Pikachukaki Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 αυτο επρεπε να το κανεις απο την αρχη,πριν αγορασεις το pro και μην ξεχνας οτι android =ανωριμο λειτουργικο=συνεχομενες αναβαθμισεις πολλες φορες για το τιποτα η και χειροτερα ακομα. και εγω θελω τηλεφωνο να τηλεφωνω βρε αδελφε κατα 90%,για τα αλλα υπαρχουν υπαρχουν τα λαπιτοπια που με ενα στικακι εχεις internet παντου,κτλ. Εγω το εχω για να βγαζω γουστα πανω του φλασαρισματα ρομ πειραγματα ρομ και δεν ξερω και εγω τη ειναι μια τρυχα απο το να μην πω τη σε σχεση με το iOS αλλα το iOS ειναι εντελος κλειστο λειτουργικο εγω πιστευω με το nexus οταν το παρω θα δω πραγματικα πως πρεπει να ειναι το android γιατι για εκει φτιαχνετε οπως και το iOS αν ηταν ανοιχτο στο iphone θα δουλευε κανονικα... Καλημέρα, διαβάζω στο XDA και έχω μπερδευτεί λίγο, το Σάβατο είχα βάλει την FrozenPika10 1.4 και δεν είχα 2G-3G , δεν έβλεπε τα ringtones,notifications,alarms που έχω στην κάρτα στα ανάλογα folders, αλλά δεν έβλεπε και τα mp3 που έχω. Ηθελα να σε ρωτήσω τον Pica εάν η 1.5.2. ή η 1.5.3 τα διορθώνουν ωστε να βάλω κάποια από αυτές. Ελπίζω να το ξανασκεφτείς με την απόφασή σου και να συνεχίσεις να προσφέρεις στο κομμάτι του development τουλάχιστο μέχρι να πάρεις το nexus 4 :-) Thanks Μεχρι την 1.5.2 ειναι βασισμενη στην cm10 η 1.5.3 ειναι με βαση την τελευταια shendu που εχει καποια φιξ δεν ξερω ομως τι ακριβως γιατι ο ivan δεν μας εδωσε στο group changelog...anyway ομως ποτε δεν ειχα προβλημα με οτι κιαν ειπες..μουσικη ηχους τα εβλεπε ολα και τα mp3! Pika διόρθωσες το bug με το playback των βίντεο? Φτιαξε αυτο και μετα παρατησετο το pro..:lol::lol: Eπίσης γιατι δεν βγαζει μου βγαζει ΟΤΑupdate για την 1.5.3? Δεν εβαλα OTA στην τελευταια γιατι δεν εχω σκοπο να την παω παραπανω και δεν ηταν αρχικα να βγει γιατι ειναι closed beta αλλα μην το πειτε πουθενα! ;) το video δεν θα φτιαχτει μην περιμενετε δεν μπορει το κιν να παρει 720p video δεν αντεχει...ακομα και τα birtrate του στα μισα που εριξα κολλαγε και αυτο υπαρχει σε πολλα κινητα που δεν αντεχουν αντιθετος βιντεο τραβα με 480 που παιζει κανονικα.... καλημερα. υπαρχει περιπτωση να δυναμωσουμε την ενταση του ηχειου σε official Β928. αν ναι και πως? thanks :) Τσεκαρε το volume+ ακριβως οπως το γραφω εδω γιατι εχει πολλα!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΟΡΑΝΕ HORSEMAGEDDON ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ATMEL ΟΘΟΝΗ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ICS+ Κατεβαστε αυτο το clockworkmod backup ... http://www.mediafire.com/?p820901g53gjoha Βαλτε το στη καρτα σας , στο φακελο , clockworkmod/backup/2012...... Και καντε το , restore , απο recovery ( αμα θελετε προαιρετικα να κανετε και τα wipes δεν θα υπαρχει προβλημα ). Ειναι το backup απο το τελευταιο Horsemageddon . Ευχαριστω τον tzivas31 , που το δοκιμασε και το χρησιμοποιει αυτη τη στιγμη χωρις κανενα προβλημα και χωρις πρασινες φωτο .... Ευχαριστω επισης τον φιλο μου , Αρη , που εχει το μοναδικο τηλ... με atmel που δουλευει η καμερα ics+ κανονικα , και ετσι απ'αυτο το backup δινει λυση και για τους υπολοιπους με atmel. ΠΑΚΕΤΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Κατεβαστε και οσοι θελετε μερικες paid εφαρμογες , εχω μεσα και το τελευταιο update του Ηolo launcher plus v1.2.6 , και αρκετες εφαρμογες και αλλους launchers. κατεβασμα εδω ... http://www.mediafire.com/?o1brjct8czz1yep Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Τσεκαρε το volume+ ακριβως οπως το γραφω εδω γιατι εχει πολλα!! σε ευχαριστω,πραγματικα εκανα δουλεια! ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Εγω το εχω για να βγαζω γουστα πανω του φλασαρισματα ρομ πειραγματα ρομ . αυτο δεν ειναι τηλεφωνο αλλα παιχνιδι,καλως λοιπον το πηρες προσωπικα b572 σταθερα,καλυτερη δεν εχω βρει,εκτος του kalo αλλα σταματησε και αυτος και γυρισα σε αυτην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 ΑΛΛΑΓΕΣ FONTS ( ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ ) Οποιος θελει να αλλαζει fonts στη συσκευη του ΧΩΡΙΣ τη βοηθεια καποιας εφαρμογης , ειναι πολυ ευκολο να τ'αλλαζετε μονοι σας. Tα fonts ειναι στο , system/fonts Κατεβαζουμε οτι fonts θελουμε απο το google ( κανουμε αναζητηση για "free fonts download" ) . Για ν'αλλαξουμε τα fonts του συστηματος , απλα μετονομαζουμε τα fonts που κατεβασαμε σε , "Droidsans.ttf" και τ'αντικαθιστουμε με το υπαρχον στο system/fonts , δινουμε permissions ( Γ ) ( rw-r--r--) , reboot και ετοιμοι. Για ν'αλλαξουμε τα fonts στο ρολοι του lockscreen , μετονομαζουμε τα fonts που θελουμε σε "Clockopia.ttf" , και αντικαθιστουμε με το υπαρχον , δινουμε permissions και ετοιμο ( για να δειτε την αλλαγη στο ρολοι του lockscreen δεν χρειαζεται reboot , γινεται κατευθειαν η αλλαγη ). Παιξτε και λιγο με τα fonts οσοι θελετε. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 αυτο δεν ειναι τηλεφωνο αλλα παιχνιδι,καλως λοιπον το πηρες προσωπικα b572 σταθερα,καλυτερη δεν εχω βρει,εκτος του kalo αλλα σταματησε και αυτος και γυρισα σε αυτην. Αυτό το λες γιατί δεν έχεις δοκιμάσει την ελληνική Β521 :D. Δυστυχώς δεν είναι πουθενά διαθέσιμη για κατέβασμα, μόνο η αντιπροσωπεία την έχει (αυτοί μου την πέρασαν μετά την επισκευή). Δεν έχει τα προβλήματα της 572 (με αναγνώριση κλήσης, πληκτρολόγιο κτλπ). Μην ξεχνάς οτι η 572 είναι για τα κινητά που κυκλοφορούν στην Κίνα. Να σου πω όμως ότι και αυτή την βαρέθηκα και έβαλα πάλι την ICS με ξεκλείδωμα fps (γούστα είναι αυτά..μην το ψάχνεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 και γω παλι μετα απο κατι βολτες σε miui,cm και λοιπα παλι σε kalo κατεληξα..Ολες θεματα εχουν.Αφου σκεφτομαι ιανουαριο που ανανεωνω συμβολαιο να παρω κατι αλλο οτι να ναι τουλαχιστον να εχει υποστηριξη.Το χω το τηλ 8 μηνες και πανω απο μια βδομαδα δεν εχει μεινει ησυχο με σεταρισμενα τα παντα και να δουλευουν ολα.Παλι kalo λοιπον και δε γ@μιετ@ι,jellybean στο επομενο τηλεφωνο..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Αυτό το λες γιατί δεν έχεις δοκιμάσει την ελληνική Β521 :D. Δυστυχώς δεν είναι πουθενά διαθέσιμη για κατέβασμα, μόνο η αντιπροσωπεία την έχει (αυτοί μου την πέρασαν μετά την επισκευή). δεν το εχεις ψαξεις καλα το θεμα:D Β521 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 δεν το εχεις ψαξεις καλα το θεμα:D Β521 Αμ δε. Την ξέρω αυτή. Αυτή είναι η global 521. Υπάρχει και 521 greek build για τα ελληνικά κινητά αλλά την έχει μόνο η αντιπροσωπεία. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 και ποια η διαφορα;; απο το Αγγλικο σαιτ ειναι,δεν ειναι απο το κινεζικο νομιζεις οτι η αντιπροσωπεια εδω εφτιαξε ρομ ειδικη για τα ελληνικα κινητα δεν νομιζω,απλα μπορει να της εβαλε κατι το ελληνικο.......... αλλωστε δεν εχω κανενα προβλημα με την b572 που αναφερεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 και ποια η διαφορα;; απο το Αγγλικο σαιτ ειναι,δεν ειναι απο το κινεζικο νομιζεις οτι η αντιπροσωπεια εδω εφτιαξε ρομ ειδικη για τα ελληνικα κινητα δεν νομιζω,απλα μπορει να της εβαλε κατι το ελληνικο.......... αλλωστε δεν εχω κανενα προβλημα με την b572 που αναφερεις Ναί, είναι το λεγόμενο localization. Όπως και η εργοστασιακή 2.2.2 που φοράγαμε έτσι και η 2.3.5 που έχει η αντιπροσωπεία μας είναι country specific και στο build number έγραφε GR. Έχει προεγκατεστημένο το ίδιο πληκτρολόγιο που είχαμε και στην 2.2.2 το touchpal με ελληνικά (γιατί η 521 global και 572 δεν έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο) και δεν έχει και το πρόβλημα που είχε η 572 με την αναγνώριση κλήσης (στην 572 αν ενας αριθμός ήταν αποθηκευμένος ΧΩΡΙΣ το +30 μπροστά τότε αν σε έπαιρνε αυτός ο αρθιμός δεν εμφάνιζε το όνομά του αλλά το νούμερο μόνο). Ενδεχομένως να έχει και άλλες διαφορές (π.χ. ρυθμίσεις gps για Ευρώπη) αλλά δεν έκατσα να το ψάξω παραπάνω. Είδα πάντως στις πληροφορίες του κινητού ότι ήταν ειδικό build για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Ναί, είναι το λεγόμενο localization. Όπως και η εργοστασιακή 2.2.2 που φοράγαμε έτσι και η 2.3.5 που έχει η αντιπροσωπεία μας είναι country specific και στο build number έγραφε GR. Έχει προεγκατεστημένο το ίδιο πληκτρολόγιο που είχαμε και στην 2.2.2 το touchpal με ελληνικά (γιατί η 521 global και 572 δεν έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο) και δεν έχει και το πρόβλημα που είχε η 572 με την αναγνώριση κλήσης (στην 572 αν ενας αριθμός ήταν αποθηκευμένος ΧΩΡΙΣ το +30 μπροστά τότε αν σε έπαιρνε αυτός ο αρθιμός δεν εμφάνιζε το όνομά του αλλά το νούμερο μόνο). Ενδεχομένως να έχει και άλλες διαφορές (π.χ. ρυθμίσεις gps για Ευρώπη) αλλά δεν έκατσα να το ψάξω παραπάνω. Είδα πάντως στις πληροφορίες του κινητού ότι ήταν ειδικό build για Ελλάδα. για καποιο παραξενο λογο δεν ειχα ποτε αυτο το προβλημα εκτος 2.2 τα touchpal το βρισκεις και το περνας τεσπα,σου εκανα την χαρη και την περασα,αντε να δουμε πως θα παει εκει που εχω εγω προβλημα ειναι ο φορτιστης που @@@@@**&&^%%$#@@ με το φορτιστη του 845 η απο laptop ολα ειναι μια χαρα,δεν σταματαει στο 86% root πως εκανες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 για καποιο παραξενο λογο δεν ειχα ποτε αυτο το προβλημα εκτος 2.2 τα touchpal το βρισκεις και το περνας τεσπα,σου εκανα την χαρη και την περασα,αντε να δουμε πως θα παει εκει που εχω εγω προβλημα ειναι ο φορτιστης που @@@@@**&&^%%$#@@ με το φορτιστη του 845 η απο laptop ολα ειναι μια χαρα,δεν σταματαει στο 86% root πως εκανες;;; Το ξέρω βρε ότι το touchpal μπορείς να το βρείς και να το εγκαταστήσεις εκ των υστέρων,αυτό είχα κάνει κι εγώ όταν δοκίμασα πρώτη φορά την κινέζικη 572, απλά σου είπα ότι η 521 που μου πέρασαν στην Arvato είναι greek build και το έχει προεγκατεστημένο για διευκόλυνση όλων (και δεν ξέρω τι άλλες διαφορές μπορεί να έχει ακόμα σε σχέση με την global 521) Σχετικά με αυτή που πέρασες τώρα, εννοείς πέρασες την 521 global (γιατί την GR την έχει μόνο η Arvato). Root δεν έκανα..δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου. Κράτησα απλά ενα backup και αναβάθμισα μετά σε ICS. Το "πρόβλημα" με τη φόρτιση που λες το είχα με ΟΛΕΣ τις rom ΕΚΤΟΣ από την εργοστασιακή 2.2. Δεν ξέρω από που προέρχεται αυτό που "κολάει" η ένδειξη φόρτισης αλλά αν το αφήσω να συνεχίζει να φορτίζει ολοκληρώνεται μετά στο 100% απλά σκαλώνει για λίγο εκεί. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Τις εφαρμογες πρεπει να τις ξαναβαλεις. Η μπαταρια ειναι αναλογα με τη χρηση , εσυ θα μου πεις πως θα παει . Ελπιζω οτι δεν θα'χεις προβληματα πλεον.gkalen σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου!ηθελανα σε ρωτησω εαν αξιζει να περασω την σαντουιτσ απο την 2.2 2 που ειμαι τωρα? θα κανει το κηνητο καλητερο?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 gkalen σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου!ηθελανα σε ρωτησω εαν αξιζει να περασω την σαντουιτσ απο την 2.2 2 που ειμαι τωρα? θα κανει το κηνητο καλητερο?:) Θα ηταν καλυτερο αν ηταν μια σταθερη ρομ και ειχαμε devs για να κανουν τη βασικη δουλεια ( κερνελ ). Αλλα επειδη αυτη η συζητηση ειναι καθαρα υποκειμενικη γιατι καθε χρηστης εχει τη δικια του φιλοσοφια , δεν βγαζουμε ακρη. Η γνωμη μου λοιπον ( και μονο δικια μου ) , ειναι οτι δεν αξιζει η ics , οχι μονο στο δικο μας κινητο , αλλα και σε αλλα ( στο δικο μας , ακομα χειροτερα ). Αν μιλας βεβαια για official ics , ενω εχεις ηδη δοκιμασει το Ηorse , τοτε θα ριξεις κλαμα. Αν ομως εισαι απο τους χρηστες που θελουν να δοκιμαζουν πραγματα , τοτε να την βαλεις την gb και την ics και κρινε μονος σου . Εγω παντως σ'αυτη τη συσκευη δεν παω αλλου , οταν παρω αλλη συσκευη , θα δουμε. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 gkalen σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου!ηθελανα σε ρωτησω εαν αξιζει να περασω την σαντουιτσ απο την 2.2 2 που ειμαι τωρα? θα κανει το κηνητο καλητερο?:) καταρχας για να πας σε ics απο 2.2 θα πρεπει πρωτα να περασεις 2.3 και μετα την ics αλλα αν διαβασεις τις 5 τελευταιες σελιδες του φορουμ θα δεις οτι με ics εχουν πολλα θεματα ακομα. αν δεν εχεις περασει ακομα μιας και εισαι στη 2.2 περνα οπωσδηποτε horsemageddon που την εχει φτιαξει ο γκαλεν και κανει το κινητο αγνωριστο και πληρες λειτουργικο Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Θα ηταν καλυτερο αν ηταν μια σταθερη ρομ και ειχαμε devs για να κανουν τη βασικη δουλεια ( κερνελ ). Αλλα επειδη αυτη η συζητηση ειναι καθαρα υποκειμενικη γιατι καθε χρηστης εχει τη δικια του φιλοσοφια , δεν βγαζουμε ακρη. Η γνωμη μου λοιπον ( και μονο δικια μου ) , ειναι οτι δεν αξιζει η ics , οχι μονο στο δικο μας κινητο , αλλα και σε αλλα ( στο δικο μας , ακομα χειροτερα ). Αν μιλας βεβαια για official ics , ενω εχεις ηδη δοκιμασει το Ηorse , τοτε θα ριξεις κλαμα. Αν ομως εισαι απο τους χρηστες που θελουν να δοκιμαζουν πραγματα , τοτε να την βαλεις την gb και την ics και κρινε μονος σου . Εγω παντως σ'αυτη τη συσκευη δεν παω αλλου , οταν παρω αλλη συσκευη , θα δουμε. σε ευχαριστω και παλι,θα μεινω στη horse γιατι εμπειστευομαι!:happy:σε ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) σε ευχαριστω και παλι,θα μεινω στη horse γιατι εμπειστευομαι!:happy:σε ευχαριστω και παλι! Δεν ειναι θεμα εμπιστοσυνης , ειναι θεμα προσωπικο . Επεσες και στη περιπτωση που δεν ειμαι και καθολου φαν της ics ( και ρωτας εμενα για ics.. :lol: ). Ειμαι φαν της miui ( πρωτα απ'ολα ) ,και cm7 και jellybean , αλλα και παλι αν υπηρχε μια miui που δουλευε χωρις προβληματα αλλα δεν ειχε ραδιοφωνο , τοτε δεν θα την εβαζα γιατι πανω απ'ολα ειμαι φαν της λειτουργικοτητας σε ολα ( μονο το tvout θα αφηνα για miui αλλα το ραδιο με τιποτα ). Αλλος δεν ενδιαφερεται για τετοια πραγματα και θελει αλλα , γι'αυτο λεω οτι ειναι καθαρα προσωπικο το θεμα. Επρεπε να ρωταγες κανεναν αλλο φιλο για τετοια θεματα ...:) Βασικο και αυτο που λεει ο tzivas , οτι πρωτα θελει gb και μετα ics απο την 2.2 Χαιρομαι παντως που δεν ακουω να εχεις προβληματα πλεον , γιατι με αυτα που ελεγες για το προβλημα σου με το σημα σου , νομιζα οτι ισως δεν λυνοταν με το φλασαρισμα ρομ αλλα ηθελες το service. Αλλα αφου δεν λες κατι τωρα πια , μαλλον λυθηκε το θεμα σου. @tzivas Αμα θες να σου στειλω και τους αλλους θανασακηδες που εχω φτιαξει , να τους εχεις ν'αλλαζεις αμα θες ? Edited November 5, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 @tzivas Αμα θες να σου στειλω και τους αλλους θανασακηδες που εχω φτιαξει , να τους εχεις ν'αλλαζεις αμα θες ? τι εγινε δεν εχεις στα σκαρια νεα ρομ και θελεις κατι να κανεις ετσι?ευπροσδεκτα οτι στειλεις Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 καλισπερα πεδια...τηα ιθελα καπια γνομι απο εσας...εδω κ αρκετους μινες ειμαι με τιν aurora 2...δεν εχω κανενα προβλιμα ειμαι πολι ευχαριστιμενος...απλα θα ιθελα να μου πει καπιος επιδι εχω βαρεθι τιν ROM λεω να αλαξω..υπαρχει καμια καλι MIUI? να δουλευι καλα...δεν με νιαζει αν θα εχει ραδιοφονο..ή αν εχι βγει jelly bean αξιοπιστι...ευχαριστω πολι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδια απο ICS (Pika) για να παω σε Horsemaggedon τι βηματα πρεπει να ακολουθησω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Εγω το εχω για να βγαζω γουστα πανω του φλασαρισματα ρομ πειραγματα ρομ και δεν ξερω και εγω τη ειναι μια τρυχα απο το να μην πω τη σε σχεση με το iOS αλλα το iOS ειναι εντελος κλειστο λειτουργικο εγω πιστευω με το nexus οταν το παρω θα δω πραγματικα πως πρεπει να ειναι το android γιατι για εκει φτιαχνετε οπως και το iOS αν ηταν ανοιχτο στο iphone θα δουλευε κανονικα... Μεχρι την 1.5.2 ειναι βασισμενη στην cm10 η 1.5.3 ειναι με βαση την τελευταια shendu που εχει καποια φιξ δεν ξερω ομως τι ακριβως γιατι ο ivan δεν μας εδωσε στο group changelog...anyway ομως ποτε δεν ειχα προβλημα με οτι κιαν ειπες..μουσικη ηχους τα εβλεπε ολα και τα mp3! Δεν εβαλα OTA στην τελευταια γιατι δεν εχω σκοπο να την παω παραπανω και δεν ηταν αρχικα να βγει γιατι ειναι closed beta αλλα μην το πειτε πουθενα! ;) το video δεν θα φτιαχτει μην περιμενετε δεν μπορει το κιν να παρει 720p video δεν αντεχει...ακομα και τα birtrate του στα μισα που εριξα κολλαγε και αυτο υπαρχει σε πολλα κινητα που δεν αντεχουν αντιθετος βιντεο τραβα με 480 που παιζει κανονικα.... Τσεκαρε το volume+ ακριβως οπως το γραφω εδω γιατι εχει πολλα!! Pica τί γίνεται τελικά με το 3g??...ακόμα τίποτα ..Είμαι με Wind και 3g πιάνει σε ελάχιστες περιοχές...Δηλαδή στην ουσία δε δουλεύει..Τελικά είναι τόσο δύσκολο??.Έχω την τελευταία αναβάθμισή σου..1.5.4 Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 1.5.4 διορθωθηκε το 720p. Ωραιος ο Pika... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) Παιδια απο ICS (Pika) για να παω σε Horsemaggedon τι βηματα πρεπει να ακολουθησω ? Πρεπει πρωτα να περασεις ενα step 2 , απο οποιαδηποτε official gb , και μετα να κατεβεις σε froyo για να φλασαρεις σωστα το horsemageddon. Θα προτεινα ομως να το φλασαρεις οπως εισαι , θα εχεις καποια προβληματα ( ισως χασεις το imei σου ) , αλλα τουλαχιστον μπορεις να δεις πως παει και μετα αποφασιζεις αν θα κανεις downgrade . Για το πως κατεβαινουμε σε froyo απο gb , ριξε μια ματια εδω ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343712 Εχει φτιαξει οδηγο ο tzivas31. Edited November 5, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) Παιδια υπαρχει κανενας αλλος τροπος για να σταματησω το Google Play να ανοιγει και να τρεχει οποτε θελει εκτος του freeze απο το Titanium? Βρησκει τις σπασμενες εφαρμογες και δε σε αφηνει να τις χρησιμοποιησεις. Πριν το update του Google Play, οταν ηταν στην εκδοση 3.5.16 ας πουμε, δε γινοταν αυτο. Edited November 5, 2012 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts