asikis Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Όταν πληκτρολογώ SMS, πολλές φορες μου περνάει τη προτεινομενη λέξη χωρίς να το θέλω. Καμια ιδέα για λύση στο προβληματάκι ? Ρυθμισεις->Πληκτρολογιο->ρυθμισεις πληκτρολογησης->πατα πανω στο σημειο που λεει "πληκτρολογιο Αγγλικα, Ελληνικα" και κανε τις ρυθμισεις που θελεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ρυθμισεις->Πληκτρολογιο->ρυθμισεις πληκτρολογησης->πατα πανω στο σημειο που λεει "πληκτρολογιο Αγγλικα, Ελληνικα" και κανε τις ρυθμισεις που θελεις ;) Ευχαριστώ,δε το είχα προσέξει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxm3 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Καλημερα παιδια...πως παει?ειχα κανει και την ιδια ερωτηση στο forum του 710 αλλα δεν πηρα ποτε απαντηση οποτε να ρωτησω και εσας μηπως το ξερει καποιος.Ειμαι κατοχος ενος lumia 710 και απο την αρχη που το πηρα εχω το εξης προβλημα.Ενω από την εφαρμογη του facebook μπορω να κανω κανονικα check-in,οταν μπαινω στο tile του Εγω και παταω να κανω check-in δεν μπορει να βρει κανενα μερος.Τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) theo_s27 said: Όχι, δε χάνεται τίποτα. Ευχαριστώ πολύ. Edited January 8, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 εβαλα την εκδοση .12220 αλλα δεν μπορω να αλλαξω τα tiles. επισης μου χαθηκαν ολες οι επαθες. πως μπορω να τις απαναφερω ειναι αναγκη???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris2915 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Καλημερα παιδια...πως παει?ειχα κανει και την ιδια ερωτηση στο forum του 710 αλλα δεν πηρα ποτε απαντηση οποτε να ρωτησω και εσας μηπως το ξερει καποιος.Ειμαι κατοχος ενος lumia 710 και απο την αρχη που το πηρα εχω το εξης προβλημα.Ενω από την εφαρμογη του facebook μπορω να κανω κανονικα check-in,οταν μπαινω στο tile του Εγω και παταω να κανω check-in δεν μπορει να βρει κανενα μερος.Τι μπορει να συμβαινει? εβαλα την εκδοση .12220 αλλα δεν μπορω να αλλαξω τα tiles. επισης μου χαθηκαν ολες οι επαθες. πως μπορω να τις απαναφερω ειναι αναγκη???????? Γεια σας κατοχος lumia 800 θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει μετρητης κλησεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Γεια σας κατοχος lumia 800 θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει μετρητης κλησεων? Όχι, δεν υπάρχει τρόπος να δεις τη διάρκεια των προηγούμενων κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Γεια σας κατοχος lumia 800 θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει μετρητης κλησεων? Επειδη λογικα δεν θα το βρεις στο Νοκια collection κατεβασε το απο εδω ... http://wmpoweruser.com/nokia-releases-counters-beta-app-for-lumia-windows-phone-devices/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris2915 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Ευχαριστω αλλα μου βγαζει οτι η εφαρμογη δε βρεθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boton Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Ευχαριστω αλλα μου βγαζει οτι η εφαρμογη δε βρεθηκε Δες στις προηγούμενες σελίδες, πως να την βρεις μέσω του bing vision σκανάροντας το qrcode από εδώ: http://www.wpcentral.com/nokia-releases-data-counter-app-beta-lumia-windows-phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Εχοντας ενα Nokia N9 τις τελευταιες μερες κατεληξα στο συμπερασμα οτι η καμερα που βρισκεται στα 3 αυτα κινητα(lumia 800,900,N9) ειναι πολυ ικανη αλλα τα windows phone δεν την αξιοποιουν οπως πρεπει. Οι φωτογραφιες του 800 και του n9 εχουν τραγικες διαφορες μεταξυ τους δυστυχως. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcspider_amd4200 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 παιδια αντιμετοπιζω ενα προβλημα μολις μπαινω ιντερνετ συνθως απο το κιν οχι απο το wifi το κινητο καιει ολοκληρο και μετα απο καμια10αρια σελιδες δεν μπαινει σε καμια και το ιδιο που και που με wifi υπαρχει καμια λυση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boton Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Παίδες, το update για την 7.8(8779) πότε να το περιμένουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Παίδες, το update για την 7.8(8779) πότε να το περιμένουμε? Το 8779 δεν είναι το 7.8. Νομίζω είναι ένα μικρό update της Nokia. Το 7.8 από Οκτώβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Άφησα σε ΝΟΚΙΑ care το κινητό μου γιατί η αλλοι με άκουγαν να μικροφωνίζω στις 21/7 και ακόμα τίποτα και το χειρότερο θα κλείσει αυτός με το ΝΟΚΙΑ care για διακοπές ξανά παίρνεις μετά ΝΟΚΙΑ; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Άφησα σε ΝΟΚΙΑ care το κινητό μου γιατί η αλλοι με άκουγαν να μικροφωνίζω στις 21/7 και ακόμα τίποτα και το χειρότερο θα κλείσει αυτός με το ΝΟΚΙΑ care για διακοπές ξανά παίρνεις μετά ΝΟΚΙΑ; που να δεις και την επισκευη που θα σου κανουν.....το πηρα μετα 2 μηνες ακριβως στην ιδια κατασταση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Τι πρόβλημα είχες εσύ και τι τους ειπες όταν στο έφεραν ίδιο; Είσαι ακόμα με το πρόβλημα; Εμενα έχει πρόβλημα το μικρόφωνο και δεν με ακούν οι άλλοι καλά μικροφωνίζει Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Τι πρόβλημα είχες εσύ και τι τους ειπες όταν στο έφεραν ίδιο; Είσαι ακόμα με το πρόβλημα; Εμενα έχει πρόβλημα το μικρόφωνο και δεν με ακούν οι άλλοι καλά μικροφωνίζει ακριβως το ιδιο θεμα απλα ηταν to lumia 900 μου ειπαν πως εκαναν αναβαθμιση και αλλες βλακειες....αλλα οπως γνωριζουμε το θεμα αυτο ειναι χαρτουγεαρ και οχι σοφτουγεαρ οπτε το μονο που εκανα ηταν ενα μαιλ στη νοκια και ενα δικηγορο για να τους τριξει λιγο τα δοντια με αμεση αντικατασταση η επιστοροφη χρηματων....μπες στην επισιμη σελιδα τους και δες το χαμο απο τα παραπονα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok85 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση να παραμενει συνδεμενο στο wifi συνεχεια.κ μετα το κλείδωμα δηλαδη Μπορει να με βοηθησει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση να παραμενει συνδεμενο στο wifi συνεχεια.κ μετα το κλείδωμα δηλαδη Μπορει να με βοηθησει καποιος δεν βρισκεις γιατι δεν υπαρχει:lol: μονο αν το ξεκλειδωσεις αν και να ξερεις οτι περιοδικα ελεγχει για νεα μαιλ μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok85 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Χρησιμοποιώ το viber.μου στέλνουν μηνυματα κ δεν αρχοντε αν δεν το ξεκλειδωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Χρησιμοποιώ το viber.μου στέλνουν μηνυματα κ δεν αρχοντε αν δεν το ξεκλειδωσω οι λυσεις που εχεις ειναι 1. το ξεκλειδωνεις και βαζεις καποια εφαρμογη που κανει κατι τετοιο 2. το βαζεις στον φορτιστη και το wifi παραμενει ανοικτο 3. βαλε μια εφαρμογη οπως το iheartradio που κραταει ανοικτο το wifi 4. βαλε 3g data plan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι μόνο αν αφήσεις κάποιο πρόγραμμα ανοιχτό για να το κρατάει απασχολημενο... Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 ακριβως το ιδιο θεμα απλα ηταν to lumia 900 μου ειπαν πως εκαναν αναβαθμιση και αλλες βλακειες....αλλα οπως γνωριζουμε το θεμα αυτο ειναι χαρτουγεαρ και οχι σοφτουγεαρ οπτε το μονο που εκανα ηταν ενα μαιλ στη νοκια και ενα δικηγορο για να τους τριξει λιγο τα δοντια με αμεση αντικατασταση η επιστοροφη χρηματων....μπες στην επισιμη σελιδα τους και δες το χαμο απο τα παραπονα.... Δεν μου δίνεις το λίνκ να διαβάζω τι λέγατε; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 προχθες μου εφαγε τη μπαταρια απο γεματο σε αδειο σε 8 ωρες. προφανως καποιο app ειχε mem leak. εχει βρει καποιος καποιο app για διαχειριση των ανοιχτων app?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts