VentriC Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 ηθελα να εξηγησω πως το εχω κανει αρκετες φορες..και οσον αφορα το custom rom ειδα σε ενα σχολιο στο xda λεγοντας πως περνει κανονικα τις custom ρομ to pro...για αυτο το εκανα και εγω..αλλα νομιζω πως εκανα λαθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 ηθελα να εξηγησω πως το εχω κανει αρκετες φορες..και οσον αφορα το custom rom ειδα σε ενα σχολιο στο xda λεγοντας πως περνει κανονικα τις custom ρομ to pro...για αυτο το εκανα και εγω..αλλα νομιζω πως εκανα λαθος.. Λαθος εκανες, εχουν διαφορετικο chipset και δεν δουλευουν σωστα οι ρομ του απλου X5 στο pro. Αν δεν ειχες κανει backup την παλια rom του κινητου πριν το φλασαρεις, δοκιμασε αυτη. Ειναι η στοκ Wind 2.2.2 του X5 pro Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VentriC Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 την εχω κατεβασει...την περασα στην sd,και πηγα μεσω clockwork να κανω choose zip και οταν παει να ξεκινησει μου λεει installation aborted και το αρχειο το ονομαζει bad..αν παω με τον αλλο τροπο να την περασω οπως ειδα σε προηγουμενη σελιδα απο advanced δεν βρισκει τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 την εχω κατεβασει...την περασα στην sd,και πηγα μεσω clockwork να κανω choose zip και οταν παει να ξεκινησει μου λεει installation aborted και το αρχειο το ονομαζει bad..αν παω με τον αλλο τροπο να την περασω οπως ειδα σε προηγουμενη σελιδα απο advanced δεν βρισκει τιποτα.. ξεζιπαρισμα θελει και nandoid αλλα δεν ξερω πως. μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις μου.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 [Recovery] Unofficial CWM Recovery 5.0.2.7[u8800pro] change: mod the kernel,Ums is worked now use zte u880‘s charge png can install zip from emmc and use emmc backup&restore add ext4 fs support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioscity Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 καλησπέρα σας, Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες και πιστεύω ότι πρέπει να αναβαθμιστώ και εγώ σε 2.3 και να περάσω custom. 3 ερωτήσεις: 1) Σε ένα ποστ είδα ότι τα benchmark με την νέα έκδοση πέφτουν. Ισχύει αυτό? ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα? 2) Μπορώ να περάσω κατευθείαν custom 2.3.5 χωρίς να γίνει πρώτα αναβάθμιση σε επίσημη 2.3.5? (υποθέτω όχι) 3) Για να μην χάσω όλα τα apps contacts ποιος είναι ο πιο καλος τρόπος για backup? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) καλησπέρα σας, Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες και πιστεύω ότι πρέπει να αναβαθμιστώ και εγώ σε 2.3 και να περάσω custom. 3 ερωτήσεις: 1) Σε ένα ποστ είδα ότι τα benchmark με την νέα έκδοση πέφτουν. Ισχύει αυτό? ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα? 2) Μπορώ να περάσω κατευθείαν custom 2.3.5 χωρίς να γίνει πρώτα αναβάθμιση σε επίσημη 2.3.5? (υποθέτω όχι) 3) Για να μην χάσω όλα τα apps contacts ποιος είναι ο πιο καλος τρόπος για backup? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 1.[edit}ναι,νομισα για παιχνιδια που δεν παιζω 2.δεν υπαρχει custom ακομα,ειναι official απο huawei,εαν υπηρχε,θα το δουμε πως. 3.το δικο του,εγω αυτον χρησιμοποιω. Edited November 12, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 καλημερα σε ολους. παρατηρησα πως μετα την αναβαθμιση(2.3.5) που εκανα οτι,οταν μπαινω στη μουσικη να ακουσω ,και παω στις προσθετες ρυθμισεις του player,ενω βγαζει την επιλογη "ισοσταθμιστης"δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις του,δεν εχω προσβαση! γνωριζει κανεις τι παιζει με το θεμα αυτο? κατα τα αλλα η συσκευη δουλευει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 καλημερα σε ολους. παρατηρησα πως μετα την αναβαθμιση(2.3.5) που εκανα . το εχω κανονικα,ψαξτο αλλου το προβλημα. προχθες εχασα το "προσθηκη",για καποιο λογο υπευθυνο ηταν το BW. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 το εχω κανονικα,ψαξτο αλλου το προβλημα. προχθες εχασα το "προσθηκη",για καποιο λογο υπευθυνο ηταν το BW. μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος, γιατι μη νομιζεις οτι το παιζω στα δαχτυλα το εργαλειο! το B/W τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 http://www.getjar.com/mobile/231883/beautiful-widgets-for-huawei-ideos-u8800-x5/?ref=0&lvt=1320840616&sid=8n8230uz2dldgxs&c=jgb311ifhjddtkw039&lang=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 http://www.getjar.com/mobile/231883/beautiful-widgets-for-huawei-ideos-u8800-x5/?ref=0&lvt=1320840616&sid=8n8230uz2dldgxs&c=jgb311ifhjddtkw039&lang=en a malista,μα δεν υπαρχει κατι τετοιο στις εφαρμογες! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 a malista,μα δεν υπαρχει κατι τετοιο στις εφαρμογες! :( αλλο προβλημα ειχα εγω,δεν μπορουσα να προσθεσω widget για παραδειγμα. και το προβλημα μου ηταν το BW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 αλλο προβλημα ειχα εγω,δεν μπορουσα να προσθεσω widget για παραδειγμα. και το προβλημα μου ηταν το BW καταλαβα! αν βαλω ενα προσθετο π.χ απο μαρκετ θα ξεμπλεξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 μονο με handsfree δουλευει αυτη η επιλογη,ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 μονο με handsfree δουλευει αυτη η επιλογη,ετσι; α καλα ειμαι τελειως ηλιθιος! :wacko: εχεις απολυτο δικιο,μονο με ακουστικα ενεργοποιηται,αγω το δοκιμασα σκετο, να σαι καλα βρε ακαλος αλλα για οποιον ενδιαφερεται να εχει και χωρις ακουστικα αυτη τη ρυθμιση,βρηκα απο xda AYTO. Το περασα και δουλευει σπεσιαλ :) ευχαριστω πολυ καλη σας μερα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 α καλα ειμαι τελειως ηλιθιος! :wacko: εχεις απολυτο δικιο,μονο με ακουστικα ενεργοποιηται,αγω το δοκιμασα σκετο, να σαι καλα βρε ακαλος αλλα για οποιον ενδιαφερεται να εχει και χωρις ακουστικα αυτη τη ρυθμιση,βρηκα απο xda AYTO. Το περασα και δουλευει σπεσιαλ :) ευχαριστω πολυ καλη σας μερα ;) καλη σου ημερα,ωραιος,:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 http://www.getjar.com/mobile/231883/beautiful-widgets-for-huawei-ideos-u8800-x5/?ref=0&lvt=1320840616&sid=8n8230uz2dldgxs&c=jgb311ifhjddtkw039&lang=en Πολυ καλο,το εχω εδω και καιρο.Στο Pro ομως δεν το δοκιμασα ακομα!Το ξεχασα!:confused: Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 καλημερα χτες το βραδυ παρατηρησα οτι,αφου το εκλεισα και το εβαλα στον φορτιστη μου μπαινει σε recovery mode! τι ειναι τουτο παλι? σκεφτομαι να βγαλω το CWM recovery και να βαλω το οριτζιναλ recovery.να δω τι παιζει. αν κανω αυτη την αλλαγη θα χασω το root του κινητου? και στην τελικη αν δεν γινεται τιποτα ,αν μπορει καποιος να μου πει πως να το ξερουταρω. ευχαριστω πολυ. ρε τι τραβαμε με τις μοντες!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) καλημερα χτες το βραδυ παρατηρησα οτι,αφου το εκλεισα και το εβαλα στον φορτιστη μου μπαινει σε recovery mode! τι ειναι τουτο παλι? σκεφτομαι να βγαλω το CWM recovery και να βαλω το οριτζιναλ recovery.να δω τι παιζει. αν κανω αυτη την αλλαγη θα χασω το root του κινητου? και στην τελικη αν δεν γινεται τιποτα ,αν μπορει καποιος να μου πει πως να το ξερουταρω. ευχαριστω πολυ. ρε τι τραβαμε με τις μοντες!!!!!!!!!!!!!!!!!! μην λετε τα μισα,πως εισαι τωρα; καλημερα δεν εχω καμια μοντα στο κινητο εκτος του οτι ειμαι root,ειμαι με original boot.img,με κανονικο recovery.img,και με original cust.img για οποιον θελει να δει τι κανει το recovery, http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Howto:_Using_the_Recovery Edited November 14, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) καλημερα χτες το βραδυ παρατηρησα οτι,αφου το εκλεισα και το εβαλα στον φορτιστη μου μπαινει σε recovery mode! τι ειναι τουτο παλι? σκεφτομαι να βγαλω το CWM recovery και να βαλω το οριτζιναλ recovery.να δω τι παιζει. αν κανω αυτη την αλλαγη θα χασω το root του κινητου? και στην τελικη αν δεν γινεται τιποτα ,αν μπορει καποιος να μου πει πως να το ξερουταρω. ευχαριστω πολυ. ρε τι τραβαμε με τις μοντες!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλημερα..και μενα μου το ειχε κανει αυτο το "CWM 5.0.2.3" Με το 5.0.2.7 δεν δοκιμασα ακομα γιατι εχω εξτρα μπαταρια και φορτιστη τοιχου. Οχι δεν χανεις το root αν γυρισεις στο original recovery. Edited November 14, 2011 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 σε δραση ο ICS Launcher Releases Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) σε δραση ο ICS Launcher Releases Ωραιος,ετσι? Τον εγκατεατησα..πολλες δυνατοτητες παραμετροποιησης! Μου αρεσε!! -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. Edited November 14, 2011 by navi55 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) Ωραιος,ετσι? Τον εγκατεατησα..πολλες δυνατοτητες παραμετροποιησης! Μου αρεσε!! οπως;................ Edited November 14, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) οπως;................ Την δυνατοτητα αλλαγης του μεγεθους των εικονιδιων στην οθονη(καλα και αλλοι launchers το εχουν αυτο) Μου αρεσει το πληκτρο κατω δεξια για τις "Running Applications"και ο τροπος που τις απεικονιζει. Πρεπει ομως ναναι λιγουλακι βαρυ η μου φαινεται?Βασικα μου κανε η εφαρμογη κανα δυο κολληματα!! -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. Edited November 14, 2011 by navi55 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts