Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ηθελα να εξηγησω πως το εχω κανει αρκετες φορες..και οσον αφορα το custom rom ειδα σε ενα σχολιο στο xda λεγοντας πως περνει κανονικα τις custom ρομ to pro...για αυτο το εκανα και εγω..αλλα νομιζω πως εκανα λαθος..

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

ηθελα να εξηγησω πως το εχω κανει αρκετες φορες..και οσον αφορα το custom rom ειδα σε ενα σχολιο στο xda λεγοντας πως περνει κανονικα τις custom ρομ to pro...για αυτο το εκανα και εγω..αλλα νομιζω πως εκανα λαθος..

Λαθος εκανες, εχουν διαφορετικο chipset και δεν δουλευουν σωστα οι ρομ του απλου X5 στο pro. Αν δεν ειχες κανει backup την παλια rom του κινητου πριν το φλασαρεις, δοκιμασε αυτη. Ειναι η στοκ Wind 2.2.2 του X5 pro

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

την εχω κατεβασει...την περασα στην sd,και πηγα μεσω clockwork να κανω choose zip και οταν παει να ξεκινησει μου λεει installation aborted και το αρχειο το ονομαζει bad..αν παω με τον αλλο τροπο να την περασω οπως ειδα σε προηγουμενη σελιδα απο advanced δεν βρισκει τιποτα..

την εχω κατεβασει...την περασα στην sd,και πηγα μεσω clockwork να κανω choose zip και οταν παει να ξεκινησει μου λεει installation aborted και το αρχειο το ονομαζει bad..αν παω με τον αλλο τροπο να την περασω οπως ειδα σε προηγουμενη σελιδα απο advanced δεν βρισκει τιποτα..

ξεζιπαρισμα θελει και nandoid αλλα δεν ξερω πως.

μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις μου.:p

[Recovery] Unofficial CWM Recovery 5.0.2.7[u8800pro]

change:

mod the kernel,Ums is worked now

use zte u880‘s charge png

can install zip from emmc and use emmc backup&restore

add ext4 fs support

καλησπέρα σας,

Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες και πιστεύω ότι πρέπει να αναβαθμιστώ και εγώ σε 2.3 και να περάσω custom.

3 ερωτήσεις:

1) Σε ένα ποστ είδα ότι τα benchmark με την νέα έκδοση πέφτουν. Ισχύει αυτό? ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα?

2) Μπορώ να περάσω κατευθείαν custom 2.3.5 χωρίς να γίνει πρώτα αναβάθμιση σε επίσημη 2.3.5? (υποθέτω όχι)

3) Για να μην χάσω όλα τα apps contacts ποιος είναι ο πιο καλος τρόπος για backup?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

καλησπέρα σας,

Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες και πιστεύω ότι πρέπει να αναβαθμιστώ και εγώ σε 2.3 και να περάσω custom.

3 ερωτήσεις:

1) Σε ένα ποστ είδα ότι τα benchmark με την νέα έκδοση πέφτουν. Ισχύει αυτό? ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα?

2) Μπορώ να περάσω κατευθείαν custom 2.3.5 χωρίς να γίνει πρώτα αναβάθμιση σε επίσημη 2.3.5? (υποθέτω όχι)

3) Για να μην χάσω όλα τα apps contacts ποιος είναι ο πιο καλος τρόπος για backup?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

1.[edit}ναι,νομισα για παιχνιδια που δεν παιζω

2.δεν υπαρχει custom ακομα,ειναι official απο huawei,εαν υπηρχε,θα το δουμε πως.

3.το δικο του,εγω αυτον χρησιμοποιω.

Edited by akalos

καλημερα σε ολους.

παρατηρησα πως μετα την αναβαθμιση(2.3.5) που εκανα οτι,οταν μπαινω στη μουσικη να ακουσω ,και παω στις προσθετες ρυθμισεις του player,ενω βγαζει την επιλογη "ισοσταθμιστης"δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις του,δεν εχω προσβαση!

γνωριζει κανεις τι παιζει με το θεμα αυτο?

κατα τα αλλα η συσκευη δουλευει αψογα.

καλημερα σε ολους.

παρατηρησα πως μετα την αναβαθμιση(2.3.5) που εκανα .

το εχω κανονικα,ψαξτο αλλου το προβλημα.

προχθες εχασα το "προσθηκη",για καποιο λογο υπευθυνο ηταν το BW.

το εχω κανονικα,ψαξτο αλλου το προβλημα.

προχθες εχασα το "προσθηκη",για καποιο λογο υπευθυνο ηταν το BW.

μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος, γιατι μη νομιζεις οτι το παιζω στα δαχτυλα το εργαλειο!

το B/W τι ειναι?

a malista,μα δεν υπαρχει κατι τετοιο στις εφαρμογες! :(

αλλο προβλημα ειχα εγω,δεν μπορουσα να προσθεσω widget για παραδειγμα.

και το προβλημα μου ηταν το BW

αλλο προβλημα ειχα εγω,δεν μπορουσα να προσθεσω widget για παραδειγμα.

και το προβλημα μου ηταν το BW

καταλαβα!

αν βαλω ενα προσθετο π.χ απο μαρκετ θα ξεμπλεξω?

μονο με handsfree δουλευει αυτη η επιλογη,ετσι;

α καλα ειμαι τελειως ηλιθιος! :wacko:

εχεις απολυτο δικιο,μονο με ακουστικα ενεργοποιηται,αγω το δοκιμασα σκετο,

να σαι καλα βρε ακαλος

αλλα για οποιον ενδιαφερεται να εχει και χωρις ακουστικα αυτη τη ρυθμιση,βρηκα απο xda AYTO.

Το περασα και δουλευει σπεσιαλ :)

ευχαριστω πολυ καλη σας μερα ;)

α καλα ειμαι τελειως ηλιθιος! :wacko:

εχεις απολυτο δικιο,μονο με ακουστικα ενεργοποιηται,αγω το δοκιμασα σκετο,

να σαι καλα βρε ακαλος

αλλα για οποιον ενδιαφερεται να εχει και χωρις ακουστικα αυτη τη ρυθμιση,βρηκα απο xda AYTO.

Το περασα και δουλευει σπεσιαλ :)

ευχαριστω πολυ καλη σας μερα ;)

καλη σου ημερα,ωραιος,:cool:

Πολυ καλο,το εχω εδω και καιρο.Στο Pro ομως δεν το δοκιμασα ακομα!Το ξεχασα!:confused:

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

καλημερα

χτες το βραδυ παρατηρησα οτι,αφου το εκλεισα και το εβαλα στον φορτιστη μου μπαινει σε recovery mode!

τι ειναι τουτο παλι?

σκεφτομαι να βγαλω το CWM recovery και να βαλω το οριτζιναλ recovery.να δω τι παιζει.

αν κανω αυτη την αλλαγη θα χασω το root του κινητου?

και στην τελικη αν δεν γινεται τιποτα ,αν μπορει καποιος να μου πει πως να το ξερουταρω.

ευχαριστω πολυ.

ρε τι τραβαμε με τις μοντες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα

χτες το βραδυ παρατηρησα οτι,αφου το εκλεισα και το εβαλα στον φορτιστη μου μπαινει σε recovery mode!

τι ειναι τουτο παλι?

σκεφτομαι να βγαλω το CWM recovery και να βαλω το οριτζιναλ recovery.να δω τι παιζει.

και στην τελικη αν δεν γινεται τιποτα ,αν μπορει καποιος να μου πει πως να το ξερουταρω.

ευχαριστω πολυ.

μην λετε τα μισα,πως εισαι τωρα;

καλημερα

δεν εχω καμια μοντα στο κινητο εκτος του οτι ειμαι root,ειμαι με original boot.img,με κανονικο recovery.img,και με original cust.img

για οποιον θελει να δει τι κανει το recovery,

http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Howto:_Using_the_Recovery

Edited by akalos

καλημερα

τι ειναι τουτο παλι?

ευχαριστω πολυ.

Καλημερα..και μενα μου το ειχε κανει αυτο το "CWM 5.0.2.3"

Με το 5.0.2.7 δεν δοκιμασα ακομα γιατι εχω εξτρα μπαταρια και φορτιστη τοιχου.

Οχι δεν χανεις το root αν γυρισεις στο original recovery.

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

σε δραση ο ICS Launcher Releases

Ωραιος,ετσι?

Τον εγκατεατησα..πολλες δυνατοτητες παραμετροποιησης!

Μου αρεσε!!

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post.

Edited by navi55

Ωραιος,ετσι?

Τον εγκατεατησα..πολλες δυνατοτητες παραμετροποιησης!

Μου αρεσε!!

οπως;................

Edited by navi55

οπως;................

Την δυνατοτητα αλλαγης του μεγεθους των εικονιδιων στην οθονη(καλα και αλλοι launchers το εχουν αυτο)

Μου αρεσει το πληκτρο κατω δεξια για τις "Running Applications"και ο τροπος που τις απεικονιζει.

Πρεπει ομως ναναι λιγουλακι βαρυ η μου φαινεται?Βασικα μου κανε η εφαρμογη κανα δυο κολληματα!!

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post.

Edited by navi55