zenix Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 εχω βρει αυτο εδω http://www.aliexpress.com/item/Newest-PiPo-Tablet-8-9-PiPo-T9-MTK6592-Octa-Core-Phone-Call-Tablets-2GB-RAM-32GB/1804891903.html Τιμη στα 212 ευρω με θηκη και φορτιστη αυτοκινητου και με DHL (ελπιζω να μην περασει τελωνειο). Δεν βρηκα καλυτερη τιμη. Τι λετε να το παραγγειλω? Εχετε ακουσει γι αυτο? Οσοι απο σας το εχουν παραγγειλει, απο που το παραγγειλατε? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 εχω βρει αυτο εδω http://www.aliexpress.com/item/Newest-PiPo-Tablet-8-9-PiPo-T9-MTK6592-Octa-Core-Phone-Call-Tablets-2GB-RAM-32GB/1804891903.html Τιμη στα 212 ευρω με θηκη και φορτιστη αυτοκινητου και με DHL (ελπιζω να μην περασει τελωνειο). Δεν βρηκα καλυτερη τιμη. Τι λετε να το παραγγειλω? Εχετε ακουσει γι αυτο? Οσοι απο σας το εχουν παραγγειλει, απο που το παραγγειλατε? Ζήτησέ του να σου το στείλει με απλό ταχυδρομείο έστω και άν πληρώσεις . Με την DHL θα πληρώσεις κατά 99% .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 To galaxy tab 3 7 lite αξίζει έναντι του κανονικού galaxy tab 3 7? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5422&idPhone2=5969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 εχετε να προτεινεται κανα ταμπλετακι με ~70 ευρω απο κινα μερια? 8ιντσο κατα προτιμηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 εχω βρει αυτο εδω http://www.aliexpress.com/item/Newest-PiPo-Tablet-8-9-PiPo-T9-MTK6592-Octa-Core-Phone-Call-Tablets-2GB-RAM-32GB/1804891903.html Τιμη στα 212 ευρω με θηκη και φορτιστη αυτοκινητου και με DHL (ελπιζω να μην περασει τελωνειο). Δεν βρηκα καλυτερη τιμη. Τι λετε να το παραγγειλω? Εχετε ακουσει γι αυτο? Οσοι απο σας το εχουν παραγγειλει, απο που το παραγγειλατε? Αφού στελνει με ταχυδρομειο (US $1.05 to Greece via Swiss Post) γιατι να επιλέξεις DHL; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Το τάμπλετ το πήρα εγώ, είναι ότι καλύτερο σε αυτήν την τιμή, και δεν κολλάει πουθενά. Παίζει ότι έργο και ότι βίντεο θέλεις και η εικόνα του είναι εξαιρετική. Καλησπερα φιλε. Εχει playstore? Αλλο εκει τριγυρω σε λεφτα? 8αρι η 10αρι. Χρηση ιντερνετ,φβ,απλα πραματα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δευτερο ποστ για φιλο Γνώμη για samsung galaxy note3 neo που κανει 310 στο skrοutz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EBA Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδιά καλησπέρα πρόκειται για πρώτη φόρα να πάρω tablet και το θέλω και σαν κινητό, θα ήθελα τις απόψεις σας για το ποιο θα ήταν η καλύτερη επιλογή, με ενδιαφέρει να έχει οθόνη 10,1', προφανώς 3G για να μπορώ να το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο και σχετικά καλή κάμερα με φλας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια, ελπίζω να βρεθούν "καλοί σαμαρήτες" γιατί είναι κρίμα να πετάξω λεφτά άδικα. (τιμή μέχρι 300 E max) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδιά καλησπέρα πρόκειται για πρώτη φόρα να πάρω tablet και το θέλω και σαν κινητό, θα ήθελα τις απόψεις σας για το ποιο θα ήταν η καλύτερη επιλογή, με ενδιαφέρει να έχει οθόνη 10,1', προφανώς 3G για να μπορώ να το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο και σχετικά καλή κάμερα με φλας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια, ελπίζω να βρεθούν "καλοί σαμαρήτες" γιατί είναι κρίμα να πετάξω λεφτά άδικα. (τιμή μέχρι 300 E max) Θελεις 10,1' και να το χρησιμοποιεις και σαν κινητό; Πλάκα κάνεις ετσι; Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EBA Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Θελεις 10,1' και να το χρησιμοποιεις και σαν κινητό; Πλάκα κάνεις ετσι; Όπως είναι αυτά που επισυνάπτω....αυτό εννοώ σαν κινητό http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-3g/Turbo-X-Tablet-Hive-IV-3G-kai-GPS-M10K9.htm ή κάτι τέτοιο http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Samsung-Galaxy-Tab-3-10-1-P5200-3G.htm αυτά κάνουν κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Διαθέσιμο μεγάλο budget δεν υπάρχει (περίπου μέχρι 150ευρώ). Ωστόσο, αναζητώ tablet και με 3G επιλογή (για δεδομένα και όχι τηλέφωνο). Αν δεν κινηθώ προς τα κινέζικα και ελληνικά tablets, εχω καταλήξει σε 2 tablets. Το πρώτο το Acer Iconia B1-711 στα 115 ευρώ προσφορά. Πολύ καλά χαρακτηριστικά,αλλά με δύο ουσιώδη μειονεκτήματα. Το πρώτο η μπαταρία στα 2640mAh είναι απίστευτα μη βολική για tablet.μια καλή μπαταρία πρέπει να είναι άνω των 4000mAh.Το δεύτερο η ανάλυση οθόνης (1024x600) και η γωνία θέασης. Αν σκεφτώ βέβαια τα χρήματα, δεν μπορώ να τα θέλω και όλα δικά μου. Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι η μπαταρία. Το δεύτερο tablet είναι το Asus Memo Pad HD 7 στα 135 ευρώ και στην έκδοση των 16GB. Αλλά δεν υποστηρίζει 3G. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο και μεταξύ των δύο, ποια είναι η καλύτερη επιλογή; (έστω και χωρίς 3G). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Διαθέσιμο μεγάλο budget δεν υπάρχει (περίπου μέχρι 150ευρώ). Ωστόσο, αναζητώ tablet και με 3G επιλογή (για δεδομένα και όχι τηλέφωνο). Αν δεν κινηθώ προς τα κινέζικα και ελληνικά tablets, εχω καταλήξει σε 2 tablets. Το πρώτο το Acer Iconia B1-711 στα 115 ευρώ προσφορά. Πολύ καλά χαρακτηριστικά,αλλά με δύο ουσιώδη μειονεκτήματα. Το πρώτο η μπαταρία στα 2640mAh είναι απίστευτα μη βολική για tablet.μια καλή μπαταρία πρέπει να είναι άνω των 4000mAh.Το δεύτερο η ανάλυση οθόνης (1024x600) και η γωνία θέασης. Αν σκεφτώ βέβαια τα χρήματα, δεν μπορώ να τα θέλω και όλα δικά μου. Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι η μπαταρία. Το δεύτερο tablet είναι το Asus Memo Pad HD 7 στα 135 ευρώ και στην έκδοση των 16GB. Αλλά δεν υποστηρίζει 3G. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο και μεταξύ των δύο, ποια είναι η καλύτερη επιλογή; (έστω και χωρίς 3G). Μεταξύ των δύο μάλλον θα προτιμούσα το Asus, αν και για 3G το Acer έχει καλή τιμή... Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο Lenovo Ideapad A3000 με 3.500 mAh. Με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά παίζει και το Asus Fonepad 7 ή το Galaxy Tab 3 (σε αυτό πληρώνεις και λίγο όνομα), αλλά ανεβαίνει λίγο η τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) ψαχνω για tablet εως 300,00 ευρω.ειναι για δουλεια αλλα θα ηθελα να βγαζει και καλες φωτο.ειμαι μεταξυ του lg gpad kai Samsung galaxy tab3 8.μεταξυ των 2 ποιο θα λεγατε; καμια αλλη προταση εχετε; Edited May 18, 2014 by BEBAKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Έχω έναν σταθερό Windows 7 και φυσικά ένα κινητό Android. Το ταμπλετ που θα ήθελα να πάρω να είναι με Windows ή Android? Θα ήθελα με Windows αλλά στον σταθερό όταν τρέχει ο μοτζιλα τραβάει ένα μισή γιγα ραμ μόνος του πολλές φορές! Άρα ταμπλετ με Windows 8 και δύο γιγα ραμ αποκλείονται γιατί θα σέρνονται; η τα Windows σε ταμπλετ είναι πιο ελαφριά; Χρήση σερφαρισμα, email απλά πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Έχω έναν σταθερό Windows 7 και φυσικά ένα κινητό Android. Το ταμπλετ που θα ήθελα να πάρω να είναι με Windows ή Android? Θα ήθελα με Windows αλλά στον σταθερό όταν τρέχει ο μοτζιλα τραβάει ένα μισή γιγα ραμ μόνος του πολλές φορές! Άρα ταμπλετ με Windows 8 και δύο γιγα ραμ αποκλείονται γιατί θα σέρνονται; η τα Windows σε ταμπλετ είναι πιο ελαφριά; Χρήση σερφαρισμα, email απλά πράγματα Μια χαρά σερφάρεις με αλεπού, αν και πιο βολικό θα είναι με τον Explorer που είναι full touch optimized. Ελαφριά είναι τα 8αρια και για τη χρήση που θα κάνεις φτάνουν και περισσεύουν τα 2gb ram να κάνεις και περισσότερα πράγματα ταυτόχρονα. Άλλα κάλλιστα και το android μοορει να σε καλύψει για την χρήση που θές. Το Τ100 είναι η πλέον αξιόπιστη και value for money πρόταση στην αγορά. Edited May 18, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Μια χαρά σερφάρεις με αλεπού, αν και πιο βολικό θα είναι με τον Explorer που είναι full touch optimized. Ελαφριά είναι τα 8αρια και για τη χρήση που θα κάνεις φτάνουν και περισσεύουν τα 2gb ram να κάνεις και περισσότερα πράγματα ταυτόχρονα. Άλλα κάλλιστα και το android μοορει να σε καλύψει για την χρήση που θές. Το Τ100 είναι η πλέον αξιόπιστη και value for money πρόταση στην αγορά. T100 με ανάλυση 1366/768? Αυτό λες; tragic που λένε και στο χωριό μου! 350 ευρώ με τέτοια ανάλυση δεν το λες και vfm! Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως! Μάλλον για Android το βλέπω για να μην ξεφύγουμε στην τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) T100 με ανάλυση 1366/768? Αυτό λες; tragic που λένε και στο χωριό μου! 350 ευρώ με τέτοια ανάλυση δεν το λες και vfm! Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως! Μάλλον για Android το βλέπω για να μην ξεφύγουμε στην τιμή. Μην κοιτάς μόνο την ανάλυση της οθόνης. Έχει και άλλα θετικά σαν πρόταση. Εδώ η πλειοψηφία έχουν λαπτοπ με αυτήν την ανάλυση σε 13 και 15 ίντσες. Μην το ξεχνάς. Τεσπα αν θές full HD και πιο φθηνά υπάρχει το g pad και nexus 7 η σε 10αρι σε Asus και Samsung,αφου θές σερφαρισμα κυρίως. Κακός έβαλες τα windows αν έχεις απαιτήσεις σε ανάλυση οθόνης αφού πιο ακριβά είναι και απευθύνονται σε άλλες χρήσης επιπλέον πέρα από τα απλά. Edited May 18, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micakos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Καλήμερα παιδιά ,αν μπορείτε να με βοηθήσετε ,ψάχνω ένα laptop για μικρή χρήση κυρίως για την επεξεργασία office αρχείων ,δεν ξέρω αν με βολεύει και η περίπτωση ενός netbook γιαυτό το λόγο ζητάω την γνώμη σας καθώς επίσης και αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ,ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Καλήμερα παιδιά ,αν μπορείτε να με βοηθήσετε ,ψάχνω ένα laptop για μικρή χρήση κυρίως για την επεξεργασία office αρχείων ,δεν ξέρω αν με βολεύει και η περίπτωση ενός netbook γιαυτό το λόγο ζητάω την γνώμη σας καθώς επίσης και αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ,ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!! Τα netbooks ξέχασέ τα, έχουν πεθάνει σαν κατηγορία. Για επεξεργασία office, είναι προτιμότερο να πάρεις κανονικό ΗΥ, ακόμα και σε σχέση με Windows tablets. Κάπου πήρε το μάτι μου αυτό το ΣΚ προσφορές με 250€... πιο κάτω δύσκολα θα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EBA Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=17669&s=1 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-3g/Turbo-X-Tablet-Hive-IV-3G-kai-GPS-M10K9.htm ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ? ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ Μ ΠΕΙΤΕ! -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited May 21, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danzaf Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Του Πλαισίου είναι καλή πρόταση, αλλά τσιμπημένη κλασσικα. Αλλά αξίζει με τα όσα έχει. Αν θες κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά, το παραγγέλνεις από Κίνα, ξέρεις. ;) Παράθεση Αξέχαστη, στην καρδιά μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 πριν από λίγο έκανα αυτή την αγορά πως το βλέπεται ; http://www.aliexpress.com/item/NEW-AllWinner-A20-1-2GHz-Dual-Core-Cortex-A7-Android-4-2-2-10-1-inch/1265626101.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 πριν από λίγο έκανα αυτή την αγορά πως το βλέπεται ; http://www.aliexpress.com/item/NEW-AllWinner-A20-1-2GHz-Dual-Core-Cortex-A7-Android-4-2-2-10-1-inch/1265626101.html Ο πωλητής έχει καλή βαθμολογία, και το τάμπλετ αρκετά καλά χαρακτηριστικά σε σχέση με την τιμή του. Πάντως άλλη φορά να προτιμάς όσα έχουν οθόνη IPS. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 πριν από λίγο έκανα αυτή την αγορά πως το βλέπεται ; http://www.aliexpress.com/item/NEW-AllWinner-A20-1-2GHz-Dual-Core-Cortex-A7-Android-4-2-2-10-1-inch/1265626101.html Ειλικρινα ποτε δεν καταλαβα τι νοημα εχει πρωτα να αγοραζεις κατι και μετα να ρωτας αν ειναι καλο. Παντα φιλικα. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδιά θέλω tablet και η χρήση που θα κάνω είναι η προβολή ταινιών-σειρών στην τηλεόραση η και στο tablet, και internet. Φίλοι μου πρότειναν τα : Cube U39GT, Ifive mini3,Pipo M9 pro. Αυτά είναι που μπορώ να βρώ άμεσα(μεταχειρισμένα) και σε προσιτές τιμές. Αν μπορεί κάποιος να μου πει αρνητικά και θετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Το γνώμη έχετε για το λενοβο α3500 στα 99 ευρώ? Κάποια καλύτερη πρόταση σε αυτά τα χρήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts