jali Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 δεν μπορώ να σου πω για τα rk3188 εφόσον δεν έχουν βγει, και δεν τα περιμένουμε σύντομα. Από διπύρηνα το U30gt είναι άριστο. Σε 2gb και με samsung exynos υπάρχουν κάτι viewsonic και freelander,αλλά για να κόψουν κόστος έχουν μετριες οθόνες, σε σχέση με τα άλλα. Τα A31 δεν έχουν βγει ακόμη για να ξέρουμε, αλλά ειναι για οικονομική κατηγορία, κι όχι για επιδόσεις. Αφού θες το πιο δυνατό ανεξαρτήτου χρημάτων, πας σε samsung και asus Σταυρο χρονια πολλα !Να σου πω τι θα ηθελα και αν εχεις να προτεινεις κατι μιας και σεβομαι απολυτα τις γνωσεις σου στο χωρο και την εμπειρια σε ταμπλετες,θελω gps,wifi,3Daccelerator(αξιολογο),καμερα (δεν ειναι απαραιτητο να βγαζει αψογες φωτο αλλα καλο θα ηταν να ειχε μια καλη αναλυση) οθονη πολυ καλη!Οσο για το πιο πανω ποστ που εκανες σχετικα με τα 4πυρηνα οταν λες μετριες οθονες...τι εννοεις σε αναλυση? Σε τι? Οσον αφορα τους νεους επεξεργαστες θα συμφωνισω οτι εννοειτε πως αφου δεν εχουμε κατι χειροπιαστο δεν μπορουμε να ξερουμε σιγουρα πραγματα.Μιλαω για τα χαρακτηριστηκα οπως τα γραφουν και τα παρουσιαζουν οι εταιριες...ειναι καλυτερα σαν τσιπακια απο αυτα που κυκλοφορυν(στα χαρτια) ? Εχω ακομα δυο ερωτησεις,ξερετε αν ο mali-400 mp4 ειναι καλυτερος απο τον PowerVR SGX544 MP2 και τον Vivante GC1000 Τελος....ο επεξεργαστης της Intel Atom Z2460 χανει απο τα επιτυχημενα τσιπακια της Rockchp? Σορυ αν εχω κουρασει(ζαλισει @@)....νομιζω ομως οτι για αυτο ειναι αυτη η συντονισμενη ομαδα και το εν λογω θεμα στο φορουμ.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Θέλω ένα 10ιντσο με καλή ανάλυση (δηλ. 1280x800), και η επικρατέστερη επιλογή φαίνεται να είναι ανάμεσα σε Cube U30GT, Ainol Hero ή Pipo M1. Τι διαλέγουμε από αυτά λοιπόν; Οκ, ξέρω ότι έχουν βγει και τα 4πύρηνα αλλά φοβάμαι την ανεξερεύνητη γη των κινέζικων :-) Επίσης (άλλο θέμα!), ποια η γνώμη για το Hyundai Rock X?Cube U30GT. Το Rock X είναι πολύ καλό όπως ανέφερα παραπάνω Περιμένω αυτό http://www.onda-tablet.com/onda-v812-quad-core-tablet-pc-android-allwinner-a31-wifi-hd-2160p-dual-camera-16gb.html το οποίο είναι διαθέσιμο ήδη και αναμένω κάποιο review. Δεν έχει gps και bt όπως αυτό http://www.ainol-novo.com/ainol-novo8-dearm-tablet-pc-8-inch-quad-core-dual-camera-hdmi-bluetooth-gps.html αλλά υπερτερεί σε άλλα πράγματα. Ποιά η γνώμη σας;Δεν υπάρχουν γνώμες ακόμη για τα τετραπύρηνα. Η Onda είναι πολύ καλή εταιρία. Περιμένουμε να το πάρεις και να μας πεις ο ίδιος γνώμη Σταυρο χρονια πολλα !Να σου πω τι θα ηθελα και αν εχεις να προτεινεις κατι μιας και σεβομαι απολυτα τις γνωσεις σου στο χωρο και την εμπειρια σε ταμπλετες,θελω gps,wifi,3Daccelerator(αξιολογο),καμερα (δεν ειναι απαραιτητο να βγαζει αψογες φωτο αλλα καλο θα ηταν να ειχε μια καλη αναλυση) οθονη πολυ καλη!Οσο για το πιο πανω ποστ που εκανες σχετικα με τα 4πυρηνα οταν λες μετριες οθονες...τι εννοεις σε αναλυση? Σε τι? Οσον αφορα τους νεους επεξεργαστες θα συμφωνισω οτι εννοειτε πως αφου δεν εχουμε κατι χειροπιαστο δεν μπορουμε να ξερουμε σιγουρα πραγματα.Μιλαω για τα χαρακτηριστηκα οπως τα γραφουν και τα παρουσιαζουν οι εταιριες...ειναι καλυτερα σαν τσιπακια απο αυτα που κυκλοφορυν(στα χαρτια) ? Εχω ακομα δυο ερωτησεις,ξερετε αν ο mali-400 mp4 ειναι καλυτερος απο τον PowerVR SGX544 MP2 και τον Vivante GC1000 Τελος....ο επεξεργαστης της Intel Atom Z2460 χανει απο τα επιτυχημενα τσιπακια της Rockchp? Σορυ αν εχω κουρασει(ζαλισει @@)....νομιζω ομως οτι για αυτο ειναι αυτη η συντονισμενη ομαδα και το εν λογω θεμα στο φορουμ.ΕυχαριστωΓια GPS και αυτά τα χαρακτηριστικά πας σε ακριβό (samsung, huawei, asus κλπ) Για τα κινεζικα φθηνα τετραπύρηνα, εννοώ ότι έχουν φθηνιάρικες οθόνες για να ρίξουν το κόστος, κλπ, οπότε δεν αξίζουν. Προφανώς στα χαρτιά, ότι νέο κυκλοφορεί ειναι καλύτερο. PowerVR SGX544 MP2 >= mali-400 mp4 > Vivante GC1000 Ο Intel είναι x86 και δεν συγκρίνεται με AMR. Φυσικά οι AMR Rockchip είναι καλύτεροι για android Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Δεν υπάρχουν γνώμες ακόμη για τα τετραπύρηνα. Η Onda είναι πολύ καλή εταιρία. Περιμένουμε να το πάρεις και να μας πεις ο ίδιος γνώμη Λάθος διατύπωση στο προηγούμενο μου μύνημα. Δεν το έχω παραγγείλει απλά το παρακολουθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Παίδες παρατήρησα ότι σχεδόν όλα τα κινεζοτάμπλετς έχουν build in battery. Αυτό δεν είναι ρίσκο? Υπο την έννοια ότι αν η μπαταρία αρχίσει και πέφτει γρήγορα, τότε μαζί του πέφτει και το ίδιο το τάμπλετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Δεν θα δουλεύουν μετά στη πρίζα? Όλα τα λάπτοπ μου σε 2-3 χρόνια βγάζω τη μπαταρία γίατι εκτός από μηδένικη διάρκεια αρχίζει κ κάνει κολλήματα κ τα χρησιμοποιώ σαν σταθερά...(με δυνατότητα μετακίνησης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Δεν θα δουλεύουν μετά στη πρίζα? Όλα τα λάπτοπ μου σε 2-3 χρόνια βγάζω τη μπαταρία γίατι εκτός από μηδένικη διάρκεια αρχίζει κ κάνει κολλήματα κ τα χρησιμοποιώ σαν σταθερά...(με δυνατότητα μετακίνησης) Κρίνοντας από το tablet που κρατάω στα χέρια μου, αυτό φαντάζει αδύνατο. Δεν λειτουργούν όπως τα laptops. Είναι σαν τα κινητά... λειτουργούν χωρίς μπαταρία επειδή απλά είναι στη φόρτιση; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Κρίνοντας από το tablet που κρατάω στα χέρια μου, αυτό φαντάζει αδύνατο. Δεν λειτουργούν όπως τα laptops. Είναι σαν τα κινητά... λειτουργούν χωρίς μπαταρία επειδή απλά είναι στη φόρτιση; :p μια χαρά γίνεται να το δουλεύεις το ταμπλετ χωρίς μπαταρία. Επίσης, είναι εύκολο να αλλάξεις την μπαταρία τους, δεν ειναι και κολλημενη, 2 καλώδια την συνδέουν. Απλά, δεν θα βρεις ανταλλακτική:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgev7 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλημέρα και Καλή Χρονιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου tablet αλλά επειδή δεν το κατέχω το θέμα, θέλω την γνώμη σας. Σκοπεύω να δώσω maximum 200 ευρώ και θέλω οθόνη 10'' inches. Κοιτάζοντας λίγο στο ιντερνετ βρήκα αυτό: Crypto NOVApad 100 C124. Τι λέτε; Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 μια χαρά γίνεται να το δουλεύεις το ταμπλετ χωρίς μπαταρία. Επίσης, είναι εύκολο να αλλάξεις την μπαταρία τους, δεν ειναι και κολλημενη, 2 καλώδια την συνδέουν. Απλά, δεν θα βρεις ανταλλακτική:p Οκ, αυτό δεν το ήξερα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Σωστή παρατήρηση του φίλου με τις μπαταρίες στα tablets! Υπάρχουν γενικά tablets που να έχουν αποσπώμενη μπαταρία ώστε να μπορεί να αντικατασταθεί και αν ναι ποιες μάρκες είναι αυτές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Θέλω ένα 10ιντσο με καλή ανάλυση (δηλ. 1280x800), και η επικρατέστερη επιλογή φαίνεται να είναι ανάμεσα σε Cube U30GT, Ainol Hero ή Pipo M1. Τι διαλέγουμε από αυτά λοιπόν; Οκ, ξέρω ότι έχουν βγει και τα 4πύρηνα αλλά φοβάμαι την ανεξερεύνητη γη των κινέζικων :-) Επίσης (άλλο θέμα!), ποια η γνώμη για το Hyundai Rock X? Καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι με τα κινέζικα 4πυρηνα γιατί ούτε στην πράξη έχουν ιδιαίτερη διαφορά σε επιδόσεις, ούτε έχουν κυκλοφορήσει ευρέως να ξέρουμε πώς τα πάνε. Στα 10ιντσα έχε υπόψην σου και το Ν101. Σωστή παρατήρηση του φίλου με τις μπαταρίες στα tablets! Υπάρχουν γενικά tablets που να έχουν αποσπώμενη μπαταρία ώστε να μπορεί να αντικατασταθεί και αν ναι ποιες μάρκες είναι αυτές; Γενικά δεν έχω ακούσει να υπάρχει πρόβλημα στην αφαίρεση της μπαταρίας στα περισσότερα ταμπλετ. Το θέμα είναι πού βρίσκεις την νέα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggiorgos Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλησπέρα παιδες αποφάσισα και εγω στην αγορά ταπλετας.Εχω αποφασίσει οτι θα είναι 10ιντζο και τετραπύρινο και οι επιλογες μου είναι οι ακόλουθες Onda v972,Ainol novo 9, Ainol novo 10 heroii, Cube u30gt. Εδω αρχιζουν τα δυσκολα σχετικα με τις οθόνες ρετινα στα κινεζικα ταπλετ,προβλιματιζομαι για την διάρκεια της μπαταρίας και αν οι εφαρμογές θα τρέχουν σωστά σε τέτεια ανάλυση. Ποια η γνώμη σας είναι νωρις για τέτοια αγορά και να περάσο στα δοκιμασμένα hero 10 και cube u30gt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Γενικά απ τις κινέζικες μάρκες τάμπλετ, ποιες θεωρούνται οι πιο αξιόπιστες? Κατά τη γνώμη μου πέραν της Huawei και της Lenovo που έχουν καθιερωθεί πλέον, θεωρώ πως η καλύτερη είναι η Ainol. Ποια η γνώμη σας για τα ONDA, PIPO, CUBE, HYUNDAI, AMPE? Ομολογώ πως είχα σχεδόν αποφασίσει να υπερβώ το μπάτζετ μου για να πάω για το HYUNDAI Rock X800 λόγω καλής κατασκευής, αλλά έπεσα σε ένα φόρουμ όπου υπήρχαν πολλοί κάτοχοι του εν λόγω τάμπλετ, οι οποίοι είχαν παρόμοια μεταξύ τους προβλήματα και αυτό μόνο τυχαίο δεν το θεωρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Γενικά απ τις κινέζικες μάρκες τάμπλετ, ποιες θεωρούνται οι πιο αξιόπιστες? Κατά τη γνώμη μου πέραν της Huawei και της Lenovo που έχουν καθιερωθεί πλέον, θεωρώ πως η καλύτερη είναι η Ainol. Ποια η γνώμη σας για τα ONDA, PIPO, CUBE, HYUNDAI, AMPE? Ομολογώ πως είχα σχεδόν αποφασίσει να υπερβώ το μπάτζετ μου για να πάω για το HYUNDAI Rock X800 λόγω καλής κατασκευής, αλλά έπεσα σε ένα φόρουμ όπου υπήρχαν πολλοί κάτοχοι του εν λόγω τάμπλετ, οι οποίοι είχαν παρόμοια μεταξύ τους προβλήματα και αυτό μόνο τυχαίο δεν το θεωρώ... Και εγώ καλοβλέπω το HYUNDAI Rock X800. Υπάρχει κάποιος που το έχει να μας πει την άποψή του; Αν το παράγγελνατε ποιό site θα προτιμούσατε για αγορά (τιμή και service) αυτή τη στιγμή; Αν το πάρεις απο Amazon υπάρχει υποστήριξη. Έρχεται γρήγορα και δεν περνά τελωνείο λόγο EU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Και εγώ καλοβλέπω το HYUNDAI Rock X800. Υπάρχει κάποιος που το έχει να μας πει την άποψή του; Αν το παράγγελνατε ποιό site θα προτιμούσατε για αγορά (τιμή και service) αυτή τη στιγμή; Αν το πάρεις απο Amazon υπάρχει υποστήριξη. Έρχεται γρήγορα και δεν περνά τελωνείο λόγο EU; Περί Αμαζον, μόνο από το Amazon.com πρέπει να ψάξεις αν παίζει τελωνείο. Στα ευρωπαϊκά Αμαζον δεν υπάρχει. Τα Κινέζικα site είναι όλα ρισκο, αλλά γενικά έρχονται τα ταμπλετ από εκεί χωρίς πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Περί Αμαζον, μόνο από το Amazon.com πρέπει να ψάξεις αν παίζει τελωνείο. Στα ευρωπαϊκά Αμαζον δεν υπάρχει. Τα Κινέζικα site είναι όλα ρισκο, αλλά γενικά έρχονται τα ταμπλετ από εκεί χωρίς πρόβλημα. Στο amazon.co.uk 167€ και στο pandawill 140€ με singapore post. Τι προτείνετε; Και από το amazon τι υποστήριξη να περιμένω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Στο amazon.co.uk 167€ και στο pandawill 140€ με singapore post. Τι προτείνετε; Και από το amazon τι υποστήριξη να περιμένω; Εξαρταται. Το πουλαει το ιδιο το Amazon ή τριτος πωλητης που συνεργαζεται με το Amazon? Διοτι τετοια tablet απο Amazon UK, μονο απο τριτους πωλητες εχω δει οποτε η υποστηριξη πεφτει σε αυτους (και οχι στο Amazon). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Αυτό λέω εσείς που τα έχετε λιώσει δεν σας έχει χαλάσει η μπαταρία σε κάποιο? Κι αφού δεν βρίσκεις ανταλλακτικό και πολλοί γκρινιάζουν ότι δεν δουλεύει στη φόρτιση τι κανείς? Το πετάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Για εσάς που ψάχνεται 8" tablet δειτε και αυτό... Η μόνη σημαντική διαφορα με το HYUNDAI Rock X800 ειναι η απουσία του Bluetooth αλλα κάποιος μπορει να μην το χρειάζεται οπότε γιατί να δώσει 30 δολάρια παραπάνω...:) Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλησπέρα, χρησιμοποίησα προσωρινά ένα Dell streak 7 ενός φίλου και ψάχνω κάτι αντίστοιχο. Να τα έχει όλα δηλαδή GPS, Bluetooth,WiFi. Αν έχει και 3G καλά είναι αλλά δεν είναι απαραίτητο. 7 ή 10 ίντσες στο μέγεθος. Σκέφτομαι το Ainol Hero με εξωτερικό BT δέκτη αν δεν τα βρω όλα όπως τα θέλω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Για εσάς που ψάχνεται 8" tablet δειτε και αυτό... Η μόνη σημαντική διαφορα με το HYUNDAI Rock X800 ειναι η απουσία του Bluetooth αλλα κάποιος μπορει να μην το χρειάζεται οπότε γιατί να δώσει 30 δολάρια παραπάνω...:) ναι, όμως το Teclast ποιοτικά είναι πολύ κατώτερο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Καλησπέρα, χρησιμοποίησα προσωρινά ένα Dell streak 7 ενός φίλου και ψάχνω κάτι αντίστοιχο. Να τα έχει όλα δηλαδή GPS, Bluetooth,WiFi. Αν έχει και 3G καλά είναι αλλά δεν είναι απαραίτητο. 7 ή 10 ίντσες στο μέγεθος. Σκέφτομαι το Ainol Hero με εξωτερικό BT δέκτη αν δεν τα βρω όλα όπως τα θέλω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Μέχρι πόσα διαθέτεις? Πάντως στα 200-250 βρίσκεις το nexus 7 που ειναι πραγματικα υπεροχο. Edited January 3, 2013 by terrah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Πού το βρίσκω με 200€; Θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα για κάρτα μνήμης ή usb stick αλλά αν αυτό τα καλύπτει όλα όσα θέλω θα συμβιβαστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 http://ipadalternative.com/en/160-hyundai-play-x-x900-retina-tablet-pc-97-android-41-dual-core-16ghz-bluetooth-1gb-16gb-.html Αν είχε GPS πήγαινα με τα πόδια να το πάρω!! :p Έχει κάποιος φίλος άποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 http://ipadalternative.com/en/160-hyundai-play-x-x900-retina-tablet-pc-97-android-41-dual-core-16ghz-bluetooth-1gb-16gb-.html Αν είχε GPS πήγαινα με τα πόδια να το πάρω!! :p Έχει κάποιος φίλος άποψη; είναι όπως τα Cube U9GT5, Yandao/Vido/Window N90FHD, Chuwi V99, VISTURE 4HD. Καλή συσκευή (όλες ίδιες είναι, με άλλη εμφάνιση), αλλά μέτρια απόδοση στο FHD mode (στα 1600x1200 είναι μια χαρά), και έλλειψη HDMI Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts