praitorian Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Σκεφτομαι&εγω για tablet & λεω για το hp touchpad.Εχει κανεις αποψη περι αυτου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Σε τι τιμη το βρισκεις? Νομιζω παντως πως δεν αξιζει πια το συγκεκριμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 ψαχνω να αγοράσω ενα tablet φτηνό,με 3g ή που να παιρνει usb stick 3g;και θελω να μπορώ να το βρω σε Πλαίσιο ,μουλτιραμα,παμπλικ για να το παρω αμέσως.εχεται να μ προτείνετε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Οταν λες φτηνο, περιπου ποσο ενοεις? Σε πειραζει να ειναι 7ιντσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 ενα 7ιντσο βολεύει να διαβάζεις κομιξ σε cbr και να διαβάζεις σελίδες στο internet? αν ναι τοτε δεν εχω προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Πες και τιμη περιπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 δεν ξερω πολυ τι τιμες παίζουν,αν υπάρχει κατι με max 200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Με 3g δεν παιζει να βρεις κατι κατω απο 200.. Το πιο φθηνο που μπορεις να βρεις ειναι (σε μη ιντερνετικα καταστηματα) ειναι το huawei mediapad στη wind με 349 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Καποιο που να παιρνει 3g με usb stick (σαν το cosmote on the go)ουτε ε? καποιο με κατω απο 200 για κομιξ και νετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Αν εχεις το κινητο του avatar σου (xperia neo) δεν χρειαζεσαι stickaki μπορεις να κανεις το κινητο σου wifi hotspot. Για κατω απο 200 και για αμεση αγορα οπως λες νομιζω οτι αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Tablets-iPAD/Turbo-X-Tablet-Spice-II-8INCH.htm ειναι σχεδον μονοδρομος. Εχει καλη αναλυση οθονης και καλο μεγεθος, οτι πρεπει για ereader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Είχα πάρει πριν λίγο καιρό το Toshiba at 100 και τώρα δεν μπορώ να το βρω πουθενά στην Ελλάδα. Το βέβαια, το είχα δει πάρει 269 ευρώ και τώρα στο εξωτερικό το βρίσκω πάνω από 400. Ξέρει κανείς να το γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Σε τι τιμη το βρισκεις? Νομιζω παντως πως δεν αξιζει πια το συγκεκριμενο. Mεταχειρσμενο σε καλη κατασταση γυρω στα 200ευρω.Υστερει σε τι? Είχα πάρει πριν λίγο καιρό το Toshiba at 100 και τώρα δεν μπορώ να το βρω πουθενά στην Ελλάδα. Το βέβαια, το είχα δει πάρει 269 ευρώ και τώρα στο εξωτερικό το βρίσκω πάνω από 400. Ξέρει κανείς να το γίνεται? Για πες μας εντυπωσεις?Αξιζει? γτ ειμαι σε αναζητηση&σκεφτομαι ποιο να παρω.Ελεγα για hp touchpad -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited July 28, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 @praitorian ειναι βαρυ, σχετικα παλιο, για να το ευχαριστηθεις πρεπει να το χακαρεις... Επιπλεον 200 για μεταζειρισμενο ειναι παρα πολλα.. Εγω θα σου προτεινα κατι σαν αυτο http://www.expansys.com.gr/motorola-xoom-2-media-edition-16gb-wi-fi-225509/ ή αυτο http://www.expansys.com.gr/motorola-xoom-2-16gb-wi-fi-225495/ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Mεταχειρσμενο σε καλη κατασταση γυρω στα 200ευρω.Υστερει σε τι? Για πες μας εντυπωσεις?Αξιζει? γτ ειμαι σε αναζητηση&σκεφτομαι ποιο να παρω.Ελεγα για hp touchpad -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Το έχω δύο μήνες περίπου και δεν έχω αντιμετώπιση κανένα πρόβλημα στο τρεις σελίδες πριν έχω ένα μικρό review, αλλά αν θες κάτι παραπάνω από πες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takinio1 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 καλημερα ,ψαχνω ενα ταμπλετ οικονομικο,με android για σερφαρισμα,παιχνιδια και web tv.Ισχυει οτι τα φθηνα δεν εχουν δυνατοτητα να παιξουν web tv? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 καλημερα ,ψαχνω ενα ταμπλετ οικονομικο,με android για σερφαρισμα,παιχνιδια και web tv.Ισχυει οτι τα φθηνα δεν εχουν δυνατοτητα να παιξουν web tv? Μεχρι ποσα λεφτα δινεις? Σε πειραζει να ειναι απο το εξωτερικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takinio1 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Μεχρι 200 ευρω ,δεν με πειραζει αν ειναι απο εξωτερικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) Για κοιτα αυτο http://www.merimobiles.com/SmartQ_TEN3_9_7_inch_Dual_Core_1GB_RAM_High_Resolu_p/meri0612.htm ή αυτο http://www.merimobiles.com/Gemei_G9T_Dual_Core_16GB_9_7_inch_IPS_1024_768_wit_p/meri4709.htm (θα μπορει να παιζει κανονικα web tv,αφου υποστηριζει flash) Edited July 30, 2012 by terrah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takinio1 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 το gemei μου φενεται καλυτερο,η οχι? Και κατι τελευταιο ,ξερεις χρονους παραδοσης στο περιπου ? Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.Να εισαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) το gemei μου φενεται καλυτερο,η οχι? Και κατι τελευταιο ,ξερεις χρονους παραδοσης στο περιπου ? Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.Να εισαι καλα. Ε δεν ξερω ειναι δυσκολη επιλογη εμενε μου αρεσει λιγο περισσοτερο το smartq... Εχει νομιζω καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Νομιζω οτι ο χρονος παραδαοσης ειναι γυρω στις 2 βδομαδες εκτος αμα επλεξεις express αποστολη (μια βδομαδα)που θα την πληρωσεις ομως παραπανω.Παρακαλω!:D Ακυρο τελικα, καλυτερο πρεπει να ειναι το gemei, σκεφτομαι μαλιστα να το παρω και για δωρακι... Edited July 30, 2012 by terrah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Σκεφτομαι&εγω για tablet & λεω για το hp touchpad.Εχει κανεις αποψη περι αυτου? Είναι λιγάκι παλιό αλλά san hardware είναι κορυφαίο, τρέχει άνετα στα 1,8 ghz. Το webos είναι εξαιρετικό λειτουργικό αλλά έχει σταματήσει η υποστήριξη του. Ήδη τρέχει σε dual boot (android) με πολύ καλά αποτελέσματα. Το σεπτέμβριο θα δοθεί ο κώδικας οπότε αναμένουμε τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Είναι λιγάκι παλιό αλλά san hardware είναι κορυφαίο, τρέχει άνετα στα 1,8 ghz. Το webos είναι εξαιρετικό λειτουργικό αλλά έχει σταματήσει η υποστήριξη του. Ήδη τρέχει σε dual boot (android) με πολύ καλά αποτελέσματα. Το σεπτέμβριο θα δοθεί ο κώδικας οπότε αναμένουμε τα καλύτερα. Kαταλαβαινω....Κατι πηρε το ματι μου για το playbook σεμερα σε 10"& οτι ισως ανακοινωθει αυριο...Θα περιμενω.Ετισ&αλλιως ο μονος λογος που δεν πηρα το 7 αρι ηταν ακριβως οι ιντσες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ρε παιδακια ψαχνοντας για ενα πολυ φθηνο tablet επεσε το ματι μου στο Coby MID7022 στα 100 ευρω και κατι στην κοσμοντατα..Εχετε υποψην τι παιζει με τη συγκεκριμενη ταμπλετα;Εννοω οτι το μονο που θελω ειναι λιγο surfαρισμα (οχι σπουδαια πραγματα) και πολυ social networking.Απο,τι βλεπω δεν υποστηριζει Ελληνικα.Κατα ποσο ειναι προβλημα αυτο;Επισης, εχει επισημο Google Play; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregor3 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Εχω μπερδευτεί.... Τα "φώτα" σας για αγορά tablet εχω δει και διαβάσει αρκετα αλλα δεν μπορω να καταλήξω.... Ποιο απο τα παρακάτω θα επιλέγατε? Zenithink_C97 Window_N90 Lenovo_IdeaTab_S2109 Cube_U9GT3 Ορισμένα απο αυτα δεν εχουν bluetooth θα το ηθελα ομως... αυτα που δεν εχουν δεχονται εξωτερικό?(usb?) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny21a Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Το καλύτερο για μένα είναι αυτό --> Cube U30GT Το έχω ψάξει πολύ και είμαι έτοιμος να το παραγγείλω. Είναι πολύ δυνατό σαν hardware, με άριστη οθόνη, bluetooth και το σημαντικότερο για μένα, ΚΑΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Ήδη έχει βγει firmware Jelly Bean απο την εταιρία και έχει και καλό community support. Τα άλλα συνηθως μένουν όπως τα παιρνεις... (Οι κάμερες του είναι και οι 2 απο 2Mp, είναι λάθος τα 0,3Μp που δίνουν στο λινκ που παρέθεσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts