petros1969 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 απο τον συγκεκριμενο τυπο που την ανεβασε δεν θα εβαζα ουτε wallpaper. Aφου εχει ανεβασει ο moihack cm11 τι την ψαχνεις,καλυτερη δυσκολα να βρεις!Εκτος αν ανεβασει καμια ακομα πιο καινουργια (τωρα που μου ερχεται και το καινουργιο digitizer..!) Κι εγω με του Moihack είμαι.Απλα ειπα να κανω κανα πειραματακι.Αν γινει και ο ηχος κλησης λιγΟ πιο δυνατος θα είναι σουπερ.Και μια και σε τσακωσα.Αυτη την ασπριλα απ τον dialer πως την αλλαζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 (edited) Κι εγω με του Moihack είμαι.Απλα ειπα να κανω κανα πειραματακι.Αν γινει και ο ηχος κλησης λιγΟ πιο δυνατος θα είναι σουπερ.Και μια και σε τσακωσα.Αυτη την ασπριλα απ τον dialer πως την αλλαζουμε? βαλε xdialer που εχει skins και πολυ περισσοτερες παραμετροποιησεις,ο default δεν αλλαζει ευκολα χρωματα.Εκτος αν βρεις κανα συμβατο theme αλλου χρωματος για cm11 που να αλλαζει χρωμα και στον dialer Edited April 21, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 @azuli: λες "τωρα που μου ερχεται και το καινουργιο digitizer..". Πήρες νέο επειδή σου έσπασε η μήπως βρηκες καλύτερο απο το εργοστασιακό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) @azuli: λες "τωρα που μου ερχεται και το καινουργιο digitizer..". Πήρες νέο επειδή σου έσπασε η μήπως βρηκες καλύτερο απο το εργοστασιακό; Ευχαριστώ χαλασε απλα χωρις να σπασει η οθονη,χαλασε το touch βασικα στην μιση οθονη.Πηρα ενα απο τα 2 μοντελα που χρησιμοποιει το κινητο atmel/synaptics.To atmel ειναι πιο ευαισθητο απο το synaptics στο touch,βεβαια αυτο ειναι θεμα γουστου,σε αλλους αρεσει αυτο σε αλλους οχι.Το πρωτο atmel που ειχα (γιατι μετα ειχα βαλει synaptics) ηταν τοσο ευαισθητο που μπορουσες να πατησεις κουμπι χωρις να εχεις ακουμπησει καλα καλα την οθονη,εμενα μου αρεσε αυτο.Το synaptics ειναι πιο συμβατικο,πρεπει να πατησεις κανονικα πανω στην οθονη.Παντως τωρα πηρα atmel Edited April 22, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Για τον ηχο που λες, ξαναφλασαρε το audio.zip στη νεα ρομ. Πρεπει να δουλευουν ολα κανονικα, απλα δεν ειχα κανει commit τις αλλαγες γιατι το ειχα κανει δοκιμαστικα αυτο με τον ηχο. ξεχασα να σου πω οτι δεν δουλευει το audio.zip στην δικια σου rom,σιγουρα δεν ειναι οπως του gkalen Edited April 24, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Χρονια πολλα και απο μενα. Συντομα θα ανεβει νεο build (που λεει ο λογος γιατι σε λιγο θα κανω make otapackage οποτε θα παρει καποιες ωρες). Wi-Fi Tethering δεν μπορεσα να φτιαξω, απο κει και περα εχω κανει οτι αλλαγες προτεινει η google εδω https://source.android.com/devices/low-ram.html για τα low ram devices και ηδη η διαφορα ειναι αισθητη + τις αλλαγες στον κερνελ για τον ηχο. Οπως παντα περιμενω feedback. Τσεκαρετε αυτο το ποστ μεσα στη μερα για download link. link : ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Αυτη την ασπριλα απ τον dialer πως την αλλαζουμε? οτι λενε πιο πανω για theme γενικοτερα εχω βαλει το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thomassafca.theme.touchwiz.five.free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Χρονια πολλα και απο μενα. Συντομα θα ανεβει νεο build (που λεει ο λογος γιατι σε λιγο θα κανω make otapackage οποτε θα παρει καποιες ωρες). Wi-Fi Tethering δεν μπορεσα να φτιαξω, απο κει και περα εχω κανει οτι αλλαγες προτεινει η google εδω https://source.android.com/devices/low-ram.html για τα low ram devices και ηδη η διαφορα ειναι αισθητη + τις αλλαγες στον κερνελ για τον ηχο. Οπως παντα περιμενω feedback. Τσεκαρετε αυτο το ποστ μεσα στη μερα για download link. link : ... Καλό μεσημέρι, υπάρxει κάτι νεότερο για το καινούριο build? Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλημερα σε ολους για να γυρισω και kitkat σε MIUI τι ακριβως πρεπει να φλασαρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλημερα σε ολους για να γυρισω και kitkat σε MIUI τι ακριβως πρεπει να φλασαρω ? Εδω εχει οδηγιες και για ανεβασμα και για κατεβασμα ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5268612 Για λινκ ,στην υπογραφη του tzivas31. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Εδω εχει οδηγιες και για ανεβασμα και για κατεβασμα ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5268612 Για λινκ ,στην υπογραφη του tzivas31. Κατσε γιατι με μπερδεψες δηλαδη απλα περναω backtoice και μετα το step2 απο gb και μπορω να φλασαρω MUIU κατευθειαν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Κατσε γιατι με μπερδεψες δηλαδη απλα περναω backtoice και μετα το step2 απο gb και μπορω να φλασαρω MUIU κατευθειαν ? Ετσι ακριβως (οπως τα λεει και στις οδηγιες ο tzivas31) το εκανα και εγω πριν λιγες μερες ειμαι δηλαδη BACK TO MIUI χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 @ moichak κατι δεν παει καλα με τον dialer,πολλες φορες δεν τερματιζει την κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 moihack εχουμε τιποτα νεα?!ηρθε και το digitizer και ειμαστε ετοιμοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) εχουμε νεο build ναι! 1000 συγγνωμη που δεν ανεβηκε τοσες μερες αλλα ειχα σμπαραλιασει το wifi και δν μπορουσα να βρω τι εφταιγε :lol: Σημερα θα ανεβει νεο build με minimal gapps ηδη περασμενες (δηλαδη μονο playstore & sync) link: https://mega.co.nz/#!awA2BRJQ!yjZS_6XVZh4_-UUNh5NeoDAuux1w9rHS9hYh1r58dzM Enjoy! Καλα τα gapps κακα τα ψεματα το γονατιζουν το τηλ. Αλλα τι να κανουμε δεν γινεται αλλιως. @akalos νομιζω το prob που χες με το dialer με το 1 οταν το πατουσες incall λυθηκε γιατι μολις το δοκιμασα και ηταν ολα jet. Περιμενω εντυπωσεις. Issues: No native wifi-tethering, η ποιοτητα της καμερας παραμενει αηδια και οπως σε ολες τις jb+ roms ακουτε δυστυχως τα δαχτυλα σας αν τα τριβεται στην πισω επιφανεια του κινητου ενω μιλατε (καποιος να επιβεβαιωσει αν αυτο συνεβαινε με το παλιο build απο Crysis LTU στο xda ωστε να ξερω αν ειναι δικο μου λαθος ή οχι) Edited April 28, 2014 by Moihack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Κατσε γιατι με μπερδεψες δηλαδη απλα περναω backtoice και μετα το step2 απο gb και μπορω να φλασαρω MUIU κατευθειαν ? Ναι , οπως λεει κι ο "μηχανικος" , διαβασε τις οδηγιες ειναι αναλυτικες , πιο ασφαλη ,πιο γρηγορα , πιο ανετα ..:p Μεσω ρυθμισεων κανεις το update και καθαρισες . Κι εγω miui εχω τωρα , αλλα εχω μπλεξει και με το smart 3 τωρα , εχω κανει κι ενα ρομ και θα ξεμπλεξω σε λιγο καιρο απ'αυτο το τηλ.. ( θα το σπρωξω , να παω για το mi2s ). Edited April 28, 2014 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 εχουμε νεο build ναι! 1000 συγγνωμη που δεν ανεβηκε τοσες μερες αλλα ειχα σμπαραλιασει το wifi και δν μπορουσα να βρω τι εφταιγε :lol: Περιμενω εντυπωσεις. Issues: No native wifi-tethering, η ποιοτητα της καμερας παραμενει αηδια και οπως σε ολες τις jb+ roms ακουτε δυστυχως τα δαχτυλα σας αν τα τριβεται στην πισω επιφανεια του κινητου ενω μιλατε (καποιος να επιβεβαιωσει αν αυτο συνεβαινε με το παλιο build απο Crysis LTU στο xda ωστε να ξερω αν ειναι δικο μου λαθος ή οχι) Απ'ότι θυμάμαι στην Icedroid δεν είχε το πρόβλημα με το σύρσιμο των δαχτύλων στην πλάτη του κινητού και είχε πολύ καλή ποιότητα ο ήχος - θυμάται να μας πει και κανείς άλλος; Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Σημερα θα ανεβει νεο build με minimal gapps ηδη περασμενες (δηλαδη μονο playstore & sync) link: https://mega.co.nz/#!awA2BRJQ!yjZS_6XVZh4_-UUNh5NeoDAuux1w9rHS9hYh1r58dzM το απο πανω link ειναι με περασμενα τα gapps?Aν οχι θα εχει και καμια αλλη αλλαγη αυτο που θα ανεβασεις η μονο gapps?Βλεπω οτι εχει μεσα calendar sync και τετοια αλλα δεν βλεπω Play store Απ'ότι θυμάμαι στην Icedroid δεν είχε το πρόβλημα με το σύρσιμο των δαχτύλων στην πλάτη του κινητού και είχε πολύ καλή ποιότητα ο ήχος - θυμάται να μας πει και κανείς άλλος; icedroid ειναι ics ο moihack μιλαει για jb+ Edited April 28, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 το απο πανω link ειναι με περασμενα τα gapps?Aν οχι θα εχει και καμια αλλη αλλαγη αυτο που θα ανεβασεις η μονο gapps?Βλεπω οτι εχει μεσα calendar sync και τετοια αλλα δεν βλεπω Play store icedroid ειναι ics ο moihack μιλαει για jb+ Εχει play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 εχουμε νεο build ναι! 1000 συγγνωμη που δεν ανεβηκε τοσες μερες αλλα ειχα σμπαραλιασει το wifi και δν μπορουσα να βρω τι εφταιγε :lol: Σημερα θα ανεβει νεο build με minimal gapps ηδη περασμενες (δηλαδη μονο playstore & sync) link: https://mega.co.nz/#!awA2BRJQ!yjZS_6XVZh4_-UUNh5NeoDAuux1w9rHS9hYh1r58dzM Enjoy! Καλα τα gapps κακα τα ψεματα το γονατιζουν το τηλ. Αλλα τι να κανουμε δεν γινεται αλλιως. @akalos νομιζω το prob που χες με το dialer με το 1 οταν το πατουσες incall λυθηκε γιατι μολις το δοκιμασα και ηταν ολα jet. Περιμενω εντυπωσεις. Issues: No native wifi-tethering, η ποιοτητα της καμερας παραμενει αηδια και οπως σε ολες τις jb+ roms ακουτε δυστυχως τα δαχτυλα σας αν τα τριβεται στην πισω επιφανεια του κινητου ενω μιλατε (καποιος να επιβεβαιωσει αν αυτο συνεβαινε με το παλιο build απο Crysis LTU στο xda ωστε να ξερω αν ειναι δικο μου λαθος ή οχι) Aντε με γειες η νεα ρομ αυτη ευχομαι να μπορεσω να βρω λιγο χρονο και να την περασω και να δωσω και feedback. Mια ερωτηση μονο πριν ξεκινησω επειδη μπερδευτηκα αυτη ειναι jellybean ή κιτ κατ? Γιατι αυτη απο crysis που πηρε και τη πειραξε λιγο ο γκαλεν και φοραω ειναι κιτ κατ Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) kitkat ειναι,με τι recovery την περναμε? οκ την βρηκα Edited April 28, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παιδια εχω θεμα gkalen moihack τα φωτα σας φοραω την gkaleniki cm11 πριν δοκιμασω να βαλω αυτη του moihack πηγα να παρω backup την υπαρχουσα εχοντας το recovery TWRP 2.6.3.4 αλλα οσες φορες και αν εκανα reboot system ή reboot recovery και μετα backup με βγαζει μηνυμα backup failed. Καποια προταση? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) (καποιος να επιβεβαιωσει αν αυτο συνεβαινε με το παλιο build απο Crysis LTU στο xda ωστε να ξερω αν ειναι δικο μου λαθος ή οχι) οχι....... Edited April 28, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) οχι....... Damn! Αφου στο hangouts οταν τους ειχα ρωτησει τι issues μενουν,ειχαν πει οτι το φτιαξανε αυτο...οτι να ναι και αυτοι μου φαινεται... O dialer παντως μην μου πεις οτι εχεις παραπανω με τη νεα ρομ. Σε μενα δουλευει αψογα. @tzivas31 μαλλον δεν εχεις αρκετο χωρο ελευθερο και κατ'επεκταση το backup δεν χωραει ολοκληρο. Για σβησε τπτ φωτο/μουσικες και ξανατσεκαρε Γενικα για το νεο build. Ειναι κιτ κατ (android 4.4 δλδ και πιο συγκεκριμμενα 4.4.2). Ειναι χτισμενη με τα χθεσινα sources της CM. Ειναι οτι πιο latest υπαρχει κοινως. Οι διαφορες σε σχεση με το προηγουμενο build μου ειναι 1) οτι εχει ενσωματωμενες minimal gaaps (playstore & sync μονο - το .apk του playstore λεγεται vending.apk μεσα στα gapps οποτε δεν του αλλαξα ονομα - azuli για σενα η εξηγηση ;) ) 2) εχω ενεργοποιησει οτι προτεινει η google για να τρεχει το android σε low ram devices οπως η δικη μας Περισσοτερα εδω: https://source.android.com/devices/low-ram.html 3) Ψευτοαλλαγες στον κερνελ (λιγο ηχος απο ics kernel, updates σε cpu governors & io schedulers, default cpu freqs αλλαχθηκαν και η min ειναι πλεον 368MHz απο το πρωτο boot, zram και ιστοριες) 4) Tο κινητο πλεον παιρνει MAC για το wifi απο το board οπως πρεπει κανονικα. Ή ετσι νομιζω δηλαδη. Παντως δεν ειναι πια 90:00:00:00:00:00 αλλα κατι που μοιαζει πιο πολυ με real MAC Εγω που τη χρησιμοποιω απο χθες βραδυ εχω να πω οτι μην περιμενετε πολλα πραγματα. Οκ μπορειτε να δειξετε στους φιλους σας το κινητο σας με Kit Kat κτλ αλλα για τρελη multi-tasking χρηση παλι δεν κανει. Αμα κανετε ενα-δυο πραγματα τη φορα και δεν βαλετε τις μισες εφαρμογες του playstore τοτε κατι ισως γινεται. Τα OOM situations τα κανα oσο πιο aggressive γινοταν πιεζοντας το κιν να χει παντα τουλαχιστον 25mb free ram αλλα και παλι ο browser με 2-3 tabs αν παιξετε τπτ απο youtube θα φαει FC. Η ποιοτητα της καμερας ειναι απαραδεκτη κατ'εμε και οτι δοκιμασα δεν την εφτιαξε. Το δε audio-hal χειροτερο δεν θα μπορουσε. Με ακουστικα και ενω ακουτε μουσικη, ο ηχος κλησης και ηχος ειδοποιησης παιζουν δυνατα απο το ηχειο του κινητου. Επισης η ποιοτητα του incall ηχου δεν μ'αρεσει . Αυτα....Εδωσα οσο πιο αναλυτικο feedback μπορω απο τη δικια μου μερια ωστε να μην παρασυρω αδικα πολυ κοσμο και αρχισετε upgrades & downgrades κτλ. Εγω προσωπικα θα κατσω λιγο ακομα σε KK και θα το πολεμησω κυριως με το audio-hal (θα δοκιμασω με αυτα απο τα git repo του CAF). Απο κει και περα back του gb CM7 την δικια μου απο sources ή ισως MIUI gkalen. Τωρα οσοι θελετε απο κει και περα δοκιμαστε και σεις και πειτε μας για την εμπειρια σας :D Flasharισμα με το γνωστο τροπο. Wipe data & format system και install .zip Edited April 29, 2014 by Moihack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 @tzivas31 μαλλον δεν εχεις αρκετο χωρο ελευθερο και κατ'επεκταση το backup δεν χωραει ολοκληρο. Για σβησε τπτ φωτο/μουσικες και ξανατσεκαρε οχι δεν παιζει κατι τετοιο 3gb ελευθερα εχω δοκιμασα τωρα τσεκαρωντας στο backup να κανει backup και το boot και το cache ξεκινησε να κανει το boot backup αλλά οταν εφτασε στο system εκει κολλησε και δεν προχωρησε και πεταξε παλι το μηνυμα backup failed Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts