Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχει κανείς πρόβλημα με την ευαισθησία της οθόνης στη αφή; Πολλές φορές τυχαίνει να τρελαίνεται η οθόνη και να νομίζει ότι ακόμα κάποιος την ακουμπάει. Προφανώς το παραμικρό υπόλημα ιδρώτα ή βρωμιάς λαμβάνεται ως σήμα. Έχω stock 4.0 πάνω. Ψάχνοντας βρήκα ότι όσα κινητά έρχονται με οθόνες atmel αντί για synaptics εμφανίζουν το πρόβλημα. Αν κάποιος έχει λύσει το θέμα χωρίς να αλλάξει ρομ θα βοηθούσε.

υπαρχει fix αλλα δεν νομιζω να κανει για ολες τις rom,κυκλοφορουσε για κατι miui μονο αν θυμαμαι καλα.

Αλλα εχοντας το κινητο και με atmel και με synaptics εχω να πω οτι ειναι πολυ καλυτερη η αισθηση με την atmel.

Μολις εβαλα synaptics ξενερωσα με το ποση διαφορα ειχε.Με την atmel ειναι πολυ ευαισθητη η οθονη στο touch αλλα με την synaptics πραγματικα υπαρχει προβλημα στο touch.Mαλλον γι αυτο εβγαλαν μετα την παρτιδα με τις atmel.

Αυτο μπορει να το καταλαβει μονος οποιος εχει χρησιμοποιησει και τις 2 version γι αυτο μη βιαστειτε να γραψετε οτι το δικο μου με synaptics δουλευει μια χαρα..!Δεν δουλευει καθολου καλα!Και γω αν επαιρνα πρωτα με synaptics θα νομιζα οτι ειναι κανονικη η συμπεριφορα της οθονης ετσι.Η synaptics δεν ειναι καθολου responsive σε σχεση με την atmel,με την atmel το κινητο ειναι πολυ πιο γρηγορο λογω της αμεσης αποκρισης της οθονης.

Τα κουλα που σου κανει δεν εχουν σχεση με την atmel παντως.

Edited by azuli

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Αυτο μπορει να το καταλαβει μονος οποιος εχει χρησιμοποιησει και τις 2 version γι αυτο μη βιαστειτε να γραψετε οτι το δικο μου με synaptics δουλευει μια χαρα..!

Tο δικο μου με synaptics δουλευει μια χαρα..!

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Αυτο μπορει να το καταλαβει μονος οποιος εχει χρησιμοποιησει και τις 2 version γι αυτο μη βιαστειτε να γραψετε οτι το δικο μου με synaptics δουλευει μια χαρα..!

Το δικο μου με synaptics δουλευει μια χαρα..!

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

και το δικο μου synaptics δουλευει μια χαρα ... :p :lol:

και εχω και atmel και θεωρω καλυτερη τη synaptics , βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι ενταξει και η atmel ( τη δοκιμασα με το fix αλλα ηταν χειροτερα , καλυτερα χωρις fix ) .... ισως εχω συνηθησει κι εγω με synaptics που ειχα απ'την αρχη ... :p

Παιδια ξερετε καμια εφαρμογη, οπως το Any Cut, που μπορει να δημιουργει συντομευσεις συστηματος και διεργασιων;

Θελω να ανοιγω το SideKick απο συντομευση γιατι μου τη σπαει να περιμενω να ανοιξει με το παρατεταμενο πατημα του home. Μεσα στη μερα το χρειαζομαι πανω απο 20 φορες.

Με το Any Cut, αν και το επιλεγω, δε δημιουργειται η συντομευση.

Εκτος αν καποιος ξερει να μου πει πως να χρησιμοποιησω την επιλογη που εχει Make your own shortcut και πρεπει να συμπληρωσεις Action, Data και Type.

edit: Τελικα υπαρχει το QuickShortcutMaker το οποιο εχει τα ΠΑΝΤΑ συντομευσεις, ολες τις processes. Αλλα ουτε αυτο μου δημιουργει τη συγκεκριμενη συντομευση. Αρα λεω θα φταιει ο Launcher της MIUI και δοκιμασα με αλλον launcher και ολα παιξανε οπως θα 'πρεπε. Κριμα. Θα το 'θελα πολυ αυτο το shortcut.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως καλύτερη συμπεριφορά οθόνης μόνο με την CM7.2 στην υπογραφή του gkalen είχα. Παλιότερα με KALO και στοκ ρομς, πάντα είχα πρόβλημα. Ειδικά καλοκαίρι που το χέρι ιδρώνει...

Ακόμα χειρότερη συμπεριφορά έχω όταν το κινητό φορτίζει από φορτιστή generic με usb. Ίσως η τάση, ίσως ανεβάζει θερμοκρασία και επηρεάζεται περισσότερο... τι να πω...

Τελικα υπαρχει το QuickShortcutMaker το οποιο εχει τα ΠΑΝΤΑ συντομευσεις, ολες τις processes. Αλλα ουτε αυτο μου δημιουργει τη συγκεκριμενη συντομευση. Αρα λεω θα φταιει ο Launcher της MIUI και δοκιμασα με αλλον launcher και ολα παιξανε οπως θα 'πρεπε. Κριμα. Θα το 'θελα πολυ αυτο το shortcut.

Στη miui δεν γινεται συντομευση, γιατι δεν υπαρχει συρταρι εφαρμογων.

Οπως ειπες , μονο με αλλον launcher μπορεις να εχεις συντομευσεις.

Έχω ένα ideos x5 pro στο οποίο απ ότι θυμάμαι προσπάθησα να βάλω custom rom του απλου ideos x5

Τώρα δεν κάνει τίποτα, δεν ανοίγει, ακόμα και με πατημένα όλα τα hard button ( vol up - vol down - power) δεν κάνει τίποτα.

Απ ότι έψαξα έχει πάθει hard brick και πρέπει να πάει για service, μπορώ να κάνω κάτι εγώ; έχει βγει τίποτα καινούργιο από developers;

Κάνας τρόπος να το επαναφέρω; Πόσο πάει το service για εκτός εγγύησης;

Έχω ένα ideos x5 pro στο οποίο απ ότι θυμάμαι προσπάθησα να βάλω custom rom του απλου ideos x5

Τώρα δεν κάνει τίποτα, δεν ανοίγει, ακόμα και με πατημένα όλα τα hard button ( vol up - vol down - power) δεν κάνει τίποτα.

Απ ότι έψαξα έχει πάθει hard brick και πρέπει να πάει για service, μπορώ να κάνω κάτι εγώ; έχει βγει τίποτα καινούργιο από developers;

Κάνας τρόπος να το επαναφέρω; Πόσο πάει το service για εκτός εγγύησης;

Αν δεν εμφανίζει κανένα σημείο ζωής το πιο πιθανό είναι να σου πουν ότι θέλει αλλαγή πλακέτας (board) αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο δεν συμφέρει εκτός εγγύησης γιατί έχει πολύ μεγάλο κόστος. Επίσης λόγω του ότι είσαι εκτός εγγύησης πληρώνεις και για τη διάγνωση ακόμα και αν δεν το φτιάξεις.

γιατι κινεζικα στην locksreen της ultimate George?

γκρινια λιγο

Γιατι δεν εβαλες τη ReBorn? ???? :p

Ενταξει, μονο κατα τη φορτιση ειναι στα κινεζικα η φορτιση της μπαταριας, δεν εχει αλλου κινεζικα , την εβαλα γιατι μου ταιριαζε στο θεμα.

Θεμα ειναι, μπορεις να βαλεις αλλο.

Προτεινω τη ReBorn να δοκιμασεις.

Αν σ'αρεσει το θεμα ομως, μπορω να το φτιαξω με αλλο lockscreen ( αυτο της ultimate ειναι το BlackOrange theme που εφτιαξα για την ultimate ).

Για να δουμε πως θα σε παει η Miui εσενα, ελπιζω να μην εχεις τα προβληματα του παρελθοντος τωρα πια.

Γιατι δεν εβαλες τη ReBorn? ???? :p

Ενταξει, μονο κατα τη φορτιση ειναι στα κινεζικα η φορτιση της μπαταριας, δεν εχει αλλου κινεζικα ,

δεν ειναι μονο σε αυτη την κατασταση

αμμα πατησεις και τα εικονιδια κλησης και μηνυματος ...χουει ειναι:p

τα αλλα παραμενουν οπως ειναι σε miui

π.χ ηχος ειδοποιησης οταν σε καλουν ...χαλια οπως σε miui

τα κινεζικα δεν βγαινουν απο το θεμα?καλο θεμα ειναι

Edited by akalos

εχουμε και λεμε εκτος των παραπανω

call waiting :sim error or network

οταν σε καλουν αναβει η οθονη αλλα μετα απο τρεις κλησεις αρχιζει και χτυπαει,παρτε τηλεφωνο ...το τηλεφωνο σας και δοκιμαστε το

network operators :error

online themes:σφαλμα με wifi

μεγαλη καταναλωση μνημης,170mb σε πρωτο boot

ο ηχος σε mp3 που εχω για ringtone μολις αρχισουν τα μπασα ...μπουκωνει

η reborn δεν μπουταρει,huawei logo αναβοσβηνει

βασικα ολα τα miui προβληματα ειναι εδω οπως πριν, μετα λιγες ωρες χρησης

εχουμε και λεμε εκτος των παραπανω

call waiting :sim error or network

οταν σε καλουν αναβει η οθονη αλλα μετα απο τρεις κλησεις αρχιζει και χτυπαει,παρτε τηλεφωνο ...το τηλεφωνο σας και δοκιμαστε το

network operators :error

online themes:σφαλμα με wifi

μεγαλη καταναλωση μνημης,170mb σε πρωτο boot

ο ηχος σε mp3 που εχω για ringtone μολις αρχισουν τα μπασα ...μπουκωνει

η reborn δεν μπουταρει,huawei logo αναβοσβηνει

βασικα ολα τα miui προβληματα ειναι εδω οπως πριν, μετα λιγες ωρες χρησης

Κλασικος!!! Γιατι ολα συμβαινουν σε 'σενα;

Δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα απο αυτα που αναφερεις.

Την ξαναπερασες; Επισης μπορεις να δοκιμασεις, οπως λεει ο Γιωργος, να βαλεις μια CM και μετα απο πανω την MIUI.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω την CM 7.2. Κάπου μου έχει ξεφύγει η ρύθμιση για να βλέπω τη διάρκεια κάθε κλήσης στο αρχείο των κλήσεων. Έψαξα, αλλά δε τη βρήκα, πού είναι;
... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain...

Κλασικος!!! Γιατι ολα συμβαινουν σε 'σενα;

Δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα απο αυτα που αναφερεις.

Την ξαναπερασες; Επισης μπορεις να δοκιμασεις, οπως λεει ο Γιωργος, να βαλεις μια CM και μετα απο πανω την MIUI.

μηπως γιατι απλα δεν τα αναφερετε,οπως τα κινεζικα η δεν τα εχεις?? :p

ουτε ξερεις ποιο mp3 εχω,ουτε εχοuμε την ιδια sim και αυτην την στιγμη εχω 146mb ελευθερα ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ εγκαταστημενη

ασε που δεν με αφηνει να κανω restore την kalo,ενω φαινεται οτι το κανει μετα δεν μπουταρει με τιποτα

μου τα εχει κανει και παλια τα ιδια και τα ξερω απο εξω

το αλλο κακο ειναι οτι παλια ειχα cosmote και τωρα wind!

παλι τα ιδια

Edited by akalos

μηπως γιατι απλα δεν τα αναφερετε,οπως τα κινεζικα η δεν τα εχεις?? :p

ουτε ξερεις ποιο mp3 εχω,ουτε εχοuμε την ιδια sim και αυτην την στιγμη εχω 1465mb ελευθερα ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ εγκαταστημενη

ασε που δεν με αφηνει να κανω restore την kalo,ενω φαινεται οτι το κανει μετα δεν μπουταρει με τιποτα

μου τα εχει κανει και παλια τα ιδια και τα ξερω απο εξω

το αλλο κακο ειναι οτι παλια ειχα cosmote και τωρα wind!

παλι τα ιδια

Τι εννοεις δεν τα αναφερουμε;

Για τις κινεζικες εφαρμογες, αφου το ξερεις πως υπαρχουν μωρε. Τις αντικαθηστας.

Αν φταιει η sim τοτε δεν ειναι προβλημα της ROM. Αλλα σχεδον αδυνατο να φταιει.

Εγω εχω 60 εφαρμογες και η free ram μετα απο reboot και app killer απο τον task killer της MIUI ειναι 210MB. Μετα απο 2-3 μερες πεφτει στα 170ΜΒ.

Παντως δοκιμασε αυτο που λεει ο gkalen.

Ασχετο: Πες μου οτι ησουν διακοπες μεχρι τωρα ρε θηριο! Καιρο ειχαμε να σε ''ακουσουμε''.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@ nekmaria

θα περασω β572>kalo extreme zip>restore

ελπιζω να πιασει και τωρα

@ tupac_rip

σε πειραζω για τα κινεζικα,o ηχος βεβαια ειναι

τα αλλα δεν ειναι προβλημα,ελπιζω να δουλευει το call waiting και ας βγαζει error

αλλα μου κανει εντυπωση που εχω ακριβως τα ιδια προβληματα με πριν

δουλεια εμαι...ευτυχως!

Edited by akalos

Κάπου ο gkalen είχε ένα οδηγό με το τι να κάνεις όταν δεν κολλάει στο bootarisma από clockworkmod, όταν σου βγάζει σφάλμα

@ akalos

Δεν σε παει η miui, τερμα ...

Δεν εχω κανενα προβλημα ουτε στο boot ουτε σε ραμ ( πανω απο 210).

Το τηλ.. δουλευει τζαμι, δεν χανω κλησεις μηνυματα, δεν εχω freezes κ.λ.π.

Τα κινεζικα ειναι μονο στην ultimate και ειναι λογω του θεματος ( lockscreen)., δεν το'χουν ολοι με κινεζικα, αν αλλαξεις θεμα η μονο lockscreen τελος τα κινεζικα.

Απλα δεν σε παει η miui, και απ'οτι βλεπω στην Ελλαδα μονο 2-3 εχουν προβληματα με τη miui , οι υπολοιποι ειμαστε μια χαρα.

Για ηχο, δοκιμασε να βαλεις τη miui fcs και μετα βαλε παλι ultimate και θα δεις αν υπαρχει διαφορα.

Βαλε cm7.2 και φλασαρε και το θεμα κατευθειαν, μπορει να μη σ'αρεσει η cm7, αλλα μετα το JB theme δεν εχει καμμια σχεση με cm7.

Η πας σε kalo και θα'σαι ενταξει.

@ necmaria

Δεν σε πιασα, τι εννοεις ??

Δεν θυμαμαι κατι γι'αυτο που λες.

@ akalos

Δεν εχω κανενα προβλημα ουτε στο boot ουτε σε ραμ ( πανω απο 210).

Το τηλ.. δουλευει τζαμι, δεν χανω κλησεις μηνυματα, δεν εχω freezes κ.λ.π.

Τα κινεζικα ειναι μονο στην ultimate και ειναι λογω του θεματος ( lockscreen)., δεν το'χουν ολοι με κινεζικα, αν αλλαξεις θεμα η μονο lockscreen τελος τα κινεζικα.

Απλα δεν σε παει η miui, και απ'οτι βλεπω στην Ελλαδα μονο 2-3 εχουν προβληματα με τη miui , οι υπολοιποι ειμαστε μια χαρα.

Για ηχο, δοκιμασε να βαλεις τη miui fcs και μετα βαλε παλι ultimate και θα δεις αν υπαρχει διαφορα.

Βαλε cm7.2 και φλασαρε και το θεμα κατευθειαν, μπορει να μη σ'αρεσει η cm7, αλλα μετα το JB theme δεν εχει καμμια σχεση με cm7.

@ necmaria

Δεν σε πιασα, τι εννοεις ??

Δεν θυμαμαι κατι γι'αυτο που λες.

Κάπου είχες ένα μήνυμα στην περίπτωση που επαναφέρεις miui από clockworkmod, και βγάζει πρόβλημα στο boot, κάνεις κάτι με κάποιο αρχείο και δεν έχει πρόβλημα μετά στην επαναφορά

@ akalos

ουτε εγω την παω,μην νομιζεις,ας εχει χαρη που ειναι ομορφουλα,αλλα τα πολλα κουμπακια εμενα με ζαλιζουν

πιο πολυ μου αρεσε η ics droid παρα αυτη,αλλα δυστυχως, των προβληματων...

τεσπα,kalo και τερμα...θα σας δω σε nexus οσοι πιστοι προσελθετε

ααααα....ξεχασα .....καπου ειχες ενα colour settings για kalo,καπου το εχω και εγω δηλ αλλα δεν το βρισκω

αμμα το βρεις ...σφυρα μου

Edited by akalos

βαζω handsfree και δεν ακουω τιποτα εχω την MIUI reborn εαν παιζει καποιο ρολο

Εχω δοκιμασει τα ακοθστικα μου στο laptop και δουλευουν κανονικα

Edited by da77

ουτε εγω την παω,μην νομιζεις,ας εχει χαρη που ειναι ομορφουλα,αλλα τα πολλα κουμπακια εμενα με ζαλιζουν

πιο πολυ μου αρεσε η ics droid παρα αυτη,αλλα δυστυχως, των προβληματων...

τεσπα,kalo και τερμα...θα σας δω σε nexus οσοι πιστοι προσελθετε

ααααα....ξεχασα .....καπου ειχες ενα colour settings για kalo,καπου το εχω και εγω δηλ αλλα δεν το βρισκω

αμμα το βρεις ...σφυρα μου

https://db.tt/kvoNmojQ

Σκεφτεσαι να παρεις το Ν4 ή εχεις βαλει πλωρη για 5;

Post #10000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]