Chef_George_ Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 καμια απαντηση βρε παιδια για το ραδιοφωνο που ρωτησα παραπανω? ετσι κλεινει απλα πατας παυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 New Lumia 800 Firmware Details: Battery Fixes, Camera Improvements & More http://thehandheldblog.com/2012/03/02/lumia-800-firmware-8107-12070/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MaemoCentral+%28The+Handheld+Blog%29 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 (edited) Kαλησπέρα παιδιά! έκανα δώρο στην κοπέλα μου το 800αράκι. Το είχα ενεργοποιήσει με το δικό μου email για να έχει μέσα την πιστωτική μου και τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει απο ένα δικό μου lumia που είχα παλαιότερα. Έχει προσθέσει και το δικό της mail στους λογαριασμούς windows live και θέλει να συνδέεται ΜΟΝΟ με το δικό της στο live messenger. Πως γίνεται αυτό; Δηλαδή το κινητό έχει 2 λογαριασμούς. Τον δικό μου της ενεργοποίησης και τον δικό της από κάτω. Στο live messenger όμως, όταν συνδέεται, συνδέεται με το δικό μου αυτόματα. Πως μπορεί να συνδεθεί ΜΟΝΟ με το δικό της; Edited March 4, 2012 by KonKart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 καλημερα,ο κολλητος μου θελει να παρει το lumia σε λευκο αλλα αποσο ειδαμε μονο στο expansys υπαρχει,το εχετε πετυχει καπου αλλου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Kαλησπέρα παιδιά! έκανα δώρο στην κοπέλα μου το 800αράκι. Το είχα ενεργοποιήσει με το δικό μου email για να έχει μέσα την πιστωτική μου και τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει απο ένα δικό μου lumia που είχα παλαιότερα. Έχει προσθέσει και το δικό της mail στους λογαριασμούς windows live και θέλει να συνδέεται ΜΟΝΟ με το δικό της στο live messenger. Πως γίνεται αυτό; Δηλαδή το κινητό έχει 2 λογαριασμούς. Τον δικό μου της ενεργοποίησης και τον δικό της από κάτω. Στο live messenger όμως, όταν συνδέεται, συνδέεται με το δικό μου αυτόματα. Πως μπορεί να συνδεθεί ΜΟΝΟ με το δικό της; http://www.microsoft.com/windowsphone/el-gr/howto/wp7/people/set-up-an-email-account.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 http://www.microsoft.com/windowsphone/el-gr/howto/wp7/people/set-up-an-email-account.aspx Έκανα reset και έβαλα το δικό της mail για την ενεργοποίηση. Της έφτιαξα λογαριασμό στο Zune και χρησιμοποίησα την δική μου πιστωτική που είχα κατεβάσει τις εφαρμογές και ΔΕΝ μου ξαναζήτησε χρήματα. Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Nokia Lumia 800 software update available on Zune http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_800_software_update_available_on_zune-news-3938.php :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 ειμαι πλεον νεος κατοχος του λουμια απο εντυπωσεις το κινητο ειναι φοβερο με εχει εντυπωσια σει σε ολα μεχρι στιγμης και ελεγα οτι δεν θα γυρισω ξανα σε wp αλλα το εκανα και δεν το μετανιωνω το μονο που με χαλασε λιγο ηταν το zune προτιμω mass storage πιστευω ετσι θα ηταν ολα πιο απλα αλλα και παλι ειναι μεχρι να το μαθω μετα δεν θα εχω προβλημα η ερωτηση μου τωρα εχει βρεθει καποια λυση με το bleutooth εστω και κοπιαστικη αλλα στο τελος να μπορεις να στειλεις τα αρχεια γιατι απο οτι ειχα ακουσει δεν εχει βγει κατι τι χρειαζετε να του βαλω ωστε να το εκμεταλευτω στο μεγιστο? Το εχω ρυθμισει εβαλα zune το ρυθμισα και αυτο ολα καλα εχουμε καποια rom η κατι αλλο ωστε να το πειραξουμε και να κανει κατι παραπανω απο τις δυνατοτητες που εχει out of the box? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 αν το ξεκλειδωσεις έχει βγει στο xda bt transfer. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Προς το παρόν το bt transfer είναι για full unlocked συσκευές, δηλαδή όσες έχουν custom rom. Πιστεύω κάποια στιγμή θα μπορέσει να λειτουργήσει σε όλα τα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Έβαλα το cab update μέσω cab sender tool, κατεβάζεις απλά το ένα cab που είναι για το oem update και το στέλνεις στη συσκευή. Το κινητό μένει όπως έχει κατα τα άλλα, ούτε το t-mobile branding έφυγε, είναι ότι κάνει και το zune απλά χειροκίνητα. Θα δω αργότερα για τη μπαταρία. Η αλήθεια είναι πως στην αναμονή έτρωγε παραπάνω απο το κανονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 αν το ξεκλειδωσεις έχει βγει στο xda bt transfer. μπορω να βαλω αλλη rom στο λουμια? μπορειτε να μου πειτε λινκ γιατι δεν βρηκα κατι βρηκα μονο για συσκευες απο αμερικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 μπορω να βαλω αλλη rom στο λουμια? μπορειτε να μου πειτε λινκ γιατι δεν βρηκα κατι βρηκα μονο για συσκευες απο αμερικη Δεν μπορείς, δεν έχει ξεκλειδωθεί ακόμα το Lumia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Έβαλα το cab update μέσω cab sender tool, κατεβάζεις απλά το ένα cab που είναι για το oem update και το στέλνεις στη συσκευή. Το κινητό μένει όπως έχει κατα τα άλλα, ούτε το t-mobile branding έφυγε, είναι ότι κάνει και το zune απλά χειροκίνητα. Θα δω αργότερα για τη μπαταρία. Η αλήθεια είναι πως στην αναμονή έτρωγε παραπάνω απο το κανονικό. Πες μου τη διαδικασια φιλε μου γιατι δεν εχω υπομονη. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Πες μου τη διαδικασια φιλε μου γιατι δεν εχω υπομονη. Απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1306415 κατεβάζεις το update_tool.rar και μετά το extract εγκαθιστάς το updatewp ανάλογα αν έχεις x86 ή x64. Μετά κατεβάζεις το "WP7 update cab sender.zip" και το κάνεις αποσυμπίεση σε έναν φάκελο. Σε αυτόν τον φάκελο μέσα, που θα έχει και ένα .bat αρχείο, κατεβάζεις το cab αυτό και το βάζεις μέσα στον φάκελο, μαζί με το .bat δηλαδή, για να το διαβάσει. Μετά συνδέεις το κινητό και τρέχεις το .bat. Θα στείλει αμέσως το .cab στη συσκευή, θα κάνει restart, αλλά το κινητό θα μένει στάσιμο για κανένα δεκάλεπτο. Γίνεται το install εκείνη τη στιγμή. Μετά κάνει επανεκκίνηση το κινητό κανονικά, και στο παράθυρο της γραμμής εντολών γράφει οτι τελείωσε η διαδικασία. Συνολικός χρόνος δε πρέπει να ήταν πάνω απο 10λεπτό. Δεν έκανα backup μιας και ήταν απλό, καθώς δεν αναβάθμισες το OS. Σε τέτοια περίπτωση είναι και οι γλώσσες που πρέπει να αναβαθμίσεις. Επίσης, θέλω όσοι έχουν κάνει unbrand (bahamut σε θυμάμαι!) να μας πουν όταν θα πάρουν το zune update. Γιατί ψάχνομαι κι εγώ. Παίρνεις τις αναβαθμίσεις (νομίζω ναι). Αν αναβαθμίσεις γίνεται ξανά branded; Τέτοια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 καλημερα, θυμαται κανεις ποσο κανει στο media markt το κινητο αυτο? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 καλημερα, θυμαται κανεις ποσο κανει στο media markt το κινητο αυτο? 539 € 10 χαρακτηρες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boton Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 (edited) Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, αν και παρακολουθώ αρκετό καιρό το φόρουμ...:) Λέτε, μερικοί ότι ενώ το bluetooth ειναι κλειδωμένο, ωστόσο μπορεί να παίξει με κάποια nokia bt handsfree? Εχω το nokia bh-106 ωστόσο δεν μπορεί να γίνει συνδεση μεταξύ τους....any idea? Edited March 8, 2012 by boton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Να ρωτήσω κάτι άλλο έχει κανείς τις ρυθμίσεις για το ίντερνετ κοσμοτε; στέλνω μύνημα ενεργοποιω την υπηρεσία αλλά δεν μπαίνει ίντερνετ τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, αν και παρακολουθώ αρκετό καιρό το φόρουμ...:) Λέτε, μερικοί ότι ενώ το bluetooth ειναι κλειδωμένο, ωστόσο μπορεί να παίξει με κάποια nokia bt handsfree? Εχω το nokia bh-106 ωστόσο δεν μπορεί να γίνει συνδεση μεταξύ τους....any idea? Κρατας παρατεταμενα το κουμπι του h/f ωστε να μπει σε pair mode? Γιατι ολα ετσι παιζουνε. Για τσεκαρε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boton Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Κρατας παρατεταμενα το κουμπι του h/f ωστε να μπει σε pair mode? Γιατι ολα ετσι παιζουνε. Για τσεκαρε το. Ναι...κανονικα...στο προηγουμενο νοκια κινητο επαιζε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Να ρωτήσω κάτι άλλο έχει κανείς τις ρυθμίσεις για το ίντερνετ κοσμοτε; στέλνω μύνημα ενεργοποιω την υπηρεσία αλλά δεν μπαίνει ίντερνετ τι να κανωΚαλημέρα εγω κατέβασα το network setup από τις εφαρμογές της Nokia και έκανε μόνο του τις ρυθμίσεις για ιντερνετ και mms ,δες αν έχεις ενεργοποιήσει και την σύνδεση δεδομένων. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boton Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Έχει έρθει σε κάποιον από εσάς ενημέρωση από το zune για το νέο firmware 1600.2487.8107.12070? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Έχει έρθει σε κάποιον από εσάς ενημέρωση από το zune για το νέο firmware 1600.2487.8107.12070? Ακόμα τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Καλησπερα σε ολους,τελικα το πηρε λευκο ο φιλος μου (πολυ ομορφο)μια ερωτηση σε οποιον γνωριζει οταν κατεβασεις μια demo εφαρμογη μετα δεν μπορεις να την ξανακατεβασεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts