mol Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Ποσά δίνεις? Κοίταξε στο παμπλικ. Προτείνω 7αρι με ανάλυση τουλάχιστον 1024χ600 Κάπου πήρε το μάτι μου ενα ατα 50κατι ευρώ(μάλλον media markt) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Κάποια πρόταση για μένα? Το iPad air 2 είναι υπερβολή για την χρήση που το θελω? Μπορώ να παω σε κάτι οικονομικότερο ή είναι μονόδρομος? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Κάποια πρόταση για μένα? Το iPad air 2 είναι υπερβολή για την χρήση που το θελω? Μπορώ να παω σε κάτι οικονομικότερο ή είναι μονόδρομος? Φιλέ δες το lenovo tab 2 a10. Το έχουν πάρει 2 φίλοι είναι υπέρ ευχαριστημένοι ..ειδικά στις ταινίες βγάζει τρομερό ήχο και είναι αλαγκαριστο. Και έχεις και 2 χρόνια εγγύηση που έρχονται το παίρνουν από το σπίτι σου και στο επιστρέφουν αν συμβεί κάτι. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Είπε ο μικρός να φάει τα λεφτά από τα κάλαντα σε ταμπλετ. Νομίζω πως 7-8 ίντσες είναι καλά για τα χέρια του. Έλα όμως που δεν έχω ιδέα από αυτές τις κατηγορίες. Έχετε κάτι να προτείνετε ντοπιο ή από Κίνα; ταβάνι 150€. Ευχαριστώ και καλή χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Είπε ο μικρός να φάει τα λεφτά από τα κάλαντα σε ταμπλετ. Νομίζω πως 7-8 ίντσες είναι καλά για τα χέρια του. Έλα όμως που δεν έχω ιδέα από αυτές τις κατηγορίες. Έχετε κάτι να προτείνετε ντοπιο ή από Κίνα; ταβάνι 150€. Ευχαριστώ και καλή χρονιά. Καλημέρα δες εαν έχει ο Γερμανός τη προσφορά το lenovo στα 99€ και νομίζω ότι είσαι οκ Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Γεια σας παιδια, αποφασισα να παρω ταμπλετ , αφου το προηγουμενο (7αρι-512 mb) σερνετε οτι και να κανω. Θελω κατι στις 8 ιντσες (μαλλον λογικη συνεχεια/αναβαθμιση) , 2gb ram , πολυ καλη ληψη wifi . Η χρηση που θα κανω ειναι διαβασμα ebook , ιντερνετ και ταινιες. Δεν χρειαζομαι ουτε καμερα,δικτυο τηλεφωνιας . Σκεφτομαι αρκετα το XiaoMi Mi Pad 2 στα 185 δολλαρια. Εχετε να προτεινεται κατι αλλο στα ιδια η λιγοτερα χρηματα; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Αλλαγη στο σκεπτικο μου (ανοιγω και σχετικο θεμα, εξω απο αυτο εδω γιατι πρεπει να παρω αμεσα νεο tablet - θα κανω επαγγελματικο ταξιδι την αλλη εβδομαδα). πρεπει να παρω επειγοντως (αρα απο Ελλαδα) tablet 8'' (αποφασισα μετα απο χρονια οτι το 7αρι μου πεφτει λιγο μικρο). Η χρηση που το θελω ειναι σερφαρισμα , ταινιες και διαβασμα ebook. Απαραiτητα θελω καλη μπαταρια , πολυ καλη ληψη σηματος wifi (βρισκομαι σε αρκετη αποσταση απο το ρουτερ μου και το kindle fire hd που ειχα , πιανει τελεια) . Επισης θα ηθελα να ειναι σχετικα ελάφρυ (οποτε μαλλον απορριπτω τα Lenovo Yoga... εκτος αν τα θεωρειται ΤΟ vfm) . Δεν χρειαζομαι καμερα , δικτυο τηλεφωνιας. Τιμη μαλλον κατι γυρω στα 150+ ευρω (εκτος αν υπαρχει κατι πολυ καλο για λιγα παραπανω χρηματα). Ψαχνοντας εχω βρει , - Lenovo Tab 2 A8-50 8" στα 130 ευρω - ASUS MeMO Pad ME181CX 8GB στα 150 ευρω - LG G PAD 8.0 στα 160 ευρω. Υπαρχει κατι αλλο; Ποιο να παρω; Ευχαριστω πολυ Edited January 7, 2016 by BASILISP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 εχεις να προτηνεις καποιο? Δεν με απασχολουν οι ιντζες αρκει να μην ξεφευγει στην τιμη Εχω εδώ και 10 μέρες το Lenovo Tab2 A7 και το έχω λατρέψει....Ξεκιναει απο 69€ στο Σκρουτζ και στο Public εχει 79€.Επισης εχω εδώ και 10 μέρες το Crypto Q7002 7" και αυτο έχει 50€.Αναμεσα στα 2 το Lenovo είναι πολύ καλυτερο.Το καλο είναι οτι είναι και τα 2 τετραπυρηνα αλλα το Crypto εχει 512 Ram και το Lenovo 1GB.Επίσης εχει καλύτερη μπαταρία αλλα το Crypto το έχει η αδερφη μου που ειναι 9 χρονων και παίζει μια χαρά.Για κάποιο αλλο δεν εχω άποψη.Προτείνω το Lenovo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλημέρα! Ψάχνω ένα 10'' τάμπλετ για τον πατέρα μου που να παίρνει καρτούλα σιμ για να μπορεί να συνδέεται όπου κι αν είναι. Το εύρος τιμής να είναι γύρω στα 150 με 180. κοίταζε κάτι innovator αλλά εμένα δε μου γεμίζουν το μάτι... υπάρχει κάποια πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπερα στη παρεα ειμαι σε σκεψη για 10αρι ταμπλετ..με ενδιαφέρει πολυ η αναλθση οθονης μπαταρία και καλο σημα wifi τιμη μεχρι 150 180 ευρο εχεινκαποιος φιλος να πρωτεινει καποιο απο κινα μερια γτ απο ελλαδα θελω 300και πανω για καλο ταμπλετ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ψαχνω για 8 tablet για δωρο. Εχετε να μου προτεινετε καποιο; θα ειναι κυριως για παιχνιδια, skype, viber και φωτο. Ποσό μεχρι 120 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Πιο λίγο από 120 http://www.geekbuying.com/item/CHUWI-Hi8-Dual-OS-Windows8-1-Android4-4-Tablet-PC-2GB-32GB-Intel-Z3736F-Quad-Core-2-16GHz-IPS-1920-1200-Bluetooth-WiFi-OTG-WiDi---White-346599.html Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) Καλημερα στη παρεα θελω να παρω ταμπλετ 10αρι...με ενδιαφερει να χει καλη ανάλυση μπαταρια και καλο σημαwifi ειδα το onda 989 και με τα χαρακτηριστικα με καλυπτει ...εχει καποιος φιλος να πρωτεινει κατι μεχρι 150 180ευρο διαθετω....Ευχαριστώ Edited January 18, 2016 by sakaross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diphone Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) Καλημερα στη παρεα θελω να παρω ταμπλετ 10αρι...με ενδιαφερει να χει καλη ανάλυση μπαταρια και καλο σημαwifi ειδα το onda 989 και με τα χαρακτηριστικα με καλυπτει ...εχει καποιος φιλος να πρωτεινει κατι μεχρι 150 180ευρο διαθετω....Ευχαριστώ Εγώ προσωπικά θα έδινα κάτι παραπάνω και θα έπερνα αυτό: iQTab Giant ( http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/mls-iqtab-giant-tablet-97-3g-16gb-mayro/prod6760150pp/ και για να είμαι ειλικρινής είμαι στην σκέψη να το παραγγείλω μετά από το "πατατράκ" που έπαθα με το pipo m6 pro των 200 ευρώ.. αν δεις τις δυνατότητες του... άπαιχτο για τα λεφτά του!!!!!! Υ.Γ. έψαξα να βρω κάποιο θέμα σχετικό (με το συγκεκριμένο tablet-mls iQTab Giant) σχόλια, αναλυτικά στοιχεία, δυστυχώς δεν βρήκα κάτι μέσα εδώ στο φόρουμ! Edited January 19, 2016 by diphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Οκ θα το δω φιλε.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλημέρα! Προτασούλα για tablet 3G μέχρι 100€ για απλή χρήση (σερφάρισμα,φβ) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Αλλαγη στο σκεπτικο μου (ανοιγω και σχετικο θεμα, εξω απο αυτο εδω γιατι πρεπει να παρω αμεσα νεο tablet - θα κανω επαγγελματικο ταξιδι την αλλη εβδομαδα). πρεπει να παρω επειγοντως (αρα απο Ελλαδα) tablet 8'' (αποφασισα μετα απο χρονια οτι το 7αρι μου πεφτει λιγο μικρο). Η χρηση που το θελω ειναι σερφαρισμα , ταινιες και διαβασμα ebook. Απαραiτητα θελω καλη μπαταρια , πολυ καλη ληψη σηματος wifi (βρισκομαι σε αρκετη αποσταση απο το ρουτερ μου και το kindle fire hd που ειχα , πιανει τελεια) . Επισης θα ηθελα να ειναι σχετικα ελάφρυ (οποτε μαλλον απορριπτω τα Lenovo Yoga... εκτος αν τα θεωρειται ΤΟ vfm) . Δεν χρειαζομαι καμερα , δικτυο τηλεφωνιας. Τιμη μαλλον κατι γυρω στα 150+ ευρω (εκτος αν υπαρχει κατι πολυ καλο για λιγα παραπανω χρηματα). Ψαχνοντας εχω βρει , - Lenovo Tab 2 A8-50 8" στα 130 ευρω - ASUS MeMO Pad ME181CX 8GB στα 150 ευρω - LG G PAD 8.0 στα 160 ευρω. Υπαρχει κατι αλλο; Ποιο να παρω; Ευχαριστω πολυ παρε μεταχειρ. to ipad 2 mini (θα βγει λιγο παρανω αλλα αξιζει...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Turbo-X-Hive-V-Octacore-9-7-3G-Milamu-DI-9733.htm σκεφτομαι να αγορασω αυτο το tablet για το πατερα μου. Δεν εχει καμια ιδεα απο υπολογιστες κτλ. Αλλα πλεον θελει να μαθει. Είναι καλη επιλογη αγορας ενος turbox tablet? Τα χαρακτηριστικα γενικα ειναι αρκετα ικανοποιητικα αλλα εχω καποιες αμφιβολιες ως προς την ποιοτητα. Πχ να του χαλασει μετα απο ενα μηνα η να εκδηλωνει συνεχομενες ζημιες μιας και δεν ειναι καποια επωνυμη μαρκα. ευχαριστω! Edited January 19, 2016 by makarios91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Turbo-X-Hive-V-Octacore-9-7-3G-Milamu-DI-9733.htm σκεφτομαι να αγορασω αυτο το tablet για το πατερα μου. Δεν εχει καμια ιδεα απο υπολογιστες κτλ. Αλλα πλεον θελει να μαθει. Είναι καλη επιλογη αγορας ενος turbox tablet? Τα χαρακτηριστικα γενικα ειναι αρκετα ικανοποιητικα αλλα εχω καποιες αμφιβολιες ως προς την ποιοτητα. Πχ να του χαλασει μετα απο ενα μηνα η να εκδηλωνει συνεχομενες ζημιες μιας και δεν ειναι καποια επωνυμη μαρκα. ευχαριστω! Turbo x tablet τα βλέπουμε και φευγουμε... Η αξιοπιστία τους φτάνει μέχρι τη πόρτα του πλαισιου Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diphone Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα για mls? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackvip Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλησπερα στην παρεα!!ενδιαφέρομε για tablet αποκλειστικό για GPS και ινερνετ εχετε καποια φτηνή λυσι κατα νου?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diphone Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλησπερα στην παρεα!!ενδιαφέρομε για tablet αποκλειστικό για GPS και ινερνετ εχετε καποια φτηνή λυσι κατα νου?ευχαριστω MLS φίλε, έχει συσκευες για όλα τα.. "βαλάντια" και με αυτά που θες αλλά και με άλλα πολλά και καλά καλούδια! δυστυχώς βέβαια δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν έχω δει κάπου εδώ μέσα στο φόρουμ εννότητα σχετική με τα mls! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackvip Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Φιλε και εγω για MLS σκεπτόμουνα αλλα διαβάζω αρκετα προβλήματα για αυτο και ρωτησα! Τα έχεις δουλέψει τα MLS? Διαβασα για αυτο με πολλοί καλα σχολια και αρκετα οικονομικο το εχει δουλεψη κανενας? http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_259807.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diphone Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Γνωστος μου που το εχει ειναι πολυ ευχαριστημενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoula Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Γεια σας, χρειαζομαι την βοηθεια σας γιατι δεν γνωριζω απο αυτα , θελω να παρω δωρο στη γυναικα μου για την γιορτη της ενα tablet 10", χρηση του θα ειναι για σερφαρισμα, fb, youtube και καμια ταινια, επισης θα ηθελα να μπορει να συνδεετε με την tv (μαλλον με hdmi φανταζομαι) για να μπορει να παρακολουθει τις ταινιες στην tv, ειναι εφικτο??? Και κατι πρωτοτυπο θελω να ειναι καλο και αξιοπιστο και γρηγορο κ.τ.λ.:D Δεν θα ηθελα να δωσω και ενα σκασμο απο αυτα τα ευρο γιατι ειναι λιγο δυσευρετα τελευταια, το πολυ 250 απο δαυτα θελω να διαθεσω, ειναι καλα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts