Roid_rage Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ετοιμάσου για γυαλιά πρεσβυωπίας.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ετοιμάσου για γυαλιά πρεσβυωπίας.. Μαξ 80€ για παιδί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Δεν εχω ψαξει καθολου σε αυτη την κατηγορια, αλλα να εχει οσο καλυτερη αναλυση γινεται και καλη οθονη Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Τι να ψάξω δηλαδή σε οθόνη γιατί δεν ξέρω ανάλυση κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Αυτό? http://www.skroutz.gr/s/4886358/Nextbook-Premium8HD-8GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παιδιά το surface pro 2 στα 700 ευρώ πιστεύεται είναι καλή τιμή; https://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=71124&pcode=SHOW_PROD71124 Το έχει και ο Κωτσόβολος αλλά νομίζω ο επεξεργαστής του είναι χειρότερος, τι λέτε; http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/145723-microsoft-surface-pro-2-256gb?cmicc=skroutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talliban Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδιά το surface pro 2 στα 700 ευρώ πιστεύεται είναι καλή τιμή; https://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=71124&pcode=SHOW_PROD71124 Το έχει και ο Κωτσόβολος αλλά νομίζω ο επεξεργαστής του είναι χειρότερος, τι λέτε; http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/145723-microsoft-surface-pro-2-256gb?cmicc=skroutz Εξαρτάται τι ζητάς, τι ανάγκες έχεις. Αν είσαι αρχάριος σε απαιτήσεις δεν θα καταλάβεις διαφορά στο soc. Παράθεση Philips Twist, Sony Ericsson T18s, Nokia 3310, Nokia 6600, Nokia 8830, Sony Ericsson P800 for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλησπερα Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο tablet της samsung με 10αρα οθονη στο οποιο να μπορεις να πραγματοποιεις τηλεφωνικης κλήσεις Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xris_dano Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι για αγορά αυτού του τάμπλετ: http://www.skroutz.gr/s/5456060/eStar-Crystal-Clearview-9-7-32GB.html Το γνωρίζει κανείς; και επίσης δεν μπορώ να βρω πουθενά αν υπάρχει playstore. Αξίζει για τα λεφτά του ή να πάω σε κανά galaxy pro 8.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talliban Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι για αγορά αυτού του τάμπλετ: http://www.skroutz.gr/s/5456060/eStar-Crystal-Clearview-9-7-32GB.html Το γνωρίζει κανείς; και επίσης δεν μπορώ να βρω πουθενά αν υπάρχει playstore. Αξίζει για τα λεφτά του ή να πάω σε κανά galaxy pro 8.4? Και να μην έχει, βάζεις play store. Παράθεση Philips Twist, Sony Ericsson T18s, Nokia 3310, Nokia 6600, Nokia 8830, Sony Ericsson P800 for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Χαίρεται παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα tablet. Τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι τα εξής: -Να είναι 3G (μιας και απο το πρόγραμμά μου μοιράζομαι δωρεάν τα mb μου) -Τουλάχιστον 2GB RAM -Τουλάχιστον 4πύρινο -Θα προτιμούσα κάτι απο Ελλάδα για να το βάλω σε δόσεις στην κάρτα μου. Αν έχετε κάτι καλό βέβαια απο Κίνα(μέχρι 180 ευρώ) παρακαλώ προτείνεται -Επίσης πρόκειται να κάνω αρκετή χρήση excell (λόγο δουλειάς) οπότε δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα android ή windows -GPS Προς το παρόν σκέφτομαι αυτο. Το οποίο έχει και gps το οποίο χρησιμοποιώ αρκετά και μετά την αναβάθμιση της Google στο κινητό τα έχει παίξει.... Έχει δοκιμάσει κάποιος MLS να μου πεί εντυπώσεις? Περιμένω προτάσεις! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankGR Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Χαίρεται παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα tablet. Τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι τα εξής: -Να είναι 3G (μιας και απο το πρόγραμμά μου μοιράζομαι δωρεάν τα mb μου) -Τουλάχιστον 2GB RAM -Τουλάχιστον 4πύρινο -Θα προτιμούσα κάτι απο Ελλάδα για να το βάλω σε δόσεις στην κάρτα μου. Αν έχετε κάτι καλό βέβαια απο Κίνα(μέχρι 180 ευρώ) παρακαλώ προτείνεται -Επίσης πρόκειται να κάνω αρκετή χρήση excell (λόγο δουλειάς) οπότε δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα android ή windows -GPS Προς το παρόν σκέφτομαι αυτο. Το οποίο έχει και gps το οποίο χρησιμοποιώ αρκετά και μετά την αναβάθμιση της Google στο κινητό τα έχει παίξει.... Έχει δοκιμάσει κάποιος MLS να μου πεί εντυπώσεις? Περιμένω προτάσεις! Ευχαριστώ πολύ! Άσε την MLS βρε φίλε, κοίτα τα Pipo κυρίως από Κίνα και θα βρεις την υγεία σου. Παράθεση ME45, S55, SX1, CX65 for ever! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Άσε την MLS βρε φίλε, κοίτα τα Pipo κυρίως από Κίνα και θα βρεις την υγεία σου. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο, το οποίο να είναι και δοκιμασμένο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Αυτό (Pipo P1) αξίζει??? Γενικά σε αυτά τα χρήματα παίζει κάτι καλό από Ελλάδα? Το συζητάμε και από Κίνα αλλά λόγω περιορισμού χρόνου θα προτιμούσα Ελλάδα... Σκεφτόμουν και το Samsung Tab Pro 8.4 αλλά έχει ανέβει η τιμή του... Οθόνη και μπαταρία με ενδιαφέρει περισσότερο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) Καλημέρα.ψαχνω ενα ταμπλετακι 10αρι για ταινίες και σειρές και σερφαρισμα, διάβασμα, στοίχημα. λίγο που εψαξα βρήκα ενδιαφέρον τα Teclast X98 Air 3G, onda v975m και κάποια pipo. Εχετε να προτεινετε κάποιος κάτι καλό σαν και αυτό κι οικονομικό 150-160e Edited November 30, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) Καλημέρα.ψαχξω ενα ταμπλετακι 10αρι για ταινίες και σειρές και σερφαρισμα, διάβασμα, στοίχημα. λίγο που εψαξα βρήκα ενδιαφέρον τα Teclast X98 Air 3G, onda v975m και κάποια pipo. Εχεις να προτεινη κάποιος κάτι καλό σαν και αυτό κι οικονομικό 150-160e Προτεινω να δεις αυτο http://www.1949deal.com/cube-u59gt-talk97-mtk8382-quad-core-1-3ghz-android-4-2-phablet-1gb-ram-8gb-rom-9-7-inch-ips-screen-grey.html Edited November 30, 2014 by navi55 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Προτεινω να δεις αυτο http://www.1949deal.com/cube-u59gt-talk97-mtk8382-quad-core-1-3ghz-android-4-2-phablet-1gb-ram-8gb-rom-9-7-inch-ips-screen-grey.html Δεν ειναι και ασχημο.αλλα με 1g ram?βεβαια για απλη χρηση το θελω.στα συν το gps και το 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Χαίρεται παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα tablet. Τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι τα εξής: -Να είναι 3G (μιας και απο το πρόγραμμά μου μοιράζομαι δωρεάν τα mb μου) -Τουλάχιστον 2GB RAM -Τουλάχιστον 4πύρινο -Θα προτιμούσα κάτι απο Ελλάδα για να το βάλω σε δόσεις στην κάρτα μου. Αν έχετε κάτι καλό βέβαια απο Κίνα(μέχρι 180 ευρώ) παρακαλώ προτείνεται -Επίσης πρόκειται να κάνω αρκετή χρήση excell (λόγο δουλειάς) οπότε δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα android ή windows -GPS Προς το παρόν σκέφτομαι αυτο. Το οποίο έχει και gps το οποίο χρησιμοποιώ αρκετά και μετά την αναβάθμιση της Google στο κινητό τα έχει παίξει.... Έχει δοκιμάσει κάποιος MLS να μου πεί εντυπώσεις? Περιμένω προτάσεις! Ευχαριστώ πολύ! http://www.aliexpress.com/store/product/Cube-Talk-9X-U65GT-MT8392-Octa-Core-2-0GHz-Tablet-PC-9-7-inch-3G-Phone/609719_1881742165.html Το έχω ήδη πάρει.... είναι τέλειο..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhtsaki Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Cube Talk και ξερό ψωμί, το best seller αυτή την περίοδο. Συμφωνώ :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Αυτό (Pipo P1) αξίζει??? Γενικά σε αυτά τα χρήματα παίζει κάτι καλό από Ελλάδα? Το συζητάμε και από Κίνα αλλά λόγω περιορισμού χρόνου θα προτιμούσα Ελλάδα... Σκεφτόμουν και το Samsung Tab Pro 8.4 αλλά έχει ανέβει η τιμή του... Οθόνη και μπαταρία με ενδιαφέρει περισσότερο... Αλέξη κάτι που σκέφτηκα αφού μιλήσαμε στην συνάντηση είναι ότι το Samsung θα κρατήσει μια κάποια μεταπωλητική αξία ενώ το κινέζικο δεν ξέρεις καν αν θα βρεις κάποιον να το δώσεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 καλησπερα παιδια.ψαχνω για ενα ταμπλετ οχι πολυ μεγαλο(το πολυ 8.9),με μεγαλη μπαταρια.απ οσο εψαξα οσα ταμπλετ ειχαν 8.500-10.000mah μπαταρια ηταν ταμπλετ με 10αρα οθονη.υπαρχει καποιο αντιστοιχο με μκροτερη οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Πιστευω οτι το Cube Talk 9X U65GT ειναι η σωστη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Αλέξη κάτι που σκέφτηκα αφού μιλήσαμε στην συνάντηση είναι ότι το Samsung θα κρατήσει μια κάποια μεταπωλητική αξία ενώ το κινέζικο δεν ξέρεις καν αν θα βρεις κάποιον να το δώσεις. Κοίτα με πολυ λιγότερα χρήματα είναι το Cube Talk 9X με 32GB, 10", μπαταρία φοβερή κ κυρίως 3G... Στα 180-190, δεν θα με πείραζε η μεταπωλητική αξία... Το Samsung κερδίζει σε οθόνη κ υποστήριξη... Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα βέβαια... Να δω αν θα πέσει το Samsung πιο μετά.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Αν δεν σε νοιάζει αν και πόσο θα το δώσεις και το cube έχει καλή μπαταρία πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Περιμένω να πάω στη μονάδα κ αν είναι καλά θα το παραγγείλω Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts