Jump to content

dionisis777

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dionisis777

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dionisis777's Achievements

  1. Καλησπέρα. Μακάρι να υπάρχει κάποιος να μου πει την άποψη του και πως να κινηθώ. Μόλις τσακώθηκα, πολιτισμενα, τηλεφωνικα με ένα υπαλληλο της nova για τη διακοπή του συμβολαίου μου η οποία έχει παρέλθει προ πολλού. Στα πλαίσια της ανανέωσης ή μη του συμβολαίου μου προγενέστερα της ημερομηνίας διακοπης, σε ηχογραφημένες κλησεις, είπα πως δεν θα συνεχίσουμε και πως θέλω την τάδε ημερομηνία που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο να γίνει διακοπή. Ο ένας υπάλληλος μου απάντησε, προφανώς λανθασμένα, πως ουτοσιαλως αυτό γίνεται αυτόματα. 2 μήνες μετά έρχονταν λογαριασμοί και κάπου κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όπου και πήρα σήμερα τηλέφωνο ώστε τελικά να μου πουν ότι δεν γίνεται τίποτα και ότι θα πρέπει να πάω σε κατάστημα για να διακόψω κ να πληρώσω το ποσό. Όταν της έλεγα ότι υπάρχουν ηχογραφημένες κλησεις που αιτουμαι τη διακοπή κ ότι ο τότε συνάδελφος δεν μου είπε κάτι ανάλογο με αυτό που λέτε εσείς έβαλε τη κασσετα να παίζει λέγοντας μου απλα δεν γίνεται τπτ. Καταγγελία μπορώ να κάνω και που/πώς? Ευχαριστώ και συγχωρέστε την άγνοια μου.
  2. Γνωριζει κανεις αν το lumia 635 1GB παιρνει glance screen και πως?
  3. Παιδια, πως μπορω να κατεβασω UWP εφαρμογες οπως το app του fb π.χ.?
  4. Υπαρχει καποια αξιολογη θηκουλα για nokia lumia 635?
  5. Καταλαβα. Την κεραια απο που την προμηθευτηκες αν επιτρεπεται και ποσο πηγε το μαλλι?
  6. Καλησπερα παιδια μετα απο καιρο. Τελικα τιποτα απο τα παραπανω δεν ισχυει, ηδη απο την πρωτη μερα, οποτε σκεφτομαι, σαν εσχατη λυση, μιας που απ' οτι φαινεται δεν ειναι software/firmware το θεμα, να παραγγειλω μια κεραια για το κινητο απο aliexpress ή απο οπουδηποτε αλλου. Το εχει κανει κανεις απο οσους ειχαν αναλογα θεματα?
  7. Παιδια ολα πηγαν καλα με την ROW και οπως φαινεται εχω πλεον σημα. Τουλαχιστον εδω και 10 λεπτα, με καποιες αυξομειωσεις μεν αλλα χωρις να χανετε το σημα εξολοκληρου. Ειναι root η συσκευη γιατι θελω να απεγκαταστησω ενα σωρο εφαρμογες ή ακολουθω τον οδηγο του Ντινου για root στο πρωτο post? Ευχαριστω Ντινο και Αντρεα για την πολυτιμη βοηθεια τους!
  8. Παιδια συγνωμη που επιμενω αλλα προς αποφυγη καθε πιθανου λαθους που μπορει να προκυψει, λες και δεν μου φτανει οτι δεν πιανει σημα για κανενα λογο, να πω οτι ειμαι με την κινεζικη, δηλαδη εχω ολοκληρωσει και το 5 βημα του οδηγου του Ντινου. Το επομενο που ειναι να γινει ειναι τα βηματα του οδηγου που ποσταρα. Σωστα? :p
  9. Αυτος ο οδηγος κανει δηλαδη?Ή επειδη ειμαι με την τελευταια vibe πρεπει να κανω κατι αλλο πριν?Σε ευχαριστω που απαντας αμεσως! http://www.androidrookies.com/2015/03/update-lenovo-s820-with-new.html#.VfMMbXCqpBc
  10. Παιδια ειναι λογικο η built-in-storage του κινητου να μου δειχνουν τα windows οτι ειναι 1.02GB?? Επισης, προς AndreasQTEK..με ποιον τροπο καταφερες και εβαλες την τελευταια row ROM οταν ειχες ηδη την vibe?Λεω να περασω αυτη μηπως υπαρξει διαφορα σε οτι αφορα το σημα.
  11. Μετα απο δοκιμες με v51 και v52 κανενα αποτελεσμα. Εχει νοημα να δοκιμασω πιο παλιες? Υπαρχει καποιος που να ειχε το ιδιο προβλημα αλλα να εκανα μια συγκεκριμενη σειρα απο πραγματα που βελτιωσαν αισθητα το σημα? Εχει παρει κανεις τηλεφωνο στην υποστηριξη της lenovo στην Αθηνα για καποια κατευθυνση? Απιστευτο που δεν εχει βρεθει μια standard λυση τοσα χρονια ενω το προβλημα αφορα κ αλλες χωρες. :(
  12. Οντως δεν μου επιτρεπει το paste του image μεσω es file manager αλλα δεν θα πρεπε να ημουν root συμφωνα με τον οδηγο σου? Με το 8 βημα πιο συγκεκριμενα.
  13. Και εγω αυτη εχω βαλει αλλα δεν πιανει σημα. Απ οσο προλαβα να δω βεβαια οταν ανοιξα το κιν με την official κινεζικη ειχε κανονικα. Πως αλλαζω μοντεμ που λεει ο φιλος πιο πανω? Το διαβασα και σε ξενα forum οτι το κανουν που εχουν το ιδιο θεμα με το τηλεφωνο. Κατεβασα το v51 που προτεινουν αλλα ποια ειναι τα βηματα της αλλαγης?
  14. Λοιπον, πηγαν ολα καλα με τον οδηγο που εχεις ανεβασει - συγχαρητηρια- εκτος απο το βασικοτερο που ειναι και το μεγαλο μειονεκτημα του κινητου απ΄οτι διαβαζω. Το κινητο δεν πιανει σημα εκτος απο καποιες σπανιες φορες που εχει μια γραμμουλα και αυτη οχι για πολυ. Δεν υποτιθεται οτι με την vibe ΡΟΜ θα λυνοταν κ αυτο το θεμα? Ειναι κατι αλλο που πρεπει να γινει?
  15. Σωστος!! Ελπιζω να μην σε ξαναχρειαστω! :)
×
×
  • Create New...