akalos Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 το Wipe Battery Stats και το Wipe Dalvik Cache σε μενα δεν υπαρχει να κανω το επομενο βημα? Wipe Dalvik Cache παντα το Wipe Battery Stats χμ...εγω δεν το κανω παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Υπαρχει στο μενου advanced. το βρηκα ευχαριστω!!:) ευχαριστω πολυ σε οσους με βοηθησαν ολα πηγαν καλα ανοιξε και το κιν με την καινουργια costum rom ωραια μου φαινεται τωρα θα την επεξεργαστω!! :):) -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited March 22, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 ευχαριστω πολυ σε οσους με βοηθησαν ολα πηγαν καλα ανοιξε και το κιν με την καινουργια costum rom ωραια μου φαινεται τωρα θα την επεξεργαστω!! :):) ωραια απο εδω και περα θα ευχαριστηθεις δυνατοτητες του κινητου χωρις προβληματα και κολληματα περα του οτι μετα απο μερικα reboot χανονται τα widgets απο home screens και θελει να τα ξαναπερνας περαν αυτου ομως τα παιχνιδια παιζουν τελεια και γρηγορα φωτογραφιες χωρις ρυθμισεις βγαινουν πολυ καλες αν εχεις και το sygic βλεπεις δορυφορους να κλειδωνουν σε 10 δευτερολεπτα και wifi λειτουργικο με αμεση ανταποκριση. o gkalen εχει καιρο να ακουστει και φοβουμαι μας ετοιμαζει για νεα φλασαρισματα. γκαλεν πλεον εβαλα και εγω τη v1 περιμενω και ενα hell stallion theming οποτε βρεις χρονο και αν καταφερεις τελικα τιποτα με crt off γιατι μονο εσενα εμπιστευομαι αν μπορει να γινει κατι (σλουρπ σλουρπ) :p Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Καλησπέρα ξέρει κάνεις αν στην 521 έχει power widget στο κουρτινάκι 521 η 572 ποια προτείνεται? Edited March 22, 2013 by SVKOSTAS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 δεν εχει....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) [quote=tzivas31; o gkalen εχει καιρο να ακουστει και φοβουμαι μας ετοιμαζει για νεα φλασαρισματα. γκαλεν πλεον εβαλα και εγω τη v1 περιμενω και ενα hell stallion theming οποτε βρεις χρονο και αν καταφερεις τελικα τιποτα με crt off γιατι μονο εσενα εμπιστευομαι αν μπορει να γινει κατι (σλουρπ σλουρπ) :p Που να δωσω ρομ τωρα , με το ζορι αποφευγω τις βομβες του akalou....:p Πολυ σωστα το καταλαβες, ετοιμαζω ενα ICS theme που ελπιζω να βγει κορυφαιο. Εχω αλλαξει πολλα και ακομα αλλαζω, μολις ολοκληρωθει θα ποσταρω, ισως βαλω και κανα screenshot αργοτερα για να παρετε και εικονα. Σημερα θ'ασχοληθω με το settings , θελω να του βαλω καρτελες οπως στην ics, αμα πετυχει θα ειναι καταπληκτικο. Εχω φτιαξει μεχρι τωρα τα εξης ... deskclock,contacts,phone,package installer,framework res,systemui,calendar,mms,gallery. Συνεχιζω και θα ποσταρω μολις τα εχω ετοιμα. Το hell theme σε λιγο θα στο ετοιμασω. Καλησπέρα ξέρει κάνεις αν στην 521 έχει power widget στο κουρτινάκι 521 η 572 ποια προτείνεται? Βαλε οποια θες αν φλασαρεις ρομ μετα, αλλιως βαλε την β572 γιατι η β521 δεν εχει power widget στο κουρτινακι. Edited March 22, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Nα σε πω γκαλεν μια και σε πετυχα μεσα τη stallion v1 εσυ την περασες με μια φορα με τα wipes τα κλασικα ή μια με τα wipes και μετα καπακι αλλη μια με install zip from sdcard? Σε ρωταω γιατι βλεπω επαιζα τωρα το asphalt 5 και ενω με τη stallion the final δεν ειχα θεμα τωρα με v1 με κανει καποια lag μπορει να αποδειχτει να ειναι και θεμα του παιχνιδιου αλλα επειδη πριν 2 βδομαδες με final και δεν και τωρα ακομα μερα δεν εχω κλεισει με v1 και να κανει αυτο θα το κοιταξω και στις επομενες μερες και θα σε ενημερωσω Nα σε πω αν δεν σε ειναι κοπος θα μπορεσεις να κανεις αυτο το ics theme που ετοιμαζεις αλλα να μπορω μετα να ενσωματωσω και τα καλουδια του hell theme? Edited March 22, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Που να δωσω ρομ τωρα , με το ζορι αποφευγω τις βομβες του akalou....:p Σημερα θ'ασχοληθω με το settings .... ......apk ....τις γλυτωνεις προς το παρον edit: θα τις στρεψω προς τον tzivas που σε παρενοχλει η FINAL V1 ειναι πολυ γρηγορη και προπαντων smooth αλλα σε παιχνιδια ....αδιαβαστος Edited March 22, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Ισως θελει καποιες αλλαγες η V1 αλλα θα τελειωσω με theming και μετα βλεπουμε. Ξαναβαλε τη final αν τη βλεπεις καλυτερη και τα θεματα που εχω ανεβασει δουλευουν σε ολες τις Stallion. Γι'αυτο θελω να τελειωσω με το theming, ετσι ωστε μετα να ενσωματωσω το hell theme επανω της. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) ......apk ....τις γλυτωνεις προς το παρον θα τις στρεψω προς τον tzivas που σε παρενοχλει εχω αλεξικεραυνο για βομβες :P:P:P ξερω την ειπα παλι Ισως θελει καποιες αλλαγες η V1 αλλα θα τελειωσω με theming και μετα βλεπουμε. Ξαναβαλε τη final αν τη βλεπεις καλυτερη. Γι'αυτο θελω να τελειωσω με το theming, ετσι ωστε μετα να ενσωματωσω το hell theme επανω της. nice... αναμενουμε τα νεα σου καλουδια λοιπον.... δεν ξαναπαω πισω εχω βαρεθει να φλασαρω και για να γινονται σωστα τα περναω ολα απο την αρχη Edited March 22, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Καλημέρα Έχω την 521 και λέω να δοκιμάσω αυτή GB_Stallion_V4gr . γράφετε συνεχώς ότι το κινητό θα πετάει και θα γίνει turbo . Θέλω να ρωτήσω αν δεν μου αρέσει μπορώ να γυρίσω σε 521 η 572 και εκτός από το turbo έχει διαπιστωθεί κάποια οικονομία στην μπαταρία ? Επίσης χρησιμοποιώ go launcher χρειάζεται η αυτό που χει είναι καλύτερο . από market θα κατεβάζω κανονικά εφαρμογές ? Όταν μπαίνω με Volume up και το "Power on-off" η πρώτη επιλογή που έχω είναι Reboot System άρα έχω μέσα το RECOVERY 5.0.27 ? Τα υπόλοιπα βήματα τα διάβασα πιστεύω να τα καταφέρω μόνο Πίτε μου αν ενε καλή αυτή GB_Stallion_V4gr η προτείνετε κάποια άλλη που σίγουρα θα είναι ελληνική ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 μια-δυο σελιδες πισω θα βρεις απαντησεις επισης οποτε θελησεις μπορεις να γυρισεις σε official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Καλημέρα Έχω την 521 και λέω να δοκιμάσω αυτή GB_Stallion_V4gr . γράφετε συνεχώς ότι το κινητό θα πετάει και θα γίνει turbo . Θέλω να ρωτήσω αν δεν μου αρέσει μπορώ να γυρίσω σε 521 η 572 και εκτός από το turbo έχει διαπιστωθεί κάποια οικονομία στην μπαταρία ? Επίσης χρησιμοποιώ go launcher χρειάζεται η αυτό που χει είναι καλύτερο . από market θα κατεβάζω κανονικά εφαρμογές ? Όταν μπαίνω με Volume up και το "Power on-off" η πρώτη επιλογή που έχω είναι Reboot System άρα έχω μέσα το RECOVERY 5.0.27 ? Τα υπόλοιπα βήματα τα διάβασα πιστεύω να τα καταφέρω μόνο Πίτε μου αν ενε καλή αυτή GB_Stallion_V4gr η προτείνετε κάποια άλλη που σίγουρα θα είναι ελληνική ευχαριστω Θα βαλεις την Τhe Stallion Final V1 και οχι την V4gr , και ειναι με Ελληνικα κατευθειαν. Η V4gr ηταν δοκιμαστικη . Κοιτα στη προηγουμενη σελιδα, στο ποστ 8421 , ο akalos εχει το λινκ για τη ρομ και οδηγιες να την περασεις. Αν θελεις να γυρισεις σε official πιο ευκολα τοτε παρε ενα backup απο recovery πρωτα ( σιγα που θα θελεις να γυρισεις σε official) . Μπες στο recovery και διαλεξε backup and restore και μετα διαλεξε , backup ...αστο να τελειωσει και μετα θα'σαι οκ να φλασαρεις τη Stallion. Απο μπαταρια , δυναμη. Το μαρκετ δουλευει κανονικα ( τι να την καναμε αν δεν δουλευε). Δεν εχω go launcher , αλλα ADW launcher, ειναι πολυ ωραιος και με πολλες επιλογες, αμα δε σ'αρεσει βαλε go ( ισως χρειαστεις λιγο χρονο να τον μαθεις και να τον ρυθμισεις και να τον στησεις αναλογα με τις αναγκες σου , αλλα ετσι ειναι οταν αλλαζεις launcher, παντα ψαχνεσαι να δεις τι επιλογες εχει κ.λ.π) Edited March 23, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) gkalen τελικα τσεκαρα τη v1 και εχει καποιο θεμα και με αλλα παιχνιδια κατα τα αλλα wifi λειτουργικοτατο και αμεσο,gps επισης καρακομπλε με την τρελη ταχυτητα κλειδωματος δορυφορων οπως και η stallion the final και φωτογραφικη ολα αψογα. Να ρωτησω κατι αλλο εξαιτιας των πολλων φλασαρισματων τελευταια προτεινετε καποιο προγραμμα για να σωζω παιχνιδια με τα saves τους? Ξερω το titanium απλως λεω μηπως ξερετε κανενα ακομα καλυτερο και γκαλεν πιστευω ενα τετοιο προγραμμα θα ηταν καλο για προσθηκη σε μελλοντικη σου ρομ Edited March 23, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis777 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 παιδια, ειμαι με ICS και θελω να κανω downgrade σε B572 gingerbread ωστε μετα να βαλω την v1 .Βαζω στην sdcard το φακελο dload με το αρχειο που υπαρχει στο step 2.Tο θεμα ειναι οτι οταν κρατάω πατημένα τα πλήκτρα vol+ vol- και το power on μπαινει σε ροζ οθονη και δεν κανει το update οποτε μετα αναγκαζομαι και βγαζω την μπαταρια καθε φορα.Μου ξεφεύγει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) παιδια, ειμαι με ICS και θελω να κανω downgrade σε B572 gingerbread ωστε μετα να βαλω την v1 .Βαζω στην sdcard το φακελο dload με το αρχειο που υπαρχει στο step 2.Tο θεμα ειναι οτι οταν κρατάω πατημένα τα πλήκτρα vol+ vol- και το power on μπαινει σε ροζ οθονη και δεν κανει το update οποτε μετα αναγκαζομαι και βγαζω την μπαταρια καθε φορα.Μου ξεφεύγει κατι? Αν εχεις card reader ή αλλο κινητο θα κοιταξεις μεσα στην sdcard να ειναι ο φακελος dload ουτε ενα γραμμα παραπανω ουτε παρακατω. Ο φακελος dload θα πρεπει να εχει μεσα μονο το αρχειο που θα λεγεται update.app όχι update_g.app Καλο θα ειναι να υπαρχει μέσα μόνο αυτος ο φακελος και αν μπορεις σωσε καπου αλλου στον υπολογιστη ολα τα υπολοιπα δεδομενα μηπως καποιος αλλος φακελος ή αρχειο το σκαλώνει. Αν ακομα εχεις θεμα δοκιμασε μήπως με μια αλλη sdcard μηπως ειναι θεμα της καρτας σου Edited March 23, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 παιδια, ειμαι με ICS και θελω να κανω downgrade σε B572 gingerbread ωστε μετα να βαλω την v1 .Βαζω στην sdcard το φακελο dload με το αρχειο που υπαρχει στο step 2.Tο θεμα ειναι οτι οταν κρατάω πατημένα τα πλήκτρα vol+ vol- και το power on μπαινει σε ροζ οθονη και δεν κανει το update οποτε μετα αναγκαζομαι και βγαζω την μπαταρια καθε φορα.Μου ξεφεύγει κατι? γιατι δεν το κανεις απο sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis777 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 οντως επρεπε να γινει η μετονομασια.my fault..thanx tzivas!εχω αλλο θεμα ομως τωρα..εχω κανει τα παντα wipes και format system με την σωστη σειρα..τελικως φορτωσα την v1..την περασε σε 2-3 sec..μετα μου εβγαλε το μενου με τις επιλογες απο τις οποιες πατησα το reboot..και εδω και 20 min περιμενω να ξεκινησει ανεπιτυχως..κανει συνεχως επανεκκινησεις.ειναι λογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 οντως επρεπε να γινει η μετονομασια.my fault..thanx tzivas!εχω αλλο θεμα ομως τωρα..εχω κανει τα παντα wipes και format system με την σωστη σειρα..τελικως φορτωσα την v1..την περασε σε 2-3 sec..μετα μου εβγαλε το μενου με τις επιλογες απο τις οποιες πατησα το reboot..και εδω και 20 min περιμενω να ξεκινησει ανεπιτυχως..κανει συνεχως επανεκκινησεις.ειναι λογικο? Βαλε το 5.0.2.7 recovery, δεν εγκατασταθηκε η ρομ, θελει 2-3 λεπτα να γινει η εγκατασταση. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis777 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 μα αυτη την recovery εχω..θα δοκιμασω να περασω την final και θα επανελθω..ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 μα αυτη την recovery εχω..θα δοκιμασω να περασω την final και θα επανελθω..ευχαριστω! Ξανακατεβασε το ρομ τοτε, ισως δεν κατεβηκε σωστα το ζιπ. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Ξανακατεβασε το ρομ τοτε, ισως δεν κατεβηκε σωστα το ζιπ.Κάτι λίγο off-topic. Καλό είναι μαζί με τα links για τις roms, να δίνεις κάποια hashes (sha1, sha256, md5, κτλ.) από το zip, για να μπορούμε να ελέγχουμε αν κατέβηκαν σωστά. Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Το STALLION FINAL V1.zip μπαίνει όπως είναι η το ξεζιπαρουμε στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Το STALLION FINAL V1.zip μπαίνει όπως είναι η το ξεζιπαρουμε στην sdΔεν το ξεζιπάρεις, το βάζεις στην sd. Μόλις την έβαλα την V1 final. Σε πρώτη φάση, εντυπωσιακή και γρήγορη, smooth. Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) το κουρτινακι πωσ μπενει στην The_Stallion_Final_V1 η μηπωσ δεν εχει και το wi-fi δε δουλευει Edited March 23, 2013 by SVKOSTAS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts