xcmd Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Οπως σου ειπα υπαρχουν πολλες αξιολογες, δοκιμασε μερικες και θα καταληξεις μονος σου. Μπορεις να αρχισεις με μια cyanogenmod που παιρνει και θεματα και ειναι πολυ γρηγορη. Overclock μεχρι 1,8GHz δεν εχει προβλημα μονο που θα καταναλωνει πιο πολυ μπαταρια, το ιδανικο ειναι 1,4GHz για εμενα. ευχαριστω πολι φιλε μου...θα δοκιμασω και θα κρινω..ευχαριστω πολι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 http://pan.baidu.com/share/link?shareid=7604&uk=2936987094 Ics honor port οποιος θελει να παιξει λιγο και βαριεται....μονο προβλημα απο'τι λεει δεν μου κατεβηκε ακομα οτι με fastboot δεν κανει αυτοματα Mount την sd!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 βρε παιδια ,περασα την επισημη 928,αλλα οταν μπαινω σε ροζ οθονη,ο φακελος image δεν εμφανιζεται! γιατι? καπου διαβασα οτι μονο με ubuntu μπορεις να το δεις! τι κανουμε τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 βρε παιδια ,περασα την επισημη 928,αλλα οταν μπαινω σε ροζ οθονη,ο φακελος image δεν εμφανιζεται! γιατι? καπου διαβασα οτι μονο με ubuntu μπορεις να το δεις! τι κανουμε τωρα? Στη ics ειπαμε οτι ο bootloader ειναι κλειδωμενος αν θες να βαλεις Custom rom τωρα πρεπει να πας σε GB (στεπ2 μονο) και μετα απο εκει μεσα να βαλεις custom ICS!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
echelon2011 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Κάνω downgrade από ICS B928 σε gingerbread, με σκοπό να περάσω κάποια custom rom. Η GB που βρήκα στο site της Huawei (HUAWEI_U8800P_Android_2.3_V100R001C00B521_Oversea_Normal_05010TXB) έχει όλο κι όλο ένα φάκελο dload χωρίς steps. Επειδή κάτι δε μου πάει καλά, λέω να περάσω την U8800ProV100R001C00B512G001 (Gingerbread) που είχα σώσει από παλιά. Ισχύει λοιπόν ότι περνάμε μόνο το step 2; Και μετά αλλάζουμε στη ροζ οθόνη το recovery.img; Κάτι παλιές ιστορίες που θυμάμαι, με προβλήματα της gb που δεν έσβηνe το cache και χάνονταν αποθηκευτικός χώρος, μας επηρεάζουν πλέον ή όχι; Ποια custom προτείνετε με overclock με κάποιο link στο xda αν είναι εύκολο. Μη μου πείτε να διαλέξω γιατί είμαι ζυγός με ωροσκόπο ζυγό και θα πάθω bootloop. Ευχαριστώ :-) Edited September 1, 2012 by echelon2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Μπορει καποιος να μου γραψει απειρα αναλυτικα πως στην ευχη παιρναμε το στεπ1 απο την official ics(δεν το χω περασει ποτε στο παρελθον). Ειμαι με base την B512G αλλα απο χθες που προσπαθησα με 1000 διαφορετικους τροπους να το φλασαρω παντα παιρνω αυτο το error στο update.log που δημιουργειται στο φακελο dload: dload_sd_ram_data_proc->(retry >= DLOAD_RETRY) failed! Μονο αυτο και τπτ αλλο....δοκιμασα μεχρι και να ξαναφλασαρω gb(ακομα και froyo) αλλα παλι το ιδιο error επαιρνα.Δοκιμασα να χω το φακελο dload στην εξωτερικη sd,στην εσωτερικη,με μπαταρια,χωρις μπαταρια παντα θα κολλησει η μπαρα του φλασαρισματος γυρω στο 30-40%(κρινοντας με το ματι). Τα χω παιξει απο χθες. Μα να θελω να περασω official upgrade και να μην μπορω? Τεσπα. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Μπορει καποιος να μου γραψει απειρα αναλυτικα πως στην ευχη παιρναμε το στεπ1 απο την official ics(δεν το χω περασει ποτε στο παρελθον). Ειμαι με base την B512G αλλα απο χθες που προσπαθησα με 1000 διαφορετικους τροπους να το φλασαρω παντα παιρνω αυτο το error στο update.log που δημιουργειται στο φακελο dload: dload_sd_ram_data_proc->(retry >= DLOAD_RETRY) failed! Μονο αυτο και τπτ αλλο....δοκιμασα μεχρι και να ξαναφλασαρω gb(ακομα και froyo) αλλα παλι το ιδιο error επαιρνα.Δοκιμασα να χω το φακελο dload στην εξωτερικη sd,στην εσωτερικη,με μπαταρια,χωρις μπαταρια παντα θα κολλησει η μπαρα του φλασαρισματος γυρω στο 30-40%(κρινοντας με το ματι). Τα χω παιξει απο χθες. Μα να θελω να περασω official upgrade και να μην μπορω? Τεσπα. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Χαιρετε φιλε μου.Το ιδιο ακριβως προβλημα ειχα και εγω.Τελικα τι εκανα?Φλασαρα πανω στην 2.3 την kalo rom.Επειτα μεσα απο kalo rom εκανα update το step 1 απο ics κανονικοτατα μεσω sd update και ξανα απο εκει περασα step 2 και βουαλα.Τελος εφοσον ειμαι με ics εχωσα και το step 3 και τα ειχα ολα.Δοκιμασε το και πες μου κατα 100% θα σου δουλεψει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) δυστυχως παλι τα ιδια....δεν αλλαξε κτ.νωριτερα ειχα δοκιμασει να κανω το ιδιο απο το backup μου της B512 αλλα τζιφος.παλι το ιδιο error με το κοκκινο ledακι. καμια αλλη ιδεα κανεις? edit: δοκιμασα μεχρι και αυτο:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580602 αλλα παλι τα ιδια.ετσι μου ρχεται να παω στη wind και να πω περαστε μου εσεις την official ics γιατι δεν μπορω μονος μου :P edit2: δοκιμασα και με 1 sd των 2 gb αντι για 8gb που ναι η κανονικη μου αλλα παλι τα ιδια.... καθε αλλη λυση ευπροσδεκτη Edited September 2, 2012 by Moihack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) Κάνω downgrade από ICS B928 σε gingerbread, με σκοπό να περάσω κάποια custom rom. Η GB που βρήκα στο site της Huawei (HUAWEI_U8800P_Android_2.3_V100R001C00B521_Oversea_Normal_05010TXB) έχει όλο κι όλο ένα φάκελο dload χωρίς steps. Επειδή κάτι δε μου πάει καλά, λέω να περάσω την U8800ProV100R001C00B512G001 (Gingerbread) που είχα σώσει από παλιά. Ισχύει λοιπόν ότι περνάμε μόνο το step 2; Και μετά αλλάζουμε στη ροζ οθόνη το recovery.img; Κάτι παλιές ιστορίες που θυμάμαι, με προβλήματα της gb που δεν έσβηνe το cache και χάνονταν αποθηκευτικός χώρος, μας επηρεάζουν πλέον ή όχι; Ποια custom προτείνετε με overclock με κάποιο link στο xda αν είναι εύκολο. Μη μου πείτε να διαλέξω γιατί είμαι ζυγός με ωροσκόπο ζυγό και θα πάθω bootloop. Ευχαριστώ :-) Το μεγαλυτερο σου προβλημα ειναι το ζωδιο σου και ο ωροσκοπος σου , τα αλλα μαλλον διορθωνονται . . :lol: Παρ'οτι δεν ειμαι ο ειδικος στα upgrades - downgrades , νομιζω οτι καπου διαβασα οτι υπαρχει ενα συγκεκριμενο στεπ 2 που μ'αυτο κανεις downgrade απο ics σε gb . Το σιγουρο ειναι οτι κανεις downgrade απο ics σε gb , μονο με στεπ2 απο gb , αλλα να περιμενεις να σου πει καποιος αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο στεπ2 η μπορεις να χρησιμοποιησεις το στεπ2 απο οποιαδηποτε gb version. Επισης δεν σ'ενδιαφερει αν η gb version που θα βαλεις δουλευει καλα η οχι , το μονο που θες εσυ ειναι να εχει ροζ οθονη για να βαλεις recovery.img και να περασεις ρομ , μη σε νοιαζει τιποτε αλλο. Pika , κατι θα ξερεις εσυ γι'αυτο το θεμα , για ριξε καμμια προταση στον φιλο echelon . Edited September 2, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Το μεγαλυτερο σου προβλημα ειναι το ζωδιο σου και ο ωροσκοπος σου , τα αλλα μαλλον διορθωνονται . . :lol: Παρ'οτι δεν ειμαι ο ειδικος στα upgrades - downgrades , νομιζω οτι καπου διαβασα οτι υπαρχει ενα συγκεκριμενο στεπ 2 που μ'αυτο κανεις downgrade απο ics σε gb . Το σιγουρο ειναι οτι κανεις downgrade απο ics σε gb , μονο με στεπ2 απο gb , αλλα να περιμενεις να σου πει καποιος αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο στεπ2 η μπορεις να χρησιμοποιησεις το στεπ2 απο οποιαδηποτε gb version. Επισης δεν σ'ενδιαφερει αν η gb version που θα βαλεις δουλευει καλα η οχι , το μονο που θες εσυ ειναι να εχει ροζ οθονη για να βαλεις recovery.img και να περασεις ρομ , μη σε νοιαζει τιποτε αλλο. Pika , κατι θα ξερεις εσυ γι'αυτο το θεμα , για ριξε καμμια προταση στον φιλο echelon . Οχι βρε τη ειδικο...ενα step2 απο την gb περνεις και το φλασαρεις...απλα απο ics για να πας σε gb δεν περνας το step1 μονο step2!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Στη ics ειπαμε οτι ο bootloader ειναι κλειδωμενος αν θες να βαλεις Custom rom τωρα πρεπει να πας σε GB (στεπ2 μονο) και μετα απο εκει μεσα να βαλεις custom ICS!! ωπ sorry :wacko: thanks παντως.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mot Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 ρε παιδια να ρωτησω κατι..εχω το συγκεκριμενο κηνιτο μου παρουσιασε μια βλαβη στην οθονη αφης,πηγα στη wind που το χα παρει με αναβαθμιση και κατοπιν συνενοησεως μαζι τους καταληξαμε οτι θα ηταν πιο γρηγορο να το παω εγω στο servis το servis το εχει αναλαβει η εταιρια arvato μετα απο καμια 1,5 βδομαδα περιπου παω και τους λεω ποτε θα ειναι ετοιμο ..απαντηση δεν ξερουμε !!! ουτε στο περιπου !! ποτε θα μας φερει ο συνεργατης μας τα ανταλακτικα και διαφορες δικαιολογιες μη λογικες για μενα...εχει τυχει σε κανενα σας κατι παρομοιο ;; τεσπα εγω δεν προκειται να ξαναγορασω τιποτα απο τη συγγεκριμενη εταιρια και αιτια ειναι η καλυψη του servis !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλησπέρα Χθες πέρασα την b928 δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος εκτός αν θέλει ρυθμίσεις που δεν ξέρω . Έκανε το τηλέφωνο ποιο αργό και καταναλώνει ποιο γρήγορα την μπαταρία . Το κουμπί volume δεν ανοίγει την οθόνη ούτε με go locker Αν ξέρετε τίποτα από αυτά βοηθήστε Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλησπέρα Χθες πέρασα την b928 δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος εκτός αν θέλει ρυθμίσεις που δεν ξέρω . Έκανε το τηλέφωνο ποιο αργό και καταναλώνει ποιο γρήγορα την μπαταρία . Το κουμπί volume δεν ανοίγει την οθόνη ούτε με go locker Αν ξέρετε τίποτα από αυτά βοηθήστε Ευχαριστώ Αν κανεις root μπορεις να φτιαξεις την ταχυτητα και να ανοιγει η οθονη με τα πληκτρα εντασης. Για την μπαταρια, λιγο δυσκολο. Γενικα σε ολες σχεδον τις συσκευες, ακομη και σε διπυρινες με 1Gb ram η ics δεν τρεχει τοσο καλα οσο η 2.3 Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 παιδια για custom ICS ποια προτεινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Έχω κάνει το step1 απο την b927. Έχω περασμένη την MIUI 2.6.22 v4 . Μπορώ μέσω CWM να περάσω custom rom ICS? (π.χ. IcePika_B928_v5). Επίσης πια έκδοση CWM χρειάζεται? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Πώς να κάνω root για να ενεργοποιήσω το κουμπί volume για την οθόνη. ειμαι σε ics b928 ευχαριστώ Και κάτι άλλο στις επαφές πως βάζω ήχο σε ομάδα -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited September 3, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) ρε παιδια να ρωτησω κατι..εχω το συγκεκριμενο κηνιτο μου παρουσιασε μια βλαβη στην οθονη αφης,πηγα στη wind που το χα παρει με αναβαθμιση και κατοπιν συνενοησεως μαζι τους καταληξαμε οτι θα ηταν πιο γρηγορο να το παω εγω στο servis το servis το εχει αναλαβει η εταιρια arvato μετα απο καμια 1,5 βδομαδα περιπου παω και τους λεω ποτε θα ειναι ετοιμο ..απαντηση δεν ξερουμε !!! ουτε στο περιπου !! ποτε θα μας φερει ο συνεργατης μας τα ανταλακτικα και διαφορες δικαιολογιες μη λογικες για μενα...εχει τυχει σε κανενα σας κατι παρομοιο ;; τεσπα εγω δεν προκειται να ξαναγορασω τιποτα απο τη συγγεκριμενη εταιρια και αιτια ειναι η καλυψη του servis !! Δεν επρεπε να δεχτεις απο τους τυπους της wind να το πας εσυ στο service . Επρεπε να το αφησεις στη wind , να το κανονισουν αυτοι και εσυ μετα θα ειχες να κανεις μαζι τους , απο αυτους αγορασες το τηλ.. και οχι απο το service . Εγω δεν το'χω παει στο service ποτε αλλα το ξερω απο μια αλλη συσκευη που ειχα παρει απο vodafone , και μου ειπαν κι εμενα οτι μπορει να αργησει και καλυτερα να το πηγαινα ο ιδιος στο service , αλλα δεν μου φανηκε καλη ιδεα και τους ειπα να το στειλουν μονοι τους . Κι εγω εχω φρικαρει με τη huawei , αλλα με το suport οχι με το service , για το service εχω ακουσει τα καλυτερα . Να ξερεις οτι θελει 2 βδομαδες συνηθως για να παρεις το τηλ.. πισω. Edited September 3, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mot Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Δεν επρεπε να δεχτεις απο τους τυπους της wind να το πας εσυ στο service . Επρεπε να το αφησεις στη wind , να το κανονισουν αυτοι και εσυ μετα θα ειχες να κανεις μαζι τους , απο αυτους αγορασες το τηλ.. και οχι απο το service . Εγω δεν το'χω παει στο service ποτε αλλα το ξερω απο μια αλλη συσκευη που ειχα παρει απο vodafone , και μου ειπαν κι εμενα οτι μπορει να αργησει και καλυτερα να το πηγαινα ο ιδιος στο service , αλλα δεν μου φανηκε καλη ιδεα και τους ειπα να το στειλουν μονοι τους . Κι εγω εχω φρικαρει με τη huawei , αλλα με το suport οχι με το service , για το service εχω ακουσει τα καλυτερα . Να ξερεις οτι θελει 2 βδομαδες συνηθως για να παρεις το τηλ.. πισω. ευχαριστω δλδ στη wind " μου τη φερανε":mad: αναγκαστικα θα περιμενω ας ελπισουμε να ειναι στις 2 βδομαδες που λες θενξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 ευχαριστω δλδ στη wind " μου τη φερανε":mad: αναγκαστικα θα περιμενω ας ελπισουμε να ειναι στις 2 βδομαδες που λες θενξ! Νομιζω οτι δεν επρεπε να το δεχτεις αυτο . Απ'αυτους το αγορασες , αυτοι επρεπε να κανουν οτι επρεπε , οχι εσυ . Νομιζω μολις κλεισουν 2 βδομαδες θα το εχεις πισω . Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 ...μια που μιλάτε για service...διαπιστώνω και εγώ μετά από ένα μήνα ότι στην επάνω δεξιά γωνία βάζει σκόνη κάτω από το touchscreen και έχω αρχίσει και τα παίρνω! Πάντως νομίζω ότι και να το στείλω για καθάρισμα, εκτός ότι θα πρέπει να το γυρίσω από custom rom σε official, θα πρέπει να περιμένω 2 βδομάδες και στο τέλος αν κρίνω από το προηγούμενο μου LG P500 που το είχα στείλει, πάλι θα ξαναγίνει....εκτός και αν το αλλάξουν με νέο :innocent: Μάλλον θα μείνω όπως είναι και το πολύ πολύ το ανοίγω μόνος μου... Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 ...μια που μιλάτε για service...διαπιστώνω και εγώ μετά από ένα μήνα ότι στην επάνω δεξιά γωνία βάζει σκόνη κάτω από το touchscreen και έχω αρχίσει και τα παίρνω! Πάντως νομίζω ότι και να το στείλω για καθάρισμα, εκτός ότι θα πρέπει να το γυρίσω από custom rom σε official, θα πρέπει να περιμένω 2 βδομάδες και στο τέλος αν κρίνω από το προηγούμενο μου LG P500 που το είχα στείλει, πάλι θα ξαναγίνει....εκτός και αν το αλλάξουν με νέο :innocent: Μάλλον θα μείνω όπως είναι και το πολύ πολύ το ανοίγω μόνος μου... Δεν εχει σημασια τι ρομ φορας οταν το πας για καθαρισμο οθονης η αλλαγη οθονης η για κατι που δεν εχει σχεση με τη λειτουργια του τηλ.. , μπορεις να το πας με οτι ρομ θες , μονο αν το πας για κατι που εχει να κανει με τη λειτουργια του τηλ.. πρεπει να εισαι με στοκ ρομ. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Και εγω λεω να το στειλω να το καθαρισουν και να αλλαξουν το πλαστικο για να μην βαζει σκόνη (+ σκεφτομουν να βρω κανενα λογο ακομα να μου βαλουν 2.2 να δοιμασω τη Horse του gkalen :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 γεια χαρα και παλι :) βρε παιδια ,εχω αγορασει το ndrive creece 11 εδω και αρκετους μηνες απο το play store,και μεχρι πριν μια εβδομαδα δουλευε μια χαρα! οταν συνδεεται για να; κατεβασει τους χαρτες και τις φωνες,και μου βγαζει παντα το μηνυμα:Error comunicating with OTAStore.:mad: αυτο γινεται μερες τωρα! τι στο καλο δεν τον εχουν φτιαξει ακομα τον server τους? εστειλα και mail να δω τι θα μου απαντησουν! εχει τυχει σε αλλον αυτο?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
echelon2011 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Ευχαριστώ για τις οδηγίες για downgrade. Πέρασα επάνω στη B928 το step 2 μιας gingerbread (μετονομασμένο σε UPDATE.app), και μετά custom recovery και kalo extreme και το τηλέφωνο πετάει... Ως τώρα το μόνο bug που εντόπισα είναι η αναβίωση ενός παλιού προβλήματος που είχα σε official gingerbread, το lag στην αναπαραγωγή βίντεο μέσω youtube app, το οποίο είχε λυθεί στην επίσημη ICS. Μέσω browser, στην σελίδα του youtube για κινητές συσκευές (όμοιο interface με το app) όλα πηγαίνουν καλά, αν όμως αναπαράγω βίντεο μέσω του app, η εικόνα είναι ασύγχρονη σε σχέση με τον ήχο, πηγαίνοντας μια αργά και μια γρήγορα ανά 3 δευτερόλεπτα. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts