Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κλεινει και κανει boot σε recovery

εγω το φορτιζα συγχρονως και μου το εκανε,το εβγαλα και εκανε boot κανονικα

εχει τις παραξενιες του...

Εχει τις παραξενιες του , ναι..

Εγω το φορτιζα και τα'κανε κανονικα ολα , τι να λεμε τωρα , χαχα.

Ετοιμασα την κιτκατ με τα φτιαξιδια του Moihack , τις εβαλα και gapps κομπλε και πρωτο boot ελληνικα.

Θα την φτιαξω καλυτερα και θα την ανεβασω αργοτερα στο φορουμ.

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Εχει τις παραξενιες του , ναι..

Εγω το φορτιζα και τα'κανε κανονικα ολα , τι να λεμε τωρα , χαχα.

Ετοιμασα την κιτκατ με τα φτιαξιδια του Moihack , τις εβαλα και gapps κομπλε και πρωτο boot ελληνικα.

Θα την φτιαξω καλυτερα και θα την ανεβασω αργοτερα στο φορουμ.

Αντε με το καλο. Για την Back to ice v3 o φακος τελικα απο το κουρτινακι ανταποκρινεται μια χαρα αρκει να τον αναψεις και να τον χρησιμοποιησεις πανω απο 40 δευτερολεπτα μπορει και 30 ορκο δεν παιρνω και μετα οταν πατησεις να σβησει σβηνει απευθειας. Ενω αν τον αναψεις και πας να τον σβησεις κατευθειαν θελει 5 με 7 δευτερολεπτα για να ανταποκριθει και να σβησει. To gps γουσταρω τρελα ειναι πιο γρηγορο απο ποτε. Αλλα δυστυχως αμαξακια δεν μπορω να παιξω και το τελευταιο καιρο επειδη τρωω πολλες ωρες στα λεωφορεια να παω και να γυρισω απο τη δουλεια θα ηθελα να μπορω να παιζω. Απο ήχο παντως συνομιλιας και μουσικης και ραδιο ειναι αψογη. Ενα μειον ομως ακομα ειναι τα σπασιματα τα εντονα και μερικες φορες κολληματα οταν σκρολλαζω σε επαφες και root explorer και καποιες φορες στην ενναλαγη επιφανειας εργασιας. Μακαρι με την κιτ κατ να δουμε λιγο φως παραπανω. Στην cm11 στο xda ειδα γραφουν σε λιγο νεα κυκλοφορια και με νεο κερνελ δεν ξερω gkalen και moihack αν σας ενδιαφερει αυτο το νεο για νεους πειραματισμους

Ενα μειον ομως ακομα ειναι τα σπασιματα τα εντονα και μερικες φορες κολληματα οταν σκρολλαζω σε επαφες και root explorer και καποιες φορες στην ενναλαγη επιφανειας εργασιας.

δεν εχω κατι απο αυτα,βεβαια εχω ex-dialer

εβαλες seeder? καλο κανει...

επισης καλη η μπαταρια για την χρηση που κανω

:blink::)Ετοιμασα την κιτκατ με τα φτιαξιδια του Moihack , τις εβαλα και gapps κομπλε και πρωτο boot ελληνικα.

Θα την φτιαξω καλυτερα και θα την ανεβασω αργοτερα στο φορουμ:):blink:

και εγω θα παρω backup την v3:lol:
Edited by akalos

Στην cm11 στο xda ειδα γραφουν σε λιγο νεα κυκλοφορια και με νεο κερνελ δεν ξερω gkalen και moihack αν σας ενδιαφερει αυτο το νεο για νεους πειραματισμους

Αργησες , γιατι την εβαλα ηδη κομπλε με τα φτιαξιδια στο xda... :p

Για μας , θα τη φτιαξω καλυτερα και θα τη βαλω στο φορουμ , οπως παντα.

Η Back to Ice , θα βγει κι αλλη μια Final , μολις ειμαι ετοιμος , σκεφτομαι να της βαλω και vipers audio , τεςπα , θα δουμε.

Αργησες , γιατι την εβαλα ηδη κομπλε με τα φτιαξιδια στο xda... :p

Η Back to Ice , θα βγει κι αλλη μια Final , μολις ειμαι ετοιμος , σκεφτομαι να της βαλω και vipers audio , τεςπα , θα δουμε.

Bαλε και βαιπερ και κομπρα και σιντερ που λεει ο ακαλος οτι βαλεις εσυ καλο ειναι σε εμπιστευομαστε ωσαν εμπιστευονται οι πλυντηριαδες το σκιπ :p:p:p:p

ποτε??????????εχω και γουιφι τωρα!!:cry::p

Bαλε και βαιπερ και κομπρα και σιντερ που λεει ο ακαλος οτι βαλεις εσυ καλο ειναι σε εμπιστευομαστε ωσαν εμπιστευονται οι πλυντηριαδες το σκιπ :p:p:p:p

Χαχαχαχα , θα δουμε , ναι , κατσε λιγο τωρα επεσα λιγο στη κιτκατ , αλλα θα γινουν ολα , στα σιγουρα.

ποτε??????????εχω και γουιφι τωρα!!:cry::p

Αν θες , ανεβαζω επιτοπου αυτη που φοραω τωρα , τη δοκιμαστικη ...

Edit

Καλα μη κλαις ...:p

Ανεβαινει η , cm11u8800proSyncV2GR , στα 15%ειναι τωρα , σε 15 λεπτα θα'ναι ετοιμη

Edited by gkalen

:yahoo::dance::up::love:

recovery το twrp 2.6.0.0 που λενε,με μπερδεψαν ??

Σε 15 λεπτα , ανεβαζω τα παντα ολα , και recovery ( twrp 2.3.6.4 απο forumper ) , και boot.img απο mokee που παει καλυτερα.

75% εφτασε , σε λιγο ειναι ετοιμη.

:yahoo::dance::up::love:

recovery το twrp 2.6.0.0 που λενε,με μπερδεψαν ??

Γιωργο οταν την ανεβασεις,γραψε κι εναν οδηγο για φλασαρισμα,και με ποιο recovery.

Εγω αυτη του mokee την περασα με του ivan.

Υπαρχει περιπτωση να εχει ραδιοφωνο?

για οποιον δεν ξερει αυτο ειναι το recovery απο forumper

http://download1579.mediafire.com/2mtsnkal26og/7e2lte8w8wii7v6/recovery_TWRPv2.6.3.4_u8800pro.img

Ερωτηση για την back to ice v3

Παω να κανω αντιγραφη το hosts file για να μην εχω διαφημισεις αλλα μου λεει o rootexplorer οτι

the file system is read only.

τι κανω λαθος?

(στην MIUI δεν μου τα λεγε αυτα)

για οποιον δεν ξερει αυτο ειναι το recovery απο forumper

http://download1579.mediafire.com/2mtsnkal26og/7e2lte8w8wii7v6/recovery_TWRPv2.6.3.4_u8800pro.img

Μονο μ' αυτο καταφερα και πηρα backup στη CM11. Τα αλλα δε μου δουλεψαν.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Cm11u8800proSyncV2GR ( πρωτη δοκιμαστικη ).

Download rom

http://www.sendspace.com/file/p8p7pj

Download recovery

http://www.sendspace.com/file/2w57n4

Download boot.img

http://www.sendspace.com/file/19ii28

Εγκατασταση

Βαζουμε το recovery.img

Το μετονομαζουμε σε , recovery.img ,και με root explorer το αλλαζουμε με το υπαρχον στο φακελο , .cust_backup/image/ , τα permissions , αλλαζουν αυτοματα , και δεν χρειαζεται να κανουμε κατι αλλο.

Τελος με το recovery .

Το boot.img

Ανοιξτε το ζιπ απο το ρομ χωρις να το κανετε extract , και βαλτε το boot.img που κατεβασατε πριν , μεσα στο παραθυρο του 7ζιπ ( drag and drop ).

Ετοιμο κι αυτο , και παμε για φλασαρισμα.

Εγκατασταση

Μπαινουμε στο νεο touch recovery , και κανουμε reboot / recovery ( οπως παντα ).

Μετα επιλεγουμε , wipe , και σερνουμε δεξια τον κερσορα στο κατω μερος.

Αυτο ηταν , δεν θελει κατι αλλο ( τα κανει ολα , factory reset ).

Μετα διαλεγουμε , install , και διαλεγουμε το ρομ.

Ετοιμοι , Enjoy ...

Μη ξεχνατε να δωσετε τα thanks σε οσους δουλεψαν γι'αυτο το ρομ , και στο moihack για το video recording.

Για bugs , θα τα λεμε κι εδω , αλλα και στο xda.

Επεται συνεχεια , πολυ βιαστικο αυτο το ρομ , θα ερθουν και πιο προσεγμενα.

Δεν ξεχναμε

Το ρομ αυτο περιεχει gapps και πρωτο boot στα ελληνικα.

Ραδιοφωνο δεν εχει , θα δω αν παιζει ο spirit ..

Edit

Κολλησαν τα παντα ολα , δεν δουλευει ο spirit ετσι οπως ειναι τωρα το ρομ , θα βαλω τ'απαιτουμενα αρχεια και θα δοκιμασω αργοτερα παλι , και θα δουμε αν δουλεψει , κι εγω θελω το ραδιο , θα το δουμε ομως .

Edited by gkalen

παντα το κουμπακι επανω δεξια mount r\w

Ευχαριστω ... το ξεχασα ... μαλλον ημουν καιρο με τη MIUI ....

καλε σεις!!!ωραιο αυτο το recovery!!σεξι

ησυχια,μπουταρει !!!!!!νοιωστε σαν το σπιτι σας....lol

ολα καλα Γιωργο,τελεια,ευχαριστουμε και παλι

Edited by akalos

καλε σεις!!!ωραιο αυτο το recovery!!σεξι

ησυχια,μπουταρει !!!!!!νοιωστε σαν το σπιτι σας....lol

ολα καλα Γιωργο,τελεια,ευχαριστουμε και παλι

Χαχα, εχουμε πλακα τελικα .

Λοιπον , παω σπιτι τωρα να δοκιμασω και τιποτ'αλλα ..

Ενα που δε μ'αρεσει , ειναι με το usb , το διαβαζει σαν τηλ.. u8800pro , και αρχεια 100mb δεν μπορει να τα μεταφερει , σταματαει .... μονο απο recovery mount , δουλευει σωστα , σαν εξωτερικος δισκος και μεταφερονται ολα καλα .

Θα δουμε και τι αλλο ακομα.

στο διαλα ρε!τωρα θα την φτιαξω εγω την google,αυτη η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με την συσκευη σας ε???

τωρα ερχομαι να περασω muzei για να μαθεις....χε..χε

reboot να μην εχουμε και τα υπολοιπα θα φτιαχτουν σιγα-σιγα

free ram:180mb,ξεκλειδωνει και απο το πλαι,θελει διαβασμα τωρα!!

3 φορες δοκιμασα με το νεο recovery,και δεν μου εμφανιζε το ζιπ.Τελικα εβαλα του ιβαν και την περασα

Πηγα να περασω και το spirit για δοκιμη,και μολις εδινα αποδοχη στο superuser το τηλεφωνο bootαριζε.

Αν μπορει ας τσεκαρει και καποιος αλλος αν δουλευει η καμερα στο 720p.Σε μενα δεν δουλευει

Edited by petros1969

3 φορες δοκιμασα με το νεο recovery,και δεν μου εμφανιζε το ζιπ.Τελικα εβαλα του ιβαν και την περασα

Πηγα να περασω και το spirit για δοκιμη,και μολις εδινα αποδοχη στο superuser το τηλεφωνο bootαριζε

advance>reboot recovery εκανες?

εμενα πηγε μελι γαλα ολο το πακετο,βεβαια ειμαι και παλιος και νευρικο παιδι:p,τσακ μπαμ ενα πραγμα thanks to Γιωργου βεβαια

ο ηχος ειναι καλος αλλα οχι δυνατος ,ice δεν ειναι βεβαια,ουτε και με τα mh1!

θα το δω....

Edited by akalos

advance>reboot recovery εκανες?

εμενα πηγε μελι γαλα ολο το πακετο,βεβαια ειμαι και παλιος και νευρικο παιδι:p,τσακ μπαμ ενα πραγμα thanks to Γιωργου βεβαια

ο ηχος ειναι καλος αλλα οχι δυνατος ,ice δεν ειναι βεβαια,ουτε και με τα mh1!

θα το δω....

Σε φοβηθηκε γι αυτο:)Ο ηχος ειναι οπως του mokee,με το interface της cm11.Καμμια σχεση με V3.Εκανα κανονικα advanced/ reboot recovery.

Tσεκαρε αν μπορεις και την καμερα.Σε μενα το HD δεν δουλευει

Πηγα να περασω και το spirit για δοκιμη,και μολις εδινα αποδοχη στο superuser το τηλεφωνο bootαριζε

Το'γραψα πριν για το spirit , θα βαλω τ'απαιτουμενα αρχρια και θα δοκιμασω ξανα.

Προβλημα με το usb , δν το διαβαζει , μαλλον ειναι το κερνελ.

Βαλτε αυτο το boot.img και θα το διαβαζει σαν τηλ.. , οπως ειπα και προηγουμενως.

Download , boot.img

Αλλαγη με root explorer , στο cust_backup/image/ , και reboot.

Aυτο το recovery , εχει επιλογη για ποια καρτα θα διαλεξεις , απλα αγχωθηκες και δεν προσεξες οτι επρεπε να επιλεξεις την εξωτερικη ( το'παθα κι εγω χθες αλλα το'ψαξα και το βρηκα , θελει λιγο μελετη το recovery αυτο και τα βρισκεις ολα ).

Δουλευει η καμερα , αλλα αργει λιγο να ξεκινησει , το αφησες λιγο η την εκλεισες γιατι νομιζες οτι παγωσε ???

@ akalos

Απο ηχο και καποια αλλα βασικα οπως το ραδιο , ακομα και την ποιοτητα των φωτο και βιντεο , την BTI V3 δεν την ακουμπαει.

Εχει καλυτερο κερνελ ομως , δεν ξερω αν θα μπορουσε καποιος να σπρωξει λιγο και το κερνελ της BTI V3 , θα ηταν λουκουμι.

Το μονο ζορι μου στη V3 ειναι το browsing σε βαριες σελιδες , σε ελαφριες παει τζαμι.

Τεςπα , παω για τεσταρισματα , εφυγααααα ...

Edited by gkalen

Το'γραψα πριν για το spirit , θα βαλω τ'απαιτουμενα αρχρια και θα δοκιμασω ξανα.

Προβλημα με το usb , δν το διαβαζει , μαλλον ειναι το κερνελ.

Βαλτε αυτο το boot.img και θα το διαβαζει σαν τηλ.. , οπως ειπα και προηγουμενως.

Download , boot.img

Αλλαγη με root explorer , στο cust_backup/image/ , και reboot.

Aυτο το recovery , εχει επιλογη για ποια καρτα θα διαλεξεις , απλα αγχωθηκες και δεν προσεξες οτι επρεπε να επιλεξεις την εξωτερικη ( το'παθα κι εγω χθες αλλα το'ψαξα και το βρηκα , θελει λιγο μελετη το recovery αυτο και τα βρισκεις ολα ).

Δουλευει η καμερα , αλλα αργει λιγο να ξεκινησει , το αφησες λιγο η την εκλεισες γιατι νομιζες οτι παγωσε ???

@ akalos

Απο ηχο και καποια αλλα βασικα οπως το ραδιο , την BTI V3 δεν την ακουμπαει.

Εχει καλυτερο κερνελ ομως , δεν ξερω αν θα μπορουσε καποιος να σπρωξει λιγο και το κερνελ της BTI V3 , θα ηταν λουκουμι.

Το μονο ζορι μου στη V3 ειναι το browsing σε βαριες σελιδες , σε ελαφριες παει τζαμι.

Τεςπα , παω για τεσταρισματα , εφυγααααα ...

Το boot το περασα.Οσο για το αλλο με την καρτα οντως δεν το προσεξα.Τεσπα,θα το δω αυριο και θα το αλλαξω

Το boot το περασα.Οσο για το αλλο με την καρτα οντως δεν το προσεξα.Τεσπα,θα το δω αυριο και θα το αλλαξω

Το αλλαξα μολις τωρα το boot.img και στο προηγουνενο ποστ , αυτο ειναι του desalouche και δουλευει το usb ,με το προηγουμενο που σας ειπα να βαλετε δεν δουλευε , τωρα το ξαναλλαξα , παω να το συνδεσω για να δω αν ειναι οκ , η φταιει τιποτ'αλλο ..