Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα η μπαταρία με λογική χρήση (μερικά τηλέφωνα, λίγο browsing, mail κοκ) μου κρατάει τριήμερο. Είναι βασικό να έχεις το battery saver on όλη την ώρα. Σε περιπτώσεις που έκανα σκληρή χρήση κρατάει μέρα το πολύ. Το νέο update δεν το έχω ακόμα για να σου πω αν υπάρχει διαφορά.

Γενικά το Zune θέλει πολύ δουλειά ακόμα και πρέπει να γίνει πιο intuitive και απλό. Πολλά μενού, πολλές ρυθμίσεις που δεν αισθάνονται «φυσικές» κοκ.

Ισχυει...Θεωρω πως ειναι ομορφο, γρηγορο, εφετζιδικο...αλλα πολλα μενου και tabs και χανεις τη μπαλα ακομα και οταν θες να κανεις κατι πολυ απλο

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

3 μέρες και κάτι ψιλά το καλύτερο μέχρι στιγμής...γενικά το 3ημερο με energy saver και λογική χρήση (επιλεγμένες ενεργοποιήσεις wifi/3g κλπ) είναι εφικτό.

Επίσης ετοιμαστείτε...την άλλη εβδομάδα έρχεται η v2.0 του Nokia Drive που θα λειτουργεί offline..:D

http://wmpoweruser.com/nokia-drive-2-0-with-full-off-line-gps-navigation-coming-next-week/

Edited by boton

Κανείς που δοκίμασε το UC Browser?

Ριναι πιο γρήγορο από internet explorer 9 η εμένα μου φαίνεται?

http://withwindows.com/download-uc-browser-english-windows-phone/

Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

καλημέρα ,εγω αγοράσει πολλές φορές δεν ειχα κανένα πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε.Ωραία,προχωράω για αγορά του κινητού σε λευκό απο εκεί τότε.

Καλησπερα. Το ειδα χτες για πολυ ωρα σε ενα media markt. Μου αρεσε αρκετα. Εχω βεβαια ακομα ενδοιασμους κατα ποσον η ΝΟΚΙΑ εκανε την σωστη κινηση με τα WP και οχι με το Android ή το Meego. Αυτη ομως ειναι αλλη συζητηση...

Μια ερωτηση προς τους κατοχους. Οταν αποθηκευεις επαφη δεν μπορεις να βαλεις δυο κινητα τηλεφωνα ή δυο σταθερα; Γιατι εφτιαξα μια επαφη με πεδιο τηλεφωνου κινητο και μετα προσθετωντας ενα ακομη αριθμο στην ιδια επαφη δεν εβγαζε διαθεσιμο το πεδιο κινητο αλλα ολα τα αλλα...Ειναι οντως ετσι;

Κατα τα αλλα εχει φοβερη απλοτητα το ολο λειτουργικο. Αν η ΝΟΚΙΑ ειχε δωσει καποια στοιχεια απο το Symbian θα ηταν ακομα πιο σουπερ. Ας ελπισουμε να τα δουμε σιγα σιγα με updates.

Α και κατι τελευταιο, Μπορει ενας αποθηκευμενος σταθμος του ραδιοφωνου να μπει σαν tile;

Καλησπερα. Το ειδα χτες για πολυ ωρα σε ενα media markt. Μου αρεσε αρκετα. Εχω βεβαια ακομα ενδοιασμους κατα ποσον η ΝΟΚΙΑ εκανε την σωστη κινηση με τα WP και οχι με το Android ή το Meego. Αυτη ομως ειναι αλλη συζητηση...

Μια ερωτηση προς τους κατοχους. Οταν αποθηκευεις επαφη δεν μπορεις να βαλεις δυο κινητα τηλεφωνα ή δυο σταθερα; Γιατι εφτιαξα μια επαφη με πεδιο τηλεφωνου κινητο και μετα προσθετωντας ενα ακομη αριθμο στην ιδια επαφη δεν εβγαζε διαθεσιμο το πεδιο κινητο αλλα ολα τα αλλα...Ειναι οντως ετσι;

Κατα τα αλλα εχει φοβερη απλοτητα το ολο λειτουργικο. Αν η ΝΟΚΙΑ ειχε δωσει καποια στοιχεια απο το Symbian θα ηταν ακομα πιο σουπερ. Ας ελπισουμε να τα δουμε σιγα σιγα με updates.

Α και κατι τελευταιο, Μπορει ενας αποθηκευμενος σταθμος του ραδιοφωνου να μπει σαν tile;

Δυστιχώς δεν βρήκα θεση για δεύτερο κινητο ,για σταθερό εαν είναι σπιτιού ή εργασίας έχει,ναι μπορείς να βάλεις σαν tile ραδιοφωνικό σταθμό δεν το ξερά ούτε γω το δοκίμασα μετά την ερώτησή σου.
Γιώργος

Γενικα πιστευετε οτι αξιζει καποιος να επιλεξει αυτο το κινητο? Η νομιζετε οτι ειναι ακομα σε πολυ πρωιμη φαση τα Windows Phones και καλυτερα να επιλεξει android που ειναι πιο απλο σύστημα και οχι τοσο "κλειδωμενο" σε bluetooth μεταφορες και σε μεταφορες αρχειων από και προς pc και τα σχετικα?

Γενικα πιστευετε οτι αξιζει καποιος να επιλεξει αυτο το κινητο? Η νομιζετε οτι ειναι ακομα σε πολυ πρωιμη φαση τα Windows Phones και καλυτερα να επιλεξει android που ειναι πιο απλο σύστημα και οχι τοσο "κλειδωμενο" σε bluetooth μεταφορες και σε μεταφορες αρχειων από και προς pc και τα σχετικα?

Αυτό που βλέπω είναι ότι η MS έχει φτιάξει το λειτουργικό αυτό με την απλότητα στο νού της. Είναι το πιο "εύκολο" στη χρήση, δηλαδή το λειτουργικό που μπορεί κάποιος να κάνει τα βασικά ενός smartphone χωρίς να ψάχνεται και να σκαλίζει.

Αισθητικά είναι θέμα γούστου, εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι η μονοτονία του πχ το ότι δεν μπορείς να έχεις μια φωτογραφία για background.

Λειτουργικά με ενοχλούν οι περιορισμοί που έχει, οπότε δύσκολα θα το διαλέξω για μένα (στην παρούσα μορφή).

Όποιος όμως δεν είναι γκατζετάκιας αλλά θέλει ένα όμορφο, καλοφτιαγμένο κινητό που όλα να δουλεύουν εύκολα και σωστά και (βασικό) δεν τον αφορούν οι περιορισμοί του κλειστού λειτουργικού, τότε το 800 είναι μία πολύ καλή επιλογή. Σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω για τη σύζυγο (που την Belle δεν την πολυγουστάρει)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Σαφως και δεν αξιζει τα 540ε που κοστιζει... με τα ιδια λεφτα παρε το galaxy s ii. Τα έχω και τα 2 οποτε εχω αποψη και για τα 2...

Γιώργος

<p>
</p><p> εδω δύσκολα θα σου πει κάποιος ότι δεν αξίζει.. Βέβαια βρέθηκε κάποιος ήδη..</p><p>Το στυλ του κινητού μοιάζει με iPhone κάνει τα πάντα απροβλημάτιστα.. Με τα tile να είναι σαν widgets και με το Facebook μέσα στο κινητό μαθαίνεις όλα τα νεα από τις επαφές σου</p>

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

εγώ το θεωρώ μακρά πιο μπροστά από τα άλλα...

Τα windows ακομα εχουν πολλές ελλείψεις και πολλούς περιορισμους (απο αποψη software)

Σαν συσκευη ειναι ποιοτικη (με χαλια ομως ηχειο) αλλα υπαρχουν πολλές περισσοτερες με δυνατοτερο hardware και κλασεις ανωτερη οθόνη.

To θέμα software μπορει να πει κανεις πως ειναι κ λιγο θεμα γουστου, αλλά το θεμα hardware ειναι εντελως αντικειμενικο.

Συγκρινε το με samsung galaxy s ii που εχουν την ιδια τιμη. Είναι η μερα με τη νυχτα...

Γιώργος

To iphone μας εχει διδαξει οτι το ομορφο design υπερτερει το software :)

Βεβαια οσοι εχουν παρει WP7 ξερουν τι παιρνουν αντιθετα με τους iOS users που οι περισσοτεροι δε ξερουν τι τους γινεται.

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

To iphone μας εχει διδαξει οτι το ομορφο design υπερτερει το software :)

Βεβαια οσοι εχουν παρει WP7 ξερουν τι παιρνουν αντιθετα με τους iOS users που οι περισσοτεροι δε ξερουν τι τους γινεται.

Δυστυχως ομως και η microsoft παταει λιγο στα χναρια της apple...με τους περιορισμους που θετει. Εγω ελπιζω παντως σε πολλες αλλαγες οταν κυκλοφορισουν κ τα windows 8 για pc και παρουν update και τα 7,5.

Γιώργος

<p>
Δυστυχως ομως και η microsoft παταει λιγο στα χναρια της apple...με τους περιορισμους που θετει. Εγω ελπιζω παντως σε πολλες αλλαγες οταν κυκλοφορισουν κ τα windows 8 για pc και παρουν update και τα 7,5.
</p><p>Αν αυτό όμως σημαίνει απόλυτο smooth χωρίς error και κλεισηματα προγραμμάτων αλλά και προστασία των developers ώστε να το διαλέγουν για να αναπτύξουν εφαρμογή τότε το προτιμώ.. Και φθσικα το BT δεν είναι πρόβλημα.. Άλλη περιορισμοί ίσως να είναι το </p><p> BT δεν χρησημευει κάπου με ουσια</p>

Κωνσταντινος

<p></p><p>Αν αυτό όμως σημαίνει απόλυτο smooth χωρίς error και κλεισηματα προγραμμάτων αλλά και προστασία των developers ώστε να το διαλέγουν για να αναπτύξουν εφαρμογή τότε το προτιμώ.. Και φθσικα το BT δεν είναι πρόβλημα.. Άλλη περιορισμοί ίσως να είναι το </p><p> BT δεν χρησημευει κάπου με ουσια</p>

Θεωρω πως εχει αρκετες ελειψεις ακομα. Εστω και πολυ απλες ρυθμισεις..

Παραδειγμα:

Δεν υπαρχει επιλογη αυτοματου ή χειροκινητου συγχρονισμου. Δηλαδη αν καποιος εχει πακετο με λιγα μβ την εκατσε!!

Γιώργος

<p>
Θεωρω πως εχει αρκετες ελειψεις ακομα. Εστω και πολυ απλες ρυθμισεις..</p><p>Παραδειγμα:</p><p>Δεν υπαρχει επιλογη αυτοματου ή χειροκινητου συγχρονισμου. Δηλαδη αν καποιος εχει πακετο με λιγα μβ την εκατσε!!
</p><p>Έχει στους λογαριασμούς εκτός από το Facebook όπως και να έχει θα βρεις ελειψεις όχι μόνο σε αυτό αλλά και σε αλλά OS αλλά δεν θα βρεις κάτι τρανταχτό αυτό που καθαρά επιλέγεις κάποιο OS είναι τι είναι περισσότερο στα δικά σου μέτρα </p><p>Δεν γίνεται να πεις ότι το iOS δεν είναι καλό αλλά ούτε το android το κάθε ένα έχει τα δικά του καλα και τους δικούς τις αγοραστές..</p><p> </p>

Κωνσταντινος

Επίσης ετοιμαστείτε...την άλλη εβδομάδα έρχεται η v2.0 του Nokia Drive που θα λειτουργεί offline..:D

http://wmpoweruser.com/nokia-drive-2-0-with-full-off-line-gps-navigation-coming-next-week/

Ωωωωωω αυτά είναι :D

Το περιμένω πως και πως. Btw αυτη τη καταραμένη την 1600.2487.8107.12070 την έχει λάβει κανείς; :mad:

Nokia 7110 (2000) -> Samsung E700 (2004) -> Nokia N73 (2007) -> Nokia Lumia 800 (2011) -> ?

Καλησπέρα σας...

Μετακόμιση από android με LG P500 σε WP7.5 Lumia 800 με τις καλύτερες εντυπώσεις...

Από άποψη φόρτισης της μπαταρίας ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης. Οι πρώτες φορτίσεις πως πρέπει να γίνουν;

edit

Το κινητό το παρέλαβα χθες, σφραγισμένο και παραεισαγωγή από Γερμανία, και έχει την τελευταία έκδοση λογισμικού 1600.2487.8107.12070 που αναφέρετε.

Edited by EOL

Ωωωωωω αυτά είναι :D

Το περιμένω πως και πως. Btw αυτη τη καταραμένη την 1600.2487.8107.12070 την έχει λάβει κανείς; :mad:

κανεις δεν την εχει παρει εκτος απο σιγκαπουρη και ινδια.

οι πιο πολλοι την εχουμε περασει με τον παρακατω τροπο.

περνα την κι εσυ να τελειωνεις. 10 λεπτα δουλεια.

http://mynokiablog.com/2012/03/12/how-to-get-the-latest-lumia-800-update-1600-2487-8107-12070/

Καλησπέρα σας...

Μετακόμιση από android με LG P500 σε WP7.5 Lumia 800 με τις καλύτερες εντυπώσεις...

Από άποψη φόρτισης της μπαταρίας ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης. Οι πρώτες φορτίσεις πως πρέπει να γίνουν;

edit

Το κινητό το παρέλαβα χθες, σφραγισμένο και παραεισαγωγή από Γερμανία, και έχει την τελευταία έκδοση λογισμικού 1600.2487.8107.12070 που αναφέρετε.

Θα το φορτίζεις όπως όλες τις συσκευές σου Ευριπίδη. Το χρησιμοποιείς με ότι μπαταρία είχε όταν το αγόρασες και μετά για 2-3 φορές το αφήνεις να πάει γύρω στο 10% και φόρτιση. Μόλις γεμίσει το βγάζεις από την φόρτιση.

Καλορίζικο!!

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Θα το φορτίζεις όπως όλες τις συσκευές σου Ευριπίδη. Το χρησιμοποιείς με ότι μπαταρία είχε όταν το αγόρασες και μετά για 2-3 φορές το αφήνεις να πάει γύρω στο 10% και φόρτιση. Μόλις γεμίσει το βγάζεις από την φόρτιση.

Καλορίζικο!!

Που και που να το αφήνω να αδειάζει τελείως ;

Σε ευχαριστώ πολύ Κωστή! :)

Τα windows ακομα εχουν πολλές ελλείψεις και πολλούς περιορισμους (απο αποψη software)

Σαν συσκευη ειναι ποιοτικη (με χαλια ομως ηχειο) αλλα υπαρχουν πολλές περισσοτερες με δυνατοτερο hardware και κλασεις ανωτερη οθόνη.

To θέμα software μπορει να πει κανεις πως ειναι κ λιγο θεμα γουστου, αλλά το θεμα hardware ειναι εντελως αντικειμενικο.

Συγκρινε το με samsung galaxy s ii που εχουν την ιδια τιμη. Είναι η μερα με τη νυχτα...

Για μένα το όσα android και αν έχω χρησιμοποιήσει (και είναι πολλά) μαζί και με το s2 δεν με ικανοποίησαν..το s2 ειναι όλο πλαστικό αίσχος ποιότητα..το htc sensation που είχα πολύ καλύτερο όπως και το lumia..όσο για το ηχείο εμένα δεν έχει κανένα πρόβλημα μια χαρά ποιοτηκό ήχο έχει.. Όσον αφορά την οθόνη πάλι θα πώ ότι έχει ίσως την καλυτερή οθόνη κινητού που έχω πιάσει..τώρα το λειτουργικό έχει ελλείψεις αλλά είναι σταθερό και το πιο smooth από όλα..κάνει αυτό που είναι να κάνει..με το android έβλεπα και λαγκάρισμα και με 2πύρινο κινητό..και κάθε ένα κινητό είχε και τα προβληματά του...μια το Gps μια το σήμα μια το ένα μια το άλλο και αναγκαζόμουν να αλλάζω roms και να το ψάχνω... όπως το είπε το Lumia με το s2 καμία σχέση δεν έχουν για αυτό και το έδωσα...

1+ Never Settle

Παιδια καλησπερα και απο εμενα!!

Θελω να παρω το συγκεκριμενο κινητο και το βρισκω απο το skroutz 380 στο open365.

Μπορειτε να μου πειτε τι διαφορες εχει απο ενα αλλο που πωλειται στο πλαισιο ας πουμε??

Ευχαριστω!

<p>
Παιδια καλησπερα και απο εμενα!!</p><p>Θελω να παρω το συγκεκριμενο κινητο και το βρισκω απο το skroutz 380 στο open365.</p><p>Μπορειτε να μου πειτε τι διαφορες εχει απο ενα αλλο που πωλειται στο πλαισιο ας πουμε??</p><p>Ευχαριστω!
</p><p>Καμία .. Ρωτά μόνο από που είναι για την εγγύηση </p><p> </p>

Κωνσταντινος