minast Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Παιδια καλησπερα.Πριν δυο βδομαδες αγορασα το Toshiba WT310-105 tablet και γενικως ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Αφου το εψαξα λιγο παραπανω μεσω Amazon παραγγειλα και την θηκη του γιατι η αντιπροσωπεια εδω δεν.... και το Digitiser pen του το οποιο ελεγε το site οτι ηταν compatible με το tablet που εχω.Τρεις ωρες τωρα εχω φαει το internet να βρω πως θα το κανω να λειτουργησει και ακομα τιποτε.Μηπως τελικα εκανα πατατα που το αγορασα και δεν ειναι συμβατο?Αλλα πως αφου το αλλο μοντελο το WT 310-106 δηλ ειναι ακριβως το ιδιο μονο που το εχει ενσωματωμενο στην πλατη του.Θα ηθελα τα φωτα σας επειδη γραφω πολλες σημειωσεις και θα με βολευε να το χρησιμοποιησω, καποιος να μου εξηγησει ή να μου προτεινει καποιο site που να δειχνει πως λειτουργει το αναθεματισμενο.Πηγε γυρω στα 50 ευρω αγορα αμα ειναι να αρχισω να τα κλαιω απο τωρα.Αυτο ειναι http://www.toshiba.co.uk/accessories/laptops/tablet-accessories/excite-(at10)/pa5133u-1euc/ το περι ου ο λογος αντικειμενο.Καθε βοηθεια δεκτή.Ευχαριστω εκ των προτερων.Α ναι αν βοηθαει κατι στο site ειχε και αυτο:Αριθμός παραγγελίας: PT133E-00700MGE Μήπως παίρνει καμιά μπαταρία και δεν έχεις βάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Μήπως παίρνει καμιά μπαταρία και δεν έχεις βάλει?Οχι δεν παιρνει.Φοβαμαι οτι εχω κανει πατατα.Οχι για το πενηνταρικο αλλα γιατι στο site εγραφε οτι ειναι συμβατο.Καμμια αλλη ιδεα? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Αν δεν έγραφε για το ίδιο μοντέλο ακριβώς έχεις κάνει πατάτα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Πάντως απο ενα φιλο μου που έχει Toshiba ειναι ενθουσιασμενος με την αντιπροσωπεία. Γιατι δεν πας να ρωτήσεις..; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzevelekos Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Υπάρχει καμία γνώμη για το Pipo M8Hd 3g? Το έχει πάρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά θα σου πρότεινα το PIPO T9 ειναι 8,9 και νομίζω ότι δεν χρειάζετε να πας στο 10 άρι M8 για tablet ειναι αρκετά μεγάλη η οθόνη. Η εμεπιρία μου με το συγκεκριμένο είναι περίπου της 1 εβδομάδας όπου μου το δάνεισε ένας φίλος και μπορώ να πω πως για internet και κανα βιβλίο που ήθελα να διαβάζω με κάλυψε! Το Μ8 δεν το έχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickfoxjr Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Τι λέτε για αυτό? http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-4g/Samsung-Galaxy-Note-P605-10-1-2014-LTE-Black-SM-P6050ZKAEUR.htm Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα μια χαρά. Δες τιμές και στο skroutz. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Θέλω να αγοράσω ένα φτηνό tablet και έχω δει από το ebay τα παρακάτω: http://www.ebay.com/itm/8GB-MultiColor-7-Tablet-PC-Android-42-Dual-Core-Dual-Camera-A23-15GHz-512M-G-/171340130902 http://www.ebay.com/itm/7-Android-42-Tablet-8-GB-Dual-Camera-Core-A23-Jelly-Bean-MultiTouch-WIFI-PC-/301217856910 http://www.ebay.com/itm/8GB-MultiColor-7-Tablet-PC-Android-42-Dual-Core-Dual-Camera-A23-15GHz-512M-a-/111364059401 Έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους και από την εμπειρία σας αξίζει η αγορά τους ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Μην πάρεις από ebay για μένα. Πωλητές εξαφανίζονται εν μία νυκτί. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Υπάρχει η ασφάλεια του paypal στο ebay... Από τα παραπάνω λέει κάτι κάποια από αυτά ή είναι τα ίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Θέλω να αγοράσω ένα φτηνό tablet και έχω δει από το ebay τα παρακάτω: http://www.ebay.com/itm/8GB-MultiColor-7-Tablet-PC-Android-42-Dual-Core-Dual-Camera-A23-15GHz-512M-G-/171340130902 http://www.ebay.com/itm/7-Android-42-Tablet-8-GB-Dual-Camera-Core-A23-Jelly-Bean-MultiTouch-WIFI-PC-/301217856910 http://www.ebay.com/itm/8GB-MultiColor-7-Tablet-PC-Android-42-Dual-Core-Dual-Camera-A23-15GHz-512M-a-/111364059401 Έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους και από την εμπειρία σας αξίζει η αγορά τους ή όχι? Προτίμησε aliexpress (κι εννοείται πωλητές με χιλιάδες αξιολογήσεις) γι αγορά από κίνα κι όχι ebay. Το τάμπλετ είναι μια χαρά για τα λεφτά του, ο Allwinner A23 ειναι γρήγορος επεξεργαστής, και τ' ότι έχουν 8GB ROM είναι θετικό, αλλά να ξέρεις οτι η οθόνη θα ναι για κλάμματα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση... Ποιο από τα τρία προτείνεις? ή είναι όλα το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thirios Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Καλησπέρα. Ψάχνω για tablet με τα εξής χαρακτηριστικά: 1, Οθόνη 7''-8'' IPS 2. Έξοδο HDMI 3. Αγορά από Ελλάδα 4. Τιμή έως 160 ευρώ. Υπάρχει καμία πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Αναζητώ δυνατό tablet με 3G 9 με 10 ίντσες. Αγορά και από το εξωτερικό δεν είναι πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaioz Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδια τι γνωμη εχετε για αυτο? απο χαρακτηριστικα λεει αλλα η μαρκα πως σας φαινεται? http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=70795&pcode=SHOW_PROD70795 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
draminos4 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 καλησπερα σε ολους θα ηθελα μια βοηθεια και την γνωμη σας...σκεφτομαι να αγορασω ενα tablet και εχω ενα διλημα,σαν κινητο εχω το samsung galaxy s4 και ψαχνωντας για tablet ειδα το lg g pad V500 που εχει 240 ευρω και επεσε στο ματι μου σε μια προσφορα και το samsung tab pro 8.3(το ειχα βρει 260 αλλα τελειωσε πλεον η προσφορα) και εδω αρχιζει το εξης διλημα....αξιζει να παρω ενα tablet που ουσιαστικα τα specs του ειναι ιδια η και λιγο κατωτερα απο το s4 που εχω η να περιμενω λιγο καιρο να βγει κατι πιο νεο με πιο καλα specs για να μπορει να αντεξει πιο πολυ σε θεματα οπως οτι θα βγουνε πιο απαιτητικες εφαρμογες-παιχνιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Θέλω να αγοράσω ένα φτηνό tablet και έχω δει από το ebay τα παρακάτω: http://www.ebay.com/itm/8GB-MultiColor-7-Tablet-PC-Android-42-Dual-Core-Dual-Camera-A23-15GHz-512M-G-/171340130902 http://www.ebay.com/itm/7-Android-42-Tablet-8-GB-Dual-Camera-Core-A23-Jelly-Bean-MultiTouch-WIFI-PC-/301217856910 http://www.ebay.com/itm/8GB-MultiColor-7-Tablet-PC-Android-42-Dual-Core-Dual-Camera-A23-15GHz-512M-a-/111364059401 Έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους και από την εμπειρία σας αξίζει η αγορά τους ή όχι? Μην πάρεις από ebay για μένα. Πωλητές εξαφανίζονται εν μία νυκτί. Μην λέτε ότι να είναι, ψωνίζω 8 χρόνια από το ebay, αγόρασα χιλιάδες αντικείμενα και πολύ λίγες φορές "εξαφανίσθηκαν" οι πωλητές χωρίς καμμία επιβάρυνση δική μου, γιατί εκεί η προστασία είναι διπλή, και από το ebay και από το PayPal. Δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα να χάσει κάποιος τα χρήματά του, τα οποία επιστρέφονται χωρίς τα "κόλπα" των άλλων καταστημάτων .. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μην λέτε ότι να είναι, ψωνίζω 8 χρόνια από το ebay, αγόρασα χιλιάδες αντικείμενα και πολύ λίγες φορές "εξαφανίσθηκαν" οι πωλητές χωρίς καμμία επιβάρυνση δική μου, γιατί εκεί η προστασία είναι διπλή, και από το ebay και από το PayPal. Δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα να χάσει κάποιος τα χρήματά του, τα οποία επιστρέφονται χωρίς τα "κόλπα" των άλλων καταστημάτων .. Ασε και το αλλο.προσφατα σε μια αγορα βασης αυτοκινητου πληρωσα την ακριβοτερη για πιο καλη και ποιοτικα δεν μου αρεσε καθόλου.όταν έδωσα αρνητικο feedback στον πωλητη με 'παρακαλεσε' να το αλλαξω και μου επεστρεψε ολα μου τα λεφτα πισω.απλα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα πουθενα.στην Ελλαδα αν το εκανα αυτο θα ετρωγα και ξυλο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μην λέτε ότι να είναι, ψωνίζω 8 χρόνια από το ebay, αγόρασα χιλιάδες αντικείμενα και πολύ λίγες φορές "εξαφανίσθηκαν" οι πωλητές χωρίς καμμία επιβάρυνση δική μου, γιατί εκεί η προστασία είναι διπλή, και από το ebay και από το PayPal. Δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα να χάσει κάποιος τα χρήματά του, τα οποία επιστρέφονται χωρίς τα "κόλπα" των άλλων καταστημάτων .. Δεν μιλάω για χάσιμο χρημάτων αλλά για εγγύηση σε περίπτωση βλάβης. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Δεν μιλάω για χάσιμο χρημάτων αλλά για εγγύηση σε περίπτωση βλάβης. Σωστό, αλλά πιστεύω ότι εάν προσέξει κάποιος τις αξιολογήσεις και την πορεία του πωλητού, δεν πρόκειται να πέσει σε απατεώνες. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Προφανώς αλλά για ποιο άσχετους καλύτερα τα γνωστά και καταξιωμένα κινεζομάγαζα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 παιδες, αναμεσα στο samsung tab 4 7' και το Lg V400 ποιο θα διαλεγατε? ειναι στα ιδια λεφτα, το μονο που με βαζει σε σκεψεις ειναι τα 512ΜΒ μνημης που εχει παραπανω το samsung Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Να σε νοιάζει μόνο αν περάσεις custom rom. Αλλιώς με τόσο bloatware που έχει το samsung δεν νομίζω να δεις διαφορά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Γεια σε όλους... Θα ήθελα να βρω ένα ε... αξιόπιστο Quad Core tablet 8''- 8,5'' με καλή ανάλυση από 1280 x 800 και πάνω, από 1GB Ram / 16GB Storage, wifi, gps και 3g αν είναι δυνατόν. Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ και το NFS !!! Είδα το Onda V975 που αναφέρει ο timkos40, αλλά είναι μάλλον μεγάλο..... Έχετε να μου προτείνετε κάτι σχετικό κοντά στα 200 ευρώ ; Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts