gkalen Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) οχι δεν παιζει κατι τετοιο 3gb ελευθερα εχω δοκιμασα τωρα τσεκαρωντας στο backup να κανει backup και το boot και το cache ξεκινησε να κανει το boot backup αλλά οταν εφτασε στο system εκει κολλησε και δεν προχωρησε και πεταξε παλι το μηνυμα backup failed Εκανες reboot recovery ??? Εγω παντως οτι backup πηρα το εκανα με 5.0.2.7 recovery .. Δεν πηρα backup καθολου με twrp και δεν ξερω αν ειχε καποιο θεμα. @ moihack Τωρα πια το downgrade - upgrade ειναι παιχνιδι , δεν ζοριζεται κανεις πλεον με κουμπια και γινονται ολα ρολοι , οποτε μην ανησυχεις , ας δοκιμασουν κι αλλοι . Το πιο χρονοβορο ειναι το upgrade επειδη κανεις 4 στεπ , το downgrade ειναι 10 λεπτα υποθεση. Βεβαια αυτο αν θυμαμαι καλα το κανουμε εμεις στο myphone , για το xda δεν ειμαι σιγουρος αν το'χουμε αναφερει. Edited April 28, 2014 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) την εβαλα και γω,ακομα δεν εχω βαλει ουτε μια εφαρμογη,σε 1-2 μερες το review..!Συγχαρητηρια παντως moihack για την δουλεια σου καθως και για το ειλικρινεστατο αν και αρκετο σκληρο αυτο-review σου..!Για το θεμα της ram πρεπει καποιος να ειναι πολυ αφελης η μαλλον ασχετος αν προσδοκει οτι με μια custom rom το τηλ του θα συμπεριφερεται σα να εχει 2gb ram απο 512..!Eδω μασαγε οταν το ειχαμε παρει πριν 2 χρονια που ηταν και οι εφαρμογες πιο ελαφριες..Θελει μετρο και greenify και ειναι και πολυ θετικο που εχει ενσωματωμενη λειτουργια οπως το aυtostarts,μπορω να πω οτι θα δουλευει και καλυτερα απο gingerbread το θεμα της μνημης.Ειδα και κατι επιλογες καινουργιες για την μνημη μεσα στο performance settings Το θεμα του ηχου αν φτιαχνοταν λιγο ακομα θα ηταν πολυ καλα.Δεν ειναι gingerbread αλλα δεν ειναι σιγουρα και σαν τα σκουπιδια jb που κυκλοφορουσαν στο xda.Tα τηλεφωνα σου τα κανεις παντως χωρις να βριζεις,μια διαφορα βεβαια την ενιωσα μετα απο τοσους μηνες με την cm7! Η οποια παρεπιπτοντος δουλευε ακομα μια χαρα μεχρι σημερα που την αλλαξα,καμια αλλη rom που εχω βαλει δεν αντεξε πανω απο μηνα χωρις να γονατισει.Και για αυτην λοιπον σου αξιζουν τα respect! Edited April 28, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Παιδια εκανα downgrade σε MUIU οπως περιγραφετε βαζοντας την BACKto ice αλλα το τηλεφωνο μενει κολλημενο στο λογοτυπο του android Λετε να τα φτυσε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 ενα γρηγορο bug που βρηκα στην cm11 ειναι οτι το εικονιδιο των data στο σημα (status bar) μενει κολλημενο με το σηματακι ''R'' πανω απο τις γραμμες του σηματος και δεν εμφανιζει το ''E'' για 2g η το ''Η'' για 3g αντιστοιχα.Επισης δεν εμφανιζει τα βελακια διπλα απο το σημα που δειχνουν αν υπαρχει εκεινη τη στιγμη upload η download δεδομενων εν εξελιξη (Το ''R'' το εχω γιατι ειμαι στην Q πλεον που δουλευει μεσω roaming απο την wind και το θελει συνεχεια ενεργοποιημενο για να εχεις internet μεσω κινητης) Αρκετα σημαντικο bug για μενα,γιατι δεν μπορεις να ξερεις ουτε καν αν εισαι με ανοιχτο data η οχι ουτε αν υπαρχει ροη δεδομενων.Το προβλημα υπαρχει αντιστοιχα και στο αντιστοιχο tile στα notifications,και εκει εμφανιζεται μονο το ''R''.Στην cm7 δουλευαν αψογα τα εικονιδια (παλι με roaming ημουνα) Ελπιζω να φτιαχνεται ευκολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 και σε εμενα δεν κραταει το overclock ουτε καν 1400Mhz σε σχεση απο crysisltu η με την προηγουμενη εκδοση του moihack αλλα ειχα προβλημα με την καμερα αυτο προς ωρας... την βλεπω πολυ σβελτη σε σχεση με της υπολοιπες! τα υπολοιπα στην πορεια....!!!:D Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 ενα αλλο σοβαρο θεμα που ειχα ηταν οτι σε καποια φαση εχασε το root η συσκευη και ενω ο superuser ελεγε οτι εχουν δωθει δικαιωμα στην ταδε εφαρμογη,η εφαρμογη δεν ειχε προσβαση root.To χειροτερο ειναι οτι μετα απο λιγο πηγα να κανω restart μηπως και εχει φαει κανενα κολλημα και εγινε κατι σαν επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,αλλα οχι ακριβως.Δηλαδη μου εβαλε ολα τα default εικονιδια στο desktop αλλα στο drawer δεν ειχε σβησει τις εφαρμογες μου.Βεβαια δεν προλαβα να δω αν οντως δεν τις ειχε σβησει η τις ειχε σβησει και ειχαν μεινει μονο τα εικονιδια γιατι το κινητο μπηκε σε bootloop.Bootαρε και μoλις φορτωνε το desktop και τα widgets ξαναεκανε boot. Mετα μπηκα recovery για να ξαναφλασαρω και στην recovery μου ειπε οτι το κινητο δεν εχει root και αν θελω να μου το rootαρει.Παταω οκ και ξαναφλασαρω τωρα. Ελπιζω να ηταν κατι τυχαιο,θα ενημερωσω.Παντως ο ηχος κλησης τελικα ειναι ενταξει,καταλαβαινεις διαφορα μονο αν μιλησεις σε πολυ ησυχο δωματιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Εγω αυτο που εχω προσεξει απο χθες το βραδυ που την εχω,ειναι οτι στις κλησεις(ειτε εισερχομενες ειτε εξερχομενες) σε καποιες απ αυτες, που ειχα περα απ το γυαλοχαρτο που ακουγεται στο καπακι,ειναι κι ενας μικρος βομβος που υπαρχει κι οτι ακουγα και τον εαυτο μου στη συνομιλια.Ο ηχος κλησης ειναι οντως λιγο πιο δυνατος απ την προηγουμενη βερσιον,αλλα η ποιοτητα ειναι κακη.Επισης παρ οτι ο λογαριασμος ειναι συγχρονισμενος,στο gmail δεν εχω ειδοποιησεις μηνυματων.Πρεπει να το ανοιξω για να δω αν εχω μηνυματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Παιδια εκανα downgrade σε MUIU οπως περιγραφετε βαζοντας την BACKto ice αλλα το τηλεφωνο μενει κολλημενο στο λογοτυπο του android Λετε να τα φτυσε ? Οχι , αλλιως θα ηταν νεκρο. Εισαι σιγουρος οτι εβαλες το στεπ2 της GB ,και το μετονομασες σε UPDATE.APP ??? Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Εγω αυτο που εχω προσεξει απο χθες το βραδυ που την εχω,ειναι οτι στις κλησεις(ειτε εισερχομενες ειτε εξερχομενες) σε καποιες απ αυτες, που ειχα περα απ το γυαλοχαρτο που ακουγεται στο καπακι,ειναι κι ενας μικρος βομβος που υπαρχει κι οτι ακουγα και τον εαυτο μου στη συνομιλια.Ο ηχος κλησης ειναι οντως λιγο πιο δυνατος απ την προηγουμενη βερσιον,αλλα η ποιοτητα ειναι κακη.Επισης παρ οτι ο λογαριασμος ειναι συγχρονισμενος,στο gmail δεν εχω ειδοποιησεις μηνυματων.Πρεπει να το ανοιξω για να δω αν εχω μηνυματα. εγω παλι δεν εχω αυτον τον θορυβο απο γυαλοχαρτο,μονο λιγο θορυβο συνεχομενο,αυτον που ειχαν οι jb δηλαδη αλλα αρκετα λιγοτερο. σε συνεχεια του προηγουμενου post μου:Tο θεμα μου εμενα τωρα ειναι οτι κατι δεν παει καλα με τα wipes απο το twrp.Δηλαδη σαν να μην κανει format system η σαν να μην το κανει καλα.Φλασαρα 1-2 φορες και μολις παω να δωσω τον λογαριασμο google στις εισαγωγικες ρυθμισεις μου βγαζει μυνημα οτι καποια process κρασαρε και μετα αφου τελειωσω τις ρυθμισεις αντι για το desktop μου βγαζει μαυρη οθονη και πρεπει να κανω reboot για να δω τον launcher.Επισης μου βγαζει 1-2 ακομα ''...stopped working''.Aυτο δεν ειναι normal γιατι την πρωτη φορα που εβαλα την rom δεν ειχα τετοια θεματα.Καποια μ@λακια γινεται με το twrp,δε νομιζω οτι δουλευει σωστα.Τωρα θα πρεπει η να αλλαξω το twrp η να βαλω official gb και να ξανανεβω..Θα τσεκαρω πιο μετα γιατι κουραστηκα τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 εγω παλι δεν εχω αυτον τον θορυβο απο γυαλοχαρτο,μονο λιγο θορυβο συνεχομενο,αυτον που ειχαν οι jb δηλαδη αλλα αρκετα λιγοτερο. σε συνεχεια του προηγουμενου post μου:Tο θεμα μου εμενα τωρα ειναι οτι κατι δεν παει καλα με τα wipes απο το twrp.Δηλαδη σαν να μην κανει format system η σαν να μην το κανει καλα.Φλασαρα 1-2 φορες και μολις παω να δωσω τον λογαριασμο google στις εισαγωγικες ρυθμισεις μου βγαζει μυνημα οτι καποια process κρασαρε και μετα αφου τελειωσω τις ρυθμισεις αντι για το desktop μου βγαζει μαυρη οθονη και πρεπει να κανω reboot για να δω τον launcher.Επισης μου βγαζει 1-2 ακομα ''...stopped working''.Aυτο δεν ειναι normal γιατι την πρωτη φορα που εβαλα την rom δεν ειχα τετοια θεματα.Καποια μ@λακια γινεται με το twrp,δε νομιζω οτι δουλευει σωστα.Τωρα θα πρεπει η να αλλαξω το twrp η να βαλω official gb και να ξανανεβω..Θα τσεκαρω πιο μετα γιατι κουραστηκα τωρα Οταν λεω γυαλοχαρτο εννοω το συρσιμο στα καπακι με τα δακτυλα.Αυτο το εχουν ολοι.Για το recovery αν θελεις βαλε του Ιβαν.Εγω μ αυτο εχω φλασαρει και Backtoice και του Moihack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Καταρχας ευχαριστω πολυ για την προθυμια για φλασαρισμα και το feedback ακομα και μετα το "φαρμακερο" review μου :P Λοιπον θα σας παρω ολους με τη σειρα ποσταρισματος: @azuli Σε μενα τα εικονιδια Ε και Η υπαρχουν κανονικα (cosmote what's up εχω). Τα βελακια δεν υπαρχουν ουτε σε μενα, αλλα αυτο δεν πρεπει να ναι bug απο δικιας μου μεριας, ισως βασικα να μην ειναι καν bug. Τα βελακια λογικα ηταν εικονιδια μεσα στο SystemUI.apk (υπευθυνο apk για την status bar) και λογικα αν υπηρχε κινηση δεδομενων τα εκανε draw στην status bar. Ισως ο κωδικας αυτος και τα εικονιδια να μην υπαρχουν ακομα ή να μην μπουν ποτε στην CM11. Τωρα αν απο καποιο αλλο κινητο με CM11 εχεις screenshot που φαινονται τα βελακια κτλ οκ να το ψαξω και αυτο. Για αυτο με το root δεν εχω ιδεα. Χρησιμοποιησες κανα περιεργο app που θελει root ή εκανες κανα extra wipe απο twrp αφου φλασαρες και εγινε αυτο ; Εδω με seeder που θελει root ολα κανονικα. Αυτο που επαθες ηταν ο trebuchet να φαει clear cache (δεν ξερω γιατι μην με ρωτας :P). Αυτο που λες με το σκαλωμα οταν δινεις gmail στον αρχικο wizard (provision) το χω παθει και γω σε μια απο τις δοκιμες μου. Δεν ξερω γιατι. Θα μπορουσε να ειναι λογω των πετσοκομμενων gapps και να μην βρισκει κατι που θελει εκεινη την ωρα. Για αυτο παντα περναω το gmail αφοτου δω τον launcher κανονικα απλα πατωντας το εικονιδιο του play store. Εγω παντως ειμαι με twrp. @ddesign Καλη παρατηρηση αυτο με το OC που δεν το κρατησε. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι θεμα κερνελ απο αυτα που ειχα αλλαξει στο frequency table...ειναι που ξερω τι κανω πανω απ'ολα :p Φτιαχνεται ευκολα αυτο. Τωρα ποτε θα ανεβασω fix δεν ξερω. Με την καμερα τι προβλημα ειχες ; Μπορεις να πεις λιγο πιο αναλυτικα; @petros1969 Η ποιοτητα της κλησης ειναι απαραδεκτη εγω συμφωνω μαζι σου. Απορω πως την βρισκει αξιοπρεπη ο azuli :p Με το gmail δυο πιθανα πραγματα που προκαλουν το προβλημα σου μπορω να σκεφτω. 1) Το κινητο το διωχνει απο τη μνημη τελειως (ουτε καν cached) οποτε δεν κανει update για να δει αν εχεις νεα μηνυματα 2) Τα gapps που ειναι πετσοκομμενα. Εγω υποψιαζομαι την πρωτη περιπτωση παντως. Αν θες ελεγχε τακτικα ποιες εφαρμογες τρεχουν πηγαινοντας Settings/Apps/Running εχοντας ανοιγμενο μονο gmail σαν app και αφηνοντας το κινητο ησυχο μετα απο reboot. Recovery Ivan ουτε για αστειο. Στο δικο μου κινητο τουλαχιστον προκαλει απιστευτα προβληματα. Αλλα αφου δουλευει σε σενα δεκτο. Αυτα απο μενα για την ωρα. edit: Επισης κατα που ξεχασα να αναφερω, κατι που ειναι διαφορετικο απο τα προηγουμενα builds ειναι οτι το κιν πλεον παιρνει MAC για το wifi απο το board οπως πρεπει κανονικα. Ή ετσι νομιζω δηλαδη. Παντως δεν ειναι πια 90:00:00:00:00:00 Edited April 29, 2014 by Moihack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 θα δοκιμασω να το ξαναστησω μια γιατι και γω εχω αμφιβολια αν εφταιγε η rom και οχι κατι αλλο.Ισως εφταιγε το lbe που βαζω παντα για να διαχειριζεται τα δικαιωματα,μπορει να κανει κανα conflict με τον superuser της cm.O οποιος πλεον ειναι ενσωματωμενος με την cm απ οτι καταλαβα?Τον βλεπω και στα settings οποτε κατι τετοιο καταλαβαινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 θα δοκιμασω να το ξαναστησω μια γιατι και γω εχω αμφιβολια αν εφταιγε η rom και οχι κατι αλλο.Ισως εφταιγε το lbe που βαζω παντα για να διαχειριζεται τα δικαιωματα,μπορει να κανει κανα conflict με τον superuser της cm.O οποιος πλεον ειναι ενσωματωμενος με την cm απ οτι καταλαβα?Τον βλεπω και στα settings οποτε κατι τετοιο καταλαβαινω Εεε πες το ρε συ :P Το LBE εχει να παρει update στο Play Store απο 6 Μαρτίου 2012. Εχει αλλαξει το μισο android API απο τοτε. Οχι, το superuser.apk ειναι ξεχωριστο παλι απλα προσθεσαν το app στα settings μεσα (λιγο πολυ οπως ηταν το cmparts.apk στην cm7 - δεν το βλεπες στο menu αλλα υπηρχε σαν επιλογη στα settings) Γενικα αν πατησεις το privacy στα settings και μετα πανω δεξια πας advanced σε βγαζει στο App Ops και εκει εχεις πολλες extra επιλογες και δεν χρειαζεσαι ετσι το LBE. Αν παλι ψαχνεις κατι για να μπλοκαρεις τα permissions οπως εγω συνηθως και δεν σε βολεψε το privacy menu και το App Ops τοτε προτεινω το xprivacy module στο xposed framework που δουλευει μεχρι και πισω στην gingerbread (να ναι καλα ο τυπος που το κανε backport) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Εεε πες το ρε συ :P Το LBE εχει να παρει update στο Play Store απο 6 Μαρτίου 2012. Εχει αλλαξει το μισο android API απο τοτε. Οχι, το superuser.apk ειναι ξεχωριστο παλι απλα προσθεσαν το app στα settings μεσα (λιγο πολυ οπως ηταν το cmparts.apk στην cm7 - δεν το βλεπες στο menu αλλα υπηρχε σαν επιλογη στα settings) Γενικα αν πατησεις το privacy στα settings και μετα πανω δεξια πας advanced σε βγαζει στο App Ops και εκει εχεις πολλες extra επιλογες και δεν χρειαζεσαι ετσι το LBE. Αν παλι ψαχνεις κατι για να μπλοκαρεις τα permissions οπως εγω συνηθως και δεν σε βολεψε το privacy menu και το App Ops τοτε προτεινω το xprivacy module στο xposed framework που δουλευει μεχρι και πισω στην gingerbread (να ναι καλα ο τυπος που το κανε backport) ναι δεν παιρνει στο Play store αλλα υπαρχει πολυ τακτικο υpdate στην σελιδα του μεταφρασμενου app στο xda.Βασικα με βολευει παρα πολυ,παντα εβγαζα το superuser και χρησιμοποιουσα αυτο γιατι μπορεις να ελεγξεις τα παντα.Το module αυτο θα το τσεκαρω παντως.Οποτε μπορεις να κανεις απεγκατασταση το superuser απο την cm11?Δεν το ειδα στα system apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Θα μπορουσε να ειναι λογω των πετσοκομμενων gapps Καλη παρατηρηση αυτο με το OC που δεν το κρατησε. @petros1969 Η ποιοτητα της κλησης ειναι απαραδεκτη εγω συμφωνω μαζι σου. Απορω πως την βρισκει αξιοπρεπη ο azuli :p Με το gmail δυο πιθανα πραγματα που προκαλουν το προβλημα σου μπορω να σκεφτω. MAC: δεν ειναι πια 90:00:00:00:00:00 λοιπον εχουμε και λεμε εφαγα απανωτα reboots μεχρι να αναβαθμιστει το play store σε 4.6.17? η ποιοτητα κλησης ειναι απλα απαραδεκτη,δεν εχω ομως σουρσιμο οπως πριν η δεν παρατηρησα,λιγο δυσκολο γιατι ηταν εντονο OC δεν κραταει οχι δεν ειναι πλεον 90:00:00:00:00:00 προβληματα δεν εχω με twrp μηνυματα media stop working δεν εχω πλεον παντα κανω διπλα wipes πριν την φλασαρω βεβαια Edited April 29, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) τα εικονιδια που λεω ειναι αυτα διπλα απο το εικονιδιο του wifi --> http://cdn.androidpolice.com/wp-content/uploads/2013/11/nexusae0_ii.jpg ειναι πολυ σημαντικα γιατι βλεπεις ανα πασα στιγμη αν υπαρχει κινηση δεδομενων up και down.Eπισης ειναι πολυ σημαντικο το να δειχνει σε τι δικτυο εισαι ανα πασα στιγμη (2g/3g). Σε μενα που δουλευει με roaming δειχνει μονιμα το εικονιδιο του roaming που ειναι αχρηστο γιατι ξερω οτι το εχω μονιμα ανοιχτο.Στην cm7 δεν το εμφανιζε καν.Tωρα για να δω σε τι δικτυο ειμαι πρεπει να ανοιξω το notification panel,και για να δω αν εχω ανοιχτα τα data πρεπει να μπω μεσα στα data settings γιατι δεν φαινεται ουτε στα notification icons.Φαινεται μονο οταν εχεις ανοιχτο το wifi οπου τοτε εμφανιζει ενα ''x'' στα notifications διπλα απο το σημα των data. Aν εχεις κλειστο το wifi δεν μπορεις να καταλαβεις αν τα data ειναι ανοιχτα η κλειστα εκτος αν μπεις στα settings.Mου φαινεται πολυ περιεργο να το εχουν αφησει αυτο εξω απο την cm11,ειναι απο τις πιο χρησιμες λειτουργιες.. edit:τωρα ξερω οτι δεν φταιει η rom γι αυτο.Φταινε οι μ@λακες στην google.. http://www.androidpolice.com/2013/11/18/a-google-engineer-explains-why-kitkat-has-white-status-bar-icons-and-only-shows-connectivity-in-quick-settings/ πραγματικα απιστευτοι οι τυποι.Αυτη η μικρη λεπτομερεια λεει πολλα για την νεα πολιτικη της google που θυμιζει apple.Αν διαβασεις τα comments σ'αυτο το αρθρο θα καταλαβεις τι λεω.Ουσιαστικα δεν σε αφηνει πια να βλεπεις αν καποια εφαρμογη κανει upload εκεινη την στιγμη data απο το κινητο σου στους servers της.Δεν χρειαζεται πολυ μεγαλη φαντασια για να καταλαβει καποιος ποια εταιρια εχει ενα καρο εφαρμογες μεσα στο κινητο σου που ανεβαζουν συνεχεια δεδομενα σου.Πλεον και χωρις να το βλεπεις.Ετσι για να μην αγχωνεσαι.Ξενερωσα τρελα με αυτην την αλλαγη στο android,ελπιζω να βρω καποια εφαρμογη η module που να επαναφερει αυτη τη λειτουργια.. και τα comments απο το thread που τα συνοψιζουν ολα : ''they probably don't want you to know that a process somewhere is transmitting data under your nose'' ''in my opinion you're simply trying to delude yourself into believing there was a proper reason for that other than hiding background network activity. Because, well, when you see your phone transmitting data over the internet all the time while you're doing nothing with it makes a few inconvenient questions pop up in your mind'' ετσι μου ρχεται να βγαλω οτι application εχει σχεση με google,ακομα και το market.Εχουμε πολλους τροπους αν θελουμε να βαλουμε εφαρμογες απο αλλου.Αυτοι θα γινουν χειροτεροι και απο την apple,θυμηθειτε το.. Edited April 29, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Οχι , αλλιως θα ηταν νεκρο. Εισαι σιγουρος οτι εβαλες το στεπ2 της GB ,και το μετονομασες σε UPDATE.APP ??? Δεν προλαβα να βαλω αυτο κολλησε οταν περασα backtoice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Δεν προλαβα να βαλω αυτο κολλησε οταν περασα backtoice Με recovery 5.0.2.7 φλασαρε το Ρομ ,οχι με twrp ... Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) ενα mini report για την νεα cm11 του Moihack.Tα καλα δεν χρειαζεται να τα αναφερω,ξερουμε ολοι τις ομορφιες της kitkat..! Οποτε παμε κατευθειαν στα bugs κλπ - θεμα στην αλλαγη συχνοτητας της cpu,μολις την αλλαξεις κολλαει και κανει reboot - το scrolling σε λιστες,τηλεφωνικους καταλογους,μακρια μενου και λοιπα δεν ειναι τοσο καλο.Ψιλοκολλαει αλλα οχι με την εννοια του lag αλλα με την εννοια οτι scrollαρεις μια και δεν παει αρκετα μακρια η αλλες φορες παει,αναλογα με το πως θα scrollαρεις,ειναι λιγο random. - ηχος κλησης,τα χουμε πει,αλλα και ηχος ηχειου λιγο μπουκωμενος και ειδικα στα ringtones ειναι σαν να ειναι κακιας ποιοτητας mp3. - μετα το boot κανει λιγη περισσοτερη ωρα απο αλλες rom (πχ cm7) να φορτωσει τα widgets,οτι χρειαζεται το συστημα και να δωσει τα superuser rights o superuser. - Mερικα applications φτιαχνουν τον φακελο τους και στην εσωτερικη μνημη και στην εξωτερικη sdcard. - το screen off animation (electron beam) δεν δουλευει σωστα οπως στις αλλες που το ειχαμε.Δηλαδη ''αστραφτει'' μια η οθονη πριν προχωρησει στο γνωστο crt-off animation.Αυτο γινεται πολυ γρηγορα αλλα φαινεται ασχημα. - τα connectivity indicators για το wifi,τα data και το gps δεν δουλευουν σωστα και τρωνε κολληματα.Δηλαδη εκει που θα επρεπε να ειναι ασπρο το σημα οταν ειναι ανοιχτο και συνδεδεμενο το data τρωει κολληματα και μπορει να ειναι ακομα πορτοκαλι (disconnected) ενω εισαι συνδεδεμενος.Το ιδιο και για το wifi και το gps μερικες φορες.Γενικα η αισθηση οταν πατας ενα τετοιο tile η κουμπι στα notifications δεν σου δινει ουτε αμεσο feedback ουτε ακριβη ενδειξη (δεν σχολιαζω αλλο την ''νεα'' ιδεα της google για την αλλαγη στους connectivity indicators γιατι δεν εχει να κανει με την rom οπως εγραψα στο προηγουμενο μου post) - το ολο interface θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο γρηγορο,δεν λαγκαρει ακριβως απλα δεν ειναι ''snappy'' οπως στην cm7 ας πουμε,αμεσο.Ισως με πειραματισμο στους governors/schedulers να υπηρχε καποια βελτιωση αλλα οπως ειπα παραπανω δεν μπορεις να τους αλλαξεις. - Επισης η camera θα μπορουσε να εχει καποια βελτιωση,αλλα τα χουμε πει (για οσους δεν το εχουν τσεκαρει η default ρυθμιση της rom εχει την camera να βγαζει σε 85% ποιοτητα και οχι 100%,αν το ανεβασεις βελτιωνεται λιγο) - ενα random παγωμα με μαυρη οθονη ενω το τηλ καθοταν που χρειαστηκε reboot για να φυγει. Αυτα!Μακαρι να φτιαχνονται καποια απο αυτα η ακομα καλυτερα ολα!Εκτος απο αυτα που ανεφερα σε ολα τα αλλα η rom δουλευει μια χαρα,sms,κλησεις,viber,fb messenger,ειδοποιησεις κλπ p.s. : το θεμα που ειχα με το root μαλλον προεκυψε επειδη εκανα restore το lbe με titanium και δημιουργησε θεματα,τωρα που δεν το εχω βαλει ακομα δεν εχω τετοιο θεμα. Edited May 1, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Ο ήχος είναι χαλιά σε όλα τα επίπεδα,δεν λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Ο ήχος είναι χαλιά σε όλα τα επίπεδα,δεν λεει νταξει,δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους.Ενα θεμα που ειχα σημερα και δεν ξερω αν απλως ετυχε,ειναι στο browsing.Ενω ειναι πολυ καλο,ανοιξα μια αθλητικη σελιδα να διαβασω κανα νεο αλλα μετα απο 5 λεπτα περιπου με πεταξε εξω εντελως στα ξεκαρφωτα.Και μου εγινε 2 φορες.Τσεκαρα μηπως ηταν απ το σημα του wifi αλλα δεν φαινοταν κατι.Ας το τσεκαρει και καποιος αλλος αν μπορει,απλα μηπως ηταν συμπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους.Ενα θεμα που ειχα σημερα και δεν ξερω αν απλως ετυχε,ειναι στο browsing.Ενω ειναι πολυ καλο,ανοιξα μια αθλητικη σελιδα να διαβασω κανα νεο αλλα μετα απο 5 λεπτα περιπου με πεταξε εξω εντελως στα ξεκαρφωτα.Και μου εγινε 2 φορες.Τσεκαρα μηπως ηταν απ το σημα του wifi αλλα δεν φαινοταν κατι.Ας το τσεκαρει και καποιος αλλος αν μπορει,απλα μηπως ηταν συμπτωση λεγε και με ποια rom εισαι..!Aν εισαι με kitkat ισως φταιει που δεν υποστηριζει flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 λεγε και με ποια rom εισαι..!Aν εισαι με kitkat ισως φταιει που δεν υποστηριζει flash Ναι.Και μου φανηκε περιεργο,γι αυτο λεω μηπως ετυχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 νταξει,δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. χειροτερα ειναι,ασε που εχει μια ταση να κανει reboot με το παραμικρο?! μετα το play store,χθες δεν μπορουσε να συνδεθει σε wifi,αρα συμπερανε καλο ειναι να κανει και ενα reboot σε δουλεια να βρισκομαστε.. εγω παντως για σταθερη rom δεν την εχω @moichak για δες το σε παρακαλω,ψωμοτυρι το εχει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts