Pikachukaki Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Θα δοκιμασω την 436 που βγηκε χθες με την πρωτη ευκαιρια. Εσυ λογικα εβαλες την 421; update-mokeeos-v1.10.423-u8800+release Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 καλησπερα. απο τοτε που περασα τη rom του kalo δεν δουλευει το gps :(δε λεω οτι φταιει η ρομ απλα ανρωτιεμαι αν μπορω να ελεγξω με καποιο τροπο αν εχει βλαβη ο δεκτης της συσκευης ή κατι τετοιο.Δοκιμασα κατι απο xda που υποτιθεται οτι μπαινεις στις ρυθμισεις του gps αλλα τζιφος:mad: ο κωδικος που βαζω στον dialer απλα δεν κανει τιποτα:ρ και τελος παντων αν εχει οντως βλαβη ο δεκτης μπορω να περασω απ ευθειας την ics official και να το στειλω service διατηρωντας την εγγυηση? Έχω το ίδιο πρόβλημα :(:(:( Καμιά ιδέα παιδιά; Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 παιδιά εγώ kalo έχω και δουλεύει μια χαρά. Δυστυχώς δεν νομίζω ότι είναι θέμα rom ή λάθους εγκατάστασης εκτός και εάν με την προηγούμενη rom σας κλείδωνε κανονικά. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815568 v4 added!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Insane21 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 παιδια κανω downgrade se 2.2 kai sto step 2 ekei που βαζω το μεγαλο αρχειο μ βγαζει fail παιδεια βοηθηστε λιγακι γτ δεν ξερω τι να κανω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 (edited) παιδια κανω downgrade se 2.2 kai sto step 2 ekei που βαζω το μεγαλο αρχειο μ βγαζει fail παιδεια βοηθηστε λιγακι γτ δεν ξερω τι να κανω!!!! Δοκιμασε και χωρις μπαταρια , ισως θελει καποιες προσπαθειες ακομα , εφοσον εχεις τελειωσει με το στεπ 1 , μετα βαλε το στεπ2 ( μεγαλο αρχειο) στη καρτα σου χωρις να το μετονομασεις , βγαλε μπαταρια και ταυτοχρονα πατα τα vol+,vol- και power on και συνδεσε το usb ... Νομιζω οτι μια δυο σελιδες πιο πισω εχει οδηγιες για το downgrade απο τον tzivas31 ... στη σελιδα 391 ποστ 5865 Edited August 22, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Insane21 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 με την b026 ειχα προβλημα και δοκιμασα me την b025 και ολα οκ φιλε gkalen i absolute einai tromeri sunxaritiria!!!!!!! a3ize to pedema!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 με την b026 ειχα προβλημα και δοκιμασα me την b025 και ολα οκ φιλε gkalen i absolute einai tromeri sunxaritiria!!!!!!! a3ize to pedema!! ;) Ευχαριστω φιλε insane21 , το σιγουρο ειναι οτι δεν θα εχεις προβληματα μ'αυτη τη ρομ και θα κανεις οτι θελεις ανετα και σιγουρα ... :) Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Καλημέρα, έβαλα την icepika την τελευταία αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο της wind. Παίζει κάτι? Edited August 23, 2012 by nekmaria άκυρο επανήλθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 με την b026 ειχα προβλημα και δοκιμασα me την b025 και ολα οκ φιλε gkalen i absolute einai tromeri sunxaritiria!!!!!!! a3ize to pedema!! ;) εγω οσες φορες εκανα downgrade με την B025 είχα θεμα και δεν προχωρουσε ενω με τη Β026 παντα νερακι περνουσε κατευθειαν αλλα αφου εκανες τη δουλεια σου οκ.αντε με γεια και το νεο κινητο γιατι με absolute εχεις καινουριο κινητο και αν θες συμβουλη απο γκαλεν απο παλια στο ραμ μανατζερ επελεξε επιλογη balance και τικαρε το πρωτο κουτακι λιγο πιο κατω για καλυτερη δουλεια της ραμ του κινητου σου και απο sygic downloader κατεβασε το χαρτη ελλαδος και θα εχεις και ενα αψογο gps συστημα μετα Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 τι γινεται με την πλοηγηση που εχει μεσα το κινητο εχει εδω και ποση ωρα αναμονη για τοποθεσια λεει ξερετε κατι καλυτερο να κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) τι γινεται με την πλοηγηση που εχει μεσα το κινητο εχει εδω και ποση ωρα αναμονη για τοποθεσια λεει ξερετε κατι καλυτερο να κατεβασω Θελει ιντερνετ για να δουλεψει το google maps ... Αμα θες gps χωρις ιντερνετ κατεβασε το Horse Absolute , ανοιξε το zip και θα πας στο data/app και παρε απο μεσα το ,com.sygic.aura-1.apk , κανε το εγκατασταση στο τηλ.. σου , συνδεσου σε ιντερνετ και ανοιξε την εφαρμογη , κατεβασε το χαρτη της ελλαδας και μετα μπορεις να λειτουργησεις το gps ( sygic ) , χωρις ιντερνετ , μονο το gps θα ανοιξεις και εισαι κομπλε .. Αν εχει καποιος αλλος το λινκ για το sygic , ας το δωσει στο φιλο ... Επισης ειδα οτι εχει βγει καινουρια version του sygic ( 12.1.2 ) , αν την βρει κανεις ας δωσει το λινκ και σε μας , ψαχνω κι εγω αλλα δεν την εχω βρει ακομα ... EDIT Με αφορμη το προηγουμενο ποστ του tzivas31 , θα ηθελα να σας πω οτι εγω μετα την εγκατασταση του Absolute , τα πρωτα πραγματα που κανω ειναι : 1. Ανοιγω το ram manager pro και τικαρω την επιλογη , lock kauncher in memory , και επιλεγω την πρωτη επιλογη , balance . 2. Ανοιγω το set cpu και επιλεγω max 1024 , min 480 , scaling performance , και για καλυτερα γκαζια μπορειτε να βαλετε , max 1200 , min 544 .... 3. Ανοιγω τις ρυθμισεις του go launcher και παω στο , ρυθμισεις για προχωρημενους , και ξετικαρω την επιλογη , lock launcher in memory ( αποτροπη αναγκαστικου κλεισιματος ) ... Αυτα , και ετοιμος ... Edited August 23, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Καλημέρα, έβαλα την icepika την τελευταία αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο της wind. Παίζει κάτι? Και με τρομαξες ακομα δεν ξυπνησα και ειδα μετα οτι λες edit επανήλθε.....!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Και με τρομαξες ακομα δεν ξυπνησα και ειδα μετα οτι λες edit επανήλθε.....!!! Πως μπορώ να βάλω το ποσοστό μπαταρίας στη rom σου στην μπάρα εργασιών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Πως μπορώ να βάλω το ποσοστό μπαταρίας στη rom σου στην μπάρα εργασιών? Πρεπει να εχει βγαλει ο bronxitas αλλαγμενο framework με % στη μπαταρια δεν εχω βγαλει εγω γιατι ειναι λιγο εκνεβριστικο να το βλεπω η βαλε απο το μαρκετ jellybean statusbar εχει % μπαταρια χωρις να αλλαξεις το framework! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Πρεπει να εχει βγαλει ο bronxitas αλλαγμενο framework με % στη μπαταρια δεν εχω βγαλει εγω γιατι ειναι λιγο εκνεβριστικο να το βλεπω η βαλε απο το μαρκετ jellybean statusbar εχει % μπαταρια χωρις να αλλαξεις το framework! Ευχαριστώ θερμά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Mπορει να μου πει ενας φιλος πως να βαλω V100R001C00B928,General Version) εγω εχω 4.0.3 Β927 . Edited August 24, 2012 by TASOS_KAR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Ευχαριστώ θερμά ρε παιδια με αυτη τη ζεστη και ευχαριστειτε θερμα?ειμαστε σοβαροι :pppp Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) ρε παιδια με αυτη τη ζεστη και ευχαριστειτε θερμα?ειμαστε σοβαροι :pppp Για το +1??αχχααχαχαχ Mπορει να μου πει ενας φιλος πως να βαλω B928- 4.0.3 εχω Β927 . Official custom...με εναν αριθμο μονο δεν μπορουμε να βοηθησουμε και πολυ??! :) Edited August 24, 2012 by navi55 αφαίρεση off-topic Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 ξέρει κάποιος να μου πει τι γίνετε με το sygic? αλλού βρίσκομε και με βγάζει σε μια τοποθεσία 6χιλιομετρων διάφορα από εκεί που είμαι δίνω να ξεκινήσω από κάπου για να πάω κάπου και μου τα βγάζει αντίστροφα την διαδρομή κρίμα είναι σπάσω το κινητό για το κολο gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 ξέρει κάποιος να μου πει τι γίνετε με το sygic? αλλού βρίσκομε και με βγάζει σε μια τοποθεσία 6χιλιομετρων διάφορα από εκεί που είμαι δίνω να ξεκινήσω από κάπου για να πάω κάπου και μου τα βγάζει αντίστροφα την διαδρομή κρίμα είναι σπάσω το κινητό για το κολο gps καταρχας θα πρεπει να περιμενεις να κλειδωσει δορυφορους δεν το κανει κατευθειαν με το που το ανογεις περιμενεις απο 1 λεπτο ως 7 αναλογως τη ρομ που εχεις και την περιοχη που μενεις ,αν το ανοιγεις μεσα στο σπιτι μπορει να σε παιρνει και περισσοτερη ωρα ή και να μν κλειδωνει καθολου αυτο απο μονο του οταν ανοιγει μεχρι να κλειδωσει δορυφορους σε λεει οτι εισα στο μαρκοπουλο αττικης και εγω μενω θεσσαλονικη απλα περιμενεις λιγο,κινητο ειναι δεν ειναι gps συσκευη να εχουμε τις αναλογες απαιτησεις Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 @adams25 Χαχαχα, αρχισαν να μας σπανε τα νευρα? Κανε οτι λεει ο tzivas31 , πρωτα θα ανοιξεις το gps , μετα ανοιγεις το sygic και περιμενεις μεχρι να σε κλειδωσει ( η οθονη να ειναι αναμενη ). Οταν κλειδωσει θα σε βγαλει ακριβως στο μερος που εισαι και το βελος απο γκρι θα γινει κιτρινο ... υπομονη μεχρι να κλειδωσει . Εισαι και με μαμα ρομ , μην περιμενεις να τρεχει το τηλ.. οπως στα custom rom , υπομονετικα θα τα κανεις ολα . Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Mπορει να μου πει ενας φιλος τον τρόπο να βάλω V100R001C00B928,General Version) εγω εχω εκδοση Android 4.0.3 V100R001C00B927 Edited August 24, 2012 by TASOS_KAR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Mπορει να μου πει ενας φιλος τον τρόπο να βάλω V100R001C00B928,General Version) εγω εχω εκδοση Android 4.0.3 V100R001C00B927 Οπως εβαλες και την 927...dload και flash! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 step 1 step 2 step3 ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts