ταξιδιωτης22 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Επιστροφή παλι στο lumia....άντε να δούμε πως θα μου φανεί τωρα. Σε μπλε φυσικα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ενημέρωση: Αφαιρέθηκαν ποστ τα οποία ήταν εκτός θέματος και η ύπαρξη των οποίων θα μπορούσε να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και όξυνση των πνευμάτων χωρίς λόγο. Παρακαλώ πολύ παραμείνετε στο θέμα μας και αποφύγετε τις εριστικές εκφράσεις σχολιάζοντας ποστ μελών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) Επιστροφή παλι στο lumia....άντε να δούμε πως θα μου φανεί τωρα. Σε μπλε φυσικα κοιταξε να περασεις την νεα εκδοση και οχι αυτη που φοραει απο μαμα που χει το battery drain :-) με γεια! edit: Mηπως να γινει stikcy το link o οδηγος για το force update της συσκευης? το εχω ψαξει 4-5 φορες Edited April 3, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) κοιταξε να περασεις την νεα εκδοση και οχι αυτη που φοραει απο μαμα που χει το battery drain :-) με γεια! edit: Mηπως να γινει stikcy το link o οδηγος για το force update της συσκευης? το εχω ψαξει 4-5 φορες τωρα την κανω με το zune,για να δουμε τι διορθωνει. ολα καλα,για πειτε καμια must have εφαρμογη,αληθεια ηχο στα μηνυματα δε μπορω να βαλω δικο μου? Sent from my Lumia 800 using Board Express Edited April 4, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloak Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Καλημερα στο forum. Λεω να το παρω και γω το τηλεφωνο, απο την VPN. Ξερει κανεις αν θα υπαρχει προβλημα με αναβαθμισεις και ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Καλημερα στο forum. Λεω να το παρω και γω το τηλεφωνο, απο την VPN. Ξερει κανεις αν θα υπαρχει προβλημα με αναβαθμισεις και ελληνικα; Απ'οτι εχω διαβασει στο thread κανενα απ'τα παιδια που το πηραν απο αντιστοιχο καταστημα δεν αντιμετωπισαν προβλημα στην αναβαθμιση :-) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) must have εφαρμογές YouTube Microsoft, YouTube pro, weave, flashlight , xbox live extras, weather Microsoft, mehdoh (twitter), Facebook, connectivity shortcuts Μπορεί να μου πει κάποιος αν μετά το τελευταίο update via Zune 12070 έχει λαγκ οταν πατάς πρώτη φορα κουμπί στο πληκτρολογειο η τον πρώτο αριθμό που πατάς στο dial pad οταν πας να καλέσεις; Edited April 4, 2012 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xxx Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Γεια χαρά παιδιά,επιτέλους απο χθες έγινα και γω κάτοχος ενος λευκού lumia 800!Πανέμορφο και το user interface τα σπάει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Ο.Π.Χ. Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις σχετικά με τις ενέργειες που ακολούθησε ένας διαχειριστής του myphone.gr, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιο περιστατικό, τότε αυτές θα πρέπει να υποβάλλονται αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα (PM) προς τον ίδιο το διαχειριστή. Εφόσον το μέλος πιστεύει ότι δεν δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα της μεταξύ τους επικοινωνίας, τότε μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιον τρίτο διαχειριστή με περισσότερες αρμοδιότητες (π.χ. Super Moderator). Εφόσον και πάλι θεωρεί πως το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε μπορεί να απευθυνθεί στους Administrators του myphone.gr, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε διερεύνηση του συγκεκριμένου περιστατικού και εφόσον απαιτείται, θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δημοσιεύεται περιεχόμενο (π.χ. μηνύματα, θέματα συζήτησης) το οποίο να καταδικάζει τις ενέργειες και τις τακτικές που ακολούθησε κάποιος διαχειριστής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού. Το μέλος καλείται να ακολουθήσει τις οδηγίες που περιγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο του παρόντος. Έχω την εντύπωση ότι οι Ο.Π.Χ. είναι ξεκάθαροι.:) Παρακαλώ πολύ παραμείνετε στο θέμα μας.Οποιοδήποτε ποστ είναι off topic θα διαγράφεται άμεσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Γιατι δε μπορω να προσθεσω πιστωτικη στο λογαριασμο μου Sent from my Lumia 800 using Board Express Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Γιατι δε μπορω να προσθεσω πιστωτικη στο λογαριασμο μου Sent from my Lumia 800 using Board Express Για πες θετικά και αρνητικά με το galaxy sii και τι με το iphone Πιστωτική δεν έχω βάλη ακομα.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Για πες θετικά και αρνητικά με το galaxy sii και τι με το iphone Πιστωτική δεν έχω βάλη ακομα.. Ειναι η δεύτερη φορα που το παίρνω Αυτη την φορα ειμαι πιο υπομονετικος και σιγουρα θα το ψάξω καλυτερα. Το market βλεπω παίρνει σιγα σιγα τα πάνω του. Ήχο δικό μου στα μηνύματα δεν μπορω να βάλω? Βασικά προσπαθω να βάλω μια χρεωστικη αλλα μου λεει συνέχεια να δοκιμάσω αργότερα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Γιατι δε μπορω να προσθεσω πιστωτικη στο λογαριασμο μου Sent from my Lumia 800 using Board Express Για ξαναδες το γιαννη,στο lumia του δικου μου βαλαμε τα στοιχεια και γινονται αγορες χωρις προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Για ξαναδες το γιαννη,στο lumia του δικου μου βαλαμε τα στοιχεια και γινονται αγορες χωρις προβλημα Τα στοιχεία τα έγραψες με ελληνικα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Με λατινικα οπως αναγραφονται στη καρτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Λατινικά και κεφάλαια,αυτο κάνω,όπως γράφονται στην κάρτα,τι κάνω λαθος Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Δεν δέχεται ελληνική πιστωτική κάρτα σε US marketplace. Αν θες μπορείς να κάνεις αλλαγή το Windows Live ID/ZuneID σου από US σε Greece και εκεί θα την πάρει. Αν το marketplace/LiveID είναι Ελλάδας τότε το παίρνει κανονικά και οι αγορές γίνονται κανονικά. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Δεν δέχεται ελληνική πιστωτική κάρτα σε US marketplace. Αν θες μπορείς να κάνεις αλλαγή το Windows Live ID/ZuneID σου από US σε Greece και εκεί θα την πάρει. Αν το marketplace/LiveID είναι Ελλάδας τότε το παίρνει κανονικά και οι αγορές γίνονται κανονικά. Πως το κάνω αυτο,δηλαδη θα πρέπει να βάλω email που να τελειωνει σε gr? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 γεια χαρα μια ερωτηση να κανω... λεω να παρω το Nokia Lumia 800 στην cosmote μου ειπαν με φορητοτητα και προγραμμα cosmote 25 ακουσον ακουσον 498 ευρω..... στo skroutz το βρηκα 372..... ειναι μουφα η αυτη ειναι η τιμη...? http://www.skroutz.gr/s/396651/Nokia-Lumia-800-16GB.html θα ηθελα την γνωμη σας.... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 γεια χαρα μια ερωτηση να κανω... λεω να παρω το Nokia Lumia 800 στην cosmote μου ειπαν με φορητοτητα και προγραμμα cosmote 25 ακουσον ακουσον 498 ευρω..... στo skroutz το βρηκα 372..... ειναι μουφα η αυτη ειναι η τιμη...? http://www.skroutz.gr/s/396651/Nokia-Lumia-800-16GB.html θα ηθελα την γνωμη σας.... ευχαριστω Δεν είναι μούφα η τιμή, απλά η συσκευή είναι παραεισαγωγής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Δεν είναι μούφα η τιμή, απλά η συσκευή είναι παραεισαγωγής... που θα πει ? βοηθησε με λιγο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 που θα πει ? βοηθησε με λιγο . To πήρα σήμερα, για το έτερο ήμισυ, σε αυτή τη τιμή (372) και είναι από Γερμανία (T-mobile). Πέρα από μερικές εφαρμογές που είχε μέσα που τις έσβησα, δεν νομίζω να έχει κάποια διαφορά. Εκανα και το update (forced) με τις οδηγίες που βρήκα εδώ (Ευχαριστώ παιδιά). Στην τιμή αυτή έχει καλό "value for money". Στα 500 το θεωρώ υπερτιμημένο. Η ΝΟΚΙΑ έχει καλή πολιτική, αναγνωρίζει την εγγύηση για όλες της "ευρωπαϊκές" συσκευές οπότε τα 2 χρόνια ισχύουν κανονικά. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) Πως το κάνω αυτο,δηλαδη θα πρέπει να βάλω email που να τελειωνει σε gr? Ναι αν το e-mail άρα και Windows Live account είναι σε US region τότε αρκεί μια απλή αλλαγή σε Greek Region. Αλλιώς απαιτείται νέο LiveID με ελληνικό region για να δεχτεί την κάρτα. Αν ρωτάς γιατί γίνεται αυτό είναι γιατί τα Localized stores εμπίπτουν σε νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. http://wmpoweruser.com/does-microsofts-refusal-to-allow-windows-live-region-to-be-changed-contravene-european-law/ Αυτό αφορά βέβαια αφού βάλεις την κάρτα κλειδώνει το Region εκεί που θα την βάλεις και συζητούν να μπορείς να το αλλάξεις. Εσύ απλά χρειάζεται πριν βάλεις την κάρτα για αγορές να έχεις ή ελληνικό LiveID νέο (μεταφέροντας επαφές εύκολα με 2 κλικ μέσω contacts.live.com επιλογών από άλλο Live Account) ή να αλλάξεις το ID σε ελληνικό για να δεχτεί την κάρτα. Αυτό γίνεται από το Zune.net και από το XBOX Live account.com [ATTACH]24741[/ATTACH] [ATTACH]24742[/ATTACH] που θα πει ? βοηθησε με λιγο . Στα 2ης γενιάς κινητά σαν το Lumia 800, από οπουδήποτε και αν το πάρεις στην Ευρώπη είναι το ένα και το αυτό, σαν τα iphone. Είναι ξεκλείδωτα και περιέχουν όλες τις γλώσσες. Οπότε κανένα πρόβλημα. Η τιμές είναι εξωφρενικές στην Ελλάδα. Edited April 4, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) Και παλι δεν έχω καταλάβει τίποτα,τι ειναι αυτα με τα region....που ειναι το iTunes οεο. Λοιπόν έκανα ελληνικο νέο email Πάω να βάλω πιστωτική και μου λεει τα στοιχεία της κάρτας δεν ειναι έγκυρα Λοιπόν,δεν θελω να αλλάξω ούτε email region ούτε τίποτα. Θελω απλα πραγματα. Ενα ελληνικο email που έφτιαξα και να καταφέρω να συνδέσω την χρεωστικη της πειραιως με το να μην Πω καλυτερα καταραμένο προγράμμα του marketplace και να καταφέρω να αγοράσω εφαρμογές. Συγνώμη κιολας κι ευχαριστω για το ενδιαφέρον αλλα τα χω παίξει. Edited April 4, 2012 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Και παλι δεν έχω καταλάβει τίποτα,τι ειναι αυτα με τα region....που ειναι το iTunes οεο. Λοιπόν έκανα ελληνικο νέο email Πάω να βάλω πιστωτική και μου λεει τα στοιχεία της κάρτας δεν ειναι έγκυρα Λοιπόν,δεν θελω να αλλάξω ούτε email region ούτε τίποτα. Θελω απλα πραγματα. Ενα ελληνικο email που έφτιαξα και να καταφέρω να συνδέσω την χρεωστικη της πειραιως με το να μην Πω καλυτερα καταραμένο προγράμμα του marketplace και να καταφέρω να αγοράσω εφαρμογές. Συγνώμη κιολας κι ευχαριστω για το ενδιαφέρον αλλα τα χω παίξει. Πραγματικα απτα λιγα σωστα που εχει κανει η apple ειναι ο τροπος με τον οποιο δινει τα updates. ενω οι αλλοι μπλεκουν μεσα τους συνδρομητες κινητης Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts