zapee995 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Γεια χαρά!! Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα ταμπλετακι 10 ιντσών μέχρι 400ευρώ από Ελλάδα. Αγόρασα από πλαίσιο το note 10.1 WiFi only αλλά επειδή οι τύποι είναι απαράδεκτοι και για κλείσιμο, ακύρωσα τη παραγγελία. Γενικά αξίζει το συγκεκριμένο ή να δω κάτι άλλο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Γεια χαρά!! Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα ταμπλετακι 10 ιντσών μέχρι 400ευρώ από Ελλάδα. Αγόρασα από πλαίσιο το note 10.1 WiFi only αλλά επειδή οι τύποι είναι απαράδεκτοι και για κλείσιμο, ακύρωσα τη παραγγελία. Γενικά αξίζει το συγκεκριμένο ή να δω κάτι άλλο;; Αξίζει. Να το πάρεις. Για τα υπόλοιπα δες το αντίστοιχο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Αυτό δεν είναι το σωστό θρεντ; χάνω κάτι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Αυτό δεν είναι το σωστό θρεντ; χάνω κάτι;; Εννοώ να μπεις στο θέμα του Note 10.1. Παντως αφού ρωτάς για εμένα το ταμπλετ είναι πάρα πολύ καλό και θα βρεις πράγματα που αλλα δεν έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Τελικά ξαναλέω ότι το πλαίσιο πρέπει να κλείσει. Είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και τελικά, μετά από 2 μέρες ταλαιπωρία, μου έστειλαν το galaxy tab 2 10.1 με 3g στα ίδια λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Τελικά ξαναλέω ότι το πλαίσιο πρέπει να κλείσει. Είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και τελικά, μετά από 2 μέρες ταλαιπωρία, μου έστειλαν το galaxy tab 2 10.1 με 3g στα ίδια λεφτά. Φαντάζομαι θα το επιστρέψεις. Είναι υποδεέστερο του Νότε 10.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 προλαβαινει ο Αγιος Βασιλης μεχρι την πρωτοχρονια να φερει ενα 7αρι tablet μεχρι 60-70ε ? απο που και πιο ομως? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 προλαβαινει ο Αγιος Βασιλης μεχρι την πρωτοχρονια να φερει ενα 7αρι tablet μεχρι 60-70ε ? απο που και πιο ομως? Καλημερα! Χρονια Πολλα! Για 60-70 δυσκολα... Αλλα για λιγο παραπανω δες αυτα : http://www.skroutz.gr/s/2541467/OEM-eSTAR-MID7114-7-4GB.html http://www.skroutz.gr/s/2278906/Vero-A7710-7-8GB.html και αυτο αλλα θα ρθει μετα την πρωτοχρονια: http://ipadalternative.com/en/149-buy-ainol-novo-7-legend.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Παιδιά λέω και εγώ να αποκτήσω το πρώτο μου tablet. Θα ήθελα να είναι 10'' για πιο εύκολο διάβασμα. Μέχρι 250 ευρώ. Είμαι μεταξύ του Samsung Galaxy Tab II (16GB) P5110 (όταν και εφόσον βγει πάλι καμία προσφορά και πέσει η τιμή του) και του Vero A9724 (16GB). Τι λέτε για αυτά τα δύο; Αξίζει η διαφορά τιμής υπέρ της samsung; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Παιδιά λέω και εγώ να αποκτήσω το πρώτο μου tablet. Θα ήθελα να είναι 10'' για πιο εύκολο διάβασμα. Μέχρι 250 ευρώ. Είμαι μεταξύ του Samsung Galaxy Tab II (16GB) P5110 (όταν και εφόσον βγει πάλι καμία προσφορά και πέσει η τιμή του) και του Vero A9724 (16GB). Τι λέτε για αυτά τα δύο; Αξίζει η διαφορά τιμής υπέρ της samsung; Ευχαριστώ.αν ειναι να δώσεις τόσα χρήματα, samsung φυσικά Edited December 29, 2012 by navi55 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 απο προσωπικη εμπειρια και το vero ειναι πολυ καλη περιπτωση για τα λεφτα του Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jali Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Καλημερα παιδες και χρονια πολλα! Θελω να παρω ενα ταμπλετ 9,7 ή 10.1 Να εχει απο επεξεργαστη και καρτα γραφικων οτι καλυτερο κυκλοφορει.Εχω ψιλο χαθει με ολα οσα βλεπω και δεν ξερω τι να προτιμησω. Να περιμενω να δω ταμπλετ με την νεα γενια επεξεργαστων με 4 πυρενες CortexA15 ή θα παρει καιρο για να δω κατι τετοιο?Να παω σε ενα ταμπλετ με τον υπαρχων exynos4412? ή να δω αλλες λυσεις οπως τα νεα μοντελα της Allwinner με 4πυρενες?Τα τσιπακια rockchip3188 n28 και 4πυρενες θα ειναι σιγουρα καλυτερα των προκατοχων αλλα οχι αυτων που εχουν ανακοινωθει απο διαφορες εταιριες με τους CortexA15 ? Υστερουν απο τους Exynos4412 ? Γνωριζετε επισεις εαν κυκλοφορει ταμπλετ με τον S4pro APQ8064 ή κατι αντιστιχο σε ισχυει? Τελικα μεχρι ποσα αξιζει να δωσεις για ενα ταμπλετ? 200-300 νομιζω οτι εισαι μεσα για ενα καλο εργαλειο απο κινα.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Παίδες καλησπέρα και καλές γιορτές Για να μη σας κουράζω. Έχω κλειδώσει σε αγορά τάμπλετ 8 ιντσών από κίνα. Δεν μ ενδιαφέρουν τόσο παιχνίδια, φωτογραφίες κτλ. Κατά βάση το θέλω για διάβασμα αρχείων word και pdf. Έχω καταλήξει σ αυτό http://www.pandawill.com/pipo-s2-tablet-pc-rk3066-ips-screen-8-inch-bluetooth-android-41-16gb-1g-ram-camera-black-p68274.htmlhttp:// με αγορά από Panda και αποστολή μέσω EMS. Αυτό που με οδήγησε στην απόφαση είναι ο διπύρηνος επεξεργαστής, η κάρτα γραφικών quad core, η μεγάλη μπαταρία, το android 4.1 και το ενσωματομένο bluetooth. Και γενικά τα λεφτά που διαθέτω είναι κοντά στα 100-120. Το ερώτημά μου μιας και δεν έχω πείρα απ τα κινεζοτάμπλετς, είναι το κατα πόσο είναι αξιόπιστη η Pipo και γενικά αν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό για το εν λόγω τάμπλετ. Θεωρείτε πως υπάρχει κάτι καλύτερο από άποψη χαρακτηριστικών ή σχέση τιμής αξίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Καλημερα παιδες και χρονια πολλα! Θελω να παρω ενα ταμπλετ 9,7 ή 10.1 Να εχει απο επεξεργαστη και καρτα γραφικων οτι καλυτερο κυκλοφορει.Εχω ψιλο χαθει με ολα οσα βλεπω και δεν ξερω τι να προτιμησω. Να περιμενω να δω ταμπλετ με την νεα γενια επεξεργαστων με 4 πυρενες CortexA15 ή θα παρει καιρο για να δω κατι τετοιο?Να παω σε ενα ταμπλετ με τον υπαρχων exynos4412? ή να δω αλλες λυσεις οπως τα νεα μοντελα της Allwinner με 4πυρενες?Τα τσιπακια rockchip3188 n28 και 4πυρενες θα ειναι σιγουρα καλυτερα των προκατοχων αλλα οχι αυτων που εχουν ανακοινωθει απο διαφορες εταιριες με τους CortexA15 ? Υστερουν απο τους Exynos4412 ? Γνωριζετε επισεις εαν κυκλοφορει ταμπλετ με τον S4pro APQ8064 ή κατι αντιστιχο σε ισχυει? Τελικα μεχρι ποσα αξιζει να δωσεις για ενα ταμπλετ? 200-300 νομιζω οτι εισαι μεσα για ενα καλο εργαλειο απο κινα.?Τα διπύρηνα με RK3066 δεν σου αρκούν δηλαδή? Υπάρχουν διάφορα τετραπύρηνα κινέζικα στα 200€ περίπου αλλά για να κόψουν κόστος έχουν μέτριες οθόνες και ποιότητα. Τα διπύρηνα συμφέρουν πολύ περισσότερο κατα τη γνώμη μου, κι είναι ήδη ταχύτατα, 11000-12000 στο antutu Παίδες καλησπέρα και καλές γιορτές Για να μη σας κουράζω. Έχω κλειδώσει σε αγορά τάμπλετ 8 ιντσών από κίνα. Δεν μ ενδιαφέρουν τόσο παιχνίδια, φωτογραφίες κτλ. Κατά βάση το θέλω για διάβασμα αρχείων word και pdf. Έχω καταλήξει σ αυτό http://www.pandawill.com/pipo-s2-tablet-pc-rk3066-ips-screen-8-inch-bluetooth-android-41-16gb-1g-ram-camera-black-p68274.htmlhttp:// με αγορά από Panda και αποστολή μέσω EMS. Αυτό που με οδήγησε στην απόφαση είναι ο διπύρηνος επεξεργαστής, η κάρτα γραφικών quad core, η μεγάλη μπαταρία, το android 4.1 και το ενσωματομένο bluetooth. Και γενικά τα λεφτά που διαθέτω είναι κοντά στα 100-120. Το ερώτημά μου μιας και δεν έχω πείρα απ τα κινεζοτάμπλετς, είναι το κατα πόσο είναι αξιόπιστη η Pipo και γενικά αν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό για το εν λόγω τάμπλετ. Θεωρείτε πως υπάρχει κάτι καλύτερο από άποψη χαρακτηριστικών ή σχέση τιμής αξίας? για οχτάρι σου προτείνω το Huyndai Rock X. Πολύ καλύτερο και ποιοτικό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jali Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Νομιζω σταυρο οτι τα διπυρηνα ειναι καπως πισω τεχνολογικα. Επισης εδω τα τετραπυρηνα που κυκλοφορουν τωρα ειναι υποδιεστερα ττων αναμενομενων και ρωτησα για τετραπυρηνο οχι για διπυρηνο . Θα με βοηθουσε αν μου δινατε απαντησεις στα ερωτηματα μου ξερει καποιος για αυτα που ρωτησα. Ξερω οτι κυκλοφορουν πολυ καλα διπυρηνα το ειδα με τον κυβο του αδερφου μ. Αλλα νομιζω οτι καλυτερα να πας μμπροστα τεχνολογικα κιας βγει κατι παραπανο σε ευρω, λοιπον απο 4πυρηνες αξιζει να περιμενουμε τα cortex Α15 η να παρουμε καποιο με exynos4412 ? Snapdragon pro 4 apq 8064 κυκλοφορει φορεμενο σε ταμπλετ? Ευχαριστω για τον χρονο σας! Καλη χρονια να εχετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Σταύρο καταρχάς σ ευχαριστώ για τη συμβουλή. Και ομολογώ πως και από πριν είχα πολύ καλή εικόνα για το Rock X. Ειδικά εφόσον είναι απ τα λίγα που δεν είναι πλαστικά. Απλα δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να δώσω 20 ευρώ παραπάνω και ταυτόχρονα να έχω android 4.04 αντί 4.1 και 600mAh λιγότερα. Γενικά η PIPO σαν εταιρία δεν είναι απ τις αξιόπιστες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolis2510 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Καλησπερα παιδια,τι tablet προτεινετε μεχρι 70-80 ευρω?Θα το χρησιμοποιω κυριως για ταινιες και σερφαρισμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) Νομιζω σταυρο οτι τα διπυρηνα ειναι καπως πισω τεχνολογικα. Επισης εδω τα τετραπυρηνα που κυκλοφορουν τωρα ειναι υποδιεστερα ττων αναμενομενων και ρωτησα για τετραπυρηνο οχι για διπυρηνο . Θα με βοηθουσε αν μου δινατε απαντησεις στα ερωτηματα μου ξερει καποιος για αυτα που ρωτησα. Ξερω οτι κυκλοφορουν πολυ καλα διπυρηνα το ειδα με τον κυβο του αδερφου μ. Αλλα νομιζω οτι καλυτερα να πας μμπροστα τεχνολογικα κιας βγει κατι παραπανο σε ευρω, λοιπον απο 4πυρηνες αξιζει να περιμενουμε τα cortex Α15 η να παρουμε καποιο με exynos4412 ? Snapdragon pro 4 apq 8064 κυκλοφορει φορεμενο σε ταμπλετ? Ευχαριστω για τον χρονο σας! Καλη χρονια να εχετε!!!Τα τετραπύρηνα με exynos έχουν σχεδόν ίδια απόδοση στα benchmarks με τα διπύρηνα. Γι αυτό στο λέω, δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά παραπάνω για τετραπύρηνο. Αν θες καλό τετραπύρηνο ταμπλετ, δες πιο επώνυμα, όπως huawei, ή ακριβότερα. (ο snapdragon δεν μπαίνει σε ταμπλετ) Σταύρο καταρχάς σ ευχαριστώ για τη συμβουλή. Και ομολογώ πως και από πριν είχα πολύ καλή εικόνα για το Rock X. Ειδικά εφόσον είναι απ τα λίγα που δεν είναι πλαστικά. Απλα δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να δώσω 20 ευρώ παραπάνω και ταυτόχρονα να έχω android 4.04 αντί 4.1 και 600mAh λιγότερα. Γενικά η PIPO σαν εταιρία δεν είναι απ τις αξιόπιστες? Υπάρχει αναβάθμιση σε 4.1. Σε ποιοτητα κι αξιοπιστία το Rock X είναι ανώτερο, από κει και πέρα εσύ αποφασίζεις, μια χαρά είναι και τα pipo, αλλά ρώτα αν υπάρχει σε στοκ αυτό που θες, γιατί δεν το νομίζω Καλησπερα παιδια,τι tablet προτεινετε μεχρι 70-80 ευρω?Θα το χρησιμοποιω κυριως για ταινιες και σερφαρισμα.. Για ταινίες και σερφάρισμα με 70-80€ μην περιμένεις τίποτα της προκοπής. Δώσε 20-30€ παραπάνω να πάρεις ένα Cube ή Onda Edited December 31, 2012 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jali Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Τα τετραπύρηνα με exynos έχουν σχεδόν ίδια απόδοση στα benchmarks με τα διπύρηνα. Γι αυτό στο λέω, δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά παραπάνω για τετραπύρηνο. Αν θες καλό τετραπύρηνο ταμπλετ, δες πιο επώνυμα, όπως huawei, ή ακριβότερα. (ο snapdragon δεν μπαίνει σε ταμπλετ) Δεν θελω huawei . Να δω κατι σε Samsung με τους καινουργιους επεξεργαστες; τα cube rock chip 3188 δεν θα ειναι καλα λες; απο διπυρηνο ο κυβος ειναι καλη επιλογη; εχουμε κατι σε 2γκιγκα μνημη; εσυ τι προτεινης σαν το πιο δυνατο ταμπλετ στην αγορα ανεξαρτητου χρηματων. Αυτα της allwiner 31 δεν κανουν ετσι; ευχαριστω για αλλη μια φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Δεν θελω huawei . Να δω κατι σε Samsung με τους καινουργιους επεξεργαστες; τα cube rock chip 3188 δεν θα ειναι καλα λες; απο διπυρηνο ο κυβος ειναι καλη επιλογη; εχουμε κατι σε 2γκιγκα μνημη; εσυ τι προτεινης σαν το πιο δυνατο ταμπλετ στην αγορα ανεξαρτητου χρηματων. Αυτα της allwiner 31 δεν κανουν ετσι; ευχαριστω για αλλη μια φοραδεν μπορώ να σου πω για τα rk3188 εφόσον δεν έχουν βγει, και δεν τα περιμένουμε σύντομα. Από διπύρηνα το U30gt είναι άριστο. Σε 2gb και με samsung exynos υπάρχουν κάτι viewsonic και freelander,αλλά για να κόψουν κόστος έχουν μετριες οθόνες, σε σχέση με τα άλλα. Τα A31 δεν έχουν βγει ακόμη για να ξέρουμε, αλλά ειναι για οικονομική κατηγορία, κι όχι για επιδόσεις. Αφού θες το πιο δυνατό ανεξαρτήτου χρημάτων, πας σε samsung και asus Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια,τι tablet προτεινετε μεχρι 70-80 ευρω?Θα το χρησιμοποιω κυριως για ταινιες και σερφαρισμα.. http://www.pandawill.com/window-yuandao-n70hd-dual-core-tablet-pc-7-inch-ips-screen-rk3066-android-41-1gb-ram-16gb-white-p68641.html στο happy hour 110$ δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο ... Υπάρχει αναβάθμιση σε 4.1. Σε ποιοτητα κι αξιοπιστία το Rock X είναι ανώτερο, από κει και πέρα εσύ αποφασίζεις, μια χαρά είναι και τα pipo, αλλά ρώτα αν υπάρχει σε στοκ αυτό που θες, γιατί δεν το νομίζω το Rock X είναι από αλουμίνιο ? Edited December 31, 2012 by iobelika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Έτσι λένε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Και γενικά κι απ τις εικόνες δείχνει πολύ καλή και στιβαρή κατασκευή. Απλά έχω να ρωτήσω και τη γνώμη του σταύρου όσον αφορά το Cube U9GT3 το οποίο είναι 20-30 ευρώ φθηνότερο απ το Rock X και απ ότι φαίνεται είναι κι αυτό από αλουμίνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Έτσι λένε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Και γενικά κι απ τις εικόνες δείχνει πολύ καλή και στιβαρή κατασκευή. Απλά έχω να ρωτήσω και τη γνώμη του σταύρου όσον αφορά το Cube U9GT3 το οποίο είναι 20-30 ευρώ φθηνότερο απ το Rock X και απ ότι φαίνεται είναι κι αυτό από αλουμίνιο. Καλό κι αυτό, απλά δεν έχει HDMI και Bluetooth, κι έχει μονο μια VGA κάμερα μπροστά Κι επίσης δεν αναβαθμίστηκε σε 4.1 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Θέλω ένα 10ιντσο με καλή ανάλυση (δηλ. 1280x800), και η επικρατέστερη επιλογή φαίνεται να είναι ανάμεσα σε Cube U30GT, Ainol Hero ή Pipo M1. Τι διαλέγουμε από αυτά λοιπόν; Οκ, ξέρω ότι έχουν βγει και τα 4πύρηνα αλλά φοβάμαι την ανεξερεύνητη γη των κινέζικων :-) Επίσης (άλλο θέμα!), ποια η γνώμη για το Hyundai Rock X? Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Περιμένω αυτό http://www.onda-tablet.com/onda-v812-quad-core-tablet-pc-android-allwinner-a31-wifi-hd-2160p-dual-camera-16gb.html το οποίο είναι διαθέσιμο ήδη και αναμένω κάποιο review. Δεν έχει gps και bt όπως αυτό http://www.ainol-novo.com/ainol-novo8-dearm-tablet-pc-8-inch-quad-core-dual-camera-hdmi-bluetooth-gps.html αλλά υπερτερεί σε άλλα πράγματα. Ποιά η γνώμη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts