Pikachukaki Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Και το δικο μας 512 εχει, απλα τα 350 ειναι διαθεσιμα στο χρηστη. Και στο blade 410 ειναι διαθεσιμα απο τα 512. Εχει να κανει με τις απαιτησεις του συστηματος. Γενικα μην κολλατε με την ram, οση λιγοτερη εχετε διαθεσιμη, τοσες περισσοτερες εφαρμογες ειναι ετοιμες να ανοιξουν αμεσα. Αν χρειαστει μνημη, το λειτουργικο κλεινει απο μονο του τις εφαρμογες που χρησιμοποιηθηκαν παλιοτερα. Επισης μην σκοτωνετε εφαρμογες που τα api τους ειναι προγραμματισμενα να τρεχουν στο background, το συστημα θα τις ξανανοιξει με αποτελεσμα να μειωθει και παλι η διαθεσιμη ram και να εχετε απασχολησει ασκοπα την cpu στο ανοιξε κλεισε. Ναι αλλα ειναι λιγο εκνευριστικο να του φορτωνουμε tweaks kickass kernel setcpu και παλι να ανοιγεις το κιν απο sleep και να laggarei o launcher και να βριζεις!! :Ρ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Ναι αλλα ειναι λιγο εκνευριστικο να του φορτωνουμε tweaks kickass kernel setcpu και παλι να ανοιγεις το κιν απο sleep και να laggarei o launcher και να βριζεις!! :Ρ Αυτο δεν ειναι θεμα της ram. Με 80-100Mb ελευθερη ram δεν μπορει να τρεξει ενας launcher? Ειναι θεμα του launcher και της βλακειας της google που πηγε και εστησε λειτουργικο που τρεχουν οι εφαρμογες πανω jvm. Ποιος launcher σου laggarei? Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Αυτο δεν ειναι θεμα της ram. Με 80-100Mb ελευθερη ram δεν μπορει να τρεξει ενας launcher? Ειναι θεμα του launcher και της βλακειας της google που πηγε και εστησε λειτουργικο που τρεχουν οι εφαρμογες πανω jvm. Ποιος launcher σου laggarei? ααα...φιλος...τη να κανουμε τωρα...το iOS δεν μας αρεσει γιατι τα παντα πρεπει να ειναι παρανομα και η συσκευη κανει οσο το χρεως της ελλαδας..το android γιατι τρεχουν σε java!!με τπτ δεν χαίρεστε!!χαχαχα!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 ρε παιδια σταματησε να δουλευει ο accelerometer σε cm7. δεν μπορω να πω με βαιβαιοτητα αν ειναι μετα απο τουμπα η οχι,τωρα το εντοπισα. σε εφαρμογη που κανει test μου τα βγαζει ολα μηδεν. τι πιστευετε πως ειναι hardware η software? αν αλλαξω μια ρομ παιζει να φτιαξει ας πουμε? οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει. ευχαριστω Δεν ξερω αν σε βοηθαει, αλλα ειχα παρομοιο προβλημα(με επισημη Β512). Με reboot εστρωνε αλλα το ΚΟΥΛΟ ηταν οτι το accelerometer σταματουσε ΠΑΝΤΑ οποτε ανοιγα χαρτες google,latitude κλπ. Για δοκιμασε το :) Με την Β572 εστρωσε για τα καλα παντως(αυτος ηταν ο πρωταρχικος λογος που την εβαλα) akalos thanks, σε λιγο θα τα δοκιμασω..! Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Ρε παιδια δωστε μου λυση. Εχω ενα προβλημα με τον ηχο ακουγεται χαμηλα βαζω βιντεακι και παλι ακουγεται χαμηλα απο την στιγμη που εβαλα την 2.3.5 τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Ρε παιδια δωστε μου λυση. Εχω ενα προβλημα με τον ηχο ακουγεται χαμηλα βαζω βιντεακι και παλι ακουγεται χαμηλα απο την στιγμη που εβαλα την 2.3.5 τι κανω? Πειραξες τπτ η ετσι στο ασχετο?εφαγε κανα σαουλι? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Ο αλλος στο xda νομιζει οτι τις φτιαχνεις εσυ τις rom, που να ξερει οτι εμεις εχουμε την τυφλα μας :lol: Αν και στο τελος οι κινεζοι θα μας αναγκασουν να γινουμε developers για να δουμε καμια σωστη rom για το κινητο μας. Τελικα η miui του sacura ειναι καλυτερη απο του hay? Για το battery drain εχεις δικιο και επισης δεν λειτουργει και ο φακος, αλλα ρε μαμωτο μου αρεσουν τα ics animations.. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Ο αλλος στο xda νομιζει οτι τις φτιαχνεις εσυ τις rom, που να ξερει οτι εμεις εχουμε την τυφλα μας :lol: Αν και στο τελος οι κινεζοι θα μας αναγκασουν να γινουμε developers για να δουμε καμια σωστη rom για το κινητο μας. Τελικα η miui του sacura ειναι καλυτερη απο του hay? Για το battery drain εχεις δικιο και επισης δεν λειτουργει και ο φακος, αλλα ρε μαμωτο μου αρεσουν τα ics animations.. Εχει τεραστια διαφορα στο drain ο φακος δεν θυμαμε...αλλα ενταξη κλαιν τα animations ασε που το laggaroun και λιγο...!!!καπου ειχε παρει το ματι μου τα animations σε εξτρα zip για flash συν οτι μπορεις αν καταφερεις να μην σου βγαλει error το kitchen να τα βαλεις στο systemiu!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Μονο του φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Μονο του φιλε. Περιεργο..χωρις να το πειράξεις ετσι στο ασχετο?τσεκαρε μην εβαλες τπτ η καποιο dsp η καποιο equalizer πριν καταφυγης σε extreme καταστασεις οπως το restore! @sofo http://miuiandroid.com/community/threads/miui-ics-animation-transitions-build-2-3-9.13394/ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Εχει τεραστια διαφορα στο drain ο φακος δεν θυμαμε...αλλα ενταξη κλαιν τα animations ασε που το laggaroun και λιγο...!!!καπου ειχε παρει το ματι μου τα animations σε εξτρα zip για flash συν οτι μπορεις αν καταφερεις να μην σου βγαλει error το kitchen να τα βαλεις στο systemiu!! Το εχω το zip. Θα αρχισω τις ματσακονιες που λεει ο akalos και οτι βγει.. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Το εχω το zip. Θα αρχισω τις ματσακονιες που λεει ο akalos και οτι βγει.. Δουλευει σε οποια ρομ και οτι κιν...απλα το φλασαρεις..θα το δοκιμασω ποιο αργα γιατι δεν εχω backup για την ωρα και βαριέμαι λιγο!! :Ρ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Δουλευει σε οποια ρομ και οτι κιν...απλα το φλασαρεις..θα το δοκιμασω ποιο αργα γιατι δεν εχω backup για την ωρα και βαριέμαι λιγο!! :Ρ το εχω δοκιμασει σε αλλες miui και μετα δεν αναβαν τα πληκτρα, ελπιζω σε αυτη να μην εχει προβλημα Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 το εχω δοκιμασει σε αλλες miui και μετα δεν αναβαν τα πληκτρα, ελπιζω σε αυτη να μην εχει προβλημα Μηπως το εβαλες σε λαθος ρομ γιατι λεει ενας ποιο κατω οτι εφαγε bootloop εσυ εφαγες lights out..who knows...παντος στο kitchen εγω οταν προσπαθουσα δεν καταφερα τπτ...κατσε να βαλω μια απο του sakura τωρα να δουμε μπας και!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) akale να'σαι καλα αγορι, ολα οκ, απορω πως τοσο καιρο ζουσα χωρις τα ξεκλειδωμενα fps, μεγαλη διαφορα :D Θα κανω και ενα μικροοο overclock και δεν το ξαναπειραζω. Τι ρυθμιση προτεινεται ωστε να δω διαφορα αλλα να μη ψηθει το κινητο? Εσεις τι εχετε? Edited March 12, 2012 by Sheik Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 http://www.mediafire.com/?55gw9jt835s2izc ics animations-roboto font για 2.3.9 MIUI sakura!! Μόλις τωρα βγηκε απο Kitchen μετα apk απο sakura!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 akalos Θα κανω και ενα μικροοο overclock και δεν το ξαναπειραζω. Τι ρυθμιση προτεινεται ωστε να δω διαφορα αλλα να μη ψηθει το κινητο? Εσεις τι εχετε? smartass v2 245-1400 με rom tool box pro:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 smartass v2 245-1400 με rom tool box pro:) Γιατι εχει διαφορα απο το setcpu?? Τελικα το Kitchen δεν δουλεψε αλλαξε την roboto αλλα τα animation δεν τα εβαλε...απο το ποστ στο αλλο το forum εχει για καθε κιν διαφορετικο...τη να βαλω για dezire hd? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Γιατι εχει διαφορα απο το setcpu?? ευκαιρια να βαλει ενα app του must have! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) ευκαιρια να βαλει ενα app του must have! ok ok....παω πασο!! :Ρ Tα ics δεν μπαινουν με τπτ απο kitchen αρα ειδα το rudolf μοιαζει λιγο θα δοκιμασω με αυτο να δω αν μπουν τα animations! Edited March 12, 2012 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Καλησπέρα..Κανά λινκ για την 2.3.9 sakura? Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Καλησπέρα..Κανά λινκ για την 2.3.9 sakura? http://www.mediafire.com/?a060bbjv0rq0gpj Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Καλησπέρα ...... Κανένα λινκ για την 2.3.9 sakura?... Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 http://www.mediafire.com/?a060bbjv0rq0gpj Ευχαριστω Sofokla... Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 MIUI 2.3.9, τα κλασικά σπαστικά "σκαλώματα"!! :mad: Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts