ASDF Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 22 είναι Κυριακή, μάλλον 23 θες να πεις. :p Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 22 είναι Κυριακή, μάλλον 23 θες να πεις. :p χαχαχαχα εχεις δικιο!!!!!!!! 23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Υπάρχει κάποιος τρόπος για να συνδεθεί κανείς στο MSN από τη 2η διεύθυνση email που έχει ρυθμίσει στο κινητό; Επίσης, υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να μοιάζει με msn; Και τέλος πώς βάζουμε κωδικό κλειδώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 κατοχος του lumia κι εγω απο σημερα. το κινητο τα σπαει πραγματικα απο θεμα κατασκευης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Για όποιον ενδιαφέρεται για ρυθμίσεις ίντερνετ ας βάλει στο marketplace : network setup ,είναι της νοκια και τα ρυθμίζει μόνο του. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 κατοχος του lumia κι εγω απο σημερα. το κινητο τα σπαει πραγματικα απο θεμα κατασκευης.. Όχι μόνο στην κατασκευή:rolleyes: Να είμαστε ειλικρινείς είναι το καλύτερο τηλέφωνο εδώ και 2 μήνες που κυκλοφορεί. Και θα είναι για αρκετούς ακόμα, ως ότου έρθει το Lumia 900 δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Όχι μόνο στην κατασκευή:rolleyes: Να είμαστε ειλικρινείς είναι το καλύτερο τηλέφωνο εδώ και 2 μήνες που κυκλοφορεί. Και θα είναι για αρκετούς ακόμα, ως ότου έρθει το Lumia 900 δηλαδή. που να μην ημασταν κιολας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 για οποιον θελει να περασει χειροκινητα ρυθμισεις ιντερνετ για vodafone ΑPN: internet.vodafone.gr Ονομα χρηστη: user κωδικος : pass τα υπολοιπα κενα. και ειναι κομπλε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carbonfiber Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Καλησπέρα. Για αυτους που το πηραν απο expansys, μια ερώτηση: Η συσκευασια του κινητου ειναι κανονικα 'σφραγισμενη' (sealed) ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 ρε παιδια αυτο το κινητο εχει πολλα χαρακτηριστικα που κανουν πιο ευκολη την ζωη σου αλλα δεν εχει τα βασικα.. Μηπως ξερει κανεισ πως μπορω να απενεργοποιησω το screen rotation????Επισης δεν μπορω να βαλω mp3 μου ως ηχο κλησησ,να αλαξω το πληκτολογιο σε αλλη μορφη να απενεργοποιησω το τ9 κ.α.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Εγω δε καταλαβαίνω κάτι. Το πληκτρολόγιο πως αλλάζει και γίνεται κανονικό,δηλαδή το κλασσικό μεγάλο πληκτρολόγιο με χρήση t9 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 παιδες νεος κατοχος εδω :) λοιπομ καπου διαβασα απορια για τον αν ενεργοποιειται η δωροκαρτα των 50 ευρω για το μαρκετ. χτες την ενεργοποιησα και εκανα και μια δοκιμαστικη αγορα του 1 ευρο οποτε λειτουργει αψογα! εχει στο φυλλαδιο οδηγιες και ειναι πολυ απλο με ενα sms την ενεργοποιεις και μετα την προσθετεις στο μαρκετ! Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 παιδες νεος κατοχος εδω :) λοιπομ καπου διαβασα απορια για τον αν ενεργοποιειται η δωροκαρτα των 50 ευρω για το μαρκετ. χτες την ενεργοποιησα και εκανα και μια δοκιμαστικη αγορα του 1 ευρο οποτε λειτουργει αψογα! εχει στο φυλλαδιο οδηγιες και ειναι πολυ απλο με ενα sms την ενεργοποιεις και μετα την προσθετεις στο μαρκετ! απο πού το αγορασες φιλε μου? Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Αρχεία jar μπορούν να εγκατασταθούν στη συσκευή; Γενικότερα, εφαρμογές μόνο από το marketplace γίνεται να εγκαταστήσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 απο πού το αγορασες φιλε μου? απο ελληνικο καταστημα αλλα το τηλεφωνο προερχεται απο γερμανια.νομιζω η ελληνικη εκδοση δεν εχει αυτο το πακετο... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 παιδες νεος κατοχος εδω :) λοιπομ καπου διαβασα απορια για τον αν ενεργοποιειται η δωροκαρτα των 50 ευρω για το μαρκετ. χτες την ενεργοποιησα και εκανα και μια δοκιμαστικη αγορα του 1 ευρο οποτε λειτουργει αψογα! εχει στο φυλλαδιο οδηγιες και ειναι πολυ απλο με ενα sms την ενεργοποιεις και μετα την προσθετεις στο μαρκετ! Εγω είχα ρωτήσει φιλε μου:) ναι όντως δουλευει μια χαρα η δωροκαρτα..την είχα ενεργοποιήσει τελικά την ημέρα που έκανα την ερώτηση.απλα επειδή δεν ήξερα γερμανικα...βρηκα ενα φιλο μου που βοήθησε :) (εγώ το πήρα από Γερμανία μια και η τιμή ήταν παααρα πολυ καλη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Εγω δε καταλαβαίνω κάτι. Το πληκτρολόγιο πως αλλάζει και γίνεται κανονικό,δηλαδή το κλασσικό μεγάλο πληκτρολόγιο με χρήση t9 Καποια απάντηση? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Καποια απάντηση? Υπάρχει μόνο QWERTY πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Υπάρχει μόνο QWERTY πληκτρολόγιο. Ευχαριστώ πολύ,οπότε αποκλείστηκε απο πιθανή αγορά Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 To update που θα περιλαμβάνει το battery fix, έχει ξεκινήσει να δίνεται. Εγώ μόλις δοκίμασα μέσω Zune αλλά δεν έχω ενημέρωση ακόμα. Ελπίζω αύριο όμως να γίνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 μη βιαστειτε να αναβαθμισετε γιατι εχει βρεθει ηδη bug με το φωτισμο των soft keys. δεν αναβουν... α ρε nokia... Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 μη βιαστειτε να αναβαθμισετε γιατι εχει βρεθει ηδη bug με το φωτισμο των soft keys. δεν αναβουν... α ρε nokia... δεν υπαρχει καποιο Bug τωρα δουλευουν οπως ηθελε απο την αρχη η νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 δεν υπαρχει καποιο Bug τωρα δουλευουν οπως ηθελε απο την αρχη η νοκια κατι τετοιο ειδα στο WPcentral παντως... Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soneraht Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 παιδες νεος κατοχος εδω :) λοιπομ καπου διαβασα απορια για τον αν ενεργοποιειται η δωροκαρτα των 50 ευρω για το μαρκετ. χτες την ενεργοποιησα και εκανα και μια δοκιμαστικη αγορα του 1 ευρο οποτε λειτουργει αψογα! εχει στο φυλλαδιο οδηγιες και ειναι πολυ απλο με ενα sms την ενεργοποιεις και μετα την προσθετεις στο μαρκετ! Μου βγαζει error εμενα c101c400 .......... Καμία ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Σήμερα παιδιά έπιασα κι εγώ στο χέρι μου το Lumia 800.Μπορώ να πώ ότι έμεινα έκπληκτος διότι 1η φορά βλέπω συσκευή Nokia με τέτοια ταχύτητα ανταπόκρισης στις λειτουργίες και το σκάλισμα.Μου άρεσε και από design και από interface το νέο των Windows Phones και δοκίμασα λίγο την φωτογραφία και το βίντεο.Πολύ γρήγορο το browsing στις φωτογραφίες και το pitch zoom.Τώρα θέλω να ρωτήσω εσάς που το κατέχετε στο χέρι καθημερινά.Αξίζει σαν κινητό από την εμπειρία σας;Όσο αφορά το Lumia 900,αξίζει να περιμένουμε;Η αγορά του Lumia 800 είναι ικανοποητική με όφελος από κάθε άποψη;To N9 αξίζει περισσότερο από κάθε άποψη;Αναμένω τις εντυπώσεις και τις γνώμες σας Edited January 19, 2012 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Αξίζει αλλά το νέο λειτουργικό έχει ελλείψεις.το 900Ευρωπη δεν θα το δούμε. Το Ν9 έχει ένα πολύ καλό λειτουργικό χωρίς της ελλείψεις του 800 αλλά δεν έχει πολλές εφαρμογές και δεν πρότεινε να αποκτησει μάλλον. Θέλει αρκετό ψάξιμο στην κοινότητα που το 800δεν χρειάζεται.αν θες συσκευή να ψαχνεσε περνεις το Ν9 αν θες κάτι καλό,γρήγορο με εφαρμογές χωρίς ψάξιμο περνεις το 800 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts