεν εγκατέστησες το step 3. Μόλις το εγκαταστήσεις θα εμφανιστεί το ραδιόφωνο στις εφαρμογές σου. Νομίζω ότι το είχα εγκαταστήσει.. Τώρα όμως τι κάνω ; Να προχωρήσω πάλι μόνο στο step 3 ; Είναι δυνατό αυτό ή πρέπει να γίνει από την αρχή η διαδικασία ; Για να μην χρειαστεί κάτι τέτοιο, υπάρχει άλλος τρόπος να βάλω το ραδιόφωνο ; Y.Γ. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Νομίζω ότι το είχα εγκαταστήσει.. Τώρα όμως τι κάνω ; Να προχωρήσω πάλι μόνο στο step 3 ; Είναι δυνατό αυτό ή πρέπει να γίνει από την αρχή η διαδικασία ; Για να μην χρειαστεί κάτι τέτοιο, υπάρχει άλλος τρόπος να βάλω το ραδιόφωνο ; Y.Γ. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια ! βαλε step 3 με τον ιδιο τροπο που θα το εβαζες κανονικα Edited September 9, 2013 by azuli συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Νομίζω ότι το είχα εγκαταστήσει.. Τώρα όμως τι κάνω ; Να προχωρήσω πάλι μόνο στο step 3 ; Είναι δυνατό αυτό ή πρέπει να γίνει από την αρχή η διαδικασία ; Για να μην χρειαστεί κάτι τέτοιο, υπάρχει άλλος τρόπος να βάλω το ραδιόφωνο ; Y.Γ. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια ! Προχωρας στο στεπ 3 , οπως εισαι ... δεν χρειαζεται απ'την αρχη. Αν παλι δεν εχεις ραδιο, τοτε ξανα απ'την αρχη ολα τα στεπ. @ tzivas Δεν εχει σημασια το οτι βασιζεται στην cm7 , το ρομ ειναι Miui κανονικα , δηλαδη δεν αλλαζει τιποτα στο κουρτινακι και σε οτι αλλο ηξερες. Ραδιοφωνο, παλι με spirit fm ( εξαιρετικο ραδιο που κανει τη δουλεια του κανονικα). Ο miui music player ειναι απλα ενας player , τα προβληματα που λες ειναι απο την εφαρμογη, δεν ειναι απο το ρομ, αυτος ο player δεν ειναι για να κατεβαζεις τραγουδια. Μπορειτε να χρησιμοποιησεται αλλον player να κανετε τη δουλεια σας. Εμενα μ'αρεσει και ο miui αλλα εχω και player pro. Προτιμω να βαζω mp3 τραγουδια απο το pc μου στο τηλ.. και δεν κατεβαζω με καποια εφαρμογη (συνηθως δεν ειναι πραγματικα mp3 τα τραγουδια που κατεβαινουν με player απο το τηλ.. , ισως υπαρχει καποια εφαρμογη αλλα δεν την ξερω). @ master88 Δεν θαχεις καποια δυσκολια να βαλεις οποια ρομ θες, τις επαφες σου σωστες οπως σου ειπε ο tzivas31. Για ολες τις αποριες σου στο πρωτο ποστ στο xda θα βρεις οτι χρειαζεσαι και λυσεις για τις αποριες σου. Αμ; θα βαλεις miui κατεβασε το ρομ απο το πιο πισω ποστ ( δεν το'βαλα ακομα στο xda) , και μετα ακολουθησε οδηγιες απο το πρωτο ποστ στο xda.). Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Βεβαια παιζει ... Αν προσεξεις λιγο καλυτερα ομως, εχω βαλει μια μικρη διαφανεια στο 7% . Μπορουμε να βαλουμε μεγαλυτερη διαφανεια, αλλα μου φαινεται καλυτερα πιο σκουρο. Βεβαια επειδη αυτα ειναι γουστα , θα του βαλω μια διαφανεια στο 10% και αμα θες ακομα περισσοτερη θα το φτιαξουμε παλι. Η διαφανεια που ειχε στην miui ειναι πιο πολυ του γουστου μου..!Πολυ ωραια η ρομ μεχρι τωρα,θα την τσεκαρω καμια βδομαδα για πληρη εικονα.Εχεις βαλει scripts μεσα που θα κανουν conflict με το ram manager η να το βαλω αφοβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estpany Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Προχωρας στο στεπ 3 , οπως εισαι ... δεν χρειαζεται απ'την αρχη. Αν παλι δεν εχεις ραδιο, τοτε ξανα απ'την αρχη ολα τα στεπ. Σ'ευχαριστώ ! Επανήλθε το ραδιόφωνο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 @ tzivas Δεν εχει σημασια το οτι βασιζεται στην cm7 , το ρομ ειναι Miui κανονικα , δηλαδη δεν αλλαζει τιποτα στο κουρτινακι και σε οτι αλλο ηξερες. Ραδιοφωνο, παλι με spirit fm ( εξαιρετικο ραδιο που κανει τη δουλεια του κανονικα). Ο miui music player ειναι απλα ενας player , τα προβληματα που λες ειναι απο την εφαρμογη, δεν ειναι απο το ρομ, αυτος ο player δεν ειναι για να κατεβαζεις τραγουδια. Μπορειτε να χρησιμοποιησεται αλλον player να κανετε τη δουλεια σας. Εμενα μ'αρεσει και ο miui αλλα εχω και player pro. Προτιμω να βαζω mp3 τραγουδια απο το pc μου στο τηλ.. και δεν κατεβαζω με καποια εφαρμογη (συνηθως δεν ειναι πραγματικα mp3 τα τραγουδια που κατεβαινουν με player απο το τηλ.. , ισως υπαρχει καποια εφαρμογη αλλα δεν την ξερω). Γιωργο με το θεμα ραδιοφωνο ο spirit δεν λεω καλος ειναι αλλα στο ειχα πει και παλιοτερα οταν ακουω μουσικη με τα handsfree και με παρει καποιος τηλεφωνο ή παω να παρω καποιον τηλεφωνο τη 1 στις 2 φορες ενω το σηκωνω ή το σηκωνει ο αλλος/η απο την αλλη γραμμη ενω με ακουει κανονικα εγω δεν ακουω τιποτα ουτε καν σε βαθος και συμβαινει καθε φορα με αποτελεσμα ειτε να χρεωνομαι ειτε να χανω τηλεφωνηματα που μερικες φορες ειναι σημαντικα, για αυτο ελπιζα μηπως και εμπαινε κανενα κανονικο ραδιοφωνακι γιατι διαβασα και σε αλλες συσκευες που χρησιμοποιουσαν το spirit ειχαν το ιδιο θεμα αρα δεν ειμαι μονος.. Ναι ξερω εσυ δεν χρησιμοποιεις handsfree όπως εχεις πει παλιοτερα αλλα το ραδιο θελει handsfree Το αλλο για τον player σε ειπα και εγω πιστευα ειναι μαλλον θεμα του player απλα ηθελα και τη δικη σου γνωμη. Κατα τα αλλα ξερεις ποσο τη καραγουσταρω αυτη τη ρομ και την προτεινω σε οποιον μιλαω. Να σε πω στη τελευταια τωρα προσθεσες και ολα εκεινα τα fix για την καμερα και το βιντεο 720p? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Η διαφανεια που ειχε στην miui ειναι πιο πολυ του γουστου μου..!Πολυ ωραια η ρομ μεχρι τωρα,θα την τσεκαρω καμια βδομαδα για πληρη εικονα.Εχεις βαλει scripts μεσα που θα κανουν conflict με το ram manager η να το βαλω αφοβα? Βαλε οτι θες ανετα, δεν θα'χεις προβλημα ... Γιωργο με το θεμα ραδιοφωνο ο spirit δεν λεω καλος ειναι αλλα στο ειχα πει και παλιοτερα οταν ακουω μουσικη με τα handsfree και με παρει καποιος τηλεφωνο ή παω να παρω καποιον τηλεφωνο τη 1 στις 2 φορες ενω το σηκωνω ή το σηκωνει ο αλλος/η απο την αλλη γραμμη ενω με ακουει κανονικα εγω δεν ακουω τιποτα ουτε καν σε βαθος και συμβαινει καθε φορα με αποτελεσμα ειτε να χρεωνομαι ειτε να χανω τηλεφωνηματα που μερικες φορες ειναι σημαντικα, για αυτο ελπιζα μηπως και εμπαινε κανενα κανονικο ραδιοφωνακι γιατι διαβασα και σε αλλες συσκευες που χρησιμοποιουσαν το spirit ειχαν το ιδιο θεμα αρα δεν ειμαι μονος.. Ναι ξερω εσυ δεν χρησιμοποιεις handsfree όπως εχεις πει παλιοτερα αλλα το ραδιο θελει handsfree Το αλλο για τον player σε ειπα και εγω πιστευα ειναι μαλλον θεμα του player απλα ηθελα και τη δικη σου γνωμη. Κατα τα αλλα ξερεις ποσο τη καραγουσταρω αυτη τη ρομ και την προτεινω σε οποιον μιλαω. Να σε πω στη τελευταια τωρα προσθεσες και ολα εκεινα τα fix για την καμερα και το βιντεο 720p? Δεν εχω πετυχει ραδιο να δουλευει ... θα δουμε ... Μενουμε με spirit προς το παρον. Ολα τ'αλλα εχουν μπει στη ρομ κανονικα, δεν χρειαζεται φλασαρισμα για HD video κ.λ.π. Edited September 9, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 εχω καποιο θεμα στην cm7.2 V1 με το su.Μετα απο καθε reboot αρνειται root δικαιωματα σε μερικες εφαρμογες οπως το seeder (παιζει και script seeder μεσα στη rom?) και το lbe security (και το χω βαλει και να τα δεχεται και ολα αυτοματα).Aν το βγαλω εντελως το su θα υπαρχει προβλημα?Το εχω ετσι αλλιως ορθανοιχτο για ολα τα νεα requests,εχω το lbe για προστασια των permissions που κανει τελεια δουλεια.Και αν ειναι οκ να το σβησω το su,τι αλλο πρεπει να σβησω εκτος απο την εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 εχω καποιο θεμα στην cm7.2 V1 με το su.Μετα απο καθε reboot αρνειται root δικαιωματα σε μερικες εφαρμογες οπως το seeder (παιζει και script seeder μεσα στη rom?) και το lbe security (και το χω βαλει και να τα δεχεται και ολα αυτοματα).Aν το βγαλω εντελως το su θα υπαρχει προβλημα?Το εχω ετσι αλλιως ορθανοιχτο για ολα τα νεα requests,εχω το lbe για προστασια των permissions που κανει τελεια δουλεια.Και αν ειναι οκ να το σβησω το su,τι αλλο πρεπει να σβησω εκτος απο την εφαρμογη? εκανες update την εφαρμογη superuser ; αν ναι βγαλε το update (απο τις ρυθμισεις των εφαρμογων γινεται εκει που κανεις force stop & clear data) και μην ξανακανεις το update. λογικα θα σαι comple μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 εκανες update την εφαρμογη superuser ; αν ναι βγαλε το update (απο τις ρυθμισεις των εφαρμογων γινεται εκει που κανεις force stop & clear data) και μην ξανακανεις το update. λογικα θα σαι comple μετα οχι δεν εχω κανει.Πηγα να κανω update στα binaries αλλα μου εβγαζε failed στο check (αφου ειχα αντιληφθει το προβλημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) @ azuli Το lbe security σου κανει τα προβληματα και οχι το su. Δοκιμασε κι αυτο που λεει ο moihack η σβησε το su να το δοκιμασεις, αλλα μολις σβησεις το lbe θα φτιαξουν ολα στα σιγουρα. Tη διαφανεια θα την ανεβασω σημερα το βραδυ. @ sofoklas Το framework της cm7 θα στο ανεβασω σημερα, αν δεν το'χεις βρει ακομα. Λες να βρεις τι πρεπει να γινει για ραδιο στην miui???? ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ MIUI (CM7 based). Θ'ανεβει αυριο ολοκληρωμενη και εδω και στο xda. Διορθωσα και καποια αλλα μικροπραγματα και τωρα θα ειναι κομπλε. Βρηκα και facebook apk που δουλευει οταν μπαινεις στις ρυθμισεις Τωρα πια θα μπορειτε να την εχετε πολυ καλυτερη απ'οτι την ξερατε. Θα μπορειτε πλεον και να μετακινησετε το dalvik στην sd ext οπως και στην cm7. Edited September 10, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts