BASSstarlet Δημ. September 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2024 Τι πλεονεκτήματα έχει το Windows tablet? Αν είναι να σέρνεται, αν δεν βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη, να μας λείπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2024 10 minutes ago, BASSstarlet said: Τι πλεονεκτήματα έχει το Windows tablet? Αν είναι να σέρνεται, αν δεν βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη, να μας λείπει. εγω το θελω μονο για μια εφαρμογη συνταγογραφησης.και λιγα βιντεακια και σερφαρισμα.απλα ρωταω κατι surface pro κλπ ειναι γρηγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2024 9 ώρες πριν, ilka71 said: εγω το θελω μονο για μια εφαρμογη συνταγογραφησης.και λιγα βιντεακια και σερφαρισμα.απλα ρωταω κατι surface pro κλπ ειναι γρηγορα? Το surface pro είναι κανονικός υπολογιστής και για χρήση web που περιγράφεις είναι παραπάνω από αρκετό. Πάντως για την ίδια χρήση μπορείς να βρεις και android tablet με ικανοποιητική απόδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2024 37 minutes ago, minast said: Το surface pro είναι κανονικός υπολογιστής και για χρήση web που περιγράφεις είναι παραπάνω από αρκετό. Πάντως για την ίδια χρήση μπορείς να βρεις και android tablet με ικανοποιητική απόδοση. η εφαρμογή που χρησιμοποιώ δεν υποστηρίζεται σε Android δυστυχώς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2024 1 ώρα πριν, ilka71 said: η εφαρμογή που χρησιμοποιώ δεν υποστηρίζεται σε Android δυστυχώς Υπέθεσα ότι η εφαρμογή ήταν web-based 🙂 x86 convertibles/tablets υπάρχουν αρκετά και αξιόλογα, με το Surface (Pro) να είναι ένα. Το βασικό μειονέκτημα είναι η τιμή τους... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. November 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2024 Πως σας φαίνονται τα tablet που έχει το Ali, γύρω στα 25-30 ευρά; λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2024 On 10/11/2024 at 1:11 ΠΜ, BASSstarlet said: Πως σας φαίνονται τα tablet που έχει το Ali, γύρω στα 25-30 ευρά; λολ https://www.vicko.gr/el/proionta/eidi-kouzinas/eidi-servirismatos-2/diskoi-serverismatos/diskos-servirismatos-urban-haze-33x24-ek._138588/ Μόλις 3,90€ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 (edited) Ερώτηση σχετικά με tablet. Έχω ένα παλιό Huawei M5 8.4". Το χρησιμοποιώ στη δουλειά (σχολείο) για να μην κουβαλάω χαρτούρες (τα έχω όλα μέσα και είμαι ήσυχος), αλλά και για άλλες δουλειές (π.χ. ως χρονόμετρο που χρησιμοποιούν οι μαθητές, κανένα YT, μουσική, browsing κτλ) όταν δεν είμαι σπίτι. Το πρόβλημα είναι ότι η εσωτερική μνήμη έχει γεμίσει. Όσο και να αφαιρώ, να καθαρίζω, να μεταφέρω δε γίνεται τίποτα πλέον. Χρειάζομαι, λοιπόν, μια συσκευή ανάλογων διαστάσεων για να κάνω δώρο στον εαυτό μου την πρωτοχρονιά. Η συσκευή πρέπει να έχει λογική τιμή (ώστε να μην την κλαίω, αν την σπάσει κανείς μαθητής), να έχει αναβαθμισμένη μνήμη (τουλάχιστον 128GB εσωτερική) και να είναι αξιόπιστη (δε θέλω κολλήματα, προβλήματα κτλ μέσα σε 1-2 χρόνια). Χρειάζομαι δηλαδή κάτι εύκολο στο κράτημα με ένα χέρι (θα βάλω και μια θήκη με λάστιχο ή κάτι παρόμοιο), ώστε να το δουλεύω σε βασικές εφαρμογές (διάβασμα εγγράφων, παρουσιάσεων, άντε καμιά ταινία ή μουσική, όταν έχω χρόνο, λίγο browsing κτλ). Δεν ασχολούμαι με social (posts, φωτογραφίες, stories κλπ), δεν γράφω (πλέον) σε fora/forums, για φωτογραφίες έχω το κινητό πάντα μαζί, για τραπεζικές εφαρμογές κτλ υπάρχει το κινητό. Δεν με ενδιαφέρει δηλαδή να έχει πληκτρολόγιο, πενάκι ή κάτι παρόμοιο. Μιλάμε για απλή χρήση, λογικό μέγεθος (κάτω από 10"), ικανοποιητική μνήμη (128GB + κάρτα SD ή εσωτερική πάνω από 256). Δεν με ενδιαφέρει το 5G (το Μ5 έχει θέση και δεν έχω βάλει SIM, αφού την έχω στο μεγάλο tablet) γιατί έχω στη δουλειά παντού WiFi. Να σημειώσω πως έχω και κινητό S24 Ultra 1ΤΒ, που δεν το δίνω ούτε στη γυναίκα (που λέει ο λόγος) και tablet Samsung Tab S10+, αλλά δεν είναι πρακτικό για αυτό που το θέλω, ούτε και σκοπεύω να δώσω τέτοια συσκευή για να κάνουν μετρήσεις τα παιδιά. Edited December 18, 2024 by pipinos1976 Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts